Bárcsak ne is kellene gondolkodnom majd ilyesmin!!
A terhességeim eleje mindig zavartalan volt! Soha semmi vérzés!
Nekem mindig azzal volt problémám, hogy a méhszájam nem bírja a súlyt. (Csak ilyen szempontból tartok az ikerbabáktól)
Fogalmam sincs, hogyan döntenék, de valószínűleg elhinném, amit az orvosom mond! Nem akarom rettegéssel tölteni a terhességem.
Én még ebben a ciklusban egyáltalán nem mértem a hőmet. Majd holnap reggeltől. Úgy döntöttem, hogy én sem szájban fogom mérni. Kíváncsi vagyok a különbségre és főleg arra, ha kapok tüszőrepesztő injekciót, akkor az hogy hat a hőmre!
Olyan érdekes ez az egész. Attól, hogy nincsenek tüneteid még lehetnek problémák a hormonháztartásoddal és az, ha vannak tüneteid nem feltétlenül jelenti azt, hogy vannak problémák a hormonháztartásodal.
Hm... Házikó, házikóó...
Mi egyelőre szolgálati lakásban lakunk. Maradhatnánk még12 évig, de a fiamat nem veszik fel se bölcsibe, se oviba, de még iskolába se biztos, mert csak a tartózkodási helyünk van itt.
Néha olyan kilátástalannak tűnik minden! Hogy menjek dolgozni, ha nem adhatom oviba majd a fiam és hogy fizessük majd a saját házra a hitelt, ha nem megyek dolgozni??!!!