Új privát üzeneted érkezett!

Mikor tesztelek?
Ne haragudj, de babonából most nem nagyon szeretnék erre válaszolni.
Ma vagyok a 19. napon, és az előző clostis hónapom 29 napos volt.... :wink:

babszika

Babszika titkolja a pozitív tesztjének az időpontját :lol: de én úgyis tudom hogy kb 10-11 nap múlva tesztel :lol:

Chris,
köszi :D
Vendég

Babszika,

Bemegyek a gyógyszertárba, és egyszerűen kérek barátcserjét???
Menniybe kerül?? Vitaminok mellett lehet szedni?? Nincs semmilyen hatással rá???

Christell,

A ciklusaink majdnem mindig hasonló napon vannak. Jó lenne majd egyszerre ++++++ tesztelni.

Mi idén sajna nem megyünk nyaralni. Tavaly vettünk lakást és hát a törlesztőrészletet fizetni kell. Emellet meg van más hitelünk is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska, megy a drukk, ez pedig külön csak Kép neked:

Kép
Kép
gyablonka

Köszi az energiákat, köszönhetően annak, hogy vedelem a teát, mintha egy kicsit jobban lennék....Brrr...Lehet, hogy mégsem...

Betty: A nyaralást mindig én szervezem. Tavaly is balhé volt belőle, mert 7 egész napra elutaztunk és hogy Apa ezt nem engedheti meg magának, mármint ügyfélkörileg. Aztán ő érezte magát a legjobban.

Heni: Készülünk idén mi is a Balcsira egy hosszú hétvége erejéig! Összefuthanánk!

Én mint nagy tesztellenes mondom, hogy Babszikának igaza van, tesztel ő, ha itt lesz az ideje. :wink:
Nekem rögtön két tesztem is van otthon, remélem, a másodikat majd már el is ajándékozhatom. :D :D

Judy: Mi sem megyünk nyaralni, ha júliusra babás leszek. Ó, ilyen alapon egyáltalán nem akarok nyaralni.. :D
Christell: Hát igen, vannak árak az építkezésben. A felújítások kapcsán nekünk 50%-kal sikerült túllőni a ktgvetésen, dehát így van ez ha beleszeret az ember pl. egy járólapba vagy ajtókeretbe...és sorolhatnám. A szomszéd most cseréli a cserepet, azt mondja, egy milka lesz az ára és még nem is azt vették, amibe az asszony beleszeretett. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy!
Mivel homeos, ezért nincs rossz mellékhatása. (de NEM szoktam a vitaminokkal együtt bevenni)
Nekem D6 a hígítása (ezt szokták kérdezni)
Az első napon 3x5 golyó, a másodikon 2x5, aztán minden nap már csak 1x5 golyócska. (ez lehet, h változik a forgalmazótól függően, sztem a patikus meg tudja moondani)
Arra kell figyelni, h el kellene hagyni (de minden homeos mellett) a kávét, a szénsavas italokat, és nem kedveli a mentolt sem (én még a fogkrémemet is lecseréltem)

Hogy pontosan mibe kerül, azt most nem mondom meg, mert én ajándékba kaptam a tesómtól. (de most vettem másik két homeos golyócskát és olyan 800 forint körül vannak) Ja, és a mennyisége olyan sok, h én karácsony óta szedem és még mindig van benne!
Sztem egy próbát megér!

babszika

Hát, igen!
Nem nehéz kiszámolni a teszt időpontját :D Csak jutnék el odáig! Azt tudom, h most azonnal nem fogok tesztelni...

Christell!
Mi holnap megyünk aláírni a bankban.... már most félek én is attól, h mi-mindenbe fog kerülni ez az egész..... A tervezőnk is még csak most méri a földviszonyokat a héten.... szóval, mi még gyerekcipőben járunk, de átérzem a problémádat!!!! :?

Jaimee!
Már megbocsáss, de sztem nem a teától vagy jobban, hanem tőlünk.... a jókívánságainktól! :lol: :wink:

babszika

Igazad van, Babszika... :oops: :oops: Hogy is gondolhattam, hogy a teától.... :D

jaimee

Judy!
Azt kihagytam, h ahol kapható a homeos gyógyszer, ott egyszerűen csak kéred.... :wink:

Lassan lelépek!
este majd jövök!
sziasztok!

babszika

Betty!
Beszéltem a házidokival. Azt mondta, hogy nem lehet az Elevittől, de azért hagyjak ki 10 napot, és ha elmúlik, az volt. Nem tudja mitől lehet... Azt mondta, ezt nem is nagyon lehet kideríteni... Várom, hogy elmúljon... :wink: De azt hiszem nem hagyom ki az Elevitet... Inkább méregtelenítek... :wink:
Bőrgyógyászhoz nem akarok menni vele, úgy sem csinál semmit. Max. azt mondja, hogy allergia, és ír valami kenőcsöt, ami méreg drága, és nem is használ... Inkább nem...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee: benne vagyok! Addigra már Te is babás leszel és akkor kismami-kispapi találkozót tartunk :D

Pandácska: gondolok Rád!!!!!

Christell: szerintem minden lehet! Én ezért nem szedem minden nap az Elevitet, mert túl sok a szervezetemnek és szintén pöttyös leszek...Mellesleg nem a vitaminokra vagy allergiás, hanem az egyik "szállítóanyagára"...Bőrgyógyihoz tényleg ne menjél, mert ők csak kísérleteznek egy halom pénzért! Viszont nagyon ajánlom neked a sima, egyszerű: olivaolajat! Nekem az mindig bevállt!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Úgy legyen, bár a termékenységem mértéke még csak ezután fog kiderülni. Dehát a július még elég messze van, addig történhetnek akár csodák is. :D

Christell: Igaza van Heninek, én sem szedem minden nap az Elevitet a kalciumtartalma miatt, de a dokim szerint így is sokat jelent. Bőrgyógyászok....legtöbbje összetéveszt egy kísérleti nyúllal. Ez nem hat? Jó, akkor próbáljuk ki ezt. Ez sem? Akkor ezt...Pont ahogy Heni írja.

A méregtelenítés jó ötlet így tavasszal, csak piszokul oda kell figyelni, hogy mit vesz magához az ember, nehogy a primőrökkel csak még tovább mérgezzük magunkat...

jaimee

Csajok, az Elevitet csak receptre lehet kapni????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Nem, bármelyik gyógyszertárban reci nélkül is.

jaimee

Gyabi!
Az Elevitet csak recept nélkül lehet kapni. Azt hiszem, hogy 100 db-os kiszerelésben kb. 5000.-

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Akkor engem átvágtak, mert a 30 db-os kiszerelésért fizettem 2000 Ft körül...

Christell, most látom, egy ciklusnapon vagyunk!

jaimee

Heni, Jaimee!
Ezt mondhattátok volna előbb is... Már a végrendeletemet kezdtem fogalmazni... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Tényleg egy napon vagyunk... Ezt eddig észre sem vettem.. Judyval is majdnem... De szerintem a te ciklusod előbb véget ér, mint az enyém... :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: A ciklusom hossza most egy hatalmas kérdőjel. 36. napos ciklus után a HSG kerekített egy 25 naposat. Hogy most mi lesz....Amúgy 30-33 napos szokott lenni.

Végrendelet? :D :D :D :D :D Te még nálam is hipochonderebb lehetsz!

jaimee

Sziasztok!

Csheni! Jujj de jó lehet két baba van! Drukkolok. Kíváncsian várom mjad a fejleményket , ha mész majd a dokihoz!

Na tegnap megjártuk a dokibácsit. Megvizsgált, csinált hüvelyi uh-ot és mindent rendben talált. Domináns tüszőt nem talált, mert már vagy volt pé-m vagy csak lesz. De szerintem a múlt héten volt a pé-m , mert volt tojásfehérjém, de rendesen. Azt mondta hajlamos vagyok az anovulációra, azaz arra, hogy nincs pé-m. Júliusig kaptunk haladékot, ha addig semmi, akkor kapok pé serkentőt.
De apával menni kell kiskatona vizsgálatra, mert volt herevisszérműtéte. Így a jövő héten azt megejtjük. Mert ha nála minden oké, akkor velem van a hiba, de addig nem akar a dokibácsim teletömni mindenféle bogyóval.

Ja a feri bejelölte a pé-met, de szerintem előbb volt a 16. napon:

Kép

Pandácska! Nagyon klassz lett a táblázat! Drukkolunk!!!

Lányok akinek nincsen vonalzója csináljon légyszike! Mert olyan nehéz így követni ki hol tart!

Omnia! Nálad a múlt héten derült ki, hogy babád lesz? Lemaradtam egy kicsit. Képtelenség visszaolvasni 1 hetet, annyit írtatok.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka: Drukkolok a katonavizsgálathoz. Valószínű, hogy minden oké vele.

Lányok! Hüvelyi UH-t mikor szoktak csinálni? Nem mintha hiányozna, de nekem még soha életemben nem volt. Gondolom, azzal jobban látni a mindenemet belül?? Mire jó az? Elhanyagol a dokibácsim?

jaimee

Jaimee:
Nekem előszőr 6 hetes uh volt. Aztán még egyszer, egy kisebb műtét előtt. Amúgy nem csinálja minden alkalommal :D Az elevit pedig tényleg olcsóbb, ha nagyobb kiszerelésben veszed. Mondjuk én nem mindig engedem meg magamnak 5000 azonnal. Inkább apránként minden hónapban, pedig tudom, hogy így drágább.

Pandácska:
Ügyesek legyetek!!!Kép

Pár napja olyan fura vagyok - álmos egyfolytábanKép, ehetnékem is van álladóan. Ha nem tudnám, hogy védekeztünk - azt hinném, hogy babás vagyok :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: a hüvelyi sokkal részletesebben "látja" a dolgokat! A nőgyógyik egészen a terhesség 12. hetéig hüvelyit használnak..Utána áttérnek a hasira.... Bármikor csinálhatnak, ha problémád van, ha tüszőt néznek, ha várandós leszel... :D Az én volt dokim pl rákszűrésnél, kenetvétel után mindig csinált hüvelyit és megnézte, minden rendben van -e..Elég vastag-e a méhnyálkahártya, nincs-e ciszta, stb...

Krisztinka: biztosan szuper vagy Te is és a párod is, csak még eddig nem köszöntött be a gólya... Köszi a drukkot! Rám fér!

Christell: örülök, hogy hamarabb elolvsatál minket, mintsem végrendeletet írtál. :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,Olik: köszi az infót!! Úgy látom, legjobb lesz teherbe esnem, ha hüvelyi UH-t "akarok".

jaimee

Különben piszok rosszul vagyok, az előbb majdnem megismerkedtem a kisrókával, végül találtam egy rágót a táskámban...De jó lenne hazamenni, de nem látok rá nagy reményt. Nyafi vagyok nagyon... Addig is Aspirin+C-zek.

Jaj, képzeljétek, kiderült, hogy egyik ismerősünk 41 évesen várja az első babát. Nem kérdeztem, hogy jött össze, annyira nem vagyunk jóban, de a párom egyből leteremtett, hogy látom, xy-nak is összejött a baba előbb-utóbb, mit rinyálok itt folyton...Hát jó, behúztam fülem farkam....De aztán mondtam neki, hogy ekkora türelme egy birkanyájnak sincs, hogy én még 10 évet várjak....

jaimee

Sziasztok!
Jaimee jobbulást neked! :( remélem hamar meggyógyulsz!!!! amúgy nekem is hüvelyit csinált a doki mikor mentem szűrésre, akkor nézte meg, hogy érik a petém.

Hú Christell nem irigyellek... nálunk most van folyamatban a tetőcsere, azaz az kész van már, most a lambériafestés, meg kocsibeálló készítés a műsor... nagyon szép lesz, de tényleg egy vagyon... azzal vígasztaljuk magunkat, hogy ezt nem pár évre csináljuk

Tiszta gáz.. lassan fel kell írnom kinek mit akartam "mondani", mert megzavartak és már nem is tudom :-) na mindegy....

Kép
mercure

Lányok , itt ki az Elevit párti? Kiváncsi lennék a véleményekre, mert nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e vagy sem!!!

Segítettek????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
Én nagyon tudok ajánlani az Elevit-et!!! Lehet, hogy pont azért nem voltam hányingeres ( bár ki tudja :) ). Most is azt szedek.

Elkészítettem az előző babás hőgörbémet.

1174394718.39.doc
A vége már nem fért rá, de az már csak 37.2 volt egyfolytában.
Szerintem a 15 napon is volt egy pém és a legvégén is .

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi: A többség Elevit párti, én is. A dokim is azt javasolta, szerinte még jobb, mint a Béres Gravidája, de szoros a verseny. Szerintem vedd meg! Vannak benne olyan cuccok, különösen a "fémek" és a folsav, amihez nem jutsz hozzá tápanyagok formájában. Ezt mondják a dokik.

Olik: Nahát...micsoda hőgörbe! Nagyon érdekes!

jaimee

Nem mondta Pandácska mikor lesz újra???

jaimee

Én is Elevitet szedek... mondjuk én szoktam szünetet tartani néha pár napot, azalatt úgysem ürül ki a szervezet viszont muszáj, mert egy idő után puffaszt meg ilyesmi

Kép
mercure

Ja, én is kb. 2 naponta kapok be egy szemet. Amúgy is elfelejteném minden nap szedni...

jaimee

Gyabi,

Én is az Elevitre szavazok, ha teherbe esek azt fogom szedni. A dokim is azt javasolta.
Drukk holnapra. :P :P :P

Krisztinka,

Látván a hőgörbédet egy kicsit megnyugodtam. Az enyém is hasonló volt az előző ciklusban. Kicsit ideges voltam miatta, de aztán a ferty tett be nekem pé-t, és szerintem is volt.

Kép

Jaimee,

Remélem hamarosan jobban leszel. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok csak kicsit bekukk, mert annyi minden halmozódik itt nekem, persze házimunka sajna :( , ebben a szomorú időben próbálok felzárkózni, mert ha kisüt a nap nem jövünk be csak aludni :D :D
Olgi tényleg érdekes ez a görbe a 15. napon felment az igaz, de nem maradt fenn, bár én nem értek hozzá különösebben a vége az már jellemzőbb a pé-re.
Pandácska én is csatlakozom a drukkerekhez!!most biztosan sikerülni fog!!!! :wink:
Betty érdekelne engem is a Jónás naptár! Be tudod másolni a linket, csak sajnos anyu annyira emlékszik, hogy 22-24 óra között születtem elég ilyen pontossággal?
Krisz legalább hallottad a doki véleményét, megnézte a hőgörbéket is? mert eddig amit bemásoltál, azokon úgy tünt, hogy van pé, remélem minden rendben lesz apával és hogy júliusig össze is jön a baba!!
p

Kép, Kép
nemen

Szerintem az már mindegy, hogy Elevit, Gravida, Centrum Materna mindegyik jó már lehet hogy tulzás is, mert a folsav a lényeg ami a tényleges magzatvédő vitamin.

Kép, Kép
nemen

Jaimee!

Pandácska* szerintem hamarosan írni fog. 11-re kellett mennie a dokihoz, ott még gondolom egy kis idő volt, mire elkezdődött az inszem, és utána pedig 30-40 percet kellett feküdnie. Biztos írni fog, mihelyt tud. :lol:
Amúgy nekem is volt már hüvelyi UH-om, nem is olyan rég, amikor dokinál voltam. Nekem azért kellett, mert hátrahajló a méhem, és úgy jobban látta, amit szeretett volna.

Gyablonka!

Én is az Elevitre szavazok. Ahogy már írták többen is, a 100db-os 5.790.-, a 30db-os 2.090.-.
Amúgy itt: ----> http://www.egeszsegkalauz.hu/ tudsz betegség, név alapján keresni recept nélkül kapható gyógyszerekről, árakról stb.

Krisztinka!

Örülök, hogy minden oké volt a dokinál. Júliusig tuti összejön a baby, majd meglátod :) Fiacskád jól van?
Vendég

Olik,
Én elevit párti vagyok!

Megjöttem. Minden okés volt 15 nap múlva kell tesztelnem. (azért megbeszéltük a lombik megbeszélés időpotját de remélem lemondhatom)
Vendég

Azért szerintem apával nem lehet túl nagy baj, mert Manó is összejött, csak a kistesó késlekedik.

A hőgörbéket nem mutattam. :(

Az én orvosom nem javasolta nekem a vitaminokat akkor amikor terhes voltam. Most sem mondta, hogy szedjek valamit. Én elfogadom a döntését, amúgy is utálok bármit is beszedni.

Judy! Azért jó, hogy nem csak az én görbém kezdődik olyan cikkcakkosan. Bocsi. :oops: :?
Vendég

pandácska*!

Ez jó hír!!! Remélem, 2 hét múlva"hibátlan" tesztet csinálsz!!! ;)

Enik!

Kiszámoljam Neked? Add meg az adatokat! Vagy az érdekel, hogy hol van a neten?
Vendég

Pandácska.

Örülök a jó hírnek, és mostantól a ++++++++++ tesztedig mennek a drukkok. :P :P :P

Krisztinka,

Hát igen, ami igaz az igaz, eléggé cikk-cakkos. Most majd hüvelyben mérem, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz. Te hol méred???? :P :?:

Amúgy az első 2 terhességemnél én sem szedtem semmilyen vitamint, csak gyümölcsökkel és zöldségekkel traktáltam magam. De hát akkor 25 voltam. Most azért a dokim szükségesnek látta a vitaminokat, főleg a folsavat és az E vitamint. :P

Betty,

Ha jól látom nektek most kellet vagy kell akcióznotok. Remélem már elkezdődött valami odabenn.++++++++++ :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska: Na megjöttél!! Én is bízom benne, hogy nem kell már lombik! :wink:

jaimee

Köszi lányok igazi csoda lenne de csodák azért vannak ám tudom :wink:

TÁBLÁZAT.html
Vendég

Betty,

Azt nézem a táblázatban, hogy te azon a napon fogsz kb tesztelni, amikor én megtudom a rákszűrésem eredményét. Remélem mind a kettőnknek szerencsét hoz az a nap. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy5!

Te nagyon figyelmes vagy ám! Igen, jól gondolod, ha minden igaz pont ma van peteérés, bár a múlktor is azt hittem, akkor volt, amikor gondoltam, de akkor nem volt "tojásfehérje", most van. :lol: Én is remélem, hogy elindul odabent valaki még ma este :oops:
Vendég

Betty! Köszi jól van a kismanóm. Képzeld irtóra szereti az Oroszlánkirály első 15 percét naponta többször is megnézzük, de egyébként nem szoktuk tévéztetni. És az elején Szimba tök sokat mondja, hogy apa és Gergő is megtanulta a múlt héten azt hogy apa. Szóval tök sokat mondogatja, hogy apa és olyan édesen. :lol:

A Te kisfiadnak utólag Nagyon Boldog Szülinapot!!!
Vendég

Betty,

Akkor ma este gondolok rád, hátha az is segít. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty,
Akkor nektek is mindent bele :wink:

Kép
Vendég

Mára búcsúzom, megyek haza (hányni). Piszok rosszul vagyok... :(

Szép estét mindenki másnak!

jaimee

Jaimee,
:( Jobbulást!! Pihenjél és sok folyadék C vitamin.
Vendég

Sziasztok!

Pandácska, nagyon örülök a jó hirnek, szurkolok, hogy 15 nap múlva jó hirekkel gyere.

Heni, biztos, hogy minden rendben lesz, talán még ikrek is lesznek... Csak nyugodtan!!!

Arról tudtok valamit, hogy a peteérés minden ciklusban ugyanakkor van-e? Szóval, nemrég voltam dokinál, és csinált valamilyen tesztet, ahol kimutatták, hogy volt peteérésem 12-én, ami a ciklusom 9. napja. Erre azt mondta a doki, hogy azt jegyezzem meg, hogy mikor volt, mert az a "vigyázós" napom. Esetleg hallottatok már erről valamit?

Üdv.
Sirkici
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?