Kedves Ind!
Próbálok neked valami hasznosat írni, de nem tudok. Én a méhszáj vizsgálathoz nem értek, mert soha sem próbáltam. Ez a tojásfehérje dolog se egyértelmű számomra, és nem igazán figyeltem magamat még ilyen irányban. Az viszont biztos, hogy szex után 24 órával nem ad megbízható eredményt, mert hát akkor még más is jöhet olyankor az emberből, ami csalóka.
És hát ugye az ember az elképzelt pé környékén igen csak gyakran teszi ezt!
Amit viszont javasolnék, az az LH teszt! Próbáld meg, háth azzal sikerül belőni azt a fránya pé-t. Tudom, hogy nem olcsó és csak 5 db van benne, de erre is van megoldás. Ketté lehet vágni a csíkocskát, és akkor máris 10 napig nézegetheti az ember. Nekem műanyag kazettás volt, ha jól emlékszem Gabriel, és azt szétszedtem, kettévágtam a benne lévő papírcsíkot. Az egyiket visszíraktam a tokba, és úgy csináltam meg, ahogy rá volt írva. A másik már macerásabb volt, mert egy műanyagpohárba pisiletm és abba érintettem bele azt a részét, ami felszívja a pisit, és egy darabig tartottam benne, de így is működött.
Viszont ezzel a PG/53-al nekem meggyűlik a bajom. Biztosan én vagyok a tök béna hozzá, de képtelen vagyok használni. Én megnyalom a lapocskát, aztán meg is szárad, de utána lósz@rt se látok rajta. Mármint maszatot azt igen a lapocskán, de azon a kis lyukacskán keresztül ami elvileg a nagyító, semmit. MIt csinálok rosszul? Ti hogy használjátok? Valaki segítsen légyszi, egy kicsit szájbarágósan, mert olyan jó lenne, ha látnám már azokat a páfrányokat, vagy legalább buborékokat!!!!!