Jó Estét!
Csibb,
frizkó bombázó,bár sztem neked a hosszú is nagyon jól állt - olyan nőcissé tett.....
A barna visztont SOKKAL jobban áll,mnit a szőke!Lehet én is végetvetek a szőke-korszakomnak?
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS:
CUKI FANNI LÁNYTÓL véglegesen kiájultunk,le lehet stoppolni az des kis kacsókat vagy már foglaltak???
állati szép kiscsaj,húúúúúúúúúúúú..........remélem talizubnk csütörtökön és akkor mazsi is megcsodálhatja élőben!
Nyúlné,
IGENIGENIGENIGEN!!!!!!!!
Mikor talizhartunk már végre veletek?????
Katicás és kalácskunyizós valamint kis-és nagyNyúl összehasonlító sorozat kirááááááály!
Barbi,
holnap felhívlak de.,OK?
oroszlános és kék siesta neke is szemet szúrt csak a baj,fogalmam sincs hányas lába van a gyerekemnek....
Az eddig hordott piros Elephanten cipije sztem már épp hogy jó, a téli bundás-szőrös Siesta bakija (20-as)viszont még nagy.
Ti hogy döntitek el,hogy akkor hányas????
Olyan béna vagyok
Telkes képek szuperek és nagyon szépek,mikor kicsi voltam
mindig húsvétkor eregettünk sárkányt!
Nolcsika pedig tényleg csúcs ügyes,hogy ilyen magasra vitte!
And,
férjedet nem ismerem,de én az Esztiben mindig Téged látlak!
Mostmár nagyon várom én is azokat a fotókat!
Eszti hogyan tanult meg ilyen jól aludni??????
Totka,
nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen a szemeddel és ne találjanak semmi komoly kórságot!!!!drukkdrukkkdrukkk
ÉS AKKOR CSÜTÖRTÖKÖN HOL IS TALIZHATUNK VELETEK???
Panna irtó édes nagylány lett!!!!
A szurikátákat pedig mi is imádjuk családilag!!!!!
Annyira helyes és vicces állatkák!
Majola,
ujságolvasós Anna (kicsi druszám!
) nagyon édibébi!!!!!Kis okoska már most!
nagyon várom,hogy élőben is megcsodálhassam!!!
Te pedig szuper csaj vagy,le a kalappal!
Juci,
na akkor most mesélek rólunk,illetve Mazsiról:
Kicsi Mazsi tényleg nagyot nőtt és sokat feljődött testileg és szellemileg is.
Szerintem olyan kis okoska ő is
(bocs,az elfogult anyai szívem)
,nagyon sokat beszél,a szavakat helyesen használja,tehát tisztában van azzal amit mond.
Mindent megért amit mondok neki és 90%-ban meg is teszi,amit kérek tőle.
Sokat segít,imád söpörni és a legújabb kedvenc a teregetés és a száraz ruha leszedése.
Nagyon mozgékony,egész nap megy,nem egy sarokban molyolós gyerek,kb.olyan intenzitásúvá fejlődött,mnit Emese kisNyuszija,cs ak kicsit"halkabb"....bocs Nyúlné!
Rengeteget vagyunk a kertben,játszótéren,vagy a közeli tónál bandázunk az utcabeli kis barátainkkal.
Mazsi imád ladbázni,az új nagy kedvenc a csúszda,amit a derekam bán,mert felmászni még nem tud egyedül.
Babakocsizni mostanában csak akkor szoktunk,mikor alszik,egyébként sétálva,vagy négykerekű kisautóval közlekedünk.
Egyre többet játszik egyedül(ha bent vagyunk),de igényli hogy lásson engem vagy a nagyiját. Úgy soha nem játszik,hogy egyedül van a szobában.
nyolc foga van alul és felül négy és most jönnek mindkét oldalon alul a rágók,szegénykémnek iszonyúan meg vann duzzadva az ínye,olyan,mintha két babszemet dugtak volna oda.
Szinte mindent eszik már,nagyon jó étvágya lett itt a "vidéki" levegőn.
Nagy gyömölcsimádó és húsevő(mint a papája).
Egyátalán nem édessszájú,inkább a sósat preferálja,túrórudit nem szereti,krémtúróba(enyém9néha belenyal,pudingoktól,danonínótól fintorog,kiköpi!!!
Szinte mindennap házikaját eszik,ált.azt amit jmi,ha nem olyan,akkor főzök neki.Néha becsúszik egy-egy üveges ált.Kecskeméti vagy Nestle . Ennek következtében az átmeneti kakipromblémáink hálistennek megoldódtak!
Mostár teljesen norm.a folog,mondjuk imádja a paradicsomot minden formában,a natúr joghurtot,narancsot.ezeket szinte mindennap eszi is.
Most már gond nélkül eszik banánt, szőlőt,körtét.
Aludni együtt alszunk az én nagyágyamban.
Este vacsi,fürdés,játék,szopi,alvás.
Éjszaka ált.már csak egyszer kel,de ezt nem is nevezném kelésnek,inkább félálomban kortyol pár tejecskét és már alszunk is tovább!
Aztán reggel,mikor ébred kb.8-kor,felül,mondja Mama odabújik,megpuszil és akkor szopizik kb.1/2 9-ig.
napközben csak akkor kap cicit ha vmi nagy sérelem éri.
a kisebb bibiket csak puszival gyógyítom!
Ú.más nem jut szembe.
Elég kimerítő voltam?
Többiektől elnézést,de ezzel tartoztam Jucinak!