Új privát üzeneted érkezett!

Ági,
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Panda! Mikor érsz haza holnap?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Kb 13óra körül. Persze ha több inszemes lesz akkor picit késöbb.
Vendég
 

 
 

Annyira izgi, lehet hogy babásan jössz haza! Milyen volt megélni az eddigieket? Mikor derül ki, hogy sikerült-e? Vérből megnézik a HCG-t, vagy normál teszt 10 nap múlva?

Zora
Kép
zora7
 
 


Tényleg, a tüszőt mikor repesztik meg?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
A tüszőrepesztőt már tegnap este beadtam holnap meg is repednek tőle. 15 nap múlva tesztelek ha negatív akkor progit befejezem és megjön. Az elsőnél elkenődtem de a másodiknál nem. Most meg arra gondolok ha nem sikerül majd a lombik sikerülni fog.
Vendég
 


Persze, teljesen igazad van, így kell ezt! Bár én úgy érzem, ez sikerülni fog! Azt hittem, az a repesztő iszonyúan fáj! Mert én nagyon szenvedek, mikor megreped! És nem lehet, hogy előbb reped és akkor annyi a petének? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ki tudja mit hoz a jövő!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Ettől a szuritól 36-44órán belül reped meg. Fáj a hasam érzem hogy készülődik valami de már megszoktam ezt. Nyugodtan kérdezzél :D a cicim kezdett el tőle fájni rendesen.
Vendég
 


Akkor már értem , miért tanácsos utána is rádolgozni! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Hát igen :D ilyenkor a szuritól olyan erős lesz az LH teszt hogy azt leírni se tudom. Meg jön a ragacsos váladék rendesen szóval szépen produkál minden normális tünetet a szervezet.
Vendég
 


Nekem is kell ilyeeeeeen, na meg egy szép, normális, cuki, érett pete, aki csak úgy gerjeszti a progit!

Zora
Kép
zora7
 
 


Próba

Kép
[/url]
ági2
 
 


Segítsek Ági?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
tessék :D
Kép
Vendég
 


Köszönöm! Máris hívom a férjemet!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Továbbra is rohangálás, mert erre nem voltam felkészülve! Az apósom egy őrült!
Na mindegy!
Még most megyünk bevásárolni!

Ági!
Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben van!!!!
Mostmár ugye felhőtlenül tudsz örülni?!

Igyekszem még benézni!
Annyira hiányoztok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Lányok! Megyek én is, holnap majd megvitatjuk az izgalmas eseményeket!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!
Nem írtál nekem! :cry: :cry: :cry: :cry:
Lányok!
Holnap mindenkinek írok legalább 5 mondatot!!!!!
Puszi!

Éva

Kép
balimama
 
 


Próba

Kép
[/url]
ági2
 
 


Lányok!
Köszönöm szépen mindenkinek, remélem most már minden problémamentes lesz.

Zora
Köszi szépen, szerencsére már sikerült csak közben letettem őket aludni. Megpróbálok minden kérdésedre válaszolni. Én egyik terhességemnél sem vérezgettem csak amikor az üres petezsák volt, ezért is ijedtem meg. Az Utrot szedtem 3 napig és mikor erről beszéltetek a Titivel akkor abbahagytam. Múlthét vasárnap óta nem szedem és ma fogom elkezdeni. Idáig azért nem vettem be mert annyira nem bíztam az egészbe. Semmi tűnetem nem volt és a petezsák is kicsi volt így hát elkezdtem kombinálni. Szerintem a szombati vérzés nem ettől volt mert gondolom az már hamarabb jelentkezett volna. Veled most mi van, vérzel vagy nem? Az nem lehetett a beágyazódás vagy ahhoz az túl sok volt?

Pandácska
Neked nagyon-nagyon drukkolok holnap. A párod meggyógyult már? Utána kell feküdni?

Éva
Utólag a kisfiadnak boldog születésnapot kívánok!
Ti ilyenkor vásároltok?
Most nem szedsz semmi csak majd kapod a szurit?

Krisz
Voltál az orvosnál, mi volt?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Balimama
Jobbulást az anyósodnak!

Lyna
Most Te fogsz tesztelni vagy már megjött?

Mo
Szerintem a baba megvárja a házat nem akar félig készbe beköltözni :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági! Magamról annyit, hogy szombaton este volt egy hirtelen jött vérzésem, aminek nem lett folytatása, azóta egy kis barna van, a hő meg egyszeri esés után megint 36.9 ma reggel. Ennyi. A ferti új ciklust kezdett, mikor beírtam a vérzést, így nem sokat tudok mutatni. Szerintem ez vérzészavar, ha más lenne, azt érezném, mindenesetre furcsa. Vigyázz a babára és bízz benne mostmár! Azért ha mostmár a gyógyszer mellett döntöttél, ne függeszd fel, nehogy az okozzon gondot. Nagyon örülök a picikédnek!
Éva! Írok este, de ma nem érek rá.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Bocsi este nem tudtam már jönni, most meg 1 órája szenvedek, hogy visszaengedjen a babanet.

Na tegnap megjártuk a dokibácsit. Megvizsgált, csinált hüvelyi uh-ot és mindent rendben talált. Domináns tüszőt nem talált, mert már vagy volt pé-m vagy csak lesz. De szerintem a múlt héten volt a pé-m , mert volt tojásfehérjém, de rendesen. Azt mondta hajlamos vagyok az anovulációra, azaz arra, hogy nincs pé-m. Júliusig kaptunk haladékot, ha addig semmi, akkor kapok pé serkentőt.
De apával menni kell kiskatona vizsgálatra, mert volt herevisszérműtéte. Így a jövő héten azt megejtjük. Mert ha nála minden oké, akkor velem van a hiba, de addig nem akar a dokibácsim teletömni mindenféle bogyóval.
A cickómat is megnézte és nem tartja gondnak, hogy még nagyon kevés tejcsi jön belőle.

Ja a feri bejelölte a pé-met, de szerintem előbb volt, szerintem a 16. napon:

Kép


Éva! Sajnálom, hogy kórházba kell szaladgálnotok. Remélhetőleg hamar vége lesz a rémálomnak. Ugye Ti vesztetek össze az anyósékkal?

Ági! Örülök, hogy minden rendben van! Vigyázz magatokra nagyon!

Pandácska! Neked ma nagyon drukkolunk!!!!

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Hát nekem már nem kell drukkolni, mert ma reggel megjött. Valahogy most nem is bánom. Ne értsetek félre, mindennél jobban szeretnék egy babát, de így sokkal nyugodtabban indulok külföldre. Itthon maradni sem akartam volna, mert se én, se Maxi nem bírnánk apa nélkül olyan sokáig!

Krisztinka
Hát igen, érdemesebb előbb apát kivizsgálni, mert náluk sokkal egyszerűbb a kezelés. De már ez is egy löket, hogy voltál dokinál, így már egy kicsit közelebb vagytok a célhoz!

Pandácska
Írj, hogy nálatok mi a helyzet! Ugye megfelelnek a párod kiskatonái, és nem lett semmi bajuk a láztól?

Ági
Annyira örülök, hogy minden rendben van veletek! Most már lazíts, és élvezd, hogy újra babát vársz!

Sajnos nem fogok tudni most gyakran közzétek jönni, mert az utazás előtt még rengeteg elintézni valóm lesz. Amint tudok benézek, legalább egy mondat erejéig.

Puszi
Vendég
 


Csak gyorsan bekukkantottam Pandácska miatt!
Nagyon szorítok ám Neked!!!!!!!

Délután jövök!
Mindenkinek szép napot kívánok! ( Sajnos ehhez hiányzik a szép idő!)

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok! Újra itthon, majd mesélek, de most visszaolvasok és berakom a görbém. Hagy némi kívánnivalót maga után, de mjad még írok hozzá ezt azt. Kép

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Jelentem mindent elolvastam.
Ági nagyon örülök a szívdobogásnak, most már tényleg nyugodj meg, mert az idegeskedés még soha nem kedvezett semminek. Különben már régóta szeretném kérdezni, hogy hány éves vagy?

Mindenkiről olvastam az infókat, sajnálom, hogy nem született azóta több pozitív teszt.

Na most vszeretném magamat felajánlani kisérleti alanyként. Szóval az elmúlt 2 hónapban úgye 30 napos eltéréssel elkezdett páfrányosodni a kütyü, először 5 napig aztán 2 napig, de végülis nem lett peteérés csak elkezdődött. Ezen a héten csütörtökön telt volna le a 30 nap, erre már múlt hét kedden elkezdett páfrányosodni. A leírás szerint kb 4 napig részben páfrányos, aztán pé napján teljesen utána 2 napig megint részben. Tegnapelőtt volt teljesen páfrányos, ma már alig, úgyhogy a mikroszkóp alapján tökéletes lehetne a pé. Sajnos méhszáj vizsgálathoz béna vagyok, de azért próbáltam nézni. A teljes páfrányos időszakban sztm kissé nyitva volt. (Azt olvastam, hogy pékor befér az ujj is, na ilyen azért nem volt. ) Hüvelyváladékhoz is hülye vagyok. Nem tudom, hogy kell elképzelni a tojásfehérjét (már irtó rég volt, nem emlékszem). Ilyenkor egész nap folyamatosan van vagy csak alkalmanként? Vasárnap előfordult egyszer-egyszer egy kisebb mennyiség, de nem tocsogtam (már bocsánat) és nem teljesen átlátszó, hanem egy picikét fehéres is volt. Hétfőn reggel pedig mitha egy csepp vér lett volna, de utána semmi, az is inkább rózsaszín volt. A hőm viszont nem jelez semmit, ami egyrészről nagyon szomorú és elveszi a kedvem a méricskéléstől, másrészt viszont, ha nem látnám a hőmet már írtóra örülnék a pének. Szóval azt hiszem ennyi az esetleírásom. Valaki magyarázza el légyszi, hogy mi történt! :roll: :roll: :roll:
nem tudom, hogy mennyire befolyásolja a hőt, hogy sokszor kelek. de azt gondolom, ha nem is tényleges értéket mutat emiatt, arányaiban akkor is nővekednie kellene.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


különben azt még nem is írtam, hogy az emúlt 7-8 évben összesen 2* volt normális ciklusom, mert beni előtt gyógyszert szedtem. Annyira fájt a mens, hogy enélkül nem is bírtam volna ki. Aztán, amikor elterveztük babit abbahagytam, egy hónapot végigszenvedtem, de a következőben szerencsére már nem kellett. Az orvos azt mon dta, 1 hónapot várjunk gyógyszer után.
Ezt csak azért írom, hogy tudjátok, miért nem emlékszem semmire, hogy milyen volt.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Amúgy az utunk nagyon jó volt. Bár amikor még a bepakolásnál a férjem a 3. kört tette az autóhoz cuccokkal, azt mondta, hogy soha többet nem megyünk síelni. Pedig azt ő szeret elvileg, nekem kellett megszeretnem miatta. :lol: Nagyon szép idő volt ott is, tűzött a nap. Amikor felmentünk a hegyre, ott is nagyon melegnek éreztük a levegőt. Viszonylag keveset síeltünk, apa gerince miatt, de sokat napoztunk.Benedek is síelt apára kötve. Élvezte, de volt, hogy elaludt közben. Én meg hatalmasakat estem, mint viszonylag kezdő síelő, de azért nagyon elégedett voltam magammal, mert elég nehéz pályákon mentünk. Fele időt társasággal voltuk, úgyhogy jót szórakoztunk. Beninek vittük a motorját is. Eddig is szeretett motorozni, de most már sehová nem akar nélküle menni, ami nem könnyití meg a helyzetemet, mert lejtőn még egyéltalán nem fékez. Mivel náluk elég nagy lejtő vosz a játszótra azt gondoltam, hogy veszek olyan kötelet, amit abszurd szülők járni tanításhoz vesznek a gyereküknek (mint egy póráz) és azzak meg tudom tartani anélkül, hogy végig lehajolva rohannék mellette. Hülye ötlet?
Visszafele pedig több mint egy órát kellet állnunk Ausztriában az autópályán, mert a hóesés miatt volt vm gikszer. Pedig beni amúgyis utál autózni.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Kedves Ind!

Próbálok neked valami hasznosat írni, de nem tudok. Én a méhszáj vizsgálathoz nem értek, mert soha sem próbáltam. Ez a tojásfehérje dolog se egyértelmű számomra, és nem igazán figyeltem magamat még ilyen irányban. Az viszont biztos, hogy szex után 24 órával nem ad megbízható eredményt, mert hát akkor még más is jöhet olyankor az emberből, ami csalóka. :oops: És hát ugye az ember az elképzelt pé környékén igen csak gyakran teszi ezt!
Amit viszont javasolnék, az az LH teszt! Próbáld meg, háth azzal sikerül belőni azt a fránya pé-t. Tudom, hogy nem olcsó és csak 5 db van benne, de erre is van megoldás. Ketté lehet vágni a csíkocskát, és akkor máris 10 napig nézegetheti az ember. Nekem műanyag kazettás volt, ha jól emlékszem Gabriel, és azt szétszedtem, kettévágtam a benne lévő papírcsíkot. Az egyiket visszíraktam a tokba, és úgy csináltam meg, ahogy rá volt írva. A másik már macerásabb volt, mert egy műanyagpohárba pisiletm és abba érintettem bele azt a részét, ami felszívja a pisit, és egy darabig tartottam benne, de így is működött.
Viszont ezzel a PG/53-al nekem meggyűlik a bajom. Biztosan én vagyok a tök béna hozzá, de képtelen vagyok használni. Én megnyalom a lapocskát, aztán meg is szárad, de utána lósz@rt se látok rajta. Mármint maszatot azt igen a lapocskán, de azon a kis lyukacskán keresztül ami elvileg a nagyító, semmit. MIt csinálok rosszul? Ti hogy használjátok? Valaki segítsen légyszi, egy kicsit szájbarágósan, mert olyan jó lenne, ha látnám már azokat a páfrányokat, vagy legalább buborékokat!!!!!
Vendég
 


szerintem az ujjddal tegyél egy cseppet, buborék nélkül. Az én mikoszkópomon így kell. megbolondult a billentyűzet, úgyhogy csk később próbálkozom újra írni.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D minden rendben volt. 15 nap múlva kell tesztelnem addig szorgosan szedem a Duphastont.(azért kaptam időpontot a lombik megbeszélésére meg fogigátló receptet de remélem majd a kukába dobhatom)
Vendég
 


Pandácska! akkor most még jobban szorítunk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Többiek hol vagytok???? :shock:
Vendég
 


Ind! De jó hogy újra itt vagy! Biztosan jó volt a síelés. Mi is voltunk jan. végén 1 hetet és szuper volt. Ti hol voltatok Ausztrián belül?
Mi Nassfeld-en.
Én is most akarok kismotort venni Manónak. Nem hülye ötlet. Biztosan loholhatsz utána. :roll:

Én sima LH teszttel próbálkoztam, de nem mutatott soha +-at. Lehet nem is volt akkor pé-m.
Vendég
 


Meg tudja vk mondani, hogy tüszőrepi után milyena hüvelyváladék?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


PANDA!!!!!!!!!! Nagyon - nagyon megy a drukk!!!! Izgulunk érted!!Jajj, de jó lenne, ha sikerülne!!!! Szorítok neked ezerrel!!!!!
Vendég
 


Szia Ind! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én itt vagyok, de nem vagyok egy nagy ész ezekben a dolgokban. Repi után nagyon áttetsző, nyúlós, és egész napos (nálam).
Két ujjad között nyújtható. De majd utánanézek neked és leírom részletesebben...
Vendég
 


De néhány nappal utána is?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! Ezt találtam neked a vizsgálgatásról:

Kép

Ez a tojásfehérje.
Vendég
 


Ez meg arról, hogy kb. hány napig aktuális....

Kép
Vendég
 


Lányok! Egy kis eligazítás váladékügyben. A tojásfehérje a tüszőrepedés előtt van, olyannyira, hogy a tüsző fel sem reped addig, amíg a váladék nem tűnik el majdnem teljesen. A nyúlós váladékot az ösztrogéncsúcs okozza, a tüszőrepi pedig akkor van, amikor az ösztrogén 24 órán belül töredékére zuhan vissza, ez váltja ki az lh csúcsot (ezt mutatja ki a teszt)ami megelőzi és okozza a tüsző felrepedését. Indnél valószínüleg nem repedt fel a tüsző , bár megérett, így nem termelődik progi, ami emelné a hőt.

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisz, éppen ezek miatt neked a váladék maximuma után volt a pé, tehát jól jelöli a ferti.

Zora
Kép
zora7
 
 


Szia Zora! Én nem tudom ilyen tudományosan leírni. Én majd illusztrálom..... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Naggyon jó Mo! Azt hiszem sokkal használhatóbb is.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ezt a szobám faláról fényképeztem le nektek. Nálunk ez a falvédő... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Zora, annyira szégyenlem magam, elfelejtettem válaszolni!!! Kérdésedre: nekem annak idején is volt barna folyásom, mármint a várandósságom idején. Kb ugyanígy az elején, sőt volt egy minimális vérzésem is, persze nem annyira sok, mint most.

Sőt, a menzeszeim előtt is szinte minden alkalommal megjelent ez a néhány napig tartó barna folyás.

Annyira utálom!

Bocsika még egyszer, hogy nem válaszoltam!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ind,
Tüszőrepikor átlátszó és ragacsos utánna meg megint folyékonyabb és fehérebb lesz mint elötte és sokat pacázik a progreszteron miatt.
Vendég
 


Nekem most elég sok van olyanból, ami egyértelműen fehér. Akkor ez mitől lehet? Mi a rosebbért nem reped meg, ha egyszer már megérett? Hülyét kapok. :x :evil: :twisted: Hétfőn konzultálok az orvossal. Valószínűleg baromi jókedve lesz, ha elkezdem neki ecsetelni, hogy mi mindent kipróbáltam az ügy érdekében. 8)
Panda! Ne haragudj a hülye kérdésért, de itthon is úgy kell elképzelni, hogy a férfi bemegy egy kis szobába, ahol vannak mindenféle újságok segítségül a kiskatonák leadásához? :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ja Krisz, mi különben a Mölltal gleccsernél voltunk. Biztosra akartunk menni hóügyben.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind,
Igen vannak újságok meg ágy sőt még zuhanyzó is persze ez azért csak a jobb helyeken.Úgy van hogy mensi után száraz vagy aztán fehér folyás utánna kitisztul rugalmas ragacsos lesz (ekkor vagy termékeny) aztán megint fehér és sokat pacázik(ilyen nagy adagok jönnek ki :oops: ) utánna mensi elött megint száraz leszel. Neked ragacsos még nem volt ebben a ciklusban?Hány naposak?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?