Atyaég, szegény Hajni!!!!!!
Jobbulást kívánunk neki!
Elküldenétek nekem is a számát?
Már amikor Panni szopizott akkor is volt valami gondja, ami a szemét is érintette és le akarták beszélni a szopiról miatta.... jajj de rossz dolgok vannak. De talán ez azt jelenti, hogy mégsem az a nagyon rossz, ami miatt jött volna....
Duda!
Te szegény!
Talán emlékszel, én tavaly estem térdre a teraszlépcsőről. Úgy terültem el, mint a kecskebéka, ma is röhögök, ha előttem van (és a térdem sínylette meg persze).
Benianyu!
Andris dél óta alszik!
Én is aludtam, két menetben is, meg olvastam sokat, mert van egy letehetetlenül izgalmas könyvem.
Kuha!
Éljen, hogy jobban van Anyukád!
Mi is hasonlóakat szoktunk enni, mint Benianyuék, főleg brokkoliból. Tejföllel öntöm agyon, reszelt sajt a tetejére (egy kis füstölttel keverve), margarincsipetkékkel. hmm az egész család falja!
Főzelékezni szoktunk sokat, tükörtojással, virslivel, pillanatok alatt kész.
Pizzázni..a tészta összekeverése 5 perc, a tepsibe helyezés másik 5 perc.
Székelykápi...viszonylag gyors és 3 napig is ehető.
Csirkemell-kockák görögfűszerrel összekeverve, olajban pillanatok alatt kisütve, rizzsel, salátával, joghurttal.
Minden héten van valamilyen tésztaféle. Mostanában a fokhagymás-tejszínes a nyerő, tényleg falják, még a rosszevő lánykám is (Stahl honlapról, de ha gondolod bemásolom ide). Tésztából az überkirályság a brokkolis-tonhalas.
Hasábburgonya (home-made, szuper krumplihámozóval, hasábosítóval pillanatok alatt nagy halmot lehet előállítani), bármiféle gyors feltéttel.
Még gondolkodom és én is kivi vagyok újabbötletekre.
Megann!
Azt olvastam a 0 szénhidrát diétáról, hogy a szervezet elkezdi bontani miatta az izomszöveteket, ami nem annyira előnyös, pláne, hogy abban ég el a zsír.
Nem lehet, hogy a diéta miatt is rosszabb a kedved? Bírod még?
Én ma nagyon éhes voltam, mikor felébredtem, és megettem egy dugi kittkatt-et....hát ehetetlenül édesnek tűnt....sajna üres a hűtő, ha apjuk hazatér, levágtázok Liliért és feltöltöm jóféle natúrjoghurt, zöldség, gyümölcs és társaival...