Sziasztok,
élek ám, élek.
Tegnap Orsi már fel is hívott, hogy mi van...
Hát pörgés van ezerrel, meg a jó idő ugye, egész nap kint voltunk, a fennmaradó időben meg házat tartottam, meg autót cserélünk, meg hosszúhétvégézni is voltunk kétszer, meg alakul egy meló, itthonról végezhető, annak is utánanéztem, hogyan tudok majd Gyes mellett dolgozni, mert akkor Gyesre át kell mennem, és hát infokat kellett gyűjtenem a cégről, meg ilyenek, szóval eltűntek a napok.
Azért olvastam, amikor tudtam.
Ja, este, már fél 10-kor általában beájultam.
Benyókával átestünk egy torokfájáson, de szerencsére pár nap volt az egész, most megint teljesen rendben van.
Iszonyú jó kis hétvégénk volt Keszthelyen, szuper jó idő volt, pancsoltunk a medencében, kirándultunk, játszóztunk, nagyokat aludtunk, ettünk, igazán nagyon klassz volt. A Balcsi parton volt a szálloda és a Balcsira néző szobának nagyon örültem, még erkély is volt, nagyon klassz volt.
Ja, és persze az esküvőt is intézni kell, kerekedik az időpont, talán jövő héten megyünk lefoglalni, nem, nem késő még, két hete még senki sem volt augusztusra beírva a zamárdi önkormányzatnál esküvőre.
Meg van az előnye a kis településnek.
Voltunk Ausztriában is vásárolni, Parndorfban, sikerült szuper jó nyári cuccokat kifogni, Lee Cooper (emlékeztek még????) pólókat, marha klasszakat 3 euróért, Timberland farmert 9 euróért. Jót kirándultunk.
Hát nagyjából ennyit rólunk, ma egy tatabányai barinőmhöz megyünk, aki szintén egy hónapon belül szül, és viszek neki pár dolgot, mérleg, kiskád, autósülés, ami nekünk most nem kell, viszont nekik igen, szóval mindenki jól jár. Meg legalább jó kis programunk is van.
ÚÚÚ, sokat gondolok Ancsáékre, azért ez a Borneo nagyon kész lesz, meg gondolom Malajzia. Hihetetlen, hogy most valószínű a dzsungelben róják, vagy a tengerparton éppen cápákat lesnek.....
Dia, és végül adtad az ikreknek a homeos bari bogyókat. Remélem megúsztátok. Ez a gyógyiérzékenység borzalom, pöttyök hogy állnak? Mi is egyszer nagyon kopira vágtuk Benyó haját, de most már tudjuk, hogy az 5-ös fokozattal kell nyírni (nem a 3-sal!!!!), és így tök jó. Tegnap is nyírtuk.
Azért egy kopi Zsombi képet pöttyökkel remélem csináltál.
Síelők, merre voltatok amúgy? És Hanna hogy síelt? El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen picike síelni tud, na jó, én még azt se, hogy egy felnőtt hogyan.....
Vízszintesen?? Vagy enyhe lejtőn? Mármint Hancika.
Hacuka tényleg nagyon aranyos, kis csöpp.
Kata, te is tegyél fel képeket rólatok, Peti is síelt? Blankáról is olyan régen láttam képet.
Te is síeltél?
Most mennem kell pakolni, megyünk dokinénihez, aztán Tatabánya, persze az eső még mindig csak esik, esik és esik, böááááááá
Szép napot azért mindenkinek.