Bunny
Ja, csak nem mindegy meyil oltase
Ahogy mondod,pont azon veszem eszre magam hogymar csak 2 honap es kezdhetem etetni masal is.Vege lesz a gondtalan napoknak
Tenyleg ti hol tartotok,mi Mate kedvence???
Tinu
Nekem nem volt hasfajos,de az biztos hogy tobbet elnezelodik majd magaban es lecsokkennek a siros orak
Jeep
En fotozok,szerintem ezt masnak irtad volna
Hat igen a felfedezo babak elott nincs akadaly.A gyerekzarak sem mind jok,van olyan baba aki azzal is megbirkozik
Nekunk nem volt sosem jaroka,nem akartam kolatozni a gyereket.Inkabb az egesz lakast tettuk gyerekbaratta.Azaz minden veszelyes felkerult 1 meternel magassabbra,viragok foleg
Es azert felszemmel ellenoriztem mindig mit csinal
Ezek a gyerek musorok nagyon hasznosak,en is lattam.
Winnie
A mutkor elfelejtettem valszolni,szoval Leonnak ugy jon ki a 8 etetes,hogy napkozben reggeltol delutanig 3 orankent eszik es utana meg ketorankent estig.Sajnos nekem estere mar nincs sok ezert ez a suru eves.Ejjel viszont kibir 7 orat is egyben
Gondolom ulogarniturabol gyerekbart szint valasztottatok,lenyeg hogy ne latszodjon majd rajta semmi folt
Cic
Hat pont akartam en is kerdezni kniek hullik mar a haja??En is csatlakozom a teamhez
Nekem Alexnal is veszettul hullot,sajnos nme is mind nott vissza.Hat remelem most kicsit kimeletetsebb lesz,de mar igy is mindenho laz en hajam van...
Snoopy
Sok sikert a felujitashoz,sajnos csak fizikai jelenlettel lehet elerni jot,de az meg nem mindig megy ugye....
Nalunk is vannak ilyen uncsitesos osszejovetelek,csak epp 6 fiu es mind 6 ev alatti
Nagyon aranyosak a kepek,Zsombid hogy megnott
Magnes
Szerintem a szopinak mindig van ertelme,akarmennyi is.Nalunk is van potlas,ha megfeszulok sem tudok minden nap ugyanannyit termelni.
Nekem Alex 6 hoig szopott ugy hogy csak napi 400 ml tejem volt,a tobbi tap,de a vedettseghez eleg volt,mert sosem es azota sem beteges.
Szilvi
mar hianyoltalak
Csak egy ido utan kezd latszani az oltas helye,ne aggodj,raertek meg vele.
Antekirt
Udv,tenyelg szep ritka neve van a babadnak
Niki
Cukik a kepek,milyen ugyesel figyel Dani.Tesod tenyelg hasonlit rad ,siman olyanmintha Dani az O babaja lenne.
Majd szamolj be TEscos pelenkartol,a hatulja is tenlyeg gumis?ha bejon mi is kiprobaljuk,ham ar ennyire olcso.Bar Tescoba nem jarunk,de ha ezert megeri...
Zsuzsu
Fanni is edes.Gyermekvasut nalunk is kedvelt celpont,de utoljara mega pocakban volt Leon arrafele.
Kata