Sziasztok Lányok!
Olyan édes kis cukorfalatok a gyerkőceitek!! Meg kell zabálni őket!
A gyümölcsös, édességes képekre nem is tudok reagálni, mert már most nyálfoltos a billentyűzet...
Látom jól telt a hétvégétek! Úgy örültem, hogy végig kitartott a tavaszias meleg, jó nagyokat sétáltunk, vittük a vérebet is.
De ez a mai nap..... Rosszul voltam mikor kinéztem az ablakon!
Van valakinek új 4D-s fotója??? Úgy nézegetnék még!
Kérlek, drukkoljatok holnap 13:45-től, mert akkor lesz a tárgyalás!!!!! Tudjátok, hogy a főnököm kirugott, mikor megmondtam, hogy terhes vagyok.... Szóval, jó hamar kitűzték a tárgyalást! Pénteken még felhívott egy volt munkatársam, hogy azonnal lépjek vissza a pertől, mert a faszi ki fog készíteni és minden lehetséges eszközt bevet ellenem! Jól fel is idegesített, de a párom azt mondta, hogy biztos ez volt kiadva neki, hogy beszéljen velem, bizonytalanítson el, hogy megijedjek! Remélem, hogy tényleg csak ennyi
Dimet, remélem gyógyulgatsz, és hamar túlesel ezen a kellemetlenségen!
Lányok, nektek az utóbbi időben nincsenek "rémálmaitok"?? Napok óta a pici pocaklakóval álmodok szörnyűségeket, meg hogy elrabolták mikor megszületett, meg sírást hallok álmomban, meg ilyen eszeveszett dolgok! Remélem ő ebből nem érzékel semmit, mert néha verejtékezve ébredek az éjszaka közepén!
Legyetek jók!