Sziasztok!
Ne hari, hogy nem jelentkeztem, de meg akartam várni, hogy biztosat tudjak már írni.
Nem sikerült....most már biztos.
Kedden reggel még rendesen erős volt a csík a teszten és rögtön kijött, de ma már halványodik és megjött közben rendesen. Pénteken kezdtem már maszatolni, de azért bizakodtam, mert a teszt még pozitív volt. Tegnap voltam uh-n is, de nem látott semmit a doki, bár mondta, hogy a 3 hét még elég korai. Mondta, hogy csináljak tesztet, és ha halványodik, akkor nem kell már szednem a gyogyikat. Hát reggel halványabb volt már a teszt, gyogyik eltéve.
Lényegében úgy jártam, mint a Backa meg a Nyulasz.
De jól vagyok, mert tudtam, hogy kicsi volt az esély és ugye igy hogy nekem már itt van a Máté, azért kicsit más.
Hétfőn kérek időpontot megbeszélésre és kezdünk ahogy lehet. Elvileg nem kell 3 hónapot várnunk, mert fizettük ez a beültit.
Dezsina
Sajnálom, hogy igy alakult. Azért sokkal rosszabb, hogy az ember elkezd reménykedni a pozitív visszajelzések miatt, aztán utána jön a hidegzuhany
Kicsit visszaolvastam és teljesen megértem, hogy még kölcsönt is vennétek fel, mert én is....még igy is, hogy itt a Máté.
Hajnoca
Az SCC micsoda?
Szorítok, hogy ne legyen semmi gond.
Eldőlt már a név?
Nyulasz
Lehet, hogy írtad, csak nem emlékszek....mikor kezdhetsz újra?
Remélem hamarosan megint szoríthatunk egymásért!
Puszi mindenkinek!
Zsani