Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! teszek fel pár fotót, ui . most töltöttem fel az elmúlt nap képeit a gépre! bocs a helyfoglalásért! TUZAL!! sztem ez a kis nátha ne tartson vissza a talitól, ráadásul nem is olyan mint zárt térben! és a peti taknyolása??

Kép krókuszaim

Kép na meg a tulik..

Kép megyek nőnapot köszönteni..

Kép barangoló

Kép motor man

na, fel is kelt peti..

Kép
dora1980

jajjjjjjjjjjj lányok Ti engem már kiuáltok innen. :cry: :cry: :cry:
annyira dühös vagyok! elsősorban magamra!! az az áldott jó szívem fog végezni egyszer velem.kb. 5perce hívott a sógornőm, h. igényt tartanának rám holnap, mert ők pestre mennek, a keresztfiam meg még szedi a gyógyszert így nem jár oviba, és vigyázni kellene rá!
Én meg egy nayg marha vagyok, és igent mondtam, mert a család meg is kövezett volna ha nem ezt teszem. tőlem mindenki elvárja h. segítsek,ui. én ráérek!! :twisted: ti pedig már azt hihetitek direkt nem akarok veletek találkozni! pedig egész héten erre vártam! na, mindegy.... talán búcsúzok a fórumtól is, esetleg zugolvasóvá válok, de írtóra szégyellem a dolgot. (annyira jó, h. mindennki csak akkor talál meg minket, ha szükség van ránk! :twisted: - de hát elkapattam őket!!)

Kép
dora1980

megyek is eszem egy franciakrémest!!!!! :P a férjem sörözik! :evil: peti meg itt szörtyög a szomszéd szobában. tehát fa..a a helyzet!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Timi! Jobbulást Dominak! Köszi a koripályás infót. Kár, hogy nem hoztam fel hamarabb a témát!
Jók lettek a képek!

Tünde! Majd holnap megnézed Ádám haját. :) Már sokat nőtt. :lol:
Nekem is olyan tüneteim vannak, mint Neked, tuti, hogy tegnap Tokajban fáztam meg kicsit.
Te Debiben koriznál?

Nusi! Köszi! Be fogom ezeket szerezni, jó ha kéznél vannak. A hagymát inkább kihagyom. :)
Gyertek holnap, biztos ott lesz még mindenki.

Jolka! Ó, köszi a bókot! :) Bár én nem így vélekedek magamról. :lol:

Délután is voltunk kint egy bő órát. Ádám jól le is fáradt, nagyon hamar elaludt.

Akkor holnap!
Jó éjszakát!

Ádimama

Remélem, nem lesz semmi változás. Kivártam a reagálással utolsó pillanatig, mert nem volt tuti, hogy rövid időre is el tudunk menni. Mi most megyünk már el, nem leszek gépközelben, de 10 után megyünk a tornapályára.

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

JUUHHHHÉÉÉÉÉ....
Sikerült elmenni a talira, nagyon jól éreztük magunkat!!!
Édesek a babók, mint mindig! Nekem nagyon jól esett kicsit dumcsizni, igaz később érkeztünk.
Sajna Dóra az autóban végig ordított, hiába adott tesóm neki inni, énekeltünk, csak sírt és sírt... Alig vártam hazaérjünk, cici, és be is aludt! Ez a pici rossz el is szállt a fejemből, ugyanis én tényleg szuperül éreztem magam!
Kint mondták a csajok, hogy Tündének valami közbejött, Timinek pedig himlős Domi! Jobbulást!!!
Zsuzsi???
Kép
ágimanó1

Ááááági :D: Örülök, hogy jól érezted magad! Szuper jó, hogy jöttetek, nagyon örültem! Dóra egy tünemény és gyönyörűséges kiscsaj! Nem csoda, hogy jól elfáradt a jó levegőn, új ingerek érték...stb.

Én is ismét feltöltődtem picit, nekünk is klassz volt a tali. Igaz, Boti is picit nyafi lett a végére, el is jöttünk hamarabb, dehát mi már 10,20 körül kint voltunk :D

Édesek voltak a babák, Manó szocializálta Botit a játszóteres feeling-hez, ami rá is fér a fiamra :wink: , ugyanis ő pedig kötekedett Márkóval :?

Nekünk is csúszott pici szépséghiba a dologba, ugyanis Boti csak picit több mint egy órát aludt, nem tudom délután mikor fog, vagyis, hogy hogy fogja így bírni a szemészt....

Gépet a kocsiban hagytam, férj meg elvitte. Majd töltöm a képeket!

Sziasztok, további szép napot!

Tünde, kár, hogy technikai akadályok léptek fel :(

Zsuzsi, jobbulást! Mondta Jolka, hogy takonykór van felétek is!

Timi, nektek is jobbulást mindkettőtöknek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Örülök, h. végül szinte mindenki odaért, aki készült. Rajtunk kivül. :( Asszem erre mondják h. málör (malheur, franc.). Nézzük az idöjárást és ha nem is a jövö hétre, de gondolkodhatunk a következö talin. Bár a jövö héten nem kizárt, h. még szánkozhatnánk is. Majd szervezzem meg megint nektek a talit, :D ha már egyszer ez az egyik végzettségem és talán most el is megyünk.
Képeket várom.

Szép napot nektek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Ádám még nem nagyon érzi a játszóterezés lényegét, de lassan csak rájön! :) A csúszda nagyon bejött neki. :)
Még elmentünk a Gézengúzba, vettem egy tavaszi sapit, és persze muszáj volt valami játékot is! :) Komolyan, mintha magamnak venném a játékokat, úgy élvezem. :D Az egyik egy fa puzzle könyv, nagyon jó, a másiknak nem tudom a nevét, majd rakok fel róla képet, úgyse tudom körbemagyarázni... :oops:

Ági! Dóra baba ismét tünemény volt! Az egy szem "lányunk"! :lol: Anita nagyon édes képet csinált róla!

Nusi! Megvettem a coryzaliát. Persze mire odaértem a gyógyszertárba, megint nem tudtam a nevét :D De szerencsére a nőci tudta, mit akarok.

Tünde! Kár, hogy nem jöttetek! Remélem a szánkózásra vonatkozó jóslatod nem válik be...

Lassan indulnom kell a suliba. Ma lesz az első vizsga. Egyáltalán nem izgulok, ez még nagyon egyszerű lesz. Később ezt nem hiszem, hogy elmondhatom majd...

Ádimama

Sziasztok!

Köszönöm szépen az aggódást :) Valamennyivel jobban vagyok, a száraz-ugatós köhögésrohamok átváltoztak hurutos köhögéssé, az orrom sem folyik már, de fújni azért kell... :? az utolsó percig reménykedtem, hátha eljutunk a talira, de győzött az ész, inkább kimaradok, minthogy valamelyik manóca elkapja...

Ági!
Ezért nem is írtam, hogy sétáljunk együtt... de amint rendbejövünk, róhatjuk együtt a köröket!!Apa jövő hét közepétől színházazik( zenél a Csárdáskirálynő operettben :) )először csak próbák minden nap délelőtt-délután, aztán meg 29-étől előadások is, úgyhogy bőven rám fog férni a kikapcsolódás, mert esténként egyedül leszek a fiúkkal... :roll: de legalább lesz egy kis plussz pénzünk :D

Annamari!
Káááár, hogy nem beszéltünk hamarabb a korizásról, Tomi előtti télen szinte rendszeresen jártunk a kolleganőimmel, ebben a szezonban meg csak egyszer voltam... sajnos ők keveset értek rá, én meg ugye az esti etetésekről nem maradhattam le, Tomi nem fogadja el a cumisüveget :cry:

Csillával találkoztam, puszil mindenkit, köszöni a méleket :lol: és azt üzeni Nektek, hogy vasárnaponként délelőtt bábszínházazni szoktak a Kölyökvárban, és oda is lehetne néha találkozót szervezni.

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Annamari!
Hogy sikerült a vizsga?

Dóra!
Nagyon jó képeket csináltál!! Peti aranyos rajtuk!!
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Hello mindenkinek!
Április 5-10 között tavaszi szünetem lesz, szervezzetek oda egy randit, légyszí!
Ja, és vasárnap bábszínház, vmi egeres darab lesz. Tök jó szokott lenni, aprók is vannak és bármilyen meglepő, bírják. 300 huf az ára.
Egyébként minden oké, Flóra egyre többet beszél, imádnivaló. Jár a Helen Doron-ra, bár erről tudjátok negatív véleményem (apja miatt muszáj volt). Láttunk dvd-t az óráról és tényleg csak játék, melyet a csepp lányunk is nagyon élvez. Soha nem kérdezünk tőle semmit angolul, semmit nem erőltetünk, de szokta mondani a mondókákat és mutogatja is.Pisi ügyben is jól haladunk, de még a kaka marad a pelusban. Azt mondta róla gondozónő a bölcsiben, hogy nagyon értelmes, sokkal tovább és elmélyültebben foglalkozik egy-egy dologgal, mint kortársai. Húú, de dagadt a mellem a büszkeségtől. Azért rosszat is írok róla: otthon nem nagyon akar szót fogadni, csak ha közösségben vagyunk.
Az építkezés halad, bár lehetne gyorsabb is. Petráékkal sokat találkozunk, Flóra már mindig nagyon várja Bencét. Kár, hogy csak jövő nyáron fogjuk tudni igazán élvezni. És még mindig olyan gyönyörűűű! a hely!
Mindenkinek puszi és jó egészséget!

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin, és várjuk a következőt! Minden baba nagyon édes továbbra is!

Annamari! Bence sem nagyon élvezi még a játszóteret, de belejönnek hamar szerintem. Mi végül nem mentünk a gézengúzba, mert sok intézni való volt, de legközelebb tényleg benézek, ha a városban járok, biztos nagyon jó játékok vannak.

Tünde! Kár, hogy nem tudtatok jönni, remélem, legközelebb nem jön közbe semmi. A jövő hetet szerintem hagyjuk ki, mert nem mondanak túl jó időt.

Ma is találkoztunk Csilláékkal, Bence és Flóra homokoztak egy kicsit, csak sajnos Csilláék siettek, vasárnap pedig megyünk bábszínházba (10 órakor lesz - ezt még nem írtátok).

Na már megint mennem kell, csak Anyáékhoz jöttünk vacsizni, és megyünk haza. Halászlé és lapcsánka volt a menü, én pedig muffint hoztam.

Puszi mindenkinek!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Zsuzsi, Már félve mondom, de mivel egyértelmüen Kristof szerepel a naptáramban mára, ezért nagyfiadnak Boldog névnapot kivánok. Neked pedig jobbulást.

Csilla, Jó, h. jöttél. :) Szerintem már többiek is nagyon kiváncsiak a Nagydumásra. Azt meg ugysem hiszem el, h. otthon nem fogad szót. Zalán képtelen akár egy percre is elmélyülni valamiben, szóval én is gratulálok. Egy képet legalább tegyél fel róla, ha itt jársz.

Annamari, Szánkózni már én sem szeretnék, söt a téli ruhák egy részét is bedobozoltam, ezért pláne nem örülök a jövö heti jóslatoknak, de nagyon nem jó idöre kell számitani, a bezártságnak meg már a gondolata is megrémiszt. :shock:

:shock: Gondolom a 4 napot mindenki betáblázta, ha más nem pihenéssel. Nekünk a hátralévö napokra egy hétre való program van a lehetöségek között. Apa mindenáron pecázni is szeretne, ugyhogy ha nem fújna a szél Verbára gyerekkel is tj lenne v.melyik nap kimenni. Ma Debiben voltunk, de délutánig eléggé fújt a szél, szélvédett helyen meg nagyon meleg volt, ugyhogy ma sem tudtam mit adjak a gyerekre.

Jó éjt.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Kristófnak boldog névnapot!!

Sajna Ádámot is elérte a takonykór, úgyhogy lehet, hogy mégse "sima" meghűlésem van, szerintem tőlem kaphatta el szegénykém...
Borzasztó éjszakánk volt, alig aludtunk, és kb fél5-től egyáltalán nem volt hajlandó az ágyban maradni. Persze délelőtt kidőlt, de akkor is csak vagy 1,5 órára. Most egyelőre alszik, remélem, hogy minden rendben lesz. Én is hulla vagyok, nem is értem, miért nem feküdtem még le... :) Gyakoroltam egy kis weblapszerkesztést, és úgy elment vele az idő.

Délután össznépi főzésen voltunk. Jó volt, csak lehetett volna melegebb. Kétszer kellett plusz ruhát adnom a gyerekre, és én is felvettem a pufidzsekimet.
Holnap valószínüleg pihizgetünk és gyógyulgatunk, szombatra pedig vendégeket várunk. Remélem jó idő lesz, mert grillezni szeretnénk.
Ja, és annak a játéknak, amit tegnap vettünk, csattogó lepke, vagy mi a neve, csak a miénk nem lepke, hanem valami csirkeszerűség. Van egy nyele, és ahogy tologatja, dobol. Szóval inkább doboló csirke. :lol:

Zsuzsi! Jól sikerült a vizsga, nekem nagyon könnyű volt még ez a része. Majd ezután következik a neheze, amiben nem nagyon vagyok jártas. Szóval a következőre már tutira tanulnom kell. :lol:

Csilla! örülök, hogy jól vagytok! Szupi lehet a bábszínház! Nem tudom, Ádi hogy bírná. Majd egyszer kipróbáljuk.

Petra! Szerintem érdemes benézni, jó kis játékok vannak, viszont bodyt már nem sikerült vennem. Nem volt sok a méretünkben, és a színválaszték se volt nyerő. Későn mentünk. De sapit tudtam venni.
Anyukám is lapcsánkát sütött ma. :)

Tünde! Én is így vagyok vele. Rosszul vagyok, ha arra gondolok, hogy megint sár, meg hideg (hó??)... Brrrrr :? Meglesz a böjtje a meleg télnek...

Jóéjt, és további kellemes "hosszú" hétvégét!

Ádimama

Sziasztok!

Kristóf! Sok boldog névnapot!

Manó is beteg. :(Tegnap már lázasan kelt. Ez a nyavalyás idő. Remélem lesz doki ma, jó lenne, ha látná. A köhögés és a láz ellenére is eleven. Csak reggel aludhatna tovább. Tegnap is 6 órakor már fent volt. Nyafis is volt utána. Így úgy döntöttünk megyünk kocsikázni, közösség kilőve. A végén olyan jó aludtunk Manóval a kocsiba, hogy Lillafüreden jártunk, mikor felkeltünk.:) Itt szupi idő volt, nem fújt a szél, mint itthon. Sokan pólóban mászkáltak, piknikeztek az emberek. Mi is bekajáltunk a kedvenc csárdákban, bóklásztunk, vettünk Manónak játékot, na és a kihagyhatatlan lufit. Haza felé megint egy jót aludtunk.

Annamari!
Múlt hét hétvégén még működött Nyíregyen a koripálya, ismerőseink voltak. TEgnap előtt még ki volt világítva. Ha még szeretnél korizni, érdemes megnézni.

Tünde!
Képzeld Ági kocsival jött a talira. :) Ahhoz képest, hogy azt írta, hogy előtte meg kell tanulnia vezetni. :) Ügyi vagy Ági, hogy ilyen gyorsan ment. :wink: Nagyon jó, hogy el tudtattok jönni a talira.

CSilla!
Én is nagyon kíváncsi vagyok már rátok. 2 hete kb. láttalak benneteket a spárba, de olyan gyorsan mentettek el mellettünk, inkább nem szóltam.

Mi ma megyünk haza, Mutiék, József napozunk. Tutit birka pörkölt lesz, amit apu bográcsban, vagy, ha több leszünk üstben, csinál meg. Gyerekkoromban, mindig nagy vendégségek voltak nálunk, egy eljegyzés is kijött volna belőle. Imádtam azokat a napokat. :wink:

Dóra!
Nem tudom miért, de azt hittem, hogy Ti is dobozba (társasházban) laktok, De látom a virágaidat, csak van udvarod is. :) Petike ruhája még harmonizál a mocijához. Micsoda részletek. :)

Zsuzsi!
Jobbulást neked!

Anita!
Várjuk a képeket!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nem olvastam vissza, most is rohanok, bocsi.

Kristófnak boldog névnapot utólag!

Képek feltöltve, de a végén van 3-4 kép, amitduplán töltöttem fel. Már nincs időm tovább szerkesztgetni, Boti nem hagy, meg indulnunk is kell! Ha vkinek vna ideje, kijavítaná??? Ha nem, este mecsinálom!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Amíg ti élvezitek a négy napos ünnepet, én itthon vagyok bezárva szegény himlős manókámmal! Amúgy is nagy csavargó vagyok, és nekem ez felér egy magánzárkával! És ráadásul pont hosszú a hétvége... :( Viszont Domi előtt le a kalappal! Nagyon jól viseli a himlőt, viszont neki is hiányzik a levegő! Kb. 40 pöttyünk lehet, és úgy látom, hogy még mindig jön ki rajta. Ez viszont jó, mert legalább kijön a szervezetéből, és nem marad benne! Amik előszőr bújtak ki( kedden) azok kezdenek leszáradni, pörkösödni. Most éppen alszik, és 2 napja 2 és fél órát alszik napközben,ami nálunk maratoni teljesítmény! Viszont én ki vagyok nyúlva! Most jön ki rajtam a tavaszi fáradtság!

Betegek: Jobbulást, én már túl vagyok rajta, habár az orrom annyira kisebesedett a sok fújástól, hogy most azt kell ápolgatnom!

Kristófnak boldog névnapot utólag!
A talis képek nagyon jók lettek megint! Tuti jól szórakoztatok. Bánom, hogy nem voltunk ott! Azért egyszer-kétszer még elugrunk azért ha lesz tali! Viszont a bölcsibe szokatást megint kezdhetem előlről, hiszen a j. héten még nem mehet, és utána meg megint szokathatom!

Jolka: Mesélted, hogy Manó barátnője is aznap kezdte a bölcsit, amikor mi! Ha két éves szőke a kislány és Dórának hívják, akkor találkoztam velük, és az anyukája tényleg pityergett már akkor mikor még nem is vezették a kicsiket a csoporthoz! Szerintem egyről beszélünk! Szép kislány meg kell hagyni!

Na jó puszi mindenkinek! Megyek pihizni!
Ja, a jövőhéten kifestem Domi szobájának falát. Egy akváriumot terveztem oda, ha kész lesz, és érdekel valakit majd küldök fotot!
Jó pihit nektek is!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Timi!
Igen egy Dóráról beszélünk. :)
Jobbulást Dodonak. Neked, pedig kitartás, azért levegőzni ki viheted a gyereket, egy kis sétától még nem fertőz meg senkit sem. Neki is kell egy kis friss levegő. Nagyiéknak, nincs udvaruk, ahol kint lehetne egy kicsit?
Én várom a szobáról a képet. :)Ügyes legyél!!!

Anita!
Megnéztem a képeket. TEtszik:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Feltettem a képeket, amivel adós voltam. :)

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, A képek felén Zalus van rajta, nagyon jó mind. Márkónak jó csaja van. :D
Amugy szerintem Timiék nem mehetnek szabadlevegöre, nem pedig nem akarnak, b.himlövel legalábbis ez tudtommal betartandó.

Nusi, Voltatok ma a Tescoban. Csak mert láttalak, de épp beszélgettem és nem tudtam odamenni hozzátok. Már akartam kérdezni, h. odaértetek-e a talira, de a képeken láttam, h. igen.

Timi mizujs a himlövel és a többi kis beteggel?

Jó éjt mindeninek
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde: Köszi, egész jól viseli Dodo a himlőt! Ez a szabadlevegős dolog úgy van, hogy ameddig nem jönnek ki a pöttyök (mind) addig ajánlatos nem kimenni, hanem melegben kell lenni, hiszen akkor gyorsabban kijönnek! De a hideg lelassítja a bacikat, így 5-6 napba is beletelik amíg kibújik az összes! Nekünk már mind kijött, legalábbis két napja nem találtam újat! Már van olyan (5-6 db) ami le is száradt és már csak a seb van utána! Egyébként 46 darabot számoltam tegnap este! Lassan ki viszem dodot, mert már nehezen viseli! A lényeg, hogy olyan helyre vigyem ahol nem tud fertőzni mást (pl. a szüleimhez)!

Remélem mindenkinek jól telik, telt a hétvége!

Jó pihit!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Gyorsan eltelt a 4 nap! :cry: Nagyszülőknél voltunk, és egy nap elmentünk Tokajba! Ezer éve nem voltam! Sétáltunk, kajoltunk,... nagyon jól éreztük magunkat! Kicsit még amatőr vagyok, ugyanis Dóra leöntötte a nadrágját. Persze pótnaci nem volt nálam! :lol: Vettünk volna egyet, csak már du 3-kor minden be volt zárva! :cry: Az autóban meleg volt, remélem nem fázott meg!

Tünde, Jolka!
Igen, 2 év kihagyás után volán mögé ültem! :lol: Párom bíztatott előző nap, menjünk nyugodtan! Mivel nagyon akartam menni a talira, belevágtam! Semmi nem tántorít el, ha talizni akarok veletek! :wink: És lám vannak leküzdhető akadályok is! :lol:

Zsuzsi! Kristófnak utólag boldog névnapot! Remélem jobban vagy! MAjd várom jelkezésed! Bár a jövő hét elég borúsnak ígérkezik! :cry: FP még nem jelkezett, mi már várnánk a járgányt! :wink:

Timi! Ügyes Domi! Jó, hogy túl lesztek rajta! A szobáról a képeket én is várom!!!

Anita! ??? Ti mit csináltatok a négy nap alatt?

Annamari! És ti?

Petra! Milyen volt a bábszínház?

Csilla! Jó hogy írtál!!! Flórát láttam valamelyik nap a mamával! :wink:

Azt elfelejtettem írni a múltkor, hogy tesómnak mindenki nagyon szimpi volt!!!

Kérdés: ASSO cipő? Tünde, mintha ti beszéltétek volna télére ZAlusnak! Csajokkal beszéltük, vagyis én kérdeztem, Dórának a cipőt, milyet és hol! Köszi előre is.

Sziasztok!!!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést Kristóf nevében, aranyosak vagytok :lol:

Képzeljétek, megkérdezte anyámat Kristóf, hogy ha Tomi is nagy lesz, ugye lesz kistestvérük, hogy hárman tudjanak focizni....
:lol:
Mi meg bowlingozni voltunk tegnap két baráti házaspárral. Húúúú, de jó kikapcsolódás volt :D

Ági!
Mindenképpen jelentkezem, ha jönnek a sétálni való idők...
Szép estét mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Gondolom hogy vége a hétvégének, megint aktív lesz a fórum. Nagyon unatkoztam ám itt egyedűl :lol: . Szívesebben mentem volna csavarogni a fiúkkal, na de majd húsvétkor! Most tettem le Dodot, és mostanában elég jól alszik (2és fél 3 órákat).
Jolka: hogy vagy? manók????
ha talit szerveztek szóljatok, mert megpróbálunk ott lenni bölcsit halasztva! Vagy akár lehetne délután is ha nektek jó!
Na megyek készülök munkába :? . Legalább kimozdulok!
Többiek merre vagytok???
Szép napot mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Nekünk nagyon gyorsan eltelt ez a 4 nap. Március 15-én itthon voltunk, élveztük a kertben a jó időt. Másnap elmentünk Sajóörösre, az építkezésre. Elkezdték a csempézést, és befejezték a kinti betonozásokat. Szombaton délelőtt játszótéren voltunk (nagyon sokan voltak), délután pedig vendégségbe voltunk. Vasárnap autó takarítás, mosás volt a program.
Gergő péntek este azt mondja az Apjának, "Holnap do?". Eltelt a két nap és azt hitte, hogy megy dolgozni másnap.

Tünde! Igen voltunk a TESCO-ban. rohantunk. Vendégségbe mentünk és késésben voltunk.

Nem nagyon van időm írni. A héten Németországban van a férjem. Minden építkezéssel kapcsolatos dolog rám van bízva. Most festenek és burkolnak. Már ma akadt problémájuk. Holnap megyek a két picivel. Apukám elkísér minket. Valószínű, hogy csütörtökön is megyünk. Ellenőrizni is kell!

Ti hogyan vélekedtek a pneumo-s oltásról?
Zsuzsi: Te beadadtad Tominak a Rota-vírus elleni oltást/cseppet. Bár nagyon húzós ára van.

Tegnap éjjel, ma reggel nem voltak nyűgüsek a gyerekek?
Nálunk Gergő 10-kor elaludt és Dávid is 2 óránként felkelt. Én az erős melegfrontra gyanakszom. Most meg jön a hideg.
:cry:
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok,

rohannak a napok a jó időben. Na, persze ma már közel sem volt olyan jó, de még ez is jobb, mint a havazás. Brrr....
Egész nap kint vagyunk vagy a kertben, környéken nézzük a kutyusokat, autókat, buszokat, vagy a Sóstón. Kapott Botus egy pici homokozót ide a kertbe, édesen elüldögél benne.

Írom nagyon a szakdogám, azért nem nagyon vagyok. Kicsit össze kellett kapnom magam, mert elég vacakul álltam. Most már látom a végét, remélem a konzulens se dobja vissza, ma akarom még neki küldeni átolvasásra.

Nusi, Botikám ha minden jól megy, a héten kapja a pneumo - oltás. Ma hoztuk el a patikából, bent figyel a hűtőben. A konjugáltnak nagyon húzós az ára, sajnos, ez van. Viszont már volt baj a fülével (én is nagyon fül - és arcüregbajos vagyok) a múltkor pedig lefelé húzódtak a bacik, ezért mi úgy dönöttünk, hogy ezt is beadatjuk.

Remélem, tényleg elkerül bennünket a Dunántúli időjárás!

Boti ma volt nyűgös. Megint egy alvásra készültünk, de másfél óra elteltével felébredt, és nem tudtam visszaaltani. Egyik nap alszik egyben 3 órát, másnap két alvást igényelne.... nehezen megy neki az átállás. Persze a fogzás sem könnyíti meg, nagyon támadásnak lendültek a fogacskák!

Csilla, jó hogy írtál! Szervezőbizottság tuti intézkdeni fog :lol:

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csak pár szóra!

Dodo egész éjszaka óránként felkelt, és napközben is csak másfél órát aludt. Minket mindig nagyon megvisel a szél, lehet most is ez volt a baj.
Az oltást mi is be szeretnénk adatni Dodonak, készülünk rá egy ideje, de valami betegség mindig közbejön. Remélem a hilő végeztével sikerűlni fog!

Jó éjt mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Vagyunk, csak mind a ketten betegen.
Manó már javul, ugyan ő betegen is eleven. Tegnap voltunk dokinál, szombaton csak elvittük Mutiék az ügyeletre. Azért, hogy a szokásos antit felírják.
Én nem gyógyszerezek, inhalálok, persze, ha van, aki vigyáz közben Manóra, lándzsás útifű, vizes pelus a nyakamra, na és a nózi most a legjobb barátom. :)

Timi!
Képzeld a Manó, Dóra barátnője is pihentetik a bölcsit. Tegnap találkoztunk a dokinál, ők is meg vannak, fáznak.

Mi most a kisboltig, ha lemegyünk, és a ház elé a játszira, ide csak mi járunk, így nem fertőzünk meg senkit sem.

Apa tiszta hipo, már a nózit sem akarta engedni, mert tuti ártok a tesónak. :?
Zsuzsi irigyelek a bowling miatt, nekem megint ki kell hagyni. Mert, persze emelni sem szabad most apa szerint. Csak nem tudom, ki szokta itthon cipelni a felmosó vedret és rengeteg vizes ruhát száradni. :) Akkor lassan gondolkozhatok a tesóban. :) Tényleg akartok még 3. babát?

Ági!
Szerintem, elég még Dórinak egy egyszerű vászoncipő is. Ilyenkor még gyorsan nő a lába, nem érdemes márkásat venni. Mindenesetre olyat vegyetek, ami tartja a bokáját, hisz ő ezután indul el. Asso nagyon jó, van belőle olcsóbb és drágább is. Ne a plázába menjetek. Top shop, amit Anita mondott, vagy a Vasvári Pál utcán is van gyerek cipő bolt, ugyan ott még nem voltam. :)

Anita!
Nagyon jó, hogy ti ki tudtok menni az udvara. Manó egész hétvégén kint volt papával.

Nusi!
DE jó nektek, már nem sok van hátra, lassan költözhetek. Ha lesz időd, teszel fel a házról friss képet?

A sétáló elején a Mekinél van a sláger rádió, akit érdekel 10-ig, még ott vannak. :)

Sziasztok
Szép napot mindenkinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!! eddig is voltam ,, de csak olvastam, ui. még mindig szégyellem a múlt heti tali miatt magam... :oops:
most is csak azért jöttem, mert olvastam h. cipőboltról volt szó... na én tavaly a vasvári p. utcán vettem petinek egy ari kis velúr cipőt 5900-ért. rá egy hétre a piac melletti kínaiban (best mart) látamm ugyanazt 3600-ért!! :twisted: úgyhogy nézzetek szét jól!! a kínaiban is lehet találni néha aranyosat és jót! én vagyok rá az élő példa!! amúgy imádtuk azt a cippőt, és abban kezdett el járni is!!nagyon jó volt a kiképzése. mi most örököltünk cipőt, úgyhogy tavaszit nem kell vegyek! :wink:
bocs ha okoskodásnak tűnt. betegeknek jobbulást!! petit is elérte a takonykór, már lassan egy hete, de láza nem volt, így dokinál sem voltunk...
Szép napot mindenkinek!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Ilyen is rég volt, Manó még mindig alszik. :) Legalább kiáztattam magam. :)

Jé... Szia Dóra. Szerintem nem kell szégyelni magad a múltkori miatt, nem haragszik rád senki, majd legközelebb találkozunk. :) Nem tünt a tanácsod okoskodásnak, én szoktam sokszor "okoskodni", vagyis sokszor már magamat is unom, amikor rákezdek, de, ha egyszer elkezdem, nem lehet lelőnni. :)

Nálunk is az első 2 nap volt hőemelkedés, doki szerint meg 38.5-ig ne is adjunk lázcsillapítót, mert majd a szervezete elintézi a bacikat. :) Én csak a szövődményektől tartva mentem el, hogy azért egy kis anti nem árthat. Na és persze most először köhögött is Manó, nagyon sajnálom olyankor, hisz még alvás közben is köhög. Na de, már ez sincs szerencsére.

Na mentem!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húú, de rosszul ját itt az óra. NÁlam még csak 9,24 van. :) Nem pedig este. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Én is csak olvastam az utóbbi napokban,írni lusti voltam. Mi már kifelé jövünk a betegségből. Én teljesen jól vagyok, Ádámnak még picit folyik az orra, de már nem vészes. A szombati vendégeink közül szinte mindenki elkapta...

Tegnap meglett a vizsga egyik felének az eredménye, és hibátlan lett, bár ez nem nagy teljesítmény, mert manapság már a legtöbb tízéves is meg tudná csinálni, de azért örülök, hogy nem figyelmetlenkedtem el. :D A másik fele szerdán lesz meg.
Kiszámoltam a felvételi pontjaimat, és úgy néz ki, hogy hacsak nagyon el nem szúrok vmit az érettségin, meglesz az a pontszám, hogy ne kelljen fizetni. Ez a hét híre számomra! :)

Timi! Mindenképp rakj fel képet a szobáról, ha kifestetted! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Domi nem kapirgálja a pöttyeit?

Ági! Mi itthon voltunk a 4 nap alatt, 15én barátokkal főzőcske volt, pénteken pihi, szombaton vendégeink voltak (grilleztünk, bár a végére elromlott az idő, így be kellett jönnünk, de úgy is jó volt).
Szombaton este fősulis csop.talim volt, de tök kevesen voltunk, úgyhogy elmentünk a Barbizonba. Olyan tömeg volt, meg füst, nem is bírtam sokáig. Vasárnap meg kipihentem a szombatot. :D
Cipő: Ádámnak egy kis velúr cipője volt, de nem nagyon hordtuk, én nem tartom fontosnak, amíg nem jár, Ádám meg 13 hósan indult el. Az utcán meg még csak kb 1-1,5 hónapja sétál.

Zsuzsi! Ez nagyon jó, hogy Kristóf így áll a kistesóhoz! Remélem meg is marad a lelkesedése! :lol:
Barátnődnek megvan még a cerazette? Ha igen, kellene, és még a héten át is venném.

Nusi! Kitartás! Nem elég, hogy két gyerekkel vagy, még az építkezés is! Minden elismerésem továbbra is!

Anita! Ádámnak is több foga jön egyszerre most, szerintem örlő is ráadásul. Eddig jól bírja a kis drágám.
Sok sikert a szakdogához!

Dóra! Szerintem se kell háttérbe vonulnod. :) Egyszer biztos összejön, hogy el tudtok jönni.

Jolka! Jobbulást Nektek! Nem próbálod ki a Coryzaliát, amit Nusi ajánlott? Nekem nagyon bevált, 2 nap alatt rendbe hozott. (na meg a sok-sok C-vitamin) Ádámnak pedig az IRS 19 spray segített.

Sziasztok!

Ádimama

Sziasztok!!!

Először is a betegeknek jobbulást!!! Megint van valami vírus?
Csütörtökön megyünk tanácsadásra, mérésre, meg a nem kötelező szurik megbeszélésére!
Köszönöm a tanácsokat cipő ügyben! Még szerintem is jó a kiscsizma (főleg ilyen időben), meg vastag zokni!

Dóra! Kínaiban tényleg vannak aranyosak, ott is nézelődtünk!

Anita! Sok sikert a szakdolihoz!

Annamari!Ügyes vagy!!! Szerdán gondolunk rád!

Zsuzsi! 3. baba? :wink:

Jolka! Vigyázz magatokra! Meg a kis pocaklakóra! :lol: Mikor mégy 12 hetesre? Vagy már voltál?

Tünde? Merre vagytok?

Nusi! De jó nektek!!!

Kicsit irigykedem :oops: :oops: mindenkire, aki szép kertesben lakik! Főleg a szép időben, ha van hova kiülni, grillezni, a gyereknek homokozó! :cry:

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást!

Jolka: Most biztosn örül Dóra anyukája, hogy othon lehet a kicsivel! Dolgozik? Jobbulást nektek!

Tünde: Tegnap láttalak a Kossuth téren. Egyedűl voltál, én meg nagyon beszélgettem, és későn vettelek észre! Hol hagytad Zalánt??? Remélem ti is jobban vagytok!

Ági: Én is csak akkor vettem Dodonak cipőt, amikor elindult, csakhogy nekünk 10 hós volt, és hirtelen kellett megvennem, mert nem számítottam rá, hogy el fog indulni! Viszont az Asso tényleg nagyon jó, most nekünk is az van. Szerintem is kell hogy valamivel magasabb legyen a szára még ha nyitott is ,mert az jól tartja a bokáját! Fontos a kellően kidolgozott első cipő szerintem!

Annamari: Gratula neked! Lehet lemaradtam, de hol is tanulsz most? Gondolom rajtam kívűl mindenki tudja :oops: :oops: !
Egyébként Domi nagyon jól viseli a himlőt, egáltalán nem vakarja!!! Viszont ami nekünk jó hír már hat pöttyünk eltünt a 45-ből!!! :wink: Még három napot adok a többinek is!

Szép napot a rossz idő ellenére!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Ági! Szerintem nézd meg a www.bebicipo.hu -t, cuki cipők vannak, és jó minőségűek, és nem nem is veszett drága. Én nagyon gondolkodom, hogy rendelek, kinéztem egyet, ami nagyon tetszik.

Timi! Akkor ügyi Domi, szerencse, hogy nem vakarózik.
Egy informatikai tanfolyamra járok, és készülök az érettségi-felvételire (Debrecenbe).
Tegnap mi is átszaladtunk a Kossuth téren, de nem láttam ismerőst. Voltam turizni, pont akkor estem be, amikor a csaj készült ebédszünetre menni, de bekuncsorogtam magam, és sikerült két cuki pulcsit kihalásznom Ádámnak.

Ádimama

Sziasztok!

Annamari: úgy látom bővelkedünk informatikai tudással bírókkal! nagyon restellem, hogy nem tudtam, de valszeg azelőtt kezdtél járni, mielőtt csatlakoztam...na nem is magyarázkodom.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Jut eszembe!
Annamari nekem van egy levél cerazettem, a tiéd lehet! mert én már nem szoptatok, így nekem nem jó!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Timi! Semmi baj. :) Amúgy decemberben kezdtem. :)
Akkor elküldöd a számod priviben? Holnap Nyh-án leszek, megcsörgetlek, és átveszem a c-t. Mikor lenne neked jó?

Ádimama

Sziasztok!

Most jöttem meg a genetikai uh.ról. Minden ok. Tarkóredő 1.5mm u.u. mint Manónál volt. :) Uh-t Péli-Toóth csinálta, szimpatikus nő.

Képet nem kértem. :)

Annamari!
Gratulálok az első kis vizsgádhoz, így tovább.

Köszi a gyogyi tippeket. De én nem szedek semmit. Egyelőre csak annyi gondom van, hogy szelel az orrom. :)
Irs 19 spray nem ismerem, mire való? Nektek Dokinéni ajánlotta?

Timi!
Még nem dolgozik Dóra anyukája, addig semmi kép, míg vége a beszokatásnak. MÉg munkát is kell keresnie, mert az előző munkahelyén lejárt a szerződése, és közös megegyezéssel, nem is akar visszamenni. Nem, mert eddig keresni, hogy egyből be kelljen állnia, mert akkor Dórit nem tudta volna, hova tenni. :)

CSodás időnk van. :(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Remélem betegek már gyógyulnak. Nem tudom Ági melyik Tündét hiányolta, gondolom nem engem, mert én voltam a hétvégén, de másik Tünde már egy ideje nem irt, ugyhogy légyszi jelentkezz. Amugy elég hosszan tartott a jó világ rám, mert Zoli hét elején szabin volt és én ezt jól ki is használtam. Alvásidöben mindig meglógtam (Timi valamikor ezidöben láthattál) és nem is siettem haza, ráadásul tegnap még este is a barátnömmel szabit vettünk ki, apák terelgették a fiaikat -->szaranya. Tegnap este amugy irtam egy hsz-t, ami szokásához hiven elszállt a laptopról, esküszöm nem tudom mi a kinja van, max. azért szállhatott el, mert merészeltem venni egy nagy levegöt?! Zalus a héten másféléves lesz és ennek megfelelöen elég aktiv bébike, azért szeretem, ha Apa is megkapja pár órára, mert utána jobban értékeli a gyerek körüli munkálataimat, amugy képes azt hinni, h. egyik nap szépen megy a másik után, én meg csak növesztem a valagom.
Mi ma megint szomszédoltunk, bár végül elállt az esö, már nem mentünk le, mert Zalánt igyekeztem hamar letenni, u.is 3 körül jó lenne, ha ébredne, Thomas lesz a Minimax-on és ez az elsö mesefilm, ami leköti, söt nem csak egyszerüen nézi, hanem ülöltve-hörögve örjöngi végig. Tuti, h. vasutas lesz, bár még egy kicsit el fog gondolkodik, h. villamosvezetö legyen-e. :wink: Debiben újabban körbe-körbe villamosozik Apukámmal és állitólag mindenki öket nézi, olyan eksztázisban van. Hát ennyit rólunk.

JOlka, Örülök, h. továbbra is minden rendben. IrS-t összel, amikor Zalus fikás volt kiirta a dokinénk, a gyógyszetárban meg a nö nézett rám, h. komolyan gondolom, h. az 1 évesem orrába akarom fújni, mert az nagyon nem neki való, de ezek szerint más doki is irta már fel.

Annamari, Gratulálok a vizsgádhoz.

Timi, Szerintem ti már pár nap és magatok mögött tudhatjátok a himlöt. Domi kedvét befolyásolta v.mennyire? Amugy mi hál'istennek nem voltunk betegek (biztos v.kivel keversz) Zalus egyáltalán, nekem múlt hét elején a torkom kapirgált reggelente, de nem csináltam vele semmit és pár nap alatt elmúlt. Amugy a szomszéd kisfú a múlt héten elkapta a 3 napos lázt és mi aznap is voltunk velük, amikor kijött és ma is, de mára már a kiütései is enyhülöben, hát kiváncsi vagyok, h. elkaptuk-e ma, ha már a múlt héten meg is úsztuk.

Ági, Ránk nem kell irigykedned, u.is nincs szép kertes házunk, tele virágokkal és homkozóval, de van egy 5nm-es erkélyem és eldicsekedhetem, h. a tavalyi árvácskáim, mivel nem volt tél, gyöngyörüek.

Áprilisra tervezzük a fürdöszoba és konyharenoválást. Nagyon gáz, ahogy a fürdö kinéz. Zalust arra a pár napra Debiben gondoltam hagyni, én meg lehet ingázom, h. legalább késö este lásson, de reggel meg korán kell jönnöm vissza. A festö viszont még nincs meg, aki csinálná. Valaki tud ajánlani? Gondolom nem fognak két kézzel kapkodni ez utána munka után, mert nem nagy volumenü, de remélem v.ki csak elvállalja. Mivel már tavaly is leáztunk egyszer, már akkor meg akartuk csináltatni a fürdöt, egy festö el is vállalata, aki azóta is hiv ..... de mekkora szerencse, h. nem hivott, mert ez az idei ázás sokkal gázabb, én meg kitépném a hajam megint vakolni, festetni.

Azt hiszem nálunk Thomas lesz az elsö nagy kedvenc. Mivel jövö héten Zalán nap tegnap a Plazaban néztem, h. egyáltalán mi van ebben a témában és nem tudom mibe kezdjünk beruházni. A Thomas-os Duplo, ami már ér is valamit 15 ezer körül van, de a kis Thomas vonatok is 2000 körül kezdödnek, ez is valami sorozat lehet. Mivel egyszer tudom, h. volt téma, de akkor nem érintett és nem jegyeztem meg, mit irtatok, irjatok erröl, aki már benne van. Talán Ildiék?

SZép napot midnenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Visszaolvastam, ugyhogy még irok kicit, bár elég sok voltam már igy is.

Ági, Szerintem nem tudod elkerülni, h. legalább egy csatos kiscipöt be ne szerezzél Dórának. Májusban lesz egy éves és a járás már nagyon aktuális lesz akkor, szerintem nem elég a szandi, hiszen lehet nyáron is rossz idö. Ha Z. hazajön és visszateszi nekem a görditöságot (v.hogy hivják), mert szám.techzseni kisfiam eltüntette, akkor linkelem, h. mire gondoltam, ha még aktuális a téma.

Anita, Neked nem irok, mert veled hatszor :lol: is taliztam a múlt héten és nagyjából mindent meg is beszéltünk. A szakdogádnak amugy mi a cime? A régit irod kibövitve v. teljesen új téma? Amugy a tricikliröl kezdek letenni, de nem végleges a döntés. Zöld sapi tj lett.

Nusi, Amit te vállalsz magadra, azt nekem még olvasni is sok. Jó sok energia szorult beléd.
A Rota elleninek mennyi az ára? Én gondoltam rá. A pneumo-t nekünk nem irja ki a doki, a 16eer huf meg nem kevés pénz, de nem vetettem el, ha arra gondolok, h. milyen betegségektöl védhet. Tudom ez nem kéne, h. befolyásoljon, de irritál, amikor látom, h. Liptai-Gesztesi pár mennyire nyomatja a reklámokban.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Elég régen irtam, de azért olvastalak benneteket.Oltással kapcsolatban: hétfőn volt nálunk a védőnő és beszélgetünk az oltásokról szó esett a pneumo-ról is és amikor mondtam neki h néztem a honlapját és szoktak oltási akciók is lenni csak nézett rám, h mi bajom van. Most megint megnéztem most jelenleg nincs akció, de ezeket a helyi önkormányzat és az ÁNTSZ szokta szervezni, és érdeklődni kell a dokinál vagy a védőnőnél. Persze mikor nem is hallotak róla. Na pont arról hiresek h nagydobra verjék, ha beakciózák az oltást, erre biztos nem jut pénz az önkormányzatnál. Na mindegy nem akarok politizálni, de akkor nem tudom h minek irják ki a honlapukra. De egyszer biztos rá kérdezek a dokinőnél. Én is beadatnám a gyerekeimnek és szerintem sokan vagyunk így ezzel de két gyermeknél egy kicsit húzós főleg ha azt a hatalmas jövedelmemet nézem, ami 25000ezer jó mi ki se jön két oltás. Nehéz kérdés az biztos.

A betegeknek jobbulást !!!!mi már meggyógyultunk.Dávidnak az éjszaka áttört egy fogacska a 11.dik.
Most büntiben van mert ma hatszor szedte ki a virágföldet a cserépből és alig tudtam össze szedni mert Ő meg addig felmászott az ágyra és ott viháncolt én meg ugráltam ide oda h mikor esik hanyat és ezért betettem a járókába de már nagyon nyafizik, ja meg eltört egy üveg tányért. Holnap lesz 14 hónapos de már olyan rafkós mint a nővére.
Na megyek mert egyedül vagyok a gyerkőcökkel a férjem délutános, nagyon nem szeretem mert ilyenkor olyan hosszunak tünik az este.

Szép estét sziasztok Tündi.
kispaszuly

sziasztok!

Azt hiszem, hogy az én gyermekemmel mindig történik valami! Most, hogy már megyünk kifelé a himlőből, megjelent egy újabb nyavaja!!! Úgy tűnik most övsömörös!!!! Nagyon csúnya a bőre körben a hasán! Mintha ekcémás lenne! Felhívtam a védőnőt, és közölte velem (amit már én is sejtattem), hogy Dodo nagyon valószínű, hogy övsömör! Nem hiszem el!!!! Ez is ragályos, igaz csak akkor ha az adott területtel közvetlen fizikailag érintkezünk! Pedig szegény gyereket már megöli a négy fal!!!!!!! Annyira rossz nézni, hogy majd meg őrül, hogy kimehessen csak az erkélyre is! Most pedig hogy kivihetem, máegint nem mehet gyerekek közé, mert beteg!!! Bocs, hogy itt morgolódom, de azt érzem, hogy ránk jár a rúd. Ha valami jóra fordul, akkor azután egy másik elromlik!

Tünde: a meghülésedre gondoltam!!! Dominak eddig semmi baj nem volt a kedvével a himlő miatt, de a bezártságtól már elég rossz! Teljesen kiborít engem is!!! Lehet hogy rossz anya vagyok, de meg őrjít, hogy mindig az ellenkezőjét teszi annak, amit mondok! Kellene már neki egy kis változatosság!

Annamari: nem csörögtél ma! Elment a privi? megkaptad?

Jó éjt mindenkinek!!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Gyógyulást a betegeknek. Nálunk is van egy orrfolyás. Dávidnál jelentkezett először. Éjjel, illetve inkább hajnalban sokszor felkel, mert hason bedugul szegénynek az orra. Már kb. 3-szor leszívtam porszívóval. Ő se lelkesedett igazán érte. Gergőnél nem vészes még, próbálom rávenni, hogy fújja az orrát. Az utóbbi napokban nagyon nyűgös, szerintem az időjárás teszi. Hétfőn 10-kor bealudt, ezért az esti alvás is fél órával előre jött. Kedden az autóban aludt egy kicsit. Sajóörösön voltunk. De nem sokat, így este megint hamar kidöglött. Ma meg csak simán hisztis volt, pedig ma boltban voltam vele, kint is játszottunk. Délutánra meg túl pörgött.
Holnap megint megyünk az építkezésre. Aztán pénteken már jön a férjem. Gergő nagyon hiányolja most. Gondolom, hogy a 4 nap alatt hozzászokott.

Az oltásról: a Rota elleni csak piciknek adható, 24 hetes korig. 3 részletben 4 hét kihagyással. 1 adag 17000 Ft! A hazipatika.com-on megtalálható az oltás leírása.
Én még mindig gondolkozom rajta. Nagyon sokba kerül. Nem tudom, hogy ez a "hagyományos" hányás-hasmenés rota vírustól szokott-e lenni. Még utána kellene olvasnom.
A pneumo-ról pedig egy másik fórumon írta valaki, hogy 100 féle vírus vagy baci (?) okozhatja ezt a betegséget és az oltás csak vagy 10 féle ellen véd. Tehát nem valami hatékony. Bár az igaz, hogy aki erre hajlamos, mint ahogy Anita írta, annak gondolom hogy érdemes.

Jolka: Ismételten gratula. Én egyik gyerekkel sem voltam ilyen vizsgálaton. Én mindkét gyerekkel a 11. héten mentem először UH-ra, de ezt nem nézték.

Annamari: te melyik mobilszolgáltató internetjét használod? Valószínű, hogy nekünk is az lesz egy darabig, u.i . tervezik a kábeles internet, TV kiépítését, de legalább félév. Én telefonosat nem akarok igényelni, akció és hűségnyilatkozat nélkül a Matáv belépési díj majdnem 35000 Ft. Vezetékes telefont úgyse használnánk, emiatt gondoltam a kábelesre. Mikrohullámú is lenne a környéken, de víztornyokon van és pont fa, illetve épület van azok irányába, így azt se tudjuk igénybevenni.

Válogatok mindjárt képet az építkezésről is, meg majd holnap is csinálok és rakok fel.
Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Dávid:
Kép

A három fiú:
Kép

Dávid mosolyai:
Kép Kép

Gergő:
Kép

Házról:
terasz hátul és előlről (azóta a garázsfeljáró, járdák elkészültek) Kép Kép

Kép
Kép
tolvethanna

Kicsit nagyok lettek a képek. Legközelebb még kisebbre veszem.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

SZiasztok!
na, ma végre süt a nap.. :D
JOlka! örülök h. szimpatikus volt számodra a dr.nő, én ui náláa szültem, és maximálisan elégedett voltam/ vagyok vele, bárki bármit is mond rá! :)
Timi! nem semmi ez a betegségsorozat!! nagyon sajnállak benneteket, biztosan nem lehet egyszerű! :cry:
miden más betegnek is gyógyulást!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Nusi: Nagyon szépek a gyerkőcök, és mindkettő milyen mosolygós!!! A ház pedig már nagyon jól áll. Szép nagy teraszotok lesz, nekem mindig az volt az álmom, hogy ha kertes házat építek nagy legyen a terasz!! Biztosan szép lesz a ház!!!
Csak győzd energiával a végéig!

Dóra: Köszi a jókívánságot. amióta Dodi megszületett, nekünk betegség csőstől jön. nem volt olyan hogy egy betegség elmult volna, és nem jött volna rögtön valami más!!
Kicsit fárasztó!!!

na szép napot mindenkinek, ma már mi is kimegyünk!!!HUrráá!!!
:P

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?