Sziasztok!
Örömmel látom, hogy milyen sokat írtatok mióta itt jártam. Már egy fél órája csak a babanetet olvasom a munkahelyen
Tali: jó: 2,8/9,16, nem jó: 15. A jövõ héten, a 8 vagy 9 közül az egyik jó. Akkor tartjuk a párom szülinapját családi körben, de még nem döntöttük el, hogy szombaton, vagy vasárnap. Ha esetleg ezen a hétvégén lenne a tali, akkor a másik napra tesszük a szülinapot. Szóval ha szombaton lesz a tali, akkor vasárnapra tesszük a szülinapot. De talán még az 1 is jó, bár van már programunk, de az csúsztatható. Végülis jó: 1,2,8,9,16. Kicsit bonyolult voltam
Ja, és szerintem is jó ötlet a rendszeres talizás.
Mariann
Szia, és üdv közöttünk! Nálatok akkor fiútöbbség van, ugye? Gyere gyakran, fõleg hétközben, mert én csak akkor vagyok
Panka
Ugye nem a mi halainkra gondoltál?????
Egyébként Te tudsz halászlevet fõzni? Én még sosem csináltam, de ettõl még lehet, hogy tudok
Lina
Szorítok, hogy ma sikerüljön aláírni a szerzõdést. A fogyózáshoz kitartást, a kosztüm elég motivációs erõ lesz szerintem. A Nõk Lapja Caféban azt írta nekem az edzõ, hogy ha csak ez a mozgás van (lépcsõzõgép) napi 20, de inkább 30 perc ajánlott. Na, nekem ennyit még soha nem sikerült csinálnom. Vagyis egyszer 20-at
Ha van más mozgás is, akkor kevesebb is elég.
Zoli
A halaink köszönik jól vannak. Szerintünk több is szülni fog, bár még elég laikusak vagyunk a témában. Úgyhogy lehet, hogy csak el vannak hízva
Egyébként elég szép nagy akváriumunk van, 180 literes. Nehogy má' kicsivel kezdjük
Tényleg elég titokzatos voltál, remélem hamarosan megoldódik ez a nagy rejtély! Nekünk nincs gyerekünk még, de az én férjem is olyan, mint egy gyerek.
Mindig a csokit keresi otthon, vagy egyéb édességet.
Marika
Gratulálok a szép új autóhoz! Férjed hogy érezte magát a bálban? És Neked hogy sikerült átvészelni? Akkor Neked már nem sok van hátra a centibõl, ha már csak a héten dolgozol...
Neva
Én is zsongok a tali miatt! Laura hogy van mostanában? Sikongat még? Szólj neki, hogy egy kicsit tartogasson a talira is belõle!
Kata
Ahogy fentebb írtam, az én párom most is olyan, mint egy gyerek, mármint édességek terén
Már alig várom, hogy láthassam Dórikátokat. Ugye Dancsit is hozzátok? Lehet egy kérdésem? Mi az a CSOLI? Marika írta fentebb, hogy neki eszébe sem jutna összekötni a csolit valami mással. De mi az???
Kriszta
Megvan már a tervrajz? A hétvégén voltunk fent, az új utcáknál és már nem is egy ház áll. Néhány ház farönkökbõl van, néhány meg könnyûszerkezetes, de van még rendes, tégla is. Nagyon jó ez az idõszak, amikor nézegetni kell a lakásba az új cuccokat! Blúzika megvan már?
Tegnap voltunk a barátainknál. Zalán már nagyon aranyos, sikongat is. Igaz ülni, fordulni nem nagyon akar, dehát fiú
Odaadtam a férjemnek is, hogy szokja kicsit a babát. Ahogy elnéztem, nagyon tetszett neki, de kicsit félve és mereven tartotta. De nem baj, majd belejön még. És a talin is tud gyakorolni. Felvetek egy kérdést. Õk esetleg nem jöhetnének el? Igaz, nem irogatnak ide, de nekik is jó lenne egy kis kikapcsolódás. Kedves, fiatal pár. Persze azt is megértem, ha inkább úgy gondojátok, hogy ne jöjjenek. Nekik sem szóltam még errõl, mert most jutott eszembe. Várom a véleményeteket!
Puszi Mindenkinek, Dodus