Kataa!
Igen, én is ugy gondoltam, hogy a névtelen nem közülünk való, csak hozzátartozó, de aztán, mivel mindenki ugy irta, hogy közülünk való, azt hittem, hogy én értelmeztem rosszul a hozzászólását.
A barátnödnek biztosan tetszeni fog Alex
, és ugyan biztos bántja, hogy nincs gyereke, nem hiszem, hogy rátok haragudna amiatt, mert nektek van.
Igazságtalannak csak akkor érzi az ember azt, hogy másnak van gyereke, neki meg nincs, ha ugy érzi, a másik nem érdemelte meg (mert nem ugy bánik vele).
Söt azt hiszem, hogy nagyon szép óvatosan, de beszélgetni is próbálhatnál róla (persze ez csak az én véleményem), mert jól eshet neki, ha nem "beteg"ként kezelnéd, és esetleg ki tudná önteni a lelkét. Persze nem azt mondom, hogy mindenáron, de ha ö hozná fel a témát, akkor ne érezd magadat kinosan, hanem próbálj vele gondolkodni, figyelni arra amit mond, öszintén elmondani a véleményedet. Akkor biztosan nem fog ennyikötöket sem semmi kellemetlenség érni. Aztán persze lehet, hogy rosszul látom...
Kata007!
Bocs!
Akkor félreértettelek.
(Egyébként Zsani is ott van...)
Picus!
Nem vagyok biztos benne, hogy helyesen járt el a kórház, amikor nem engedett szoptatni
azért, mert bukott a gyerek.
Viszont, amit itt most már elég nehéz feszegetni: én hiszem azt, hogy ebböl a helyzetböl még lehet kiut a csak szopi felé. És komolyan kérlek
, ha nem unod a témát, és esetleg megpróbálnál még tenni valamit a dolog érdekében és nem jártál arrafelé, akkor menj el az Anyaság/Szoptatás topicba, meséld el a történetedet és kérdezz rá náluk!
Persze, ha már jártál ott, vagy ez már kényes téma, és nem akarsz vele foglalkozni, akkor bocsi!
Dió!
Ha jól tudom, akkor a jövö hét csütörtökön lesz tali, Bp., V. ker. Balaton (Honvéd) utca, Mikamakka játéktár. A Nyugatihoz van közel. (Ilke, még mehetünk oda?)
Hallás: szerintem e nevüket nem feltétlen ismerik a babák, amire feltétlenül figyelnie kell, azok az erösebb zajok (pl. ha tapsolsz a háta mögött). Keress utána, valahol olvastam a neten, hogy hogyan lehet "házi" hallásvizsgálatot csinálni. (Persze csak ugy magunknak. Ha felmerül az, hogy esetleg tényleg lehet gond a hallásával, akkor mindeképpen orvos kell hozzá. Ja, a háziorvost amugy is megkérdezhetnéd
, biztos megnézi!
)
Beszti