Sziasztok!
Krisszi, de jó, hogy megint itt vagy!!!!!
Vizsgáid?
Szkata, Tina, Nózi, Bujkamelinda, Csengő, Jadey, Ákata nagyon örülök, hogy itt vagytok!
( bocs, ha kimaradt valaki!)
Szegény Ricsi, rémes lehetett ez az ekcéma dolog...jó, hogy javult a helyzet.
A dermipsor cégnek van ilyen problémára testápolója, samponja, krémje, én a sampont használom és jó. Bár attól félek, hogy kisbabáknálmég nem használható. De a biztonság kedvéért nézd meg a honlapjukat.
én ma döntöttem el, hogy nem eszem több szalámit, felvágottat, mert dugig van mindegyik adalékanyagokkal, nitrites cuccokkal...nekem a fejemen vannak ilyen ekcéma szerű izék, a csikoval már rég leálltam, most a többi édességet is tiltólistára teszem. Na meg ezeket a gyorsérlelésű dolgokat. (szalonna marad!!!!)
lehet, hogy mostanában csak napi egy benézésre lesz időm, mert újabban az az általános, hogy csak a szopizások idejére van időm leülni...az meg már csak 10 perc per alkalom...régi szép idők, amikor még másfél óra volt egy szopi....napi ötször szopizik, délelőtt van csak gyümölcsidő, persze szopival kombinálva. éjjel nem kel, viszont a nappali alvást hírből sem ismerjük..ja, és az almát legjobban úgy zsereti, ha mellé be tudja tömni mindkét (!) lábát is..hát igen, az alma sajttal a legjobb....
fotót majd rakok fel, csak tudnám, hol a kábel hozzá...
(végül is 2 konténernyi sitt és szemét lett, 8 köbméter... a négynapos ünnep alatt ajtókat festettem, szóval kipihentem magam.
)
Beuka, én is örülök, hogy itt vagyok!!!hiányoztatok...
Gergő jól viselte a dédiék kényeztetését, viszont ők megsiratták, amikor hazajöttünk...majd megszakadt a szívem értük...
A fogakkal tényleg nagy mázlink van, összvissz 3-szor vetettem be a dentinoxot. A baánt is szereti, de max. egy 2 cm-es darabot pépesítek a barackjával, mert ha többet kap, akkor nagyon szorulása lesz. Az őszibarack nagy kedvenc, ha meglátja, már hajol is előre, kalimpál, gagyog, és csak nyeli. egyelőre még csak ezt a három dolgot eszi, de lassan jön a répa is.
RÉPÁVAL KAPCSOLATBAN: A VÉDŐNŐ ÉS A DOKI IS SZIGORÚAN A LELKEMRE KÖTÖTTE,HOGY EGY ÉVES KORIG RÉPÁT ÉS CÉKLÁT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG BÉBIÉTEL FORMÁJÁBAN (ÜVEGESEN) ADHATOK.
Ebben csak az a vicc, hogy pl. egy barátnőm erről nem is tudott...az indok asszem az, hogy ezek a zöldségek tovább megőrzik a méreganyagokat, és ebből a szempontból még a bio sem megbízható. Nem tudom, mennyire helytálló a dolog, de inkább nem kísérletezek...
apropó, fluort rajtunk kívül kell még adnia valakinek?
Beuka, adataim 6 hónaposak, 5 hónaposan 6080 volt, 4 hónaposan 5770. A hosszt nem tudom, mert akkoriban ahányan mérték, annyiféle lett...
K vitamint az első szilárd kaja adásától nem kell adni-legalábbis nekünk.
Jubi, én mindkét dm-est szeretem, anno a babysoftnál reklamáltam egy selejtes csomag miatt, és egy hónapra rá küldtek 8 csomag "kárpótlást"...azok persze jók voltak. A babylove is jó, kicsit szélesebb a lábközti rész, mint a Liberoé, de nem rossz. én most Liberózok, és igyekszem a nagyobb kiszerelést megvenni, úgy olcsóbb a darabár. A kép alapján ez egy selejtes csomag lehet...írj levelet a gyártónak, mellékeld a rossz pelust, sztem tuti neked is küldenek. (csak a külföldinek írj, azok inkább hajlandóak ilyesmire)
puszi mindenkinek, ha tudok, még jövök ma, most főzök...
Angel