Sziasztok, lányok!
Először is, igy utólag, de annál nagyobb szeretettel kivánok Balázskának és az Andi párjának Boldog Szülinapot!
Panda, csodálom az erődet - és nagyon-nagyon drukkolok a holnaphoz!!!!
Tudod mi az érdekes? Az, hogy 2 sógornőmnek én is megálmodtam a terhességét - a másodikra tisztán emlékszem, hogy amikor rákérdeztem, hogy mi igaz az álmomból, akkor a sógornőm a földre ült, mert nem akart hinni a fülének - akkor készültek a dokihoz, de csak utána akartak szólni
Ez velem kapcsolatban nem jön be - 1x azt álmodtam, hogy a babámat láttam a pocimban - de ez már nem volt igaz..... tulajdonképpen velem kapcsolatban már ott van a nagyon akarás is, és ezért nem tudok figyelni a megérzéseimre - a kettő összekuszálódik, és lesz belőle egy nagy kalamajka
Éva, gondolom, most megnyugodtál, hogy kezelésbe vesz a doki - és szerintem meg is lesz az eredménye
- bizzál benne!!!!
Zora, vajon mitől lehetett ez a vérzésed? Nem volt még túl korán?
Krisz, a te görbédhez nem tudok mit mondani - most már lassan közelitesz a pé-hez?
Mo, szerintem nagyon jó érzés lehet, hogy a saját házatok körül tevékenykedhetsz
Remélem, a fogyókúrát nem gondoltad komolyan!!!!!
Lyna, szoritok neked, hogy csikosat tesztelj!!! - ha egészséges a baba, akkor nem lesz baj - mindegy, hogy otthon leszel vagy nem....
Most magamról: nagy erőbedobással elkezdtem aerobicozni, és máris jobban érzem magam
- a múlt héten 2 napig izomlázam volt, de most már nincs baj. Olyan szerencsém volt, hogy szombaton délután végig ingyenes aerobic órák voltak (március 8 helyett) - 2 órát maradtam - vagyis ugráltam végig
nagyon szép hetet kivánok mindenkinek!
puszi