Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panka!
Hát most, hogy láttam Martint, tényleg sokat nõttek a babák azóta.
Nagyon várom a talit, hiszen nem csak a babák nõttek, hanem a Ti pocakotok is! KépKép

Ja, a tali nekünk jó: 1, 2, 15, 16

Marika!
Én is most tudtam meg, hogy Dórival voltam terhes. Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lnyok
Cak bekukkantottam, most letem kész az új géppel, nekünk bármely hétvége jó. Panka összesíti és akkor megkeresem a vezetõt.

Holnap jövök.
Zoli
bbendi

Sziasztok!
Panka
Az a baj, hogy csak 1 oldalt akartam elküldeni és az sem ment. Szóval marad a fénymásolás.
Marika!
Ne haragudj de nem rajtam múlott, de szerintem van még egy kis idõd a csecsemõmasszázsraKép

Tali:
1-2,8-9.

Köszi a segítséget/megnyugtatást ortopédiával kapcsolatban.
neva

Bocsánat!!!!!!!!!!
1-e nem jó csempézés van, most kérdeztem meg a férjemet.
Namégeccer:
2,8-9

bocsi
neva

Sziasztok!Kép

Örömmel látom, hogy milyen sokat írtatok mióta itt jártam. Már egy fél órája csak a babanetet olvasom a munkahelyenKép

Tali: jó: 2,8/9,16, nem jó: 15. A jövõ héten, a 8 vagy 9 közül az egyik jó. Akkor tartjuk a párom szülinapját családi körben, de még nem döntöttük el, hogy szombaton, vagy vasárnap. Ha esetleg ezen a hétvégén lenne a tali, akkor a másik napra tesszük a szülinapot. Szóval ha szombaton lesz a tali, akkor vasárnapra tesszük a szülinapot. De talán még az 1 is jó, bár van már programunk, de az csúsztatható. Végülis jó: 1,2,8,9,16. Kicsit bonyolult voltamKép Ja, és szerintem is jó ötlet a rendszeres talizás.

MariannKép Szia, és üdv közöttünk! Nálatok akkor fiútöbbség van, ugye? Gyere gyakran, fõleg hétközben, mert én csak akkor vagyokKép

PankaKép Ugye nem a mi halainkra gondoltál?????Kép Egyébként Te tudsz halászlevet fõzni? Én még sosem csináltam, de ettõl még lehet, hogy tudokKép

LinaKép Szorítok, hogy ma sikerüljön aláírni a szerzõdést. A fogyózáshoz kitartást, a kosztüm elég motivációs erõ lesz szerintem. A Nõk Lapja Caféban azt írta nekem az edzõ, hogy ha csak ez a mozgás van (lépcsõzõgép) napi 20, de inkább 30 perc ajánlott. Na, nekem ennyit még soha nem sikerült csinálnom. Vagyis egyszer 20-atKép Ha van más mozgás is, akkor kevesebb is elég.

ZoliKép A halaink köszönik jól vannak. Szerintünk több is szülni fog, bár még elég laikusak vagyunk a témában. Úgyhogy lehet, hogy csak el vannak hízvaKép Egyébként elég szép nagy akváriumunk van, 180 literes. Nehogy má' kicsivel kezdjükKép Tényleg elég titokzatos voltál, remélem hamarosan megoldódik ez a nagy rejtély! Nekünk nincs gyerekünk még, de az én férjem is olyan, mint egy gyerek.Kép Mindig a csokit keresi otthon, vagy egyéb édességet.

MarikaKép Gratulálok a szép új autóhoz! Férjed hogy érezte magát a bálban? És Neked hogy sikerült átvészelni? Akkor Neked már nem sok van hátra a centibõl, ha már csak a héten dolgozol...

NevaKép Én is zsongok a tali miatt! Laura hogy van mostanában? Sikongat még? Szólj neki, hogy egy kicsit tartogasson a talira is belõle!Kép

KataKép Ahogy fentebb írtam, az én párom most is olyan, mint egy gyerek, mármint édességek terénKép Már alig várom, hogy láthassam Dórikátokat. Ugye Dancsit is hozzátok? Lehet egy kérdésem? Mi az a CSOLI? Marika írta fentebb, hogy neki eszébe sem jutna összekötni a csolit valami mással. De mi az???

KrisztaKép Megvan már a tervrajz? A hétvégén voltunk fent, az új utcáknál és már nem is egy ház áll. Néhány ház farönkökbõl van, néhány meg könnyûszerkezetes, de van még rendes, tégla is. Nagyon jó ez az idõszak, amikor nézegetni kell a lakásba az új cuccokat! Blúzika megvan már?

Tegnap voltunk a barátainknál. Zalán már nagyon aranyos, sikongat is. Igaz ülni, fordulni nem nagyon akar, dehát fiúKép Odaadtam a férjemnek is, hogy szokja kicsit a babát. Ahogy elnéztem, nagyon tetszett neki, de kicsit félve és mereven tartotta. De nem baj, majd belejön még. És a talin is tud gyakorolni. Felvetek egy kérdést. Õk esetleg nem jöhetnének el? Igaz, nem irogatnak ide, de nekik is jó lenne egy kis kikapcsolódás. Kedves, fiatal pár. Persze azt is megértem, ha inkább úgy gondojátok, hogy ne jöjjenek. Nekik sem szóltam még errõl, mert most jutott eszembe. Várom a véleményeteket!

Puszi Mindenkinek, Dodus
d

Hú, de megkönnyebbültem, hogy mégis elment ez a litániaKép Azt hittem sikerült kitörölnöm!
Dodus

DodusKép

Marika szerintem csokira gondolt!Kép

Majd késõbb jövök, puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Szerzõdésért szorítokKép

Dodus!
Tényleg csokira gondoltam, mármint konkrétan az édességekre. Remélem most nem gépeltem félre semmitKép

Remélem tudok még jönni, puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Képzeljétek hazaküldtek a suliból. Egy srác sárgasággyanús és jobb félni alapon. Úgy néz ki, hogy többet nem is megyek. Ez jó, csak most belémrakták megint az ideget, bár kétlem, hogy valami is rámragadt volna, ui csütörtöktõl én nem voltam és egyébként sem tanítom még az osztály közelét sem. Ez van, csak kár, hogy reggel azért fel kellett kelnem.

Puszika, Marika

Ui: ugye így én nem fertõzökKép
Marika (hriczom)

Hát Marika, gyorsan letudtad a végét!Kép Szerencsére! Beszélsz azért a dokiddal, hogy szerinte mi a teendõ?

Na, megyek vissza dolgozni...

Lina! Ne kukucskálj, tanulj!!!Kép

Dodus
Dodus

Megint én vagyok az!Kép

Képzeljétek, tegnap sütöttem sütit! A férjem szerint fini lett nagyon, szerintem egy kicsit túlsütöttem, mert száraz a teteje. De nem baj. El fog fogyni...Kép Bár ha a folyás és az édesség között kapcsolat van, akkor az én részem is a páromé, neki úgysincs folyásaKép Ha érdekel valakit a recept, szívesen elküldöm, mert nagyon egyszerû. Nigella (ha így kell írni) receptje a Spektrumról.

Na most már tényleg eldugulok...

Dodus
Dodus

Dodus!

Én ugye kukucskálhatokKép Recept nekem jöhet, bár nem sokat szoktam sütni, de mindig jó, ha van mihez kapniKép
Ha a párod sokat eszik elõbb utóbb neki is nõi bajai lesznekKép
El ne dugulj!

Marika
Marika (hriczom)

DodusKép

Már Te is piszkálsz?Kép Elég nekem, ha Marika mondja! De maúgy van idõm, mert még az értesítést sem küldték, hogy mikor kell mennem, és azt 4 héttel hamarább küldik, pont azért, mert elvileg 4 hét elég rá. Úgyhogy most csak önszorgalomból tanulgatok elõre.

A Nigella falatozóját én is nézem, imádom. Másik kedvencem Jamie Oliver, az Egyszerûen fõzni c. sorozatból. Meg a Két duci hölgyet is szeretem. A nem fõzõs mûsorok közül pedig most a Legény-lakás anyerõ nálam. Jöhet a recept nekem is! Köszi!Kép

Puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

DodusKép
Á dehogy, nem a ti halaitokra gondoltamKép Halászlevet tudok fõzni, annyira nem bonyolult csak idõigényes, pepecselõs. Elárulok egy nagy titkot: párommal mindketten vendéglátóipari szakközépbe majd vendéglátó fõiskolára jártunk. Így a fõzéssel nincsenek nagy gondjaink.Kép
A süti receptet én is szeretném, Laci nagyon édes szájú, így a könnyen, gyorsan elkészíthetõ sütik nyerõk nálunk.

ZoliKép
Hát ennyit ér a kisdobos becsszóKép

NevaKép
Fénymásolásban tudok segíteni ha kell.

LinaKép
Vevõkkel mi újság? Ugye nem szöktek el?

MarikaKép
Hát ez az utolsó hét jó gyorsan elteltKép

TaliKép
Már csak Gyöngyöske nem írt, hogy nekik melyik nap a jó (vagy csak én nem találtam?). Így az összesítés eredménye:
Olyan nap nincs, ami mindenkinek jó lenne.Kép Két olyan nap van ami 1-1 embernek nem jó, ez a febr. 2. és a febr. 9.
02.02. Marikának, 02.09. Katának nem ok.
Lányok, tanácstalan vagyok. Most akkor melyik nap legyen a tali?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Talival kapcsolatban: próbáljuk meg a 02.02-öt ha a többieknek jó. A gond az, hogy én sem tudom jó-e nekem, vagy nem. Mindez pénteken derül ki. Ha vasárnap délután lesz, akkor még mindíg megpróbálhatom úgy szervezni, hogy ha egy kicsit késõbb is, de valahogy odaérjünkKép Ha nem küldök képetKépKépKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Marika!
Hát még te sem tudod, hogy mi a jó neked....KépKépKép

Lányok/fiúKép
Annamariék holnap mennek Bp-re. Mindenkitõl kéretik imádkozni egy kicsit, hogy ne kelljen mûteni.
Köszi
Éva
neva

Panka!

Ha úgy dönt a csapat, hogy 02.02. délután marad a tuti idõpont, akkor majd mi is megpróbáljuk magunkat (a bál után) és a gyerkõcöket is addigra összeszedni. Nagyon igyekszünk, mert jó lenne látni mindenkit. Kiváncsiak vagyunk már a gyerkõcökre, és persze a pocak méretekre (Panka, Marika)Kép Kép Kép Kép

Dodus!
A tervük már be is van adva Felsõzsolcára engedélyezésre. Talán feb. végére meg is lesz. Újabb szerzeményünk csempe a fürdõbe. (Nehéz "szülés" volt).
A szép blúzból egy szép ruha+felsõ+nadrág együttes lett. Nagyon-nagyon tetszik nekem. Fekete és kék. Diszkréten ápol és eltakar Kép. VIszont, ha egyszer sikerül lefogynom, akkor is lehet hordani, mert elasztikus az anyaga. Egy kicsit szerintem drága volt, de Zsolti szerint nagyon jól áll, és kár lett volna ott hagyni. (Biztos jó kislány voltam, ha ilyen szép ruhát kaptam)Kép
A receptem én is kérem,ha lehet!

Marika!
Gratula az új autóhoz. (Kicsit le vagyok maradva, de próbálom pótolni a hiányosságokat). Kép

Mariann!
Üdv közöttünk. Remélem a talira ti is eltudtok jönni.

Jó pihenést mindenkinek
Kriszta
dkriszta

Sziasztok Lányok

Dodus, lehet hogy én is aézt szeretem az édességet amiért a párod. Jut eszemben a találkozóra egy kis tepsiszélét tehetnél félre nekem.Kép

Marika, remélhetõleg nem lesz gond a sárgaság miatta kicsivel. Egyébként a kismamáknak szerintem mindent szabad, kukucskálni is, sütit sütni is. Nekem képrõl nem az igazi, ezért én várlak benneteket is.

Panka, szeretném magyarázni a bizonyítványt, mert az elsõ fiam iskolájában voltam szülõin, korai fejlesztõ du-n, bevásároltam a Corában, ja valamikor reggel még dolgozni is elmentem, de most uttörõ becs szóra írom ez után a mailt neked.

Neva, különösen szorítok Annamariéknak.

Még egy inden viccesnek tûnõ E-mail küldõnek, nem maradok adósotok, mert sokszor igaztalan és nem reális képet festenek a teremtés koronáiról. Könnyû az egyedüli ellen.
Kép,Kép,Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Dodus!
Én csak tippeltem, hogy Marika csokira gondol. Kép Magamból indultam ki, hogy mivel 10 ujjal gépelek, akár félre is üthetem a k helyett az l-et. Elõször meg akartam kérdezni, hogy mi a fene az a csoli, de újra olvastam amit én írtam. Úgy voltam vele, hogy úgyis szól ha nem a csokira gondolt. KépKépKép

Szóval akkor a tali 2-án???
Nekünk jó, de Dancsi nem jön velünk mert az édesapjánál lesz a hétvégén.
Emiatt mi max. 4-ig tudunk maradni.
Annyira várom már, hogy találkozzunk!! Kép

Marika!
Azért én szívesen megnézném a pocidat! Próbáljatok már meg Ti is eljönni!!!!!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Új kép van a profilomban Dóriról.
Csak, hogy megismerjétek... KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Ha nincs ez a kép, én biztos nem ismertem volna meg DórikátKép

Dodus
Dodus

Kata!

Mekkorát nõtt Dórika. Igazi nagylányosan ül a székben.KépKép

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Ma voltam terhesgondozáson és a védõnõ szerint nem kell aggódnom, mert a lappangási idõ 6 hét és akár a boltban is atlálkozhatunk ilyen emberekkel, azért kiírattam magam táppénzre. A doki meg azon csodálkozott, hogy még mindíg dolgozom és szerinte se menjek többet. Egy kicsit sajnálom is, mert elakartam búcsúzni minden osztályomtól rendesen, így meg csak bemegyek bemutatni az új tanárnõtKép Meg is mázsáltak és 68 kg-ot mutatott a mérlegKépKép Most már halálra fogom zabálni magamKép

Kata!
Dórika mekkorát nõt és milyen kis édesKép Ezek a gyerekek nõnek mint a dudvaKép

Lina!
Látom tanultálKép Figyelek ám!!!KépKépKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Zoli!
Nem is lett egy fél oldalKép

Puszi, Marika
Marika (hriczom)

Ugye milyen jó, hogy láttátok Dórit?
Még azt hittétek volna, hogy a szomszéd gyereket viszem a talira, ugye?? KépKépKépKép
Ahogy nézem a múltkori tali képeit, tényleg nagyon sokat nõtt.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tali:
Akkor mit szólnátok ahhoz, ha febr. 2. vasárnap du lenne. A 14 óra jó most is?

ZoliKép
A termet sikerült megérdeklõdni?

MarikaKép
Olyan jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni a talira. Próbáld úgy szervezni, plíííz.
Örülök, hogy sárgaság miatt nem kell aggódnod. Én holnap megyek mázsálásra.

KrisztaKép
Gratu az új rucihoz. Biztos nagyon csini leszel benne.

KataKép
Dóri már kész nõ. Nagyon-nagyon sokat nõtt. Hát, lehet, hogy a szomszéd gyereknek néztük volna.Kép

GyöngyöskeKép
Tali idõpont jó nektek?

MariannKép
A pakolás megvár, nem?Kép Nem tudtok mégis egy kis idõt szakítani a talira? Jó lenne, ha ti is jönnétek.

LinaKép
Azért ne vidd túlzásba a tanulást.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Marika azért nem lett egy fél oldal, mert kihagytuk a korábbi dokikat és néhány apró részletet is.

Panka, sanja csak holnap du-n érhetõ el a vezetõ, de azonnal jelentkezem amint beszéltem vele.

Zoli
bbendi

Nekünk jó a vasárnap 14. Kép

Zoli!
Ha nem jó, ne izgasd magad, akkor menjünk a Corába, ahol megszüntek azok a kajáldák, szerintem az is jó hely.

Szép álmokat!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Úgy látom alakul a tali (aminek nagyon örülökKép)

Tegnap végre elkészült a saját adóbevallásom sokadik változata. Ez a legkedvezõbbKépKépKép
Ennek örömére gyorsan elmentünk megrendelni az új konyhabútort. Ha minden jól megy akkor 4 hét múlva szép konyhánk lesz. Alig várom. Persze elképzeltem ahogy kiszedek mindent a szekrénybõl aztán kibontjuk a régit...kész csatatér lesz a lakás!

Még mindig sok a munka és ez csak egyre több lesz, hiszen lassan a januárt is könyvelni kellene és még fel sincs telepítve a program.

Laura mostanában ismét nyûgös korszakát éliKép Sokat sír, minden apró zajtól megijed. Lehet, hogy már az ínye fáj?
Remélem vasárnapra megembereli magát. Holnap megyünk kontroll/torna mûsorra. Fél napos programKép
Majd jövök az adatokkal
Éva
neva

Sziasztok!

Nekünk viszont korán van a 14 óra, mert emberi számítások szerint Martin 13 körül ebédel, és utána remélhetõleg alszik, nem úgy, mint tegnap, amikor egy órát beszélgetett, de nem aludt semmit. De nem baj, legfeljebb késünk, majd megvártok minket.Kép

Hogy õszinte legyek, tegnap nem tanultam valami sokat, mert egy barátnõm volt itt, és vele pletyóztunk estig.

Ja, és köszönjük a szorítást, nem szökött el a vevõnk!Kép

És hajnalban mi történt! Martin hajnali 3.30-tól egy órán keresztül beszélgetett! Nem sírt, csak dumált magának. Lehet, hogy aludt közben, nem tudom, mert nem mentünk be hozzá, nehogy attól ébredjen fel rendesen.

MarikaKép

Ügyi vagy, hogy nem sokat híztál eddig. Most már húzzál bele!Kép Ne csak nekem kelljen fogyózni!Kép

PankaKép

Gondolok Rátok, mikor lesz meg a vérvétel eredménye? Biztos minden rendben lesz.

ZoliKép

Örülök, hogy benne vagytok a táblicskuban. Egybõl megnyugodott az én rendszeretõ lelkem.Kép

Kata007Kép

Édes ez a kép Dóriról, de élõben még sokkal szebb!

Képzeld, nálunk újdonság, hogy Martin a tejpépet csak hidegen (szobahõmérsékleten) hajlandó megenni, különben kiköpdösi. De hogy miért? Bár én sem szeretem a meleg tejet.

Láttam, vita volt a szoptatásból már megint a másik topicban.Kép Erre inkább nem mondok semmit, úgyis tudod, mit gondolok. Mintha más nem számítana.

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok Lányok, valóban gond van.
Pont ezen a hétvégén 1-n este farsangi bál lesz és utánna nagyon sok takarítani való van, azt mondta a hölgy, hogy ez a hétvége nem jó ezért. Illetve egyéb program hiányában egy dolgozónak kell a szombat-vasárnap kinyitni a házat.
De a rendszerességrõl jó véleménye volt, külön terem nélkül is menne a dolg, mert van egy padlószõnyeges galéria. A péntek délutáni idõpont látszik a klubbszerü találkozóra még ónak, mert akkor nyitva vannak.
Sajna rosz hírek, de nem rajtam múlt.

Neva mi tegnap voltunk, szerencsénk volt, mert hátul beengedtek torna után bennünket, kint tömeg, ááá.

Lina a végeredmény nem az lett amit én szerettem volna, de ennyi fért bele.

Zoli.
Este megnézem a véleményeket otthonról.
bbendi

Zoli!
A péntek délután nem jó!

Akkor lehet a Cora-ban? Ott viszont van pelenkázó ezt láttam. A hõmérsékletet lenne még jó tudni, hogy úgy öltöztessük a gyerekeket. Tudjátok, rétegesenKépKépKép
Hogy utáltam gyerekkoromban és most is ha egynél több ruha van rajtamKép
neva

Még egy kérdés:
hogyan kell elkészíteni a sóskát. Fagyasztottat vettem. Én utálom de Laura hátha...
köszi
neva

Sziasztok!

Nekünk általában jó a péntek délután is, mert férjem korán végez olyankor. Speciel a mostani nem, mert 5-re ügyfelek jönnek. Úgyhogy ez a többieken múlik.

Hogy õszinte legyek, én annyira nem örülnék a Corá-nak, mert Martin a földön csúszik-mászik, és félek, hogy megfázna, másrészt, annyi ember járkál ott, hogy félek, benyalna valami bacilust. A múltkor is a tali után lett beteg, és a doki néni szerint nem biztos, hogy attól, hogy megfázott, hanem lehet, hogy valami koszt felnyalt a földrõl. Azért mi ott cipõvel, sõt, most csizmával mászkálunk, nem tenném le oda jószívvel. Pedig amúgy nem beteges, azonkívül még taknyos sem volt soha.

NevaKép

Én Martinnak csináltam már sóskát, õ szereti. Én nem csináltam meg az egészet, hanem fagyasztott állapotban vágtam le belõle egy darabot. (Ez nagy kaland!Kép) Azt kicsi margarinon felengedtem, hozzá cukor, felrottyant, és hozzákevertem a fõtt krumplit. Tudod, én tápszert nem tettem a fõzelékekbe, csak a fõzõvízzel, vagy forralt vízzel hígítottam, de esetleg tehetsz bele kicsit.

Állítólag sóskát és spenótot csak hetente egy alkalommal lehet adni, és a Kismama újság táblázata 10-11 hónapos korra teszi a bevezetését. Mondjuk, én ha jól emlékszem, Martin 8 hónaposan már biztos evett sóskát, de lehet, hogy hamarabb is. Csak ne vidd túlzásba az adagot, inkább a krumpli legyen sok, sóska meg csak picike.

ZoliKép

Te mit szerettél volna végeredménynek?Kép

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

LinaKép
Köszi. A védõnõ mondogatja a sóskát, hogy próbáljam. Most akkor még nem is lehet?
Az ilyen színes dolgokból hetente csak egyszer adok (sütõtök,répa) és krumplival sûrítem, mert az nagyon ízlik neki. Cukrot nem szoktam de a férjem mondta (aki fûrészelte apróbb kockákra a sóskát KépKépKép ), hogy savanyú. Inkább megvárom a hétfõt akkor megyünk le a rendelõbe majd rákérdezek.
De legalább már tudom, hogy kell készíteni.

Hát ez a tali elég érdekesen alakul...
Nem akarok kötekedni, de pár dolgot:
az ember védi-óvja gyermekét. Én is ezt teszem. De naponta úton vagyunk Laurával. Néha egy bacilusfészek a váróterem. Egymás szájába érünk.
A visszarendeléskor nem nézik, hogy éppen mikor eszik-alszik vagyis enne-aludna a gyerek. Volt olyan napunk, hogy Laura annyit aludt amennyit az autóban volt két vizsgálat között. És persze az élet nem csak a kórházról szól. Megyünk bevásárolni, pénzért a bankba, levelet feladni a postára stb. Túl sok választásunk nincs, mert nincs hová tenni. Õ fantasztikusan alkalmazkodik minden körülményhez. Le a kalappal elõtte.
Sokszor aggódom. Próbálom az itthon töltött napokon kicsit "kárpótolni" ezekért a kellemetlenségekért. Itthon meg mennie kell a munkának amit, higgyétek el, nem unalomûzõként csinálok!

Ezt csak azért mondtam, mert soha nem fogunk olyan helyet,idõpontot találni ami tökéletes. Nincs is ilyen. Hiszen Laurának itthon a legjobb, Martinnak otthon,Dórikának otthon ......stb az anyukája mellett.
De azért mégis jó lenne ha találnánk egy olyan helyet ahol a babákkal biztonságban találkozhatnánk.
Azt hiszem mi vasárnap 14-kor ott leszünk, legfeljebb bevásárolunk. Ha pedig "véletlenül" összefutunk egy ismerõssel annak örülni fogok.KépTúlélõ csomag mindig van nálunk ha esetleg hosszabbra nyúlna a beszélgetés.
neva
neva

Sziasztok!

NevaKép

Szerintem a sóskához mindenképp kell cukor, a felnõttek fõzelékéhez is. Ez olyan, mint, hogy a paradicsomlevesbe is kell.Kép

A taliról nem tudom, mit mondjak. Én is várom, csak én jobban érezném magam egy viszonylag zárt helyen, mint mondjuk a mûv.ház, ahol csak mi vagyunk egy teremben, nem járkálnak körülöttünk ezren, és mi is nyugodtan tudunk beszélgetni. Mert itt tutira biztos vagyok benne, hogy Martint a Cora másik végébõl kellene összeszedni, mert nem marad egy helyben. Addig megy, amíg lehet, vagy két lábon, vagy négykézláb. De ez csak az én személyes véleményem. Másrészt meg ott van a Cora másik bejárata, úgyhogy túl meleg biztos nem lesz.

Szóval én nem biztos, hogy ezt megkockáztatom, de ezt nehogy sértõdésnek vegye valaki!Kép Minden rendben van, csak nekem errõl ez a véleményem. És itthon Martin is bekapkodja a jó kis házi bacikat, én aztán nem viszem túlzásba a fertõtlenítést, soha nem is vittem (pl. soha nem volt kiskanál kifõzés, ruha külön mosás), de azért az ilyet szeretem elkerülni. Például én soha nem vittem még a rendelõbe, inkább kihívtam a doki nénit oltani is, mert ha nem muszáj, ne kapjon el valamit egészségesen a rendelõben. Teszem hozzá, szerencsénk van a doki néninkkel, mert szívesen házhoz jön.

Puszi, Lina

Ui: Holnap kéretik szorítani délelõtt, mert megyünk a gégészetre a kölökkel. Nincs semmi gond, csak kezdettõl rövid volt a nyelvféke, és most kell vele visszmennünk kontrollra. Ha nem nyúlt meg eléggé, akkor egy kicsit bemetszik neki. Ez állítólag nem fáj, de azért én tartok tõle. Bár szépen nyújtogotja a nyelvét, de én a laikus szememmel persze még mindig elég rövidnek látom azt a kis hártyát.
Lina

Panka!
Nagyon édesek a babás képek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Én azt mondom halasszuk el a talit, hiszen már ketten is írtátok, hogy nem örültök a Corának. Én sem szeretném ha Dóri újra visszaesne, csak azért írtam este Zolinak a Corát, mert elõször arról volt szó. Már nem is tudom ki mondta, hogy az elég jó helynek néz ki.
Talán nincs más idõpont ami mindenkinek jó lett volna, ugye? Csak az a baj, hogy Panka és Marika már nem szívesen fog késõbb kimozdulni.

neva!
Én is feldaraboltam a sóskát még fagyottan. Én egyszerre teszem oda a krumplival. Mire a krumpli megfõ a sóska még jobban szétmegy. Cukor tényleg kell bele. Szóval leturmixoltam és tettem bele tápszert. Dóri nagyon szereti.

Sajnálom szegény Laurát, de mint látom hõsiesen viseli. Sokszor nekem is olyan lelkiismeretfurdalásom van amikor egész délelõtt úton vagyunk, hogy szegény gyerek milyen jól bírja.

Lina!
Nagyon szorítunk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata és Dóri aki ma elkezdte a 9. hónapot Kép

KépKép

KépKép
kata007

Kata007Kép

Gratulálok a 8. hónap betöltéséhez!Kép

Szerintem csak nekem nem tetszik eddig a Cora, bár lehet, hogy figyelmetlenül olvastam eddig.Kép

Martin azt mondja, hogy nem bánja, hogyha felvágják a nyelvét, mert akkor majd jobban meg tudja csókolni Dórikát pár év múlva!Kép

Pusz, Lina
Lina

Sziasztok!

Most akkor mikor legyen a tali? Mert még a 02.09. az ami egy embernek nem jó (Katáéknak), de azt ugye nem tudjuk, hogy aznap ki tudnák-e nyitni nekünk a mûvházat. Vagy legyen most vasárnap, de akkor hol?

LinaKép
Gondolok rátok holnap, de biztos minden rendben lesz. Nálunk mindkét öcsémnek felvágták a nyelvét, és tényleg nem annyira vészes a dolog. Egy kis nyissz és már kész is.
Pénteken megyek dokibácsihoz, ha minden igaz a vérvételem eredménye akkor már nála lesz.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Lina!
Martinért szorítok, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gondKép

Panka!
Mi volt a mázsáláson? Szerintem te is csak egy pár kilót szedtél fel június ótaKép Péntekig szorítok, ha valami gond lett volna, már úgyis kiderült volnaKép

Tali: én biztosan szívesen mozdulok ki, mert ma is majdnem halálra untam magam itthon és sajna a hûtõ is túl közel van.

Puszi mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Még egyszer ezer bocs, hogy nem sikerült, illetve félreérthetõen fogalmaztam meg amit írtam, most pénteken egyáltalán nem jó a mûv.ház. De abban maradtunk a hölggyel, hogy néhány napon belül, uszkve jövõ hétfõn felhívom. Láttam a telefonban a szemét, hogy elkerekedik amikor most vasárnapot kértem nekünk. A péntek délutánt a késõbbiekre gondoltam, gondoltuk, relatíve csend van ilyenkor.
Panka és Marika valóban egy darabig el lesz foglalva nagyon. Kép,Kép,Kép.
Sajnos sok idõ telt el mire összehoztunk e fix idõpontot a 2-t. Ha tényleg gondolkozunk a rendszres találkozókon akkor már nem lesz ilyen probléma Kép.

Én néhány nap voltam a héten is a Corában, ott tényleg kihalt az a rész, talán két embert láttam arra. Szerintem vasárnap du-n kevesen is vannak az üzletben. Holnap is megyek, megnézem a hõmérsékletet.

Lina, Ludas Matyi után szabadon, négy gyermek=négy picula azaza négy orvos, négy kórház.
Izgulunk a kis legényért, de van ismerõs doki?

Neva, szerintem mi is elmegyünk venni egy citromlevet vasárnap, - többet errõl majd személyesen -, persze lehet, hogy találkozunk ismerõsökkel, de hogy fogom megismeri õket???Kép
UH-nál mi is elindultunk 10.30 körül és közel 15 lett mire hazaértünk, ebben most benne volt három le és három felöltözés is, brrr.

Panka a mûv ház kérdéseremélem megoldódik majd, de annyit kérnék, hogy a druszám adataiból légyszi javitsd ki a születési évét, mert bár értelmes gyerek s ebben az apjára ütött Kép, Kép, Kép, de kat évesen sajnos nem vették fel abba a középiskolába ahol most másodikos. Hû ez jó tekervényes lett, tehát 1986.

Zoli.
bbendi

ZoliKép

Persze, ismerõshöz visszük (dr. Tóth László), elõre meg van beszélve, már 2 hónaposan is õ látta a nyelvét. Úgy vagyok vele, hogy jó egy fül-orr-gégész ismerõs, sosem lehet tudni, késõbb mikor lesz rá szükség. Bár inkább ne legyen!Kép A védõnõnk intézte, olyan rendes. Így nem kell várni, soron kívül bekúszunk majd.

Puszi, Lina
Lina

ZoliKép
Ok, javítottam. De nem én vagyok a hibás a dologban, íme a bizonyíték: "Dr. Zámbó, Zoltán György 1996.12.22"Kép Legalábbis nekem így jött át a mail.Kép

Lányok és ZoliKép
Nem tudom, hogy mit szólnátok ahhoz, hogy ha most vasárnap megtartanánk a talit a Corában. Jobb helyszín addig már nemigen lesz. Legfeljebb minitali lesz. És megbeszélhetnénk egy idõpontot mondjuk febr. végére, és akkor Zoli is jobban le tudná foglalni a termet és mindenki tudna elõre kalkulálni. Mi a véleményetek?

Puszi, Panka

panka

PankaKép

Sajna nekünk elõreláthatólag nem lesz jó más ok miatt sem, nem csak ezért, amit írtam, de majd beszámoltok róla! Biztos, jól fog sikerülni. És majd a következõn találkozunk!

Jó éjt, Lina
Lina

Sziasztok Lányok

Lina, a doki nem a vasgyárban volt? Ha igen add át kérlek neki az üdvözletem, a testvéremét és az én manduláimat is õ vette ki néhány éve, talán 34, jól ismerem.

Panka én nem is tudom mit mondjak? De rájöttem, rossz a billentyûzetem Kép. Öregszem?!
Részünkrõl OK a kérdésedre a válasz, remélem sokan leszünk azért így is.

Bocs a helyesírási hibák miatt, de szerintem lassan elfogadjátok már.
bbendi

Sziasztok!

Nekünk jó a vasárnap du. 14 óra a Corában.

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Itthon vagyunk, jól vagyunk! Köszönjük a szorítást!û Megvolt a "mûtét"Kép, és jelentem, Martin egy hõs volt, a doktor bácsi is megdicsérte. Csak egy picikét sírt panaszosan, nem volt nagy hiszti, vagy üvöltözés. Jól láttam én, hogy rövid az a kis hártya, tényleg be kellett metszeni neki. Fújtak rá neki Lidocaint, és egy ollóval hamar elintézte a doki, nem is vérzett, csak egy pillanatig nagyon halványan. Mikor kifelé jöttünk, már vigyorgott.

Utána pedig megvettük az elsõ igazi cipõjét! Gyönyörûszép! Siesta, barna velúrbõr, magasszárú, tépõzáras. Ez már tavaszi cipellõ, már télit nem akartam venni. De két zoknival most sem fázna benne. Mondjuk az árától dobtam egy hátast, mert 8.600.- ft volt, de mégiscsak ez a legjobb a lábának. Az viszont kész kabaré, hogy mekkora kellett. A boltban mondták, hogy az elsõ cipõ általában 18-as, de van akire még az is nagy. Tudjátok, ennek az Óriáslábnak mekkora az elsõ cipõje??? 22-es! (A barátnõm azt mondja, a 2 éves kislányának kell akkora.)Igazából hosszra jó lett volna a 21-es, mert elõször egy szandálon megnéztük, hogy mekkora a lába, de egy 21-es cipõbe sem ment bele! Olyan kis széles és torkos, a szandálon is minden kapcsot ki kellett kapcsolnom. Nem baj, azt mondta a boltos hölgy, hogy a hossza miatt meg jó lesz neki még õszre is, és a hordástól fog tágulni, így a szélességével sem lesz gond késõbb sem. A 21-est meg mindenképp kinõtte volna õszre.Kép

Most megyek, mert felébredt, puszika, Lina
Lina

LinaKép Adj egy puszit, egy jó nagy puszit a Hõsödnek a nevemben, és mondd meg neki, hogy büszke vagyok rá!Kép

Dodus
Dodus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?