Sziasztok,
Na mi is hazajottunk a nyaralobol, nagyon jol sikerult a hetvege. Tegnap meg egesz delutan pakolasztam es rendeztem a lakast!
Kialakitottam a jatekszobaban egy kis teret mindket gyereknek, szetvalasztva a jatekaikat es felallitottam egy kis "irodat" mind a kettonek. Tegnap este ferjjel meg ultunk a kanapen es neztuk oket, mind a ketten rajzoltak es tok jo volt. Persze ez egy hosszu folyamat volt, irtam mar, hogy Mat olyan kis visszahuzdo lett, nem akart igazabol semmit sem csinalni, hat csak rajottem a hetvegen, mert voltunk egy ismeros parnal , akik a nyaralotol nem messze laknak es nekik is majdnem ilyen koru gyerekeik vannak, bar ott csak negy ev a kulonbseg a ket gyerek kozott es most varja a harmadikat. Innen koppintottam le egy kicsit az otletet, mert kb egy 10 perces ismerkedes utan ket nagy egyutt es ket kicsi is egyutt jatszott! Olyan jol ki volt alakitva a jatekszoba ami nem volt nagy, csak jol el volt kulonitve, hogy a gyerekek egyutt is jatszanak meg ne is zavarjak egymast, ha eppen kulon szeretnenek lenni. Szoval most nagy munkalatokban vagyok, tegnap csak ideiglenesen megoldast talaltunk, de imadom, nagyon szeretek rendezgetni stb. Elkezdtem ma reggel a szobajukat is
nagyon belejottem!!Meg elugrok egy par dologert delutan, kivettem a napomat
jo lenne befejezni estere, mire hazajonnek!!
Barbi,
Nagyon rendes volt toled ez a felajanlas, jaj lanyok, olyan jo latni, hogy ennyire osszetartotok es tenyleg nagyon sajnalom, hogy en nem otthon lakom ilyenkor
Pannamami
Esztorszag!!! Biztosan nagyon szep!!! Nagy utazok vagytok!!
Totka,
Jaj te szegeny!!!!!!!!!!!!!! Megy a rengeteg drukkkkkkkkkkkk, gyogyulj meg!!!!!!!!!!!!!! Remelem nem lesz komolyabb bajod!!!! Mi a fene lehet ez a szar!!! Olyan hirtelen kezdodott es hat ami valoban bosszanto es kellemetlen, hogy nem tudjak mi lehet ez!!!!!!!!!!
Nyulne,
Nagyon jok a kepek es kisnyuszi
Na lany legyen a talpan, aki nem fog bedolni szivdobogtato nezesenek!!
Ez a bob dolog nagyon jol nez ki!!!! Meg en is kedvet kaptam hozza!!!!
Mi meg golfoztunk szombaton kepzeljetek, a nagy is es a kicsi is imadta
Probaljatok ki, nagyszeru kikapcsolodas!!
Bodza
Nagyon jo hetvegetek lehetett nektek is!! Jaj de jo kis hinta
Kristof nagyon szep!!!!!!!!!! Saci meg tok vagany a setalos cuccban!
Majola
Ha jol emlekszem
a ferjed alszik Julcsival?? Vagy mar nem??
Nem tudnad megoldani, hogy hagyod sirni? Drasztikusnak tunik tudom, de nalunk is ez ment egy jo darabig, mire egyszer csak elfogyott a turelmem es hagytam
Szar volt nagyon az biztos, nagyon szivfajditoan tud sirni, de sikerult!!!Kibirtam es most mar NEM kel fel!!!! Julcsi nagyon okos kislany es tudja, hogy be fogsz menni hozza
Szerintem szuksege van rad, mert bar nem mutatja ki, de biztosan ra is hatott Anna szuletese! Talan o ezzel akarja magara vonni a figyelmedet, ez neki megnyugvast ad, hogy tudja itt vagy neki, csakhat ugye birni is kell cernaval ezeket a keleseket! Csak azt tudom leirni, ami nekem bevalt , hatha segit!!
Szoval en elmagyaraztam minden keleskor Balazsnak, hogy mennyire faradt vagyok, hogy mennyire jo lenne, ha nem kelne fel stb
es egy este lefekveskor, mondtam neki, legalabb 10x ismetelve, hogy most akkor aludni kell es ha felkel itt leszek, de nem jovok be hozza, mert nagyon faradt vagyok es aludni fogok
Nagyon kovetkezetesnek kell am lenni viszont, mert ha bemesz, nem ert semmit az egesz!!!!!!!! Szoval el kell hatarozni
es valoban meg kell allni es nem bemenni!!!
Mas, nem azert kel mert fazik?? Mondod, hogy visszatakarod??? Miert nem probalod meg a gigoteuse-t??? Nem tudom hogy van magyarul, de ebbol nem tud kitakarozni!! Csak otlet volt
Mennem kell
FOLYT KOV
Aniko