Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom,én nem szeretnék/szerettem volna itthonszülni..
De miért nem mentek kórházba?Nem is akartak? Azért Ti eléggé a város közepén laktok....

Edó,szuper,h így megoldódik Peti bölcsije! És ovi mikortól lesz?

Csajok,hulla vagyok, mióta H alszik(13.00) megpucoltam az összes ablakot(kivéve az övét kívülről),és rendberaktam elől a kertet(na jó,ez nem túl nagy terület).

Kép
seriff
 
 


Hello Csajok!

Húú, Serif, nemhogy pihennél ilyenkor. :) Készültök már a síelésre? Jó lesz nektek, csak hó is legyen.

Katus, ezt jól megjártátok Petivel, az a szuris dolog elég félelmetesen hangzott. Most akkor otthon? Gyógypuszikat küldünk. És az a gyönyörűséges Blanka hogy van?

Nálunk, egyelőre minden oké, még nem szülök, méhszáj 1 centis, járok ctg-re szorgalmasan, a hasam hatalmas, de így is mindent kell csinálom, napi 3 óra játszóterezés, takarítás és egyebek. Viszont egyáltalán nem vizesedem, ami nagyban megkönyíti a dolgom, mert Bailval durva volt. Ja, és dögrováson vagyok, benyaltam valami torokfájós, takonykóros izét . Ez most kevésbé hiányzott.
Kórházas cuccom egyben, dokim reggel elutazik Londonba, és nem tudja mikor jön haza. De felkérte nekem a főorvos szülészt és a főguru szülésznőt, így nem nagyon aggaszt a téma.
Balunak próbálok ovit, ovikat választani. A magán ovik kilőve, havi 60e azt hiszem túl sok, pláne ha délben haza is szeretném hozni. Szóval izzítom Andris, hogy szerezzen valahol protekciót vagy támogassuk némi pénzeszközzel az adott ovi alapítványát, mert halmozottan hátrányos(nem tartozunk oda, otthon vagyok a tesóval és hát Bali évvesztes) helyzetünkből adódóan sehova nem fogják felvenni.

Ja, még egy hír, tesóm eljegyezte Ágicát!!! Persze az esküvőről nem hajlandó beszélni egyelőre. :wink:

Remélem mindenki jól van, jó lenne látni friss képeket Lucáról, Petiről, és mindenki másról is!!!

Most megyek hársfateát kortyolgatni.

puszi

Kép

Kép
babszy
 
 


Esze ágában sem volt otthon szülni, még a múlt héten arról beszélgettünk, hogy milyen vakmerő és felelőtlen aki otthon szül. De egyszerűen olyan gyorsan jött minden az első fályástól, hogy nem tudtak kórházba menni, még a mentő se ért ki, pedig rögtön hívták őket. Hát ez a baba pikk-pakk megvolt. Végülis nem is olyan rossz, így utólag. Szerintem jobb, mint amikor én 14 órát vajúdtam.

Kép
agianyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Edó, örülök, h meggyógyultatok!! Petinek nagyon jó lehet a mamáéknál. És biztos neked is jó érzés, h jó helyen van, és minden reggel az ablakban várják az unokájukat. (hiába a kis protekciós első unokák! :lol:) Anyukám semmi pénzért nem vallaná be, de tudom, h egy hajszállal, de mindig a Peti lesz a legközelebb a szívéhez, szülessen is még vagy hat unokája, akkor is. :D :shock:
Képzeld már csak egy rész van hátra abból amit küldtél, de tegnap sikerült letöltenünk a még meglévő két részt, és még a felirat is megy alatta. :shock: :lol: Arról a 200forintos helyről, amit a skype-on írtál. Köszi mégegyszer!! :lol:

Ági, otthon szülős barátnő nem semmi. Ti nem esnétek pánikba? Mert én úgy gondolom, baromira bepánikolnék. Józsiról már nem is beszélve, aki már akkor kész, ha a gyereknek 38 fokos a láza. Többet nem engedem, h ügyeletre menjünk, csak azért mert lázas a gyerek, főleg ott anyósoméknál. :twisted: :o

Eszti, mi van veled? Rég jelentkeztél.

Bogica, látom nem kíméled magad. Nagyon szülhetnéked van már. :D (megértelek teljesen). Örülök, h megnyugodtál, mert jó kezekbe adott át a dokid. (valóban lehet ám másnál is szülni, és az is lehet jó, vagy még jobb). Izgi!! Mostmár hetekről, napokról van csak szó, és veletek lesz Ádám is!!! :) :) Gyönyörű kislányom köszöni jól van, most éppen alszik. :P :P (milyen meglepő :wink: )

Serfi, amikor olvasom, h miket csinálsz mindig elszégyelem magam, h bár fele ilyen energiám, akaratom lenne. :wink:
Az utazást már én is várom. Sielni, mondjuk annyira nincs kedvem, mert én már a melegre vágyom.

most mennem kell, mert hív a parancsolóm! :shock: :wink:

Kép

Kép
tikata
 
 


Én utálom ezeket a 45perc alatt véletlenül megszülős történeteket....
Miért?
És én miért nem?

Serfikém ezt (házimmunka) egyfajta testedzésként csinálod? Nagyon csinos vagy (legalábbis az osztálytalin az voltál), ha ez a titka a karcsúságnak akkor én is belehúzok. :P

Ma moziba megyünk az emberemmel. Október óta először. Már úgy izgulok, pattogatott kukit is enni fogok!

Esztikém, elnyúlik a kastélyszállós hétvége? Mizu veled?

Bogi, mekkora a hasad? Muti egy fotót!

Olyan ügyes vagy Kata, hogy nem engedtél. Kell azért ehhez lélekjelenlét. És jó team-munka Józsival! :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ezeket csináltam legutóbb.
Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, Luca továbbra is gyönyörűséges! :) :) Kis csipkerózsika :)
tikata
 
 


Nagyon drága!!!

Kép
agianyu
 
 


Tényleg,tiszta csipkerózsi! Cuki!
Milyen volt a mozi?Pattogatott kukó nem bántotta Lucipocit?
Amúgy azért csinálom,mert muszáj :P ,mert itt a poros vidéken egy-egy eső után okádékul tud kinézni az összes ablak....

Kép
seriff
 
 


Hi-hi, a poros vidéken.... :lol: Tetszenek a képek amiket küldtél, öszintén szólva, igen, szívesebben mennék akármelyikre is. Kafi lenne egyszer így sokan is elmenni ilyen jó kis bícses helyre.
Most beszéltem a csajszival, aki a szállást intézi, és telefonon azt közölték vele, h jó nagy hó van. 8) :lol: (hurrá! :? )

Mi ma reggel már megint dokinál voltunk, Peti fülfájásra ébredt. Nem mertem belemenni a hétvégébe, anélkül, h lássa. Bújkálhat még benne valami, mert egész nap csak ül, és mesét néz. És ő ezt nem szokta. Hétfőn megyünk vissza kontrolra.

Orsi, és mit néztetek a moziban?

Vasárnap nekünk is kimenőnk lesz. Jönnek reggel anyukámék és ők vigyáznak napközben a gyerkőcökre. Mi meg azt tervezzük, elmgyünk a Lakáskultúra kiállításra. (nyálat csorgatni :roll: :P ) Na jó, ötletet hátha kapunk. :D

Kép

Kép
tikata
 
 


Még jó,tegnap vettem autópályamatricát(osztrákot),és megkötöttem a biztosítást is...
Petit sajnálom! Remélem meggyógyul szerdáig! Vigyázz Rá! Mit néz?Pinokkiót?
Képek, hát.....Aruba esetleg szóbajön :wink: ....

Kép
seriff
 
 


Helló Mindenki!

Bocs, megint régen jártam már erre, de örömmel látom, hogy ti nem tétlenkedtek, írogattok bőszen. :)
Én sem tétlenkedtem, sokat dolgoztam mostanában, mert a szabim előtt mindent meg szeretnék csinálni. Mert ugye nem is mondtam, hogy megyünk meleg helyre ám! :P Szerdán indulunk, és már csak áprilisban jövünk haza!
Már alig várom. Persze még sehol sem állunk a pakolással, gyakorlatilag nem készülődtünk még, dehát előttünk van még pár nap. Csak közben a meló is sok, így aztán ugye a netezéstől veszem el az időt. Holnap is munkanap, normális esetben nagyon fújolnék rá, de most azt hisz, jól jön még 1 plusz nap, hogy végezzek mindennel. (Ami persze ehetelen, de azé megpróbálom :wink: )

Aloét én is iszom, asszem az áfonyás verziót, nekem sokkal nagyobb az étvágyam. De azért immunvédő is, mert ritkán vagyok beteg. Ez most konkrétan kivétel, mert már lassan 2 hete gázos vagyok. Már antibiót is kell szednem, de úgy látom, az utazásig okés leszek. Muszáj.

Remélem, a gyerekek is hamar meggyógyulnak, és ti sem kaptok el semmit.
A bárányhimlő az elég gázos. Ivánnak 2 éve volt, szegény, felnőtt korában kapta el, de szerencsésen átvészelte. Jut eszembe, én sem voltam még :roll:

Szóval talán még beköszönök a napokban, de nem ígérem! Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!
Bogi, azért értesítsetek, ha Ádám kikérezkedik! A telefonomat bekapcsolom néha! Ja, és csak ügyesen!!! :)

Puszi!
anniecoe
 
 


Ancsa,hová????

Kép
seriff
 
 


Igen a lényeg kimaradt. Szóval hova, csak hogy a nyálunkat csorgathassuk.

Nekünk idén szerintem ugrik a nyaralás. A férjem most vált munkát, felhagy végleg a tanítással. Ellenállhatatlan ajánlatot kapott egy banktól. Úgyhogy egy hét leforgása alatt minden megváltozik körülöttünk. És biztos nincs annyi szabi, mint tanáréknál. Tényleg Bogi a Te férjed is bankban dolgozik? Nagyon stresszes? Szerencsére itt van a XIII. ker-ben.

Kép
agianyu
 
 


Ancsaaaaa,ne csigázzz!!!!!!!!!!4

Kép
seriff
 
 


Malajzia/Borneo 8)

Ugye nem utáltok nagyon?
anniecoe
 
 


DE de piszkosul!! :lol: Pihenjetek sokat és csináljatok sok-sok képet!!

Kép
edó75
 
 


De Ancsa én úúúuuutállak mocskosul!!!!!!!!!!!!. Én meg még Szentendrére sem jutok el. :cry: A szülinapomra fizzessetek be engem egyedül egy kis pihire.

Kép
agianyu
 
 


Hú csajok, nem is mi lennénk ha az alábbiak nem velünk történnének meg.

Ugye az van , hogy csúnya bárányhimlő ijesztget minket - ma 14 napja, hogy együtt voltunk a kislánnyal, de persze a lappangás 21 nap is lehet.
A történethez hozzátartozik, hogy január óta hol van némi taknyosság, hol OK egy kis időre, aztán megint takony, köhögés, szóval sosem jöttek ki belőle rendesen. Persze miután kiderült, hogy benne van a pakliban a bari, megint előjött a köhögéses, piros torkos, taknyosság és félve, hogy egy legyengült immunrendszer bakapja, kaptunk sajna antibigyót, nagy nehezen rábólintottam én is, beláttam, hogy van benne ráció. Tök szépen meg is gyógyultak, tényleg. Na péntek reggel kaptak belőle utoljára.
Na, szombaton a Zsombor úgy ébredt, hogy telis tele volt pöttyökkel, de százszámra, ilyet még sosem láttam, csak kábé az orvosi tankönyvek ijesztgetős oldalain. Nagyon durva volt, én el is sírtam magam - a kemény anyuka! Na gondoltuk akkora pechünk volt, hogy tényleg bakaptuk ezt a barányt.
A dokit fel is hívtuk, hogy mi van, a Bazsa unokatesója aki orvos meg átjött, hogy megnézze őket. Belépett az ajtón és mondta hogy ez nem az. Mi laikusok azt hittük, minden egyezett, bár nem 14 nap telt el csak 12. A gyerek nagyon csúnyán nézett ki, kicsi szívem. Voltak helyek ahol millió pötty, máshol ezek egybefüggő piros foltok az egész testén: has, hát, lábak, kezek, fej, arc, talpán, száján, mindenhol. Na a lényeg, hogy allergia az amoxicilinre, most ez a gyanú. Elég biztosnak tűnik. Fasza, mi? Különben hála nem viszket neki, jó a kedve, eszik amennyit eddig is. Figyelni kell nehogy dagadjon a szeme, szája, stb. A gáz akkor van ha a barit tényleg elkapjuk, mert erre durva lenne. De remélem nem. Már azért elegem van. De holnap megyünk színházba! Meg vasárnap is - kultúr hónap 8) .
Jobb híjján a belső udvaron játszunk, mert nem akarom, hogy kinézzenek minket a játszóról :lol: . Mellesleg szuperül érezték magukat, nekem sem olyan stresszes,mert kevesbb helyről tudnak leesni.
Ma ha lehet még csúnyább az arca, tiszta vörös, a pöttyök egyelőre nem múlnak sehol, de talán a hétvégére rendbejön, addigra talán kiürül a szervezete. Icipicit a Pancsi is pöttyös, nagyon halványan, pár helyen, talán észre sem venném ha nem lenne a Zsombié.
Hát így vagyunk.
Egyébként cukorborsók, ma meg majdnem 3 órát aludtak délután, éjszaka sincs gond egyáltalán.
Szupi idő van! Kár hogy senkivel sem tudunk találkozni....
remélem mindenki kint a szabadban!!!

Ancsa, ez nem túl fair! Mi itt nyomorgunk, te meg!!! Hát nagyon jó utat nektek, sok szép élményt. Néha gondolj ránk!

Fersi, tök szép volt amiket küldtél képeket. Hát ez az - mi mikor megyünk ilyen helyre??? Anno nekem Bora Bora volt a webshotról a háttérképem, még a munkahelyemen. Adrival beszéltük, hogy elmegyünk egyszer. Na meglesem. Az anyás emil is nagyon kafi volt. Mikor indultok síelni? Jelen esetben ezért is tisza irigy vagyok. Ma adom csak postára az Ovomaltine-t. Eddig nem volt időm, bocsi. Remélem megkapod!

Katus, remélem meggyógyultatok. Durva a maci kávés sztori. Telkiben nem voltunk ezer éve. Karantén van. Most meg pláne :lol: . Adrinak kislánya lesz 8) .

Luca baba továbbra is gyönyörű, remélem mozi jól sikerült!!

Edó, örülök, hogy Peti OK. Hajrá gyurmázó nagypapák! Ezt imádom!

Ági, menjünk együtt!!!

Kép
diane
 
 


Diám, horror ez a pöttyös sztori. Képzelem mekkora lehetett az ijedtség. És ez ilyen lassan ürül ki? Szerencse, hogy nem zavarja őt különösebben.

A Királynőt néztük meg a moziban. Abból a szempontból nagyon jól sikerült, hogy sikerült betegre pattogatott kukoricázni magam, meg mert olyan tinisen éreztem magam Ádámmal, de a film nekem egy picit uncsi volt. Úgy értem a nőci tényleg marha jól játszotta el a királynőt és el is hiszem, hogy nagyjából így élhetnek, de általánosságban véve nekem sok volt a fals hang. Leginkább olyan mintah a sztory magazint lapozgatnám: hatásvadász, sokat megmutat, de végig érzed, hogy az igazság valami más lehet..

Mikor mentek síelni Serfi? Lesz hó? Hannamanna is síel? :roll:

Ancsa, nagyon irigyellek. Értem már miért nem dicsekedtél vele, miért voltál ilyen szemérmes! Csinálj sok képet, legalább így lássuk! És vigyázzatok magatokra....nincs ott valami zűr? Nem emlékszem...

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Tudtok valamit Esztikéről?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ancsa, hoppá, ez nem semmi! Képeket akarunk sokat-sokat!

Dia,sajnálom a pöttyöket, a story télleg horror, de hátha mégsem gyógyszerérzékenység!Egyszer olvastam erről vmit(persze, h hol-mit és mikor nem emlékszem :oops: )...de ha mégis az,akkor se aggódj, Nagyikám is penicillinallergiás volt 83 évig!
Belső játszótér szuper,és legalább biztonságos is! Azért majd nyáron a mi biztonságosunkra is gyertek,addigra lesz hinta is(most ez a terv,és láss csodát Apa nem tiltakozik)!
És látod, csak jókat alszanak!! :wink:
Hát a hülye postásunk lehet,h 2 utcával arébb dobja be az ovot....de majd elbaktatunk érte :roll: Amúgy meg,nehogy már bocsánatot kérj, hát nekünk mindegy mikor ér ide, szívesen fogadjuk!

Holnap indulunk,asszem,mert a Katát nem értem el tegnap :oops: :roll: ....Pénteken azt mondták jó hó van, a zuram meg megnézte ma-holnapra 11 fokotmondanak oda....hát amúgy sem sokat, de pólóban meg főleg sosem síeltem még.....

Orsi, léce van,h felveszi-e????

Kép
seriff
 
 


Ancsa, ez igazi kikapcsolódás lesz, biztos fantasztikus élményekkel. De hát ti már túl vagytok jó pár ilyen úton. Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!

Serfi, Kata, ti is. Hajrá, síelés! Mi meg itt elvegetálunk a 20 fokos napsütésben, majdcsak kibírjuk valahogy. 8) :wink:

Esztiék jól vannak, úgy tudom, Bence köhécsel és taknyos, de nem komoly. Hahó, esztikém, tessék írni.

Ági, zuram bankban dolgozik immár 3 hónapja, neki is nagy váltás volt. A kevesebb stressz reményében váltott, és ha nem is kevés, de lényegesen kisebb itt a megterhelés, mint ahonnan jött. Mondjuk ő nem tanított, szóval, lehet, hogy nálatok némileg izgalmasabb lesz az élet ilyen szempontból. És melyik bankba megy?

Mi mlg egyben, nem szülünk, nem is érzem, hogy ma-holnap történni fog valami. Azért örülök, hogy Ádám ilyen szép időben fog majd kibújni, és hamar kimehetünk majd a levegőre. Ti hogy tudjátok, mennyit kell ezzel várni?

Pussykám, Zsomborka remélem javulgat!!! Tegnap megnéztem végre a Sex and the city uccsó részét, hát elég nyálasra sikeredett. nem lesz folytatás?

Pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogo-vogo! Sztem ha hazamentek a kórházból,és minden oké, és az idő is ilyen marad, már 2-3nap múlva mehettek sétálni.Legalábbis nekünk anno(2 éve :oops: 8) ) ezt mondta a doki.Bár jópár napig még nem mertem bevállani a sétát, de onnantól órákat volt kint a babakocsiban a teraszon. Húú, belegondoltam, h egy újszülött fog ott szuszogni,miközben Baluval homokozol :wink: ! Nem lesz semmi! Hajrá,és dobj egy sms-t,ha megérkezik Ádi!

Hannamanna 11óta s ílécét próbálgatta,elmagyarázta hova teszi a lábát, stb...most alszik.Szerintetek én miért nem pakolok?????? :oops:

Kép
seriff
 
 


na jó,enyhén túloztam, biztos nem órákat, de sokat :oops: :oops: .

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Dia, pedig néztelek titeket hétfőn a játszón. :roll: De nem voltatok ott :( Szegénykéim jól :shock: megjártátok. Reméljük, ha gyógyszer allergia, akkor ezekkel a pötyökkel megúszta, és még jó hogy nem lett komolyabb tünete. Nézzük a jó oldalát. (próbáljuk meg). Azt meg nem is tudtam, h a bárányhimlő lappangási ideje ilyen hosszú. És akkor ilyenkor ennyi ideig karanténban kell maradni? Ezért írtad a karantént?
Akkor most lett egy kis igazi Pöttyös Pannid?! :D :lol: (is).

Anikó jó utat nektek, pihenjetek sokat! (én nem utállak, csak írigykedem, h meleg napos helyre mentek :P ) Aztán képeket én is szívesen látnék majd.
De most itthon is olyan szép és meleg tavaszias idő van. erre fel holnap megyünk a télbe. normálisak vagyunk mi??!!

Orsi, nagyon jól csiáljátok! És ilyenkor ki vigyáz a kicsire?

Petit 3kor viszem egy ovistársához játszani. Ma sincs oviban, nem akartam már utazás előtt vinni, nehogy összeszedjen megint valamit. Megint meg kell állapítanom, h elég határozott akarata van a kisfiamnak. :shock: Szóval nehéz eset a lelkem. :wink: Most épp szegény Bankát íjesztgeti, aki meg csak röhög az egészen. Édesek nagyon. Edzve lesz a csaj, mire felnő a családunkban. 8) :lol:
Banka megtanult puszit adni. Pontosabban úgy cuppogtatni. És sokszor akkor használja, mikor mi pl Petivel puszit adunk egymásnak, és ekkor meghallja, és ő is kezd cuppogtatni. :D :D Nagyon cuki. Fogzik ezerrel, de még semmi látható eredmény. Még csak a kínokat éljük. Mostanában átalussza az éjszakát, de sajna csak fél6-6-ig alszik. Utána meg virgonckodik, meg kiabál az ágyunkban. Jobban tetszett az a variáció, h éjjel egyszer kel, de utána alszik 7-8-ig. :?

Lassan megyek, mert etetnem kell. Fodros combok hajrá!! :wink:

puszi mindenkinek. Vigyázzatok magatokra. Pihenjetek a hosszú hétvégén! :P

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, és én miért nem pakolok??!!!
tikata
 
 


Mostmár pakolsz?
Én majdnem kész vagyok, csak a tisztálkodócucc kell....meg a zuram,h bepakolja a bőröndöket a kocsiba, de Ő csak este jön.

Kép
seriff
 
 


Fersike! Azt nem mondod, hogy 1 óra alatt bepakoltál? Ezt nem is akarom elhinni....
Na hát a tegnapi alvás egyszeri és megismételhetetlen volt. Ma a Zsombi nem nagyon akart elaludni, úgyhogy gyakorlatilag mire elaltattam addigra a Panni fel is ébredt :( . Aki ma persze nem aludt közel sem 3 órát, csak másfelet, de a szomszéd Sanyi valami bútort szerelt és arra ébredt. Sanyira mérges is vagyok, mert a 12-3ig intervallumot egyszer már megbeszéltük.
Mondjuk a Zsombor biztos aludna sokat, de szerintem kelteni fogom, hogy 4 után már mégse.
Pedig nagyot játszóztunk, fantasztikus idő volt ma is. Egy kardiban, sapi nélkül rohangáltak.

Zsombor ma határozottan javul, köszi az érdeklődést. Még minden pöttye megvan, de sokkal halványabbak, ezért is merészkedtem ki velük közös területre, bár ahogy egyre melegebb lett, ő is pirosodott jobban, biztos volt aki furcsálta. (Fersikém, a belső udvaron semmilyen játszó nincs sajna - így aztán még biztonságosabb :lol: )

Katus, próbálom a karantént, bár vasárnap zsúrba voltunk hivatalosak, mondtam, hogy csak én megyek, mert a gyerek full pöttyös. Könyörögtek, hogy vigyem, mert látni akarják (perverz), meg a gyerekeket is persze. Még ha bárányosok is, sebaj, nyugodtan, úgyis el akarják kapni. Azért egyelőre ezt nem tőlünk fogják, lekopogom az még mindig nincs 8) . Úgyhogy megyünk is Sz-ra csütörtökön.

Pakoljatok!
Hajrá síléces Hanna (képet!!!) éa puszicuppogós fodros combos Banka (Panci minimálisan volt pöttyös).

Orsi, azért lagalább kikapcsolódtatok (bevallom én is azt hallottam, hogy uncsi a film) és jól bekukoricáztál. Állítólag a Bábel és Little Miss Sunshine (nem tudom magyarul) nagyon jók. Ezeket látta valaki?
Mi ma megyünk színházba, remélem jó lesz.

Puszi

Kép
diane
 
 


Persze mára is jutott egy vicces történet. Kaptunk gépet, hogy levágjuk a Zsombi haját.
Mindenkitől azt hallottam, hogy ezt nem lehet elrontani (ugye Pussykám?? :lol: ). Na be is állítottuk olyan 1 centisre, huss neki. Na a gyerek tök kopri lett, fogalmunk sincs hogyan :shock: :shock: . Na én jól kiborultam, hogy szegényke nem csak pöttyös de kopri is. Ma elvitte reggel a fodrászhoz az uram, hogy csináljanak vele valamit. Mivel olyan koprira nem akaratuk, próbálták a lehető legjobban hozzávágni a többit, hát elég gázosan néz ki. Reméljük gyorsan megnő....

Na megyek készülni holnapra!

Jó utat csajok! Pussz.
diane
 
 


Dia, vissza akartátok ragasztatni a haját Zsombinak? Drága most minden össze jött neki. :cry: De egyszer ezen is túl lesztek, és tudod minden edz téged meg őket is. De nagy a pofám, aztán hogy megjettem, mikor Julcsi a folyosón motorzva rosszul mért fel egy kanyart, és bizony a falnak rohant, ami mutatós sebet ejtett a fején és még vérzett is. Még sosem vérzett eddig semmije.

Sielők jó csúszást!

Akik maradunk, kellemes sétákat!

Bogi, Citibank. A munkakört én nem is értem, mert a bankon belül csak angolul beszélnek és így a munkaköri leírás is angolul van. A lényege az, hogy a benne rejlő sok nyelvtudást, mármint a férjemben (lengyel, német, angol, francia, magyar) kell használni folyamatosan.

Kép
agianyu
 
 


Dia, hát én már csak ilyen hipphopp vagyok...na jó, pár dolog még hátravan, és volt puskám :oops: (mert a zuram 1 hónappal ezelőtti listája még megvolt)! Szegény Zsombi, már mondtam, h kössétek össze kellemeset a hasznossal, hajat vágna-fogat csinálna a zuram, Ti pedig engemm szórakoztatnátok!!!
Jó színházazást!!!!Mit néztek, és hol?

Kép
seriff
 
 


Jó pihenést a telelőknek meg a nyaralóknak!

Luca olyan aranyos a kis képeken!

Remélem Zsombi gyorsan kilábal a pöttyökből. Ez a tél tényleg oylan gézos volt, lehetett volna 2 hét -10 aztén nem lett volna ennyi betegség. mi holnap kezdünk egy immunerősítő kúrát, remélem használ, meg a doki néni javasolta a pneumococcusos oltást. elolvastam a tájékoztatót tök rémisztő...

Bogi! meggyógyultál???

Kép
edó75
 
 


Serfi, és sílécben is alszik a kis Hannamanna? :D
Jó síelést, vigyázzatok magatokra. Nekem már a tavaly tél is kimaradt. Kicsit hiányzik, de nanyira azért nem.

Edó, miket mondanak az oltásról? Én is fontolgattam...de félek is.

Dia, mi az hogy kopri? (Szerintem Zsobi még nem zokog, ha tükörbe néz reggelente. Az a jó, hogy egyelőre csak a te kis szived szomorkodik a pöttyökön meg sérón. :wink: )

Van valakinek olyanja hogy pihenőszék? Nagyon ajánlgatják nekem, és el tudom képzelni, hogy hasznos, mert Luca egyre jobban szeret függőlegesben lenni és nézelődni. Sajnos amit kaptunk etetőszéket apósoméktól csak egy biztosan ülő gyereknek lesz majd jó, mert nem dönthető. Tulajdonképpen merőleges ülőke :shock: Az eteéshez is el tudnék majd képzelni egy ilyet, ha működik. Persze nem akarok pénzt sem kidobni, mert azért nem fogja sokat használni amúgy sem, ha egyébként bejön neki, mert Luci 8kiló, ezek meg ált 9kilóig vannak hitelesítve. mondjuk olyat nem vennék, mert láttam 11kilóigosat is, csak az a kéréds, hogy megmarad-e benne, szeretik-e a gyerekek és ami a legfőbb, nem rossz-e a gerincének? Tudtok erről vmit?

Bogi, mi novemberben, bár elég szép idő volt akkor is, már a második héten kimentünk, de szerintem ki mehettünk volna korábban is. Spock doktor is csak a megfelelő öltözékről ír, időhatárról nem.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Kata, anyóspajti vigyázott Lucára. Képzelheted milyen boldog volt! Aztán Ádám hazavitte, ez az előnye a közel-lakásnak.

Jó hétvégét nektek! Remélem Esztike is előbukkanózik hamarosan.
Mi megyünk a Balcsira a hosszú hétévgére. De jó lesz! Szegény Ádám is most baromi stresszes időket él meg. Ez teszi tönkre férjeinket ez a rengeteg stressz, basszus! Úgy aggódom érte. Mert ő látszólag jól bírja, csak a pofázmánya lesz egyre nyúzottabb..

Na, puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hello, jol vagyunk, holnap megyünk haza, sieltek Hanna es Petya is, viccesek:), Blankanak hangjät sem hallani annyira jocsaj :D !

pussz

Kép
seriff
 
 


Fersi, ugye felvettétek videóra a síelést. Látni akarom őket!!!! 8) :D

Azóta remélem szerencsésen hazaértetek. Majd jelentkezzetek az élményekkel. Blankáról meg tudtuk, hogy egy angyalka. :wink:

Mi még egyben vagyunk, szerdától szombatig itthon lesz Atti dokim, jó lenne akkora időzíteni. Holnap ctg, meg oviba iratkozás. Izgi!

Jó volt ez a négy nap itthon nyugiban, Balin átment egy 1,5 napos lázas vírus, talán túl vagyunk rajta, mert ma már semmi baja nem volt. Én még mindig göthös vagyok kicsit, de ze már semmiség, jöhet a szülés. :wink:

pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogo,cuki vagy, h megvártál minket :wink: ! Fel,persze, majd átküldöm az enyémet :lol: .
Ovi ma????

Kép
seriff
 
 


Na, néhány kép, bocsi ha bénák, és csak az én gyerekem van rajtuk :oops:
Kép

Kép

Kép

Kép
seriff
 
 


Úristen, Hanci egy világi csaj! Imádom!!! Megzabálom!!!

Nálunk is vannak ám fejlemények. Most tök nagy lenne, ha írnám, hogy várjuk a másik babát. De NEM. Viszont Julcsi már csak reggel szopizik :D. És szeretném azt is egy hónapon belül befejezni. Jaj, és nevetségesen egyszerű volt leszoktatni.

Kép
agianyu
 
 


Ági,na mesélj, hogyan?!

Kép
seriff
 
 


Hát az úgy történt, hogy...
Na szóval egyik délután, mikor Julcsika jött a napi betevőért, akkor közöltem vele, hogy a kiscicák elvitték, mert éhesek voltak, és szükségük volt a tejre, és te pedig már nagy vagy és nincs szükséged rá. Erre a tündérkém közölte: el, el. és ment a dolgára. Azóta nem kér délután-este cicit. Egyszer kérdezte meg, így este, hogy cici? és én mondtam, tudod a kismacskák, és ő már mondta is, el, el. És ment megint a dolgára. Hát ilyen zseniális voltam. :lol:

Kép
agianyu
 
 


Ági, ez tök jó, és teljesen hihetetlen számomra!

Dia, megjött az ovomaltine.Köszi!

Bog, nem tom átküldeni,mert túl nagy :oops: :cry: .

Kép
seriff
 
 


Serfi, nagyon menő a csajod. És ez a piros hacuka! Borzasztó vagány! És hogy ment a síelés? Úgy látom foltokban volt hó is. Na de tényleg, élvezhető volt a hó?
Síelő Fersit nem teszel fel?

Bogi, csak nehogy egy napra essen az első nap az oviban meg a szülés...tudod, csak egyszer teszi ki a lábát otthonról, máris beújítanak a szülők egy új gyerkőcöt. :lol:
Azért jelentkezz gyakran. Hogy viseled? Göthösséget leszámítva.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok!

Mire nem jó ez a babanet! Végre én is láttam Hannamannát sielni :lol: (mert ott élőben nem sikerült, csak hallottam hírét). Olyan jót mosolyogtam! Annyira cuki ez a a Hannus. Ahogy beszél, és állandóan mosolyog. Imádni való kiscsaj! És olyan jó gyerek!! :lol:
Serfi maga volt a pálya és a felvonók ördöge! :) :wink:

Bogicám, akartalak hívni, csak nem mertelek, nehogy az agyadra menjek, szóval hogy megint valaki, aki "hogy még egyben?!" De nem, hidd el ezt nem fogom megkérdezni, és nem fogok csodálkozni, meg sajnálkozni sem, jó? Csak kíváncsi vagyok, hogy vagytok, balázs is látta-e már az oviját, stb?

Ági, cicis-kiscicás sztori nagyon találó tényleg, és ügyesek voltatok. Milyen klasszul meg lehetett ezt beszélni vele. Férjednek hogy tetszik az új meló?

Orsi, nekünk van pihenőszékünk. Blanka kb napi 15-30 percet van benne, de ő kifejezetten szeret hason feküdve játszani a szőnyegén, és ezért inkább odateszem. csak amikor már nyűglődni kezd (főleg estére) akkor teszem bele egy kisebb időre. de akkor teljesen jól el van benne.

Dia, azt egyébként még mindig nem értem, h tudtátok szegény gyerek haját elrontani a géppel. Azért ehhez tudni kell! 8) :lol:

sziasztok, jóccakát mindenkinek! :P

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok,

élek ám, élek. :) Tegnap Orsi már fel is hívott, hogy mi van...:)

Hát pörgés van ezerrel, meg a jó idő ugye, egész nap kint voltunk, a fennmaradó időben meg házat tartottam, meg autót cserélünk, meg hosszúhétvégézni is voltunk kétszer, meg alakul egy meló, itthonról végezhető, annak is utánanéztem, hogyan tudok majd Gyes mellett dolgozni, mert akkor Gyesre át kell mennem, és hát infokat kellett gyűjtenem a cégről, meg ilyenek, szóval eltűntek a napok. :)

Azért olvastam, amikor tudtam.

Ja, este, már fél 10-kor általában beájultam. :)

Benyókával átestünk egy torokfájáson, de szerencsére pár nap volt az egész, most megint teljesen rendben van.

Iszonyú jó kis hétvégénk volt Keszthelyen, szuper jó idő volt, pancsoltunk a medencében, kirándultunk, játszóztunk, nagyokat aludtunk, ettünk, igazán nagyon klassz volt. A Balcsi parton volt a szálloda és a Balcsira néző szobának nagyon örültem, még erkély is volt, nagyon klassz volt.

Ja, és persze az esküvőt is intézni kell, kerekedik az időpont, talán jövő héten megyünk lefoglalni, nem, nem késő még, két hete még senki sem volt augusztusra beírva a zamárdi önkormányzatnál esküvőre. :shock: :shock: Meg van az előnye a kis településnek. :)

Voltunk Ausztriában is vásárolni, Parndorfban, sikerült szuper jó nyári cuccokat kifogni, Lee Cooper (emlékeztek még????) pólókat, marha klasszakat 3 euróért, Timberland farmert 9 euróért. Jót kirándultunk. :)

Hát nagyjából ennyit rólunk, ma egy tatabányai barinőmhöz megyünk, aki szintén egy hónapon belül szül, és viszek neki pár dolgot, mérleg, kiskád, autósülés, ami nekünk most nem kell, viszont nekik igen, szóval mindenki jól jár. Meg legalább jó kis programunk is van. :)

ÚÚÚ, sokat gondolok Ancsáékre, azért ez a Borneo nagyon kész lesz, meg gondolom Malajzia. Hihetetlen, hogy most valószínű a dzsungelben róják, vagy a tengerparton éppen cápákat lesnek.....

Dia, és végül adtad az ikreknek a homeos bari bogyókat. Remélem megúsztátok. Ez a gyógyiérzékenység borzalom, pöttyök hogy állnak? Mi is egyszer nagyon kopira vágtuk Benyó haját, de most már tudjuk, hogy az 5-ös fokozattal kell nyírni (nem a 3-sal!!!!), és így tök jó. Tegnap is nyírtuk. :) Azért egy kopi Zsombi képet pöttyökkel remélem csináltál. :wink:

Síelők, merre voltatok amúgy? És Hanna hogy síelt? El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen picike síelni tud, na jó, én még azt se, hogy egy felnőtt hogyan..... 8) Vízszintesen?? Vagy enyhe lejtőn? Mármint Hancika.
Hacuka tényleg nagyon aranyos, kis csöpp.

Kata, te is tegyél fel képeket rólatok, Peti is síelt? Blankáról is olyan régen láttam képet.
Te is síeltél?

Most mennem kell pakolni, megyünk dokinénihez, aztán Tatabánya, persze az eső még mindig csak esik, esik és esik, böááááááá :x

Szép napot azért mindenkinek. :)
Vendég
 


Hi,

Orsi, síelős Serfiről nem csinált képet a kutya se, sztem nem egy fergeteges látvány, hacsak nem röhögni akarsz :wink: :D .

Kata, Józsi bácsi jól van?Merthogy "nagyon erős" azt tudom,mert betette a babakocsit a tetőboxba, ezt hallgattam tegnap egész este.Megvan az ajándék? Örült?

Eszti, hát Hannamanna kb 5-10cm-t mozgott előre-hátra ebben a lécben, ezen a sík terepen, Ő még tényleg nagyon pici a síeléshez, de a kislány,aki a háttérben látszik, nagyon kis ügyi volt, a pici lejtőn csúszott, egy évvel idősebb Hannánál. Petyust nem láttam, csak amikor a futószalag húzta felfelé. Salzburgtól nem messze, Altenmarkt-ban voltunk(nagyon cuki város),és Zauehnsee-n(ha jól írom) síeltünk. Jaja, Kata is síelt, első nap egyikünk sem, csak sétáltunk egyet és ebédeltünk a városban, másnap és harmadnap pedig d.e a csajok síeltek, d.u a pasik, Katáék utána vissza a szállodába(tuti szuper hely),mi pedig ott napoztunk, és Hanna aludt a babkocsiban,amíg Apája síelt.
Mi ez a munka?
Képek a weekendekről???

Miért kell dokihoz menni?

Diám, jól vagytok??

Edó?

Kép
seriff
 
 


Eszti, az új szupi autót cserélitek le? Én már felmondtam a gyed-et és kértem a gyest, simán ment minden, most kapom a fizut a gyest és cs. pótlékot. Hú de gazdagok vagyunk! Na csak azt akartam mondani, hogy tényleg fizetik a gyest a 8 órás munka mellett is egyelőre. Bár én elég szkeptikus vagyok, vki biztos rájön, hogy ekkora "luxust" csak nem engedélyezhet az ország. Nem tudom hallottátok-e, hogy már nem tanulhat ingyen a kismama, de jó hogy én még ezen a téren is "kizsigereltem" az államot.

Persze nekem nem volt nagy bátorság a gyedet hamarabb lemondani, mert sokat nem bukhatok, hiszen ugye Serfi mindjárt kétévesek leszünk!!! :P És aztán meg úgyis mindegy.

Milyen munka lenne?


Kata, a férjem csak a jövő héten kezd.

Visszaolvasva akár rám is foghatnátok, hogy biztos kijárok én is követ dobálni, mert ennyi bajom van a rendszerrel. Nem mi itthon Julcsival üvegpoharakat dobálunk.

Kép
agianyu
 
 


Ági, május közepétől én is Gyes+szabin leszek, így aug 1-től dolgozom, persze 1-2hónappal később meg bölcsibe szoktatás, csak ugye nekem csak 54 nap szabim gyűlemlett fel, nem 94 :P ....

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: