Új privát üzeneted érkezett!

Szóval jegeled neki, ő meg visít! Ne kíméld, fagyasztva még mindig tovább élnek! De most vicc nélkül: hogy vagy?

Zora
Kép
zora7
 
 


Én most önző, szar alak vagyok, iszonyúan sajnálom magam, és még egy rendes mensim sincsen! És ezt van pofám Neked mondani, ez a legszörnyűbb!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Én is benéztem, azt hittem beszélgetni is tudunk, de Apa már ki is túrt!
Reggel jövök!!

Pandácska!
Szerintem ha holnap már nem lesz láza akkor semmi gond! A férjem 3 napig lázas volt az andrológiai vizsgálat előtt. Persze megkérdeztük, hogy így is érdemes-e elvégeztetni a vizsgálatot és azt mondták neki, hogy nem fog olyan mértékben befolyásolni semmit, hogy gond legyen!


Zora!
Én is nagyon várom már, hogy találkozzunk! És mindenki mással is, aki ráér!!!

Andi is megérkezett!
Bizony nekem is fáj a szívem, hogy véget ért a hosszú hétvége, pedig olyan csodálatos idő volt!!!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket!!!!
Majd próbálok felrakni képet!

Ági!!
Merre vagy???? Remélem már minden rendben van és nem kell többet aggódnod!

Éva

Kép
balimama
 
 

 
 

Olvastalak a másik helyen, ahol bővebben beszéltél erről, szóval tudom, hogy a belső megérzésed mi, és hogy ezt most szinte sorsszerűnek látod, de ki tudja? Nagyon érdekes lesz Panda erről mondjuk egy év múlva beszélgetni, miközben a babádat szoptatod és álmélkodni, hogy minden milyen rejtélyes azért!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva szegény! Sajnos írtam neked!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Majdnem egyszerre startolunk!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, :D
Nem visít mert látja a krokodil könnyeimet :oops: aljas vagyok de mindent a cél érdekében :oops: amúgy sajnálom őt is de magamat jobban ha már ennyit szuriztam meg ilyenek. Nyugodtan panaszkodj nekem azért vagyok itt. Azért nem kell engem kímélni :wink: amúgy jól vagyok csak szeretném már azt hallani hogy jók a kisfickók mehetünk fel a műtőbeés akkor megnyugszom. Nekem nagyon sokszor bejöttek már az életben a megérzéseim és volt hogy nem hallgattam rájuk aztán meg bántam... és pl. nővérem összes terhességét elöbb tudtam mint ő mert megéreztem a legelsőt meg megálmodtam. Pedig nem tudtam hogy babát akarnak.

Éva, :D
köszönöm a bíztatást!
Vendég
 


Ez fantasztikus! Kár hogy nem ismersz jobban, szükségem lenne egy ilyen bölcs boszi megérzéseire! Sajnos az enyémek cserben hagytak, pedig régen működtek...
Remélem igaza lesz Évának és nem okoz problémát a láz. De gondolom, ha jó sok mozog rendesen, azért megpróbálják, bár nem tudom, hogy megy ez pontosan. Szétválogatják őket és bejuttatják a méhbe, vagy csak a méhszájhoz?

Zora
Kép
zora7
 
 


Én egyszer a férjem legnagyobb döbbenetére megnéztem ŐKET a biológiai mikroszkópommal. Megdöbbentő látvány! Ő is megnézte, és teljesen elszörnyedt: Úr Isten, ez a sok izé mind belőlem jött ki?!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Na látom, ettől elborzadtatok! Fúj! Na mindegy, megyek inkább olvasni, hátha holnap jobban ráértek! Jó éjszakát Panda!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Igen szétválogatják pontosabban kicentrizik vagy mi és a méhbe juttatják. Most voltunk a kádba pontosabban csak a párom és már sajnálom nagyon szegényt úgy remegett szóval már mindegy az inszem csak jól legyen :roll:
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Először is, igy utólag, de annál nagyobb szeretettel kivánok Balázskának és az Andi párjának Boldog Szülinapot!

Panda, csodálom az erődet - és nagyon-nagyon drukkolok a holnaphoz!!!!
Tudod mi az érdekes? Az, hogy 2 sógornőmnek én is megálmodtam a terhességét - a másodikra tisztán emlékszem, hogy amikor rákérdeztem, hogy mi igaz az álmomból, akkor a sógornőm a földre ült, mert nem akart hinni a fülének - akkor készültek a dokihoz, de csak utána akartak szólni :lol: :lol:
Ez velem kapcsolatban nem jön be - 1x azt álmodtam, hogy a babámat láttam a pocimban - de ez már nem volt igaz..... tulajdonképpen velem kapcsolatban már ott van a nagyon akarás is, és ezért nem tudok figyelni a megérzéseimre - a kettő összekuszálódik, és lesz belőle egy nagy kalamajka :lol: :lol:

Éva, gondolom, most megnyugodtál, hogy kezelésbe vesz a doki - és szerintem meg is lesz az eredménye :wink: - bizzál benne!!!!

Zora, vajon mitől lehetett ez a vérzésed? Nem volt még túl korán?

Krisz, a te görbédhez nem tudok mit mondani - most már lassan közelitesz a pé-hez?

Mo, szerintem nagyon jó érzés lehet, hogy a saját házatok körül tevékenykedhetsz :wink: :wink:
Remélem, a fogyókúrát nem gondoltad komolyan!!!!!

Lyna, szoritok neked, hogy csikosat tesztelj!!! - ha egészséges a baba, akkor nem lesz baj - mindegy, hogy otthon leszel vagy nem....

Most magamról: nagy erőbedobással elkezdtem aerobicozni, és máris jobban érzem magam :D - a múlt héten 2 napig izomlázam volt, de most már nincs baj. Olyan szerencsém volt, hogy szombaton délután végig ingyenes aerobic órák voltak (március 8 helyett) - 2 órát maradtam - vagyis ugráltam végig :D :D

nagyon szép hetet kivánok mindenkinek!

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó,
Sokszor álmodtam már én is hogy terhes vagyok szülök szoptatok de ez csak a vágyaim kivetítése és nem megérzés.Picit irigykedem hogy ilyen kitartóan tornázol nekem is jó lenne de lusta vagyok :oops: Ügyi vagy :D

Ildikó: :D
Kép

Panda: :oops:
Kép
Vendég
 


Szia Ildi! Jó , hogy egy kicsit ki tudtál szállni a babagyártós mókuskerékből, szerintem hamarosan meglesz az eredménye! Én, amikor edzett voltam és vidám, rögtön kopogtatott a baba és ők meg is maradtak. Most azonban vagy azért nem kezdem el mert éppen várom a tesztet, vagy mert éppen megjött, vagy mert éppen megint próbálkozunk. Ez már beteges, és nem tudom abbahagyni! A 23 napi erős vérzés óta persze semmi, pedig örültem, hogy legalább nem barnázom, és így talán helyreállt valami, csak korábban peteértem. Erre az egész 10 percig tartott és már két napja csak halványbarna folyás! Bocs, hogy ezt írom, de sajnos már erről szól az életem. Ezen azért változtatnom kell!

Zora
Kép
zora7
 
 


Képzeljétek én mind a két sikeres terhességem alatt azt álmodtam egyszer, hogy kiveszem a babákat, megnézem, megállaítom, hogy szép egészséges kislányok és visszateszem őket. Megnyugodva ébredtem, és nem is volt semmi gond!

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda! Hogy van a párod? Mit mond a doki?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, :D
Dokimat még nem értem el addig meg a párom se megy a dokihoz mert megakarom kérdezni hogy milyen gyogyikat szedhet. nincs jól de most nem lázas (kop kop kop) egész éjszaka borogattam.
Vendég
 


Tényleg a legjobb a priznic, és nincs mellékhatása. Nagyon szeretném, ha minden rendben lenne veletek! Írj majd, ha beszéltél a dokival!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hívtam a dokimat azt mondta holnap megnézik a spermaképét és ha jó akkor lehet inszem.
Vendég
 


Jaj, nagyon örülök, szerintem minden rendben lesz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy nem jelentkeztem de hétvégén annyira magam alatt voltam. Elkezdtem vérezni szombaton, szerencsére azóta nincs semmi. Orvosnál nem voltam mert pont az nap volt az Olivér szülinapja és nem akartam a fél délelőtött a dokinál tölteni, du meg a bulija volt. Az a baj, hogy én olyan pesszimista vagyok. MOst is egyáltalán nem érzem magam terhesnek. Annyi az össz tűnetem, hogy este hamarabb vagyok álmos. Én már most nem bírom ezt az aggódás és még mennyi van hátra. Mondta is az apa ha tudta volna, hogy megint ilyen leszek akkor mondta volna, hogy hagyjuk.

Zora, Balimama
Elvileg április 2-án kellene mennem a dokihoz de megpróbálok ma valahova elmenni.

Balimama
Ez nagyon jó, hogy fogsz kapni szurit így nagyon jól tudtok majd időzíteni. A Petránál én is kaptam.

Krisz
Ugye ma mész a dokihoz? Kíváncsi vagyok , hogy mit mond majd. Végre most időben lesz akkor pé-ed nem úgy mint a múltkor.

Zora
Jól éreztétek magatokat a Mátrába? Gondolom jó sokat kirándultatok. Ahogy nézem a vonalzódat látom, hogy már új hónapot kezdtél, sajnálom.

Pandácska
Neked nagyon drukkolok a keddhez!

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek de még nem olvastam vissza.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági! A kúp ellenére véreztél? Ha ma elmész dokihoz, biztosat tudhatsz a babád felől! Látszik, hogy fejlődött-e és eldől, hogy van-e értelme agyon aggódnod magad! Ne várj egy percet sem, legrosszabb a bizonytalanság!

Zora
Kép
zora7
 
 


Már csak azért is menj el, mert a szívműködés ilyenkor már biztosan látszik! Bármelyik sürgősségin fogadnak és nem kell órákat töltened ott. Én nem várnék a helyedben!

Zora
Kép
zora7
 
 


Ági,
Szerintem is menjél dokihoz hogy lássák fejlődött-e,nagyon szorítok++++
Vendég
 


Ági! Az ezt megelőző sikeres terhességeidnél voltak hasonló érzéseid? hajlamos vagy rosszúllétre, és egyéb tünetekre, vagy csak egyedülálló most ez a "nem is vagyok terhes" érzés?

Zora
Kép
zora7
 
 


Ági! Most olvastalak vissza és te magad írtad, hogy a 7. hét előtt nincsenek tüneteid! Akkor ez azért bíztató, nem?

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Végre itthon vagyunk!!! :lol:

Zora! Sajnálom, hogy szarakodik a ciklusod! :cry: Most akkor megjött, vagy csak barnázgatsz?
Hol jártatok a Mátrában?

Ági! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond ma Neked az orvos! Remélem már ott vagy! Ha hazértél gyorsan írjál nekünk is, mert mi is aggódunk ám érted!

Ildikó! De jó. hogy benéztél! Te aztán fitt kismami leszel majd! :lol: :lol: :lol:

Éva! Nálad mi újság? Kicsit összekavarodtak bennem a dolgok, hogy NMálad mi is helyzet. Bocsika! :oops:

Pandácska! Neked ezerrel megy drukkkkkkkkkkkk!!!++++++++++++++++++

Mo! Na hogy megy a fogyókúra? Na én is elkezdtem, de ahogy hazamentünk lőttek az egésznek, itthon kezdhetem előlről az egészet.

Lyna! Kíváncsi vagyok a tesztedre! Mikor is tesztelsz???

Andi! Te hol vagy?


Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Dobok egy görbét is:

Kép

Szerintem elég szarul néz ki!
Vendég
 


Krisz! Egyáltalán nem szar a görbéd! Szépen megy mostmár felfele, én ezt akarom! Én magam sem tudom, hogy mit művelek és hogy milyen színű! Csak elegem van!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát lányok kedvesek vagytok, hogy drukkoltok nekem, de szerintem holnap meg fog jönni. Amit most nem is bánok. Persze örültem volna egy pozitív tesztnek, de azért így nyugodtabban leszek távol az orvosomtól. Majd kint összehozzuk azt a bébit! :wink: Én is kipihentebb leszek, mert Maxit anyósomék úgy is kényeztetik majd, meg van a férjemnek egy 10 éves öccse, akivel imádják egymást.

Zora
Nem kezdtél el véletlenül szedni valamit ebben a ciklusban? Mert akkor az megmagyarázná ezt a kusza dolgot, amit a szervezeted most művel.

Ági
Akkor most már minden oké? Már nincs vérzés ugye? Ha voltál dokinál írj légyszi, hogy mit mondott!

Ildikó
Szerintem nagyon jól tetted, hogy most ugrabugrálással töltöd a napjaidat. A mozgás nagyon jót fog tenni, és figyeld meg, hogy közelebb kerülsz az álmodhoz is!

Krisz
Én úgy gondolom, hogy neked nincs rendes peteérésed. Valószínűleg ezért olyan kusza a görbéd is, és olyan hosszúak a ciklusaid. Ugye Te is ma fogsz dokihoz menni? Kérjük a beszámolót!

Pandácska
Ne aggódj, ettől a kis láztól nem lesz baja a katonáknak. Adj egy kis C vitamint apának,az feltúrbózza őket! :lol:

Most mennem kell, majd még jövök és írok a többieknek is!
Vendég
 


Gyártottam egy vonalzót Maxinak! Csak kipróbálom :lol:
Vendég
 


Sziasztok lányok

Én is megjöttem rengeteg dolgom volt ma és holnap nem tudok jönni.

Feldobok egy görbét és visszaolvasok:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok Lányok! Van egy kis időm. Gyorsan elolvasom, hogy mi történt veletek és jövök. Addig is mutatom a hőmet, ami most nagyon magas értékeket mutat...


Kép
Vendég
 


Szia Mo! Hogy vagy?

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Vagyok ám! Sőt, Zora írtam is Neked, csak anyósom kórházba került és így az egész napom szervezkedéssel és rohangálással telik!
Este jövök! Már nagyon hiányoztok!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Zora! Itt vagyok, de egy kicsit lemaradtam most belőletek...
Vendég
 


Lányok! 9 után leszek, gyertek, kérlek!

Zora
Kép
zora7
 
 


Én most biztosan jövök majd!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


:cry: :cry: Jaaj, nem tudok jönni 9 után. Most a párocskámat várom, azért van időm, de nemsokára itt lesz és övé a főszerep.. :wink:
Szia Éva! Örülök, hogy te is itt vagy. Egy picit olvasgatok még rólatok, mert sajnos nem tudtam gép elé jönni, és fényévekre vagyok tőletek. Sajnálom, hogy kórházba rohangáltok. Jobbulást kívánok az anyósodnak!
Balázskádnak sok puszi! Várom a képeket! Meg a süsüs tortát... :wink:
Panda! Látom, hogy a férjed is betegeskedik. ÓÓÓÓóó. Nagyon sajnálom! Ma már jobban van? Nagyon megy a drukk nektek!!!
Zora! Most mi történt veled?? Nem a maca kavart be??!!
Ági! Ne idegeskedj! Amint tudsz, menj el a dokihoz!!
Ind mikor jön haza??
Lyna! Sajnálom, ha ez a hónap nem jön össze, de megértem a dilemmádat. Én is így éreznék hasonló helyzetben.
Andi! Úgy látom, egy időben vagyunk.. :wink:
Vendég
 


Panda! Aranyos cicás képet találtál Ildikónak, igazán találó. Bááár, úgy tudom ezt a gyakorlatot nagyon nem szereti. :lol: :lol:
A fogyókúrám befuccsolt. :mrgreen: Túléltem a fehérblúzos ünnepséget... egy kicsit lehiggadtam. Mondjuk, a mozgás több lett és a kajálásra is jobban figyelek. Egy kicsit tudatosabban eszegetem a finomabbnál finomabbakat és délután már csak vizet iszom... :roll:
Vendég
 


Krisz! Ahogy hazaérsz, gyere és mesélj! Lehet, hogy nekem is ez lesz a megoldás. Kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlott a dokid!
Vendég
 


A házépítés valóban csodálatos dolog. Közösen terveztük meg a férjemmel és minden apró helyiséget mi álmodtunk meg. Imádjuk!! Szerintem nagyon jól sikerült, bár még messze vagyunk a késztől. Ne haragudjatok, de nem teszek fel ide képet róla.
Lesz 3 szobánk, egy nagy nappalink, két konyhánk, pincénk, két garázsunk... stb. Szóval, hatalmasra sikeredett. Most jön a villanyszerelő és az árammal vacakolunk. Utána jöhet a vakolás és a fűtés. Egy halom pénz és sok munka. Amit tudunk, mi csinálunk és a rokonság... De a legjobban két gyerkőc hiányzik még belőle... Most azon dolgozunk igazán... és ne tudjátok meg!!!!... marha nagy munka.... :lol: :wink: :oops:
Vendég
 


Mo! Lehet, hogy a maca, de nagyon gáz, mert a szombati vérfürdő után a mai napig csak kis barna maszat van, nem akar megjönni. Nem tudom, mi ez, a hőm sem teljesen alacsony.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát, hogy a gyerekgyártás mekkora meló, arról nekünk fogalmunk sincs Mo! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan jöttem a jó hírrel 7mm és már DOBOG A SZÍVE!!!!
Majd este még jövök csak megyek vacsit csinálni mert még nem ettünk.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


A maca hatását én is csak most érzem. Olyan kiegyensúlyozott volt a hőm az előző cilkusban. Nekem jót tett és valamit tuti elindított. Sajnálom, hogy most nem azt szedem... Szerintem neked is ez lesz az ok. Dokihoz nem mész miatta?

A házépítés nem nagy kunszt. Na, de ez a "gyerekprojekt".... nagyon bonyolult dolog.
Vendég
 


Ujjééé, Ági! De jó! És a 7 mm abszolút tökéletes!!!!!!Kérjük a babás vonalzót!

Zora
Kép
zora7
 
 


ÁGIIII!!! Gratulálok! Ez szuper! Nyugodj meg!

Nagyon boldog és nyudodt kismamaságot kívánok!!!!
Vendég
 


Lányok! Mennem kell. :cry:
Holnap tudok jönni. Jó éjszakát!
Vendég
 


Ne haragudjatok, de Ági miatt muszáj voltam beugrani!

De szuper Ági!!! Na látod!!! És már 7 mm???!!! Vaooo!!! Én még nem számítottam ilyen nagyra. Létezik? Nekem múlt héten még csak 2 mm volt! És hallottad is a szívét dobogni? De jó, akkor szerdán én is fogom!!!

Tök szupi!!! Együtt kismamáskodunk!!! Szinte napra pontosan együtt fogunk szülni! :)

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?