Na ez nem ide tartozik, csak baromira felbosszantott és ki kell írnom magamból, kedves virtuális barátosnőim! Átugorhatjátok, ha nem érdekel valakit!
Szóval ugye Barnussal bejelöltünk embereket iwiw-en, benneteket is, akit tudtam.
Illetve a saját kollégáimat is.
Hozzáteszem, 15-en vagyunk a főoszt-on, ebből 8-an vannak iwiw-en. Tegnap visszajön az első üzenet, hogy "Péter nem ismer"
. És ez az a kollégám, akivel egy szobában voltam, még az asztalunk és egymásnak volt fordítva, nem hiszem, hogy nem tudta, hogy ki az a ...Barnus! Gondoltam, biztos félrenyomta, majd észreveszi. Aztán egy lány bejelölt, majd még két ember, akikkel most van a Peti egy szobában ugyancsak azt jelölték, hogy nem ismerik. Persze biztos megdumálták, hogy ne jelöljenek vissza.
Basszus tök szarul esett, saját kollégáim, velük dolgoztam nap mint nap, ott "növesztettem" a hasamat, nyílván név alapján tudják, hogy az én fiam, most meg olyan mintha letagadnák, hogy ismernek bennünket!
Ok, az is igaz, hogy látásból nem ismerik, mert még nem voltunk bent, mert amikor mentünk volna, " most nem jó, mert egy csomóan szabin vannak", illetve "jaj, ne most, mert sajtótájékotatók lesznek a héten, el vagyunk havazva" stb., meg azért kocsi nélkül elég rossz nekiindulni télen metró, vili stb, kint hideg, föld alatt meleg, megfázik, meg ugye a műtétig még ciciztünk is, szóval meg kellett szervezzük, hgy mikor tudunk autóval menni, nem csak úgy bármikor.
De ettől függetlenül, képeket folyamatosan küldtem be, terhesen egy csomószor láttak, szinte az utolsó napokban is voltam bent, meg hát basszus, csak velük töltöttem a napjaim felét, a kollégáim, úgyhogy most nem tudom mire volt ez jó.
Legszívesebben visszaírnék nekik, hogy ha így gondolkodnak, akkor engem is nyugodtan kitörölhetnek.
Vagy szerintetek ez bunkóság? Csak annyira elvették a kedvem. És pont a szülinapján!
Nyílván azért csinálták, hogy majd ha beviszem megmutatni, akkor majd visszajelölik, hát biztos nem jelölünk vissza! Meg már kedvem sincs menni! Ezekhez? Minek?
Lehet, hogy én kerítek nagy feneket az egésznek, mert nem vagyunk rászorulva, hogy hárommal több "ismerősünk" legyen, csak úgy ledöbbentem, amikor megláttam, kitagadtak minket mint Süsüt. Rosszul esett, így Barnus nevében méginkább, mert mit ártott ő nekik...
Na ez van, köcsögök és kész!
J.