Sziasztok,
Remélem betegek már gyógyulnak. Nem tudom Ági melyik Tündét hiányolta, gondolom nem engem, mert én voltam a hétvégén, de másik Tünde már egy ideje nem irt, ugyhogy légyszi jelentkezz. Amugy elég hosszan tartott a jó világ rám, mert Zoli hét elején szabin volt és én ezt jól ki is használtam. Alvásidöben mindig meglógtam (Timi valamikor ezidöben láthattál) és nem is siettem haza, ráadásul tegnap még este is a barátnömmel szabit vettünk ki, apák terelgették a fiaikat -->szaranya. Tegnap este amugy irtam egy hsz-t, ami szokásához hiven elszállt a laptopról, esküszöm nem tudom mi a kinja van, max. azért szállhatott el, mert merészeltem venni egy nagy levegöt?! Zalus a héten másféléves lesz és ennek megfelelöen elég aktiv bébike, azért szeretem, ha Apa is megkapja pár órára, mert utána jobban értékeli a gyerek körüli munkálataimat, amugy képes azt hinni, h. egyik nap szépen megy a másik után, én meg csak növesztem a valagom.
Mi ma megint szomszédoltunk, bár végül elállt az esö, már nem mentünk le, mert Zalánt igyekeztem hamar letenni, u.is 3 körül jó lenne, ha ébredne, Thomas lesz a Minimax-on és ez az elsö mesefilm, ami leköti, söt nem csak egyszerüen nézi, hanem ülöltve-hörögve örjöngi végig. Tuti, h. vasutas lesz, bár még egy kicsit el fog gondolkodik, h. villamosvezetö legyen-e.
Debiben újabban körbe-körbe villamosozik Apukámmal és állitólag mindenki öket nézi, olyan eksztázisban van. Hát ennyit rólunk.
JOlka, Örülök, h. továbbra is minden rendben. IrS-t összel, amikor Zalus fikás volt kiirta a dokinénk, a gyógyszetárban meg a nö nézett rám, h. komolyan gondolom, h. az 1 évesem orrába akarom fújni, mert az nagyon nem neki való, de ezek szerint más doki is irta már fel.
Annamari, Gratulálok a vizsgádhoz.
Timi, Szerintem ti már pár nap és magatok mögött tudhatjátok a himlöt. Domi kedvét befolyásolta v.mennyire? Amugy mi hál'istennek nem voltunk betegek (biztos v.kivel keversz) Zalus egyáltalán, nekem múlt hét elején a torkom kapirgált reggelente, de nem csináltam vele semmit és pár nap alatt elmúlt. Amugy a szomszéd kisfú a múlt héten elkapta a 3 napos lázt és mi aznap is voltunk velük, amikor kijött és ma is, de mára már a kiütései is enyhülöben, hát kiváncsi vagyok, h. elkaptuk-e ma, ha már a múlt héten meg is úsztuk.
Ági, Ránk nem kell irigykedned, u.is nincs szép kertes házunk, tele virágokkal és homkozóval, de van egy 5nm-es erkélyem és eldicsekedhetem, h. a tavalyi árvácskáim, mivel nem volt tél, gyöngyörüek.
Áprilisra tervezzük a fürdöszoba és konyharenoválást. Nagyon gáz, ahogy a fürdö kinéz. Zalust arra a pár napra Debiben gondoltam hagyni, én meg lehet ingázom, h. legalább késö este lásson, de reggel meg korán kell jönnöm vissza. A festö viszont még nincs meg, aki csinálná. Valaki tud ajánlani? Gondolom nem fognak két kézzel kapkodni ez utána munka után, mert nem nagy volumenü, de remélem v.ki csak elvállalja. Mivel már tavaly is leáztunk egyszer, már akkor meg akartuk csináltatni a fürdöt, egy festö el is vállalata, aki azóta is hiv ..... de mekkora szerencse, h. nem hivott, mert ez az idei ázás sokkal gázabb, én meg kitépném a hajam megint vakolni, festetni.
Azt hiszem nálunk Thomas lesz az elsö nagy kedvenc. Mivel jövö héten Zalán nap tegnap a Plazaban néztem, h. egyáltalán mi van ebben a témában és nem tudom mibe kezdjünk beruházni. A Thomas-os Duplo, ami már ér is valamit 15 ezer körül van, de a kis Thomas vonatok is 2000 körül kezdödnek, ez is valami sorozat lehet. Mivel egyszer tudom, h. volt téma, de akkor nem érintett és nem jegyeztem meg, mit irtatok, irjatok erröl, aki már benne van. Talán Ildiék?
SZép napot midnenkinek.
Tünde