Új privát üzeneted érkezett!

cicmerák:

A doktornéni fapofával, szemöldökráncolás és röhögés nélkül csinnálta végig a vizsgálatot. Hogy mi volt azután, hogy kiláptünk a szobából, nem tudjuk. Lehet hogy ez volt a nap fénypontja.
Milyen az a sárga csúszdaszerű fürdető izé?

kataa:

Az alkoholmentes sörök gúlában várják a visszaváltást? Én egy autóra gyűjtök. :wink:

KépKép
jeep
 
 


Ma sokat esett a légnyomás, jön a front (meg a szél).
A mai sláger a beépített szekrény volt:
Kép
Kb. 1 méterről néztük, meg is kapta az "áööööööö" minősítést (ez a legnagyobb elégedettségi/szórakoztatási szintet jelenti), sőt még egy "máuuuu"is volt, ez új - még nem tudjuk mit jelent. Közelebbről is megéztük, mert azt írja a nagykönyv, hogy csk 20 cm-re lát. De ez már nem tetszett. Előkerült a játszószőnyeg is.

KépKép
jeep
 
 


Jeep! Fürdetőfotel a neve, kiskádba és nagyba is lehet rakni. Jó kis találmány, mert nem kell fogni a dedet, ő meg csapkod, lubickol, és még ki sem esik belőle :lol: :lol: Bármely bababoltban kapható, de Auchanban is láttam. megpróbálom belinkelni neked:

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... 9d0a72df2f
cicmerák
 
 

 
 

na jól széthúztam az oldalt :oops: :oops: (bocs a dupla emo-kért, de ez még az egér miatt van)

Niki! Pamutcsirke??? :shock:
cicmerák
 
 


Cic

milyen jó kis találmány!!! Akkor így nem is kell kiskád!

Kinéztem a gyereknek egy csúszdát, aminek a végén kis "kacsafürdető" van. Jó lesz ez nyárra :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Kép

ez lenne az

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Jó reggelt!

Rájöttem a metódusra, hogyan gyűjtögessek tejet a sulis napra. :D 8 körül elalszik a gyerek, én is lefekszem, aztán felkelek éjfélkor, fejek és még simán van kb. 2 órám a következő etetésig, amíg tovább alszom. Vagyis hiába este nincs tejem már, de éjfélre már termelődik és aztán még etetni is tudok az éjjeli evésnél, mert Tündérke min. 5 és fél órát alszik, de tegnap ledurmolt 7 órát is. :shock:

Jeep: már nálunk is mennek a dumázások. Olyan édes ilyenkor! :D Kár, hogy én nem tudok weboldalt csinálni, mert felraknám a videót róla. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki
Hat igen mas gyerek sirasatol megriadnak az emberek,erdekes hogy pont a sajatunk nem zavar annyira :D Hany eves a novered?

Jeep
Mi meg csak mostanaban vettuk elo a baby tornasztataot,mert most kezd fogdosni igazan.Eddig a legnyagyobb dumak nalukn este voltak, olyanokat mondott hogy aggyya es annya. Persze apa apat velt hallani,de jokat nevvetunk rajta.LEgojbb akacagasuk,az azaz onfeledt jokedv :lol:
Szerintem Adamnak azert teccettt a szekreny,mert mar tervezgeti hogy azt fogja kipakolni :wink: :lol:

Bunny
Csini ez a csuszda.Mennyiert vesztegetik??

Szep vasarnapot!

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa

már 4 hónapos Leon, hogy repül az idő :-) Csúszda, egy oltás ára :shock:

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!

Kendő: elöl keresztezett has a hashoz pozícióra már hamar alkalmasak a babák, ha elég szorosan kötöd a kendőt, hogy a hátát minden ponton támassza és a fejére is ráhúzod a kendő egyik szárát. Ráadásul megkötése is egyszerű. Még leírni is le lehet. A kendőt széthajtogatod, közepénél a derekad mőgé rakod, mintha meg akarnád elöl kötni előrhúzod a két felét és keresztbe vetve áthajítod a két kendővéget a válladon. A hátul lelógó méteres végek egyikét átdugod a derekadon lévő kendőközép alatt, ahogyan lefelé lógnak és a két véget összecsomózod a keresztirányú alatt. Meghúzodatod, és ha jól sikerült belerakod a gyereket. Kis szerencsével minden profi, és ha tükörbe nézel, akkor sem szörnyedsz el. Ez a kritériuma a jól megkötött kendőnek. Ha a gyerek összecsuklik, mert laza a kendő, akkor kezdd előlről...!
Ha pedig a fejeden áthúzva bontod le magadról a kendőt, akkor a rendszer megmarad és párszor gyakorolva profin veheted vissza a jól megkötött kendődet . Hanga alvásközeli állapotban szereti a függőlegest is és gyorsan elkell indulni vele hosszabb távra, akkor csendben marad. Üvöltő gyerek rámkötve.....Brrrrrrrrrrrr :?

Csomók a mellben. Azért jöttek, mert nem eszik a ded. Ki kellene fejni. Bunny tanácsai jók. Ha mégis nehéz boldogulnod, kérdezz, vagy keress meg telefonon.

Emlékeztetőül. A tápszer a bababélbe jutva 2 hétre lemossa az anyatej védőrétegét és mivel tehéntejből van jelentősen növeli a tehéntej allergia esélyét direktbe, áttételesen minden allergia esélyét. Ezért csak akkor adjunk a gyermeknek tápszert, ha nincsen más megoldás. Legtöbbször van.

Fejés: nekem nagyon bejött, hogy egyikből eszik a csecsszopó, míg a másikból fejek. Időt spórolok, tejleadóreflexet nem hagyom kihasználatlanul és nem kell érte szenvednem.

Jeep! :D :D :D

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Olyan kíváncsi vagyok, mondjátok már meg, 3 hónapos korú gyermekek anyái, hogy tényleg elmúlt nálatok a hasfájós időszak? Mi változott meg a két hónapos korhoz képest?

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu:

Nem nehéz weboldalt csinálni, ha csak képeket vagy rövid videót akarsz feltenni. Vannak okos albumkészítő programok, amik egy gombnyomásra elkészítik/frissítik az albumot, egy másik gombnyomásra felteszik a webre. Itt van egy példa:
http://csiki.uw.hu/www_hiv/index.html
A program: http://jalbum.net
Persze egyszer, az elején be kell egy csomó dolgot állítani, ezt az apukákra kell bízni (hadd vegyék ki ők is a részüket a gyereknevelésből :D ), utána már csak a jó képeket kell a megfelelő könyvtárba másolni és gombokat nyomogatni.

cicmerák:

Jól látom, hogy drágább fürdetőcsúszdákon csúszászgátló terület is van? Kell ez?

snoopy:

:roll:

kataa:

Már készülünk a kipakolós időszakra fizikailag és szellemileg. Nézegetem a különböző kampókat és kütyüket. A TV állványra zárható ajtót kell szerelni. A kábeleket kábelvezetőkebe szerelni, stb.
Fotózás: vágj bele nyugodtan, vak tyúk is talál szemet.
Tényleg, mi a véleményetek a szobaajtóba szerelhető rácsról? Így egy egész szobát tud körbemászni, nem csak a járókát. Alattunk fűtött helyiség van.
Hám, póráz, nyakörv, stb.: remélem nekünk nem lesz rá szükségünk.

tinu:

A rugós ágybetétet felváltotta a nagy, ződ labda. Ez nem olyan fáraszó és a TV-t is lehet nézni közben. Sajnos a kábel nélküli fejhallgató elég drága, kábeles meg macerás. Így vagy az Ádám zavar a TV nézésben, vagy a TV zavarja őt az elalvásban, vagy ...

Ki nézte tegnap az "Az embergyerek (The Baby Human)" doku sorozat "Gondolkodom, tehát vagyok" c. epizódját? Fogják ismételni.
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... _where_tv=

KépKép
jeep
 
 


jeep én az elsQt is megnéztem de én majd holnap nézem meg nekem nagyon tettszett amit ott adtak.Érdekes dolgokat fedez fel az ember gyerekérQl egy anyuka :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,
ehhez az ügyeletre rohanáshoz a zacsival, az is hozzá tartozik ám, hogy kb. 3 fiús anyuka ismerősünk van és mindenki elijesztett és senki nem mondta, h csak fázik a gyerek:-))
Én mondtam apának, h írjunk a fórumba, de azt mondta-jogosan-, h mire válaszol vki én már halálra idegeskedtem magam:-)) Így maradt a doki, akinek minden elismerésem, h nem röhögött körbe és komolyan vett minket, aggódó szülőket:-)

Nika: a második rész sokkal jobb volt:-) Direkt akkorra időzítettem a szopit, így tudtam figyelni.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Jeep: mi beszereztünk hasonló okból kifolyólag vezeték nélküli fejhallgatót a tévézéshez. :lol: Köszi az infót a weblaphoz, ki fogom próbálni.

Nem gáz, hogy a gyerek karján a BCG-oltásnál a pukliban két gennyes pattanásszerű izé is van? Mi van, ha kifakad? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, ki kell fakadnia, azt mondta a védőnő. Ha nem fakad ki, az a baj. De talán még a pukli is elég. Nem kell vele semmit csinálni, hagyni csak.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Jeep: MElyik adón van és holnap mikor ez a műsör?

Tinu, csatlakozom a kérdéshez, mikor múlik el a hasfájós időszak? A péntek megint extra nagyon rossz volt, hasfájás rengeteg bukással tarkítva. Ma is az egyik kaja után folyamatos bukás volt, elég ijesztő.... de aztán éenyugodott a hasija, most már csak egy_egyet bukik.... de nme csodálom, szegény habzsol a cumiból... :? Próbáltuk másik cumit megint, abból vagy félrenyel, vagy nem kell a más alakja miatt.... szopiból megint visszafejlődtünk, üvöltés, a pozitól, így most 1-2 nap szünet...

Kendő: tegnap debütált útközbenre is.... mondjuk csak anyuékhoz mentünk két utcányira, de akkor is. Odafele csöndben nézelődött, visszafele aludt. MOndjuk amikor ébren volt, akkor nem tudtam a fejére ráhúzni a kendőt, így tartottam a fejét, de visszafele működött. Mikor van elég szorosan a kendő? Mondjuk tegnap szerintem elég szoros volt, ha amikor nem fogom, nem érzem úgy, hogy tartanom kell a babát, akkor az jó?
Már én is megkötve veszem fel, nem kell kikütni.
Tinu, szerintem a leírás is elég jó, többféle megkötést mond a füzetke, próbálgass tükör előtt, és amelyik a legjobban megjön, azt használd :) és ott írják a megkötött kendő felvételét is.

Duma: nálunk is heööö megy :)

Kata, tök érdekes, de valóban így van, bele sem gondoltam, hogy a saját gyerekem sírása nem idegesít. Legfeljebb úgy sajnálom, hogy én is majdnem sírva fakadok :( egy-egy keserves hasfájós síráson.

Cic, Bunny, nagyon cukik a képek :) ez a pillangós haláli! Cic, imádom Léna kopasz fejét :)

Tök jó, megvan az ülőgarnitúra, és az íróasztal is, lassan kész a lakás :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Semmit nem kell vele csinálni, jól mondja kiscsikó! Lénánál viszont se pukli, se semmi, úgyhogy valószínű hogy újrakapja :? :?

Jeep! Nekünk ez a hagyományos van, már Gergőnél ezt használtuk, egyik gyerek sem esett még ki belőle, pedig léna veszettül csapkod. :P :P
Kipakolós időszak : :) izgi lesz, nálunk azóta nincs a konyhaszekrényen (négy fiók egymás felett) kilincs, mivel a ded folyamatosan rángatta, majd eltőrte, de volt, hogy mérhetetlen futási vágyat érzett úgy, hogy közben a kilincset fogta. Ja, és a hűtőt se felejtsétek el, meg a számítógéphez is valamit kitalálni, mert első dolga lesz kikapcsolni főleg akkor mikor már kétórája dolgozol valamin.

Snoopy! Milyen az új kecó? Dobsz képeket? Meg Hangicsekről is, mert régen volt ám!

Bunny! Télleg jó kis csúszda. Ti kertesben laktok, vagy bentre veszitek?

Na mentem, bambulok valami értelmetlent a tv-ben.
Jóccakát!
cicmerák
 
 


winnie! na akkor te is dobálj képet a szép lakásról. Milyen a kanapé, mi is most akarunk egy újat :?
mondjuk már inkább azt, hogy Léna kihívásokkal küzd haj terén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként már "serken" neki, tiszta szőke.
Ja, nekem már elkezdett hullani a hajam. Tök szar, mert amúgy sem egy lobonc a hajam, most legalább lett valamennyi. Tudom, hogy csak az hullik ki, ami a terhesség alatt nem hullott, de hát nem vígasztal. :cry: :cry:
cicmerák
 
 


winnie27:

A Spektumon megy. Eddig úgy volt, hogy szombaton leadták és hétfőn, csütörtökön ismételték. De jobb, ha megnézed az adott napon. Itt a link újból:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... _where_tv=

KépKép
jeep
 
 


jeep, köszi!

Cic, :) akkor is imádom, bárhogy hívjuk! Kül Rékapanka is kopaszodik :) reméljük, szőke nő helyette, apja szőkecicát szeretne ;)
ja, és mi a Skontóban vettük, egész jókat ki lehet ott fogni, egész jó áron, elég nagy választékkal. A Kikás, és Ikeások nekünk nem jöttek be, de ez ugye egyéni :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kiscsikó: és nem kell semmivel megtörölni, vagy valamit csinálni a kifakadással?

Winnie: hát épp ez az, hogy nekem nincs füzetkém, csak egy kölcsönkendőm. :? És ne csak a lakásról rakj fel képet, hanem Rékapankáról is! :) Rég láttuk.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

A heti hetesben most vesézik Demcsák blogját.

A lakásról dobhatok fel képeket, bár egyelőre elég lehangoló, mert tök üres és lehetőség szerint szét van verve. A nappaliban van egyedül lerakva a padló, de a padlószőnyegre, ami az egyetlen kérés volt, hogy szedjék fel.
:( :? :(

Asszem minden egyes lépésnél ott kell lennünk. Ami tök lehetetlen.

HELPPPPP!!!!!
1.Mondjatok egy biztos helyet, ahol hamarra megszerezhető a házunk műszaki rajza (csak ne a közös képviselő tippetek legyen, mert azok elhagyták!),
2.vagy egy hamarra dolgozó statikust, akinek nem létszükséglet a műszaki rajz,
3.vagy egy panelkivágót, aki statikai szakvélemény írásos verziója nélkül is hajlandó panelt vágni olyan helyen, ami ugyan főfal, de a statikus szóban azt mondta, hogy vágható.
HELPPPP!!!!

Hanga babáról egyelőre a fényképezőgépben üdülnek a képek, ő már kikopaszodta a magáét, most nő a haja. Még kicsi, de veres (anyjáé is hasonló volt...). Most én vagyok soron. Mint kopaszodó :(

Hétvége Tárnokon volt sógorral és sógornővel, valamint két fiukkal. Így volt 5 gyermek, 4 fiú, 1 lány, valamennyi 6 év alatt. Kedvesem dolgozott csütörtök éjszaka, szombat és vasárnap nappal. Egyik uncsitesó kérdezte ma reggel, hogy Zoli miért megy ma is dolgozni? Apja válasza: "Hogy tudd fiam, hogy milyen jó dolgod van, hogy mi itthon vagyunk" :D
Pedig még nem is tudták, hogy vasárnap éjszaka is mentőzéssel telik. :( :x :(

Jeep!
Tanácstalan, vagy zavarban?
A szekrényértékelés és a dokilátogatás végett szóltam hozzá ilyen formában.... :wink:

A spektrumon én tuti jó hódos filmet láttam. Azt nem tudjátok, hogy mikor ismétlik? Gondoltam felveszem a fiúknak....

Keresek képet, hátha mégis van értékelhető...

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Nos, ezek még februári képek...

Kép Kép Kép
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Kép bohóc is van...
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok!
Ismát Anyuéknál vagyunk,nyaralunk :)
Annának nő az új haja, úgy, hogy a régi nem hullott ki, így aztán elég mókásan néz ki, leginkább, mint hókuszpók... :D
A duma nálunk is megy, főleg reggel. A repertoár: gúúú, ginga, okééé,ágiiii. Mondtam neki, hogy én neki anya vagyok, de az ágit csak nem hagyja abba...:)

tinu:
a fejéssel nekem is hasonló problémáim vannak. Mire büfiztetem, megnyugtatom, kiságyba tesezm, sokszor eltelik jó egy óra, és akkor már nincs idő fejni, mert ahhoz kevés van, hogy jó másfél óra múlva elég legyen neki.
BCG:
semmit ne csinál vele, csak annyi , hogy ilyenkor mindenképpen csak vasalt bodyt adj rá!

snoopy:
hát elkeserítettél a tápszerrel... :( Akkor lehet, hogy durván hangzik, de pótlásos babáknál nem sok értelme van a szopinak? Már úgy értem, hogy a benne lévő anyagok terén.
Te hogy csinálod ezt az etetés közbeni fejést? Én ülve szoptatok, az egyik kezemmel a gyereket fogom, a másikkal besegítem a cicit, merthogy néha kicsusszan neki. Fejésnél meg mindkét kezemre szükség van, az egyikkel pumpálok, a másikkal fogom a mellemnél a küblüt...

nika:
mostanában Pannának is megnőtt az igénye, 150-180 ml-ket is megenne. Cicit kilöki, ha üres, de a cumisüvegből addig enne, amíig van benne... És nekünk is most többször kell a táp.. :(

Cic:
édesek a képek! Azt hittem, hogy a köldökén a kupak a köldöksérv miatt van rajta. Aztán láttam, hogy Gergő applikálja oda :D

bunny:
hát ez a pillangó....megmutattam Apának, jót nevetett rajta! :) Milyen krémet lehet az arcukra kenni?

na most megyek, reggelizni kéne!

Ági

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Hát ma jó szar idő vad, de legalább az én kis Danikám alszik most, ami ritkaság.

A spekin én is láttam a filmet, és kipróbáltuk Danival a paraván mödé elbújik a játék és a másik végén kijön, oda vissza figyelte, de azt nem próbáűltuk, ha megszaktjuk a paravánt és úgy jön ki a másik végén. Aranyos volt.

Most meg olvastam az indigó gyerekekről, és megállapítottam, hogy Danikám még nem sorolható közéjük:)

Ja teszek fel egy pár képet, mert nagyon jók készültek a múlt héten.:)

Snoopy, jó nektek, hogy van ennyi egyidős a körötökben. Nekünk Dani jelen állás szerint nagyon egyedül lesz:(
aranyosak a gyerkócsök a jelmezben.

csernusn
 
 


Ja azt elfelejtettem,hogy nekem már elmúlt Dani három hónapos, és simán elvan két etetés közt sírás nélkül. Szerintem még szokott fájni a hasa, vagyis amikor pukiznia kell van még ad egy kis műsört, de korántsem az a megvugasztalhatatlan sírás. Viszont én nem három hónaphoz kötném, mert nekem Dani minék több minden lekötötte egyre kevesebbett sírt (lehet hogy a magányérzés miatti sírások csökkentek???, és nem is volt hasfájós?:)) szóval határozottan jobb mér most.és ez van már úgy egy hónapja.
Remélem örültök a válaszomnak.

És akkor a képek:
Alszik:
Kép
Nővéremmel:
Kép
Hason:
Kép
Boldogan:)
Kép

csernusn
 
 


Pamutcsirke: Kínai selyemcsirek, mindjárt megmutatom, olyan mintha szőre lenne:
Kép


Cic,
a hajam nekem is hullik, a kád alja egy egy hajszárításkor elsötétül teljesen, de szerencsére nekem előtte is sok volt.

HAjat mikor kell vágni a babának először, mert a nyakán sűrű és hosszú, persze felnőtt szemmel nézve hosszú,

Na kezd a Spekin a műsor megnézem.

csernusn
 
 


Niki: de jó, hogy írtál, biztató és a képek is nagyon szépek! A tesód van az egyiken? Nagyon hasonlítotok!

Mági: végülis hamar megoldódott a probléma, mert az éjjel kifakadtak a pattanások. Letisztogattam az odaszáradt cuccot egy kis alkoholos vattával és átöltöztettem tiszta bodyba. Remélem, még egyszer nem telik meg. Olyan kis csúnya lett a helye. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok, vagyok ám, csak itt volt a jóidő, és a szabad pillanatokban (alvás) inkább sétálni mentünk. Ahogy kiérünk a lépcsőházból,Ákos már be is vágja a szunyát. Na meg apuka dolgozik a gépen, és ha gépközelbe kerülnék, addigra hulla fáradt vagyok. Most alszika legény, egy ritka pillanat, hogy de. ilyen klassz alvás legyen.
Pelenka: mi még mindig szenvedünk, pedig már megvettem a 4. csomagot is, egy Sleep&Play 3 méretet, de fél órát volt rajta, és az eldalán kijött a pisi, de az egész. Úgyhogy komplett nagygenerál volt megint. az oldala katasztrófa, nem tudom hgoy alapból, vagy cssak ez még nagy Ákosnak. Ma mértem, tiszta súlya reggel 5,30 kg. (kinőtte az összes 56-os cuccot) Most visszatértem a Liberora 2, nappla az még elmegy.

Ma éjjel oylan nyűgöen aludt el, volt már majdnem 10 óra, viszont hajnali 4-ig húzta, evett egy nagyot, visszaájult álomba, és reggel fél 8-ig húzta megint. Ma reggel meg nyitott egy 150-es reggelivel! Olyan édes, úgy imádom ezt a kis lurkót.

Oltás: hát nálunk se duzzanat, se genny, se kifakadás. Ez azt jelenti, hogy nem votl hatásos,???

Tinu: a fejéssel én is hadilábon állok, Ákos általában kiszippantja laposra a cickót, és ha még ráfejek, nem töltődik fel a köv. kajcsira, így én is csak az esti kaja után szoktam, ha hagy benne, mert az akkro hajnalra újratöltődik! Kézi van nekem is, és hát legalább fél óra, mire kipréselem még a maradékot.
....majd még jövök.
Vendég
 


Sziasztok!

Még új vagyok itt, de szeretnék csatlakozni hozzátok és remélem befogadtok. :-D
antekirt
 
 


Szilvi: lehet, hogy csak később lesz a kifakadás. Nem olyan régóta duzzadt ennyire be nálunk is. Mondjuk 6 hetesen már látszott egy kis pukli, de csak az utóbbi 1 hét alatt lett ilyen nagy. SZóval ne izgulj, még van ideje az oltásnak.

Antekirt: persze, gyere. Mesélj magadról, magatokról!

Kép
Kép
tinu
 
 


Nem is tudom mit tudnék mesélni magunkról.

Az oltáshoz szeretnék hozzászólni, hogy elvileg hat hónapos korig van még idő, hogy reakcióba lépjen, ha eddig még nem látszott semmi.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Köszönöm szépen, hogy befogadtok.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szia, akkor annyit már tudunk, hogy 3 hónapos és majdnem két hetes a babád, és Lidinek havják. Szép név, Lídia? Ha van kedved magtokról is meszélhetsz, hogy telnek napjaitok, illetve képeket is rekhatsz fel.

Én most próbálom ki a Tescos pelust, persze először nappal. kinézetre olyan mint a libero vagy a babylove, és még tetszetős is, halacskás meg tengeri állatos. Gumírozott, és Danira nagyon passzol a midi. ALul sincs nagy csomag amikor rátettem.Kíváncsi vagyok mennyire szívja a nedvességet. most nagyon occsóra le van árazva valami 1500 ft 68 db.

Rakok még fel képeket:

Anyukám mesél neki
Kép
Magitszigeten:
Kép

csernusn
 
 


Igen, Lídia a neve :-D és nagyon élvezem a mindennapokat vele. Hihetetlen egy jó dolgom van mellette mióta elmúltak a pocifájások. Nagyon nyugis baba. Kb két hónapos koráig fájt a pocakja, bár akkor is jó volt mellette csak a délutánoktól féltem ahogy közeledett egy bizonyos idő, mert mindig akkor kezdett el fájni a pocija és tehetetlen voltam mert semmi nem használt nekünk és este nehéz volt emiatt letenni aludni. :-D

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Sokat írtatok megint.
Itt a jó idő és inkább ugye a szabadban van az ember és nem a négy fal között.

Antekirt üdv itt!

Bunny!
fotó :) Jó a csúszda is. Majd mi is szeretnénk venni valamit a nyaralónkba.

Niki!
Dani már kész férfi.:)

Mandula: i
gen az egy szobabicaj, de jelen pillanatban ruhaszárító szerepet tölt be! Reményeim szerint nem örökre!:)

Cic! arik a képek!

Jeep!
Fürdető fotel szerintem is nagyon jó, mert nem kell tartani a babót. Nekünk is van és tényleg szuper , tud csapkodni, lubickolni.
Nem csúszik el mert tapadókorong van az alján.

Kihasználtuk a jó időt és mentünk kirándulni. Városliget, Gyermekvasút. A jó hegyi levegő szépen el is nyomta Fannit.

Tali: Én is benne vagyok!:)

akkor pár kép végezetül:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot!
Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsuzsa, de jó nektek, hogy eltudtatok menni kirándulni. Én még attól is félek, hogy elmenjek Lidivel a Tesco-ig ami kb gyalog 15 percre van tőlünk de a bevásárlás meg hosszabb idő és ha fáradt akkor nyűgős és kikell vennem a babakocsiból, mert akkor nem csípi és kézben kell vinnem.

Csernusn sajnos képet nem tudok felrakni, mert nem tudom lekicsinyíteni akkorára amit enged a rendszer.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szilvi

mekkora libero pelust vettél? Remélem már a midi mérettel próbálkozol!!! 5-8 kg, javaslom, hogy mindig az alsó határhoz legyél közelebb. Tehát ha 5 kilós most Ákos, akkor ne a 3-6 kilóssal próbálkozz!!!

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Cic

szerintem kinti is és benti is a csúszad... Kint vizzel használhatod, bent a gömbökkel :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Bunny
Ja, csak nem mindegy meyil oltase :wink: :lol:
Ahogy mondod,pont azon veszem eszre magam hogymar csak 2 honap es kezdhetem etetni masal is.Vege lesz a gondtalan napoknak :lol:
Tenyleg ti hol tartotok,mi Mate kedvence???

Tinu
Nekem nem volt hasfajos,de az biztos hogy tobbet elnezelodik majd magaban es lecsokkennek a siros orak :D

Jeep
En fotozok,szerintem ezt masnak irtad volna :wink:
Hat igen a felfedezo babak elott nincs akadaly.A gyerekzarak sem mind jok,van olyan baba aki azzal is megbirkozik :lol:
Nekunk nem volt sosem jaroka,nem akartam kolatozni a gyereket.Inkabb az egesz lakast tettuk gyerekbaratta.Azaz minden veszelyes felkerult 1 meternel magassabbra,viragok foleg :wink: Es azert felszemmel ellenoriztem mindig mit csinal :)
Ezek a gyerek musorok nagyon hasznosak,en is lattam.

Winnie
A mutkor elfelejtettem valszolni,szoval Leonnak ugy jon ki a 8 etetes,hogy napkozben reggeltol delutanig 3 orankent eszik es utana meg ketorankent estig.Sajnos nekem estere mar nincs sok ezert ez a suru eves.Ejjel viszont kibir 7 orat is egyben 8)
Gondolom ulogarniturabol gyerekbart szint valasztottatok,lenyeg hogy ne latszodjon majd rajta semmi folt :lol:

Cic
Hat pont akartam en is kerdezni kniek hullik mar a haja??En is csatlakozom a teamhez :? Nekem Alexnal is veszettul hullot,sajnos nme is mind nott vissza.Hat remelem most kicsit kimeletetsebb lesz,de mar igy is mindenho laz en hajam van...


Snoopy
Sok sikert a felujitashoz,sajnos csak fizikai jelenlettel lehet elerni jot,de az meg nem mindig megy ugye....
Nalunk is vannak ilyen uncsitesos osszejovetelek,csak epp 6 fiu es mind 6 ev alatti :lol:
Nagyon aranyosak a kepek,Zsombid hogy megnott :D

Magnes
Szerintem a szopinak mindig van ertelme,akarmennyi is.Nalunk is van potlas,ha megfeszulok sem tudok minden nap ugyanannyit termelni.
Nekem Alex 6 hoig szopott ugy hogy csak napi 400 ml tejem volt,a tobbi tap,de a vedettseghez eleg volt,mert sosem es azota sem beteges.

Szilvi
mar hianyoltalak :wink:
Csak egy ido utan kezd latszani az oltas helye,ne aggodj,raertek meg vele.

Antekirt
Udv,tenyelg szep ritka neve van a babadnak :)

Niki
Cukik a kepek,milyen ugyesel figyel Dani.Tesod tenyelg hasonlit rad ,siman olyanmintha Dani az O babaja lenne.
Majd szamolj be TEscos pelenkartol,a hatulja is tenlyeg gumis?ha bejon mi is kiprobaljuk,ham ar ennyire olcso.Bar Tescoba nem jarunk,de ha ezert megeri...

Zsuzsu
Fanni is edes.Gyermekvasut nalunk is kedvelt celpont,de utoljara mega pocakban volt Leon arrafele.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Kata: á, Tündi nem sírós baba, csak a pukimóka miatt nem alszik rendesen napközben - folyton felébred. Az a baj, hogy hason valahogy nem jön ki neki a cucc, de háton meg nem tudom elaltatni, csak az erszényben, vagy a babakocsiban alszik háton. Ezért várom már, hogy ne legyen annyira gázos - ez gondolom, az emésztéstől függ, ami csak megjavul majd lassacskán. AKkor majd tud végre napközben is aludni - és én is. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszönjük szépen Kataa :-).
Ami a hajhullást illeti nekem is elkezdett nagyon hullani ahogy három hónapos lett Lidi. Azelőtt még a hajmosáskor sem hullott. Most azért izgulok, hogy maradjon azért hajam.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Antekirt: miért nem tudod lekicsinyíteni? A képkezelő programodban biztos van olyan menüpont (nálam a resize), ahol be lehet állítani a nagyságát (én 600x600-asra szoktam állítani). Valahogy a tickeredhez is lekicsinyítetted a képet, nem? Oda is le kellett - legalábbis nekem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu nem akarlak elkeseríteni, de egyre többet vannak fent a lurkók és már nem alszanak annyit ahogy nőnek. :-D
Lidi pl csak délután alszik és akkor is rajtam. Délelőtt kb 15 perceket alszik háton a játszószőnyegén. Ő csak hason tud aludni főleg és délután meg rajtam három négy órát is. De ha nem rajtam fekszik akkor inkább nem alszik hanem nyűglődik.

Azért nem tudom a képet lekicsinyíteni, mert a programom az 640X480-ast tud csak és ez a legkisebb. A ticker meg elfogadja ezt a méretet.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Antekirt: de fura, hogy erszényben alszik, csak az ágyában nem. Akkor mégis megvan az igénye, álmos, csak nem mindenhol tud. :shock: Ráadásul egy idő után nyűglődni kezd, majd sírni és ha nem sikerül elaltatni valahogy, akkor szopi. Szóval nem érzi jól magát olyan sokáig ébren...
És nem lehet átírni a számot a programban? :o Fura. Pedig olyan jó lenne képet nézni Lidiről!

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, és nincs olyan, hogy pár napig ébren van mert nem tud aludni napközben és utána, egész nap alszik? Nálunk volt ilyen mikor fájt a poci és nyűglődött, sírt és utána másiknap egésznap aludt.
Próbáltad, hogy esetleg magadon altatod hason és picit paskolod a kis popóját? Hátha bejönne.

Megpróbálom átírni a méretet hátha sikerül.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Kép Hát ő az én kislányom

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tinu, köszi az ötletet el is felejtettem az átírást csak az átméretezés jutott eszembe amit a program felajánlott. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?