Köszi az energiákat, köszönhetően annak, hogy vedelem a teát, mintha egy kicsit jobban lennék....Brrr...Lehet, hogy mégsem...
Betty: A nyaralást mindig én szervezem. Tavaly is balhé volt belőle, mert 7 egész napra elutaztunk és hogy Apa ezt nem engedheti meg magának, mármint ügyfélkörileg. Aztán ő érezte magát a legjobban.
Heni: Készülünk idén mi is a Balcsira egy hosszú hétvége erejéig! Összefuthanánk!
Én mint nagy tesztellenes mondom, hogy Babszikának igaza van, tesztel ő, ha itt lesz az ideje.
Nekem rögtön két tesztem is van otthon, remélem, a másodikat majd már el is ajándékozhatom.
Judy: Mi sem megyünk nyaralni, ha júliusra babás leszek. Ó, ilyen alapon egyáltalán nem akarok nyaralni..
Christell: Hát igen, vannak árak az építkezésben. A felújítások kapcsán nekünk 50%-kal sikerült túllőni a ktgvetésen, dehát így van ez ha beleszeret az ember pl. egy járólapba vagy ajtókeretbe...és sorolhatnám. A szomszéd most cseréli a cserepet, azt mondja, egy milka lesz az ára és még nem is azt vették, amibe az asszony beleszeretett.