Új privát üzeneted érkezett!

Éva,
Köszönöm :D
Vendég
 


Pandácska akkor mindent bele drukkolok.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Helló Lányok!

Csupa jó hír! Hurrááááááááááááá!!!!!!

Pandácska! Nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++ Éljenek a tüszők!!!

Éva! Olyan ciki, de most nem tudom, hogy Te hogy állsz. :oops: Bocsika!

Már csak kettőt kell aludni és megyek dokibácsihoz! :lol:

Egyébként szerintem a görbémből semmi nem olvasható ki:
Kép
Vendég
 

 
 

Andi, Krisz
köszönöm :D

Krisz,
Hu érdekes görbe... :roll:
Vendég
 


Sziasztok lányok

Csak bekukkantottam, remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje.

Felteszem a görbémet

Kép

Remélem mindenki jól van

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Krisztinka!
Hiányolunk a másik topicban főleg Kamilla (én azért itt mindig tudok rólad mindent) tessék oda is jönni!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Az Állatkertben töltöttük a délutánt! Kicsit elromlott az idő, de így is nagyon klassz volt!
Nem csodálkozom Krisztinka, mert egyszerűen lusta voltam kicserélni a vonalzómat.
Na majd mindjárt!

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama,
Állatkertben? De jó nektek én is mennék szívesen na meg a vidámparkba :lol: Mindent láttatok?
Vendég
 


Mindig van valami új! Most éppen az elefántok és a zsiráf kifutóját újítják és egy csomó olyan helyre is be lehet menni, ahová eddig nem.
Nagyon szép lett a majomház és született egy kis orrszarvú, akit még csak monitoron lehet nézegetni.
Nagyon élvezték a gyerekek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama,
Nem csodálomén is élveztem volna :D Örülök hogy jó volt remélem te is kikapcsolódtál egy picikét!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok, megjöttem!
Panda! Annyira örülök ennek a jó hírnek!!! :lol: :lol: :lol: Olyan izgalmas lesz ez a kedd, képzeld, nem mindennapi dolog, hogy talán percre tudhatjuk, mikor indul útnak kicsi Panda!
Éva! Ez is nagyon jó! Végre igazán történik valami, és ez új erőt ad, nem?
Krisz! Mondtam, hogy közeledik a pé, és Te nem hittél nekem! Most fog a hőd emelkedni! A tojásfehérje után kb. 4-5 nappal szokott az emelkedés elkezdődni. Hajrá!

Zora
Kép
zora7
 
 


Azért felteszek egy görbét, bár elég laposka, de ki tudja? Mióta Éva szédületes progiszintje viszonylag alacsony hővel működött, bármi megtörténhet. Bár ez csalóka, mert Éva szájban mérte, ez azt jelenti, hogy minden értékhez 3-4 tizedet kell adni. Kép girbe-görbe

Zora
Kép
zora7
 
 


Mo! Eddig sosem kérdeztelek a házatokról, pedig nagyon fontos neked, ne haragudj! Felrakhatnál egy képet róla! Nekünk is 3 éve van saját házunk, a férjem tervezte és imádom! Tudom, mit jelent ez. Mesélj kicsit magadról!
Ildi! Remélem két aerobik óra között benézel azért!
Andi! Kezd izgalmassá válni megint a hónap! Nagyon drukkolok!
Ági! Még mindig nem tudom, mikor mész dokihoz, és nagyon izgulok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Szia Zora!!!!!
Még gyorsan benéztem mielőtt lefekszenek a Lányok és mit látok?
Biztosan nagyon jól éreztétek Magatokat!
Már a 11. DPO-n vagy???? :shock:
Képzeld! Én majd 22-én megyek UH-ra (meg onnantól 2 naponta). Legalább kiderül, hogy tényleg rendesen van-e peteérésem.
Egyébként tegnap este voltam egy barátnőmnél, aki belgyógyász (első baba lombikkal jött neki, a második spontán) ő azt mondta, hogy lehetséges, hogy mindig ilyen alacsony volt a progi szintem és így szültem 3 gyereket. Mivel régen nem készült hormonprofil nem tudhatom. Szerinte is meg kellene próbálnom egy kicsit méregteleníteni és olyan természetes anyagokkal próbálkozni, amik egy kicsit felturbózzák a szervezetem. Persze az orvosi kezelés mellett.
Sajnos most rohannom kell (még hatalmas halom mosogatnivaló vár rám) Reggel jövök! Sok-sok puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Juj!
Nincs mosogatnivaló!!!!
Apa elmosogatott!!! :shock: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! Maradj kicsit!

Zora
Kép
zora7
 
 


Itt vagyok még egy kicsit!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ez még csak a 9. dpo, csak a ferti nem írja át. Két tüszőrepedésem volt valószínüleg, de csak a második után kezdett emelkedni a hő. Vagy mit tudom én. Egyébként fura, hogy nekem progihiányom lenne, mert akkor kellett volna barnázgatnom a két elhalt baba alatt is, nem? Nekem egy csepp sem jött! A Mátrában egy orvos barátunkkal voltunk és kérdeztem őt ezekről a dolgokról. Ő azt mondta, ha a felesége lennék, nem adna hormonpótlást az első 12 héten, mert hagyni kell , hogy a természet elvégezze a természetes válogatást. Hát ez is egy nézőpont.

Zora
Kép
zora7
 
 


Azért érdekelne, mi lesz ennek a vége! Ma szörnyű migrénem volt, még pálinkát is ittam rá, pedig ilyenkor már a lehetséges terhesség miatt nem szoktam, de inkább azt választottam, mint a gyógyszert. Érdekes, de nagyon bő váladékom van és egyenlőre nem érzek semmilyen mensi előtti tünetet, de már nem dőlök be, meg hát a görbém nem utal ilyesmire. A jövő hónapban nagyon bízom, ebben a hónapban pedig titkon reménykedem. Mi van Titivel?

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Mit tudsz a streptococcus fertőzésről? A barátnőm újszülött babája 40 fokos lázzal került kórházba 1 hetesen! Nagyon izgulok érte!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Az utrot hányadik naptól kapod? Azt hiszem szeretném végre rábízni magam egy profi és emberséges orvosra, de még nem tudok ilyet!

Zora
Kép
zora7
 
 


Bárcsak ne is kellene gondolkodnom majd ilyesmin!!
A terhességeim eleje mindig zavartalan volt! Soha semmi vérzés!
Nekem mindig azzal volt problémám, hogy a méhszájam nem bírja a súlyt. (Csak ilyen szempontból tartok az ikerbabáktól)
Fogalmam sincs, hogyan döntenék, de valószínűleg elhinném, amit az orvosom mond! Nem akarom rettegéssel tölteni a terhességem.
Én még ebben a ciklusban egyáltalán nem mértem a hőmet. Majd holnap reggeltől. Úgy döntöttem, hogy én sem szájban fogom mérni. Kíváncsi vagyok a különbségre és főleg arra, ha kapok tüszőrepesztő injekciót, akkor az hogy hat a hőmre!
Olyan érdekes ez az egész. Attól, hogy nincsenek tüneteid még lehetnek problémák a hormonháztartásoddal és az, ha vannak tüneteid nem feltétlenül jelenti azt, hogy vannak problémák a hormonháztartásodal.
Hm... Házikó, házikóó...
Mi egyelőre szolgálati lakásban lakunk. Maradhatnánk még12 évig, de a fiamat nem veszik fel se bölcsibe, se oviba, de még iskolába se biztos, mert csak a tartózkodási helyünk van itt.
Néha olyan kilátástalannak tűnik minden! Hogy menjek dolgozni, ha nem adhatom oviba majd a fiam és hogy fizessük majd a saját házra a hitelt, ha nem megyek dolgozni??!!! :shock:

Éva

Kép
balimama
 
 


Hűha!
A fejfájás miatt nem irigyellek!
A bő váladék meg tudod mit jelenthet?! :)
Titi, szegény! Egyre erősödött a barnás folyása és végül elment az orvosához, aki felírta az Utro-t! A babucijával minden rendben van, szépen növekszik és már dobog a kis szivecskéje!!!
Az orvosa szerint minden a legnagyobb rendben van nála, csak megnyugtatásképpen kpta az Utro-t.
Nekem a 16. naptól a 25-ig kell szednem naponta kétszer. Remélem lesz már eredménye is! 8)
A streptococcus fertőzés: Nem minden kórházban szűrnek szülés előtt. Nekem nézték, hogy tenyészik-e ki valami hüvelyváladékból.
Szerintem szülés közben fertőződött a babucija. Remélem nem lesz nagyobb baj. Jókora adag antibiotikum. Vigyázzon a barátnőd a tejcsijére, mert óriási szüksége lesz rá a babának! Annyira sajnálom!!!
Sajnos az én orvosomnak április 1-től nincs állása. :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva, én azt gondolom, hogy itt bejön majd egy olyan megoldás, ami feloldja ezt a kilátástalan aggodalmaskodást! Mindig megoldódik minden, csak nem mindig úgy, ahogy gondoljuk, tervezzük, de biztos, hogy úgy, ahogy nekünk a legjobb! Nem is hiszed majd el utólag, milyen hiábavaló minden aggodalom, én ebben bízom!

Zora
Kép
zora7
 
 


Ez mit jelent? Nincs magánrendelője? Annyira jó a doki, hogy megéri utána sírni, mert akkor én is jövök! A barátnőmnél tudták, kapott is a vajúdás alatt 3 órán keresztül antib.-ot, mégis, miután hazajöttek, belázasodott a baba! Mellesleg a 6.!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát váladék ide, vagy oda, most nem lenne olyan jó, ennyi pálinka után! Azért ittam, mert gondoltam kitágítja az agyi ereimet. Amilyen mázlim van, most majd ezért izgulhatok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Figyelj, hogy tudnánk találkozni! Nagyon jó lenne! Legalább megbeszélnénk a többiekkel való összeröffenést is! Neked van autód? Én délbudán lakom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Akárhány gyereke is születik az embernek, mindegyik egyformán drága! Irigylem a sok gyerekért!
Az antibiotikumot a szülés alatt megelőzésre kapta, de valószínűleg addigra már fertőződött a baba és csak arra volt elég így az antibiotikum, hogy napokig elnyomja a tüneteket.
Az én orvosom nagyon fiatal, amikor Balázs született még nem volt szakorvos. Fiatalabb nálam, de én még soha egyetlen orvosnál sem éreztem, hogy ennyire figyelne rám. Minden vizsgálatot inkább ötször feleslegesen elvégeztet és tényleg érdeklik a betegei úgy is, mint emberek. Ráadásul tudja, hogy nem vagyok egészen laikus, szóval többnyire minden oldalról átbeszéljük a problémákat.
Sajnos neki még nincs magánrendelője és komoly problémát jelent majd a megélhetésében az, hogy talán néhány hónapig nem lesz állása.

Éva

Kép
balimama
 
 


Amennyi nyavajánk van (testi-lelki) szerintem ketten is el tudnánk tartani! :lol: :lol: :lol: Majd járunk a lakására, tök romantikus lesz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Az a kis pálesz nem fog ártani! Még a részegen fogant babák is egészségesen születnek!!!
Sajnos én nem vezetek. Engem csak műszakilag érdekelnek az autók. Valószínűleg igen béna vagyok.
Attól még találkozhatunk!!!
Meg kell beszélni egy jó időpontot!
A többiek nem nagyon aktivizálják magukat a találkozóra!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Én hétfőn és szerdán csak fél egyre megyek dolgozni. akkor esetleg a városban találkozhatunk valami játszótéren, ha babóval vagy.

Zora
Kép
zora7
 
 


Gondolom, lassan lefekszel, bocs hogy eltűntem 20 percre, de beszélnem kellett a nagylányommal nagyon fontos dolgokról. Holnap reggel benézek, és egyeztetünk! Jó éjt!

Zora
Kép
zora7
 
 


Csak közlöm, hogy miután felkeltem a géptől, éstrevettem, hogy vérben úszom. A 23.napon! Azért ez ijesztő, hiszen azelőtt sosem volt ilyen. Azért kicsit aggódom.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
:shock: mi a fene lehet ez???
Vendég
 


Zora,
tudod így elnézve a görbédet ha a 9. napon volt tüszőrepi(szerintem legalábbis ott volt) akkor érthető hogy megjött hiszen utánna elvileg 14 nap múlva jön piri. Szerinted?
Vendég
 


Szia Panda! Te sem tudsz aludni?

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként akárhogy is volt, teljes a káosz a szervezetemben, de majd csak beáll. Tuti, hogy volt pé a 9.napon, ki is mutatta az lh teszt. A hő viszont nem emelkedett. Aztán a 14.napon megint éreztem a tipikus jeleket és azután a hő is emelkedett. Viszont ahhoz képest meg a mensi nem stimmel. Ki érti ezt? Drukkolok ám!!!! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Most aztán tényleg megyek aludni! Jó éjt minden bagolynak!

Zora
Kép
zora7
 
 


Elfelejtettem nektek megírni, hogy nem leszek ezen a hosszú hétvégén,mert elutazunk. Ma reggel jöttünk haza,wellness hétvégén voltunk,ami nagyon jól sikerült.
Az az oka, hogy elfelejtettem nektek szólni,ha zajlik ám nálunk az élet. Az én férjem német,és 5 évvel ezelőtt a kinti anyavállalat küldte ide az itteni céghez, úgy ismerkedtünk meg /ami nem semmi sztori,ha érdekel akkor majd elmesélem nektek/. A lényeg, hogy most viszont 2-3 hónapra vissza kell mennie továbbképzésre. Ami tök jó, mert úgy tervezzük, hogy mi is vele megyünk, és legalább anyósékkal töltünk egy hosszabb időt. Most várjuk,hogy megjön e vagy sem, mert én nem szívesen mennék ki terhesen,mert ha bármi van így az elején akkor nem akarok külföldön egy idegen dokihoz menni. Most nem is tudom,hogy mit szeretnék....... most még jobban pörgetném az időt. Egyébként szerdára tervezem a tesztet,mert elvileg holnap vagy holnapután meg kellene jönnie. Azért úgy készülünk, hogy mi is megyünk Maxival, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni, mivel apa húsvét után indulna.
Vendég
 


Zora!
Akkor megvan a szörnyű fejfájásod oka!
Ez a hónapod olyan kis zavaros volt, de nem jelenti azt, hogy mostmár mindegyik az lesz!
Erre szokta azt írni Radványi doktornő, hogy nem vagyunk gépek. Aggódni csak akkor kell, ha rendszeressé válnak ezek a dolgok. Szerintem ilyen nem lesz. Persze tudom mennyire idegesítő. Még akkor is, ha az ember éppen nem babát akar.

Nekem így is tökéletes a találkozó! A kisfiam imád tömegközlekedni!
Remélem az idő is ilyen kellemes marad- Csak egy kérésem van, hogy ne ezen a héten, hanem a következőn, mert egy kicsit zsúfolt a programom. Szülői értekezlet, orvoshoz járogatás 2 naponként, a háziorvosomhoz is el kell mennem, mert rettenetes a köhögésem (2 napja senki nem alszik tőlem) és sajnos a fülemre azóta sem hallok, de már nagyon várom, hogy személyesen megismerhesselek!!!

Lyna!
Ez annyira izgalmasan hangzik!!!
Még akkor is, ha esetleg terhes vagy! Miért ne mehetnétek? Én ki nem hagynám a helyedben! Biztosan van az anyósodnak is nőgyógyász ismerőse! Húsvétig még sok idő van, a vérvételek EKG első UH simán elkészül addig és utána egy darabig úgysem történik semmi. A nőgyógyászodnak biztosan ilyen irányú tapasztalata. Csak legyen az a teszt kétcsíkos!

Pandácska!
Nagyon sokat gondolok Rád! Le sem merem írni, de remélem nem is kel majd az a lombik!!!

Többiek!!!!
Még senki sincs itthon???

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Éva! Jó lesz a jövő hét, már nagyon várom! Majd pontosítunk! Aki esetleg olvassa ezt, még mindig csatlakozhat!!!! Ma persze már nem vérzek, csak egy kis barna, a hő meg még nem esett le. Elég gáz!
Lyna! nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba! Érzel valamit esetleg, ami erre utal? Az egyik legbiztosabb jel ilyenkor a fehérfolyás. Tudtok valamit Ágiról??? Azt sem sikerült megtudnom tőle, mikor megy dokihoz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát lányok a páromnak magas láza lett. Nem tudom hogy így mi lesz :roll: Fáj a füle, torka.
Vendég
 


Sziasztok lányok

Én is megérkeztem kár, hogy vége ennek a hosszú hétvégének olyan jó volt a párommal, meg a kis lurkóval tölteni a napokat.

Tegnap megünnepeltük a párom születésnapját, 20-án meg a 3-dik házassági évfordulónk.

Lyna: remélem egy nagy + tesztelsz :D :D és én sem hagynám ki a Németországi utat a helyedben.

Pandácska nagyon szorítok neked, remélem minden jó lesz és megfogan a kicsi pandácska.


Éva Balázskádnak utólag is boldog születésnapot kívánok :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Szia Andi! Hogy alakult a csodás görbéd, megmutatod? Én már görbemániás vagyok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda! A láz nagyon befolyásolja az ondó minőségét? Bár ez gondolom , hülye kérdés...A lázcsillapítás sem segít? Nem szeretnék emiatt lemaradni a márciusban fogant babátokról!!! :wink:

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Szerintem nagyon befolyásolja gondoljunk csak bele a meleget nem szeretik... Ráadásul 39foka láza. Gyógyszert beszedett de még így is 38 felett van. Sajna ő ilyen fajta mindig magas láza van ha belázasodik.
Vendég
 


Talán nincs minden veszve, mert az én kedvesem rendszeresen 50 fokos vízben áztatja, hiába mondom, hogy árt, azt mégis 3 gyerekünk van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Hú, az is lehet, hogy az elveszített kettőt egyszerűen megfőzte!

Zora
Kép
zora7
 
 


Csajok! Egész nap nem jöttök, nem válaszoltok, egyszóval ki vagyok éhezve egy jó beszélgetésre!Na megálljatok, most körülnézek más topicokban és akit megtalálok máshol, annak annyi! Vigyázz, kész, indulok! :twisted: :twisted: :twisted:

Zora
Kép
zora7
 
 


Én megijedtem :oops: jelentem itt vagyok csak közben a páromat borogatom meg próbálom életben tartani aljas önző módon leginkább a kisfickóira gondolok :oops:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?