Új privát üzeneted érkezett!

Edit!
Angel-ékkel nemrég beszéltem és kiderült, hogy még nem tudták beüzemelni a számítógépet, sőt még azt sem tudják, hogy hol lesz a helye. Ettől függetlenül jól vannak, de már konténert kellett rendelniük, mert annyi szemét gyűlt össze, hogy nem bírnak vele. Remélem hamarosan már ő is újra írogathat.

Barni itt ül az ölemben és hisztizik, hogy ő nem írhat, így most ő ír nektek valamit:
m,ké $ vm,., y[img],,plé%20]]aw[/img]_:§Evvdsfő-

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Hát jó rég nem voltam, ennek két oka van:
1. megismétlődött a pulzusos történet, de most még durvább volt, szaladt a pulzusom, persze hétvége volt, így bevettem egy betalocot erre fel falfehér lettem, fáztam a vétagjaim lefagytak, vérnyomásomat nem tudtam mérni úgy lement, a pulzusom meg 150 körül.
Ügyeleten nem csináltak semmit (azt mondták vegyek be nyugtatót), később visszaszólam nekik, hogy továbbra is sok 120-136 a pulzusom, pedig bevettem a nyugtatót és fekszem. Vegyek be betalocot. Az jó egy óra múltán levitte százra, és másnapra megint minden oké volt. Rá hétre még egyszer felkeltem éjjel, hogy sok a puzusom, de nem lett belőle roham.
Durva, igaz? Most kivizsgáláson vagyok, egyelőre pajzsmirigyhormont néznek.
Gondoltam addig nem írok míg ki nem derül mi ez, de hát nagyon lassan jön meg az eredmény. Olyan lassan, hogy időközben a táblából is kikerültem :)
Szóval valószínűleg nem leszek sűrűn továbbra se, mert 2. még mindig nem osztottuk meg a netet, és mire elé kerülök már nincs kedvem sokmindenhez. Meg többnyire arra használtam a netet, hogy megpróbáljak utána nézni mi bajom lehet. Na nem akartam panaszkodni - ezért is nem akartam írni...

emlékeztek még ránk?
Kép

Kép
nózi
 
 


Edit!
Angel-ékkel nemrég beszéltem és kiderült, hogy még nem tudták beüzemelni a számítógépet, sőt még azt sem tudják, hogy hol lesz a helye. Ettől függetlenül jól vannak, de már konténert kellett rendelniük, mert annyi szemét gyűlt össze, hogy nem bírnak vele. Remélem hamarosan már ő is újra írogathat.

Barni itt ül az ölemben és hisztizik, hogy ő nem írhat, így most ő ír nektek valamit:
m,ké $ vm,., y[img],,plé%20]]aw[/img]_:§Evvdsfő-

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi igen, láttam a képet, szegény Dóri, amikor megpróbált átfordulni. :? nem csoda ha új ágyatok lesz. Igen ez a járóka elég tágas (egy ideig még :)). Igyekszem képben lenni itt is, ott is. De nem mindig sikerül.

Gesztenye akkor tényleg jó zsúfolt volt a hetetek!!! Barni már csajozik :lol:
biztos, hogy a friss levegő miatt aludt olyan jót a Kisfiad! Köszi az infót Angelről! Várjuk vissza!!!
Szia Barni! Azért engedd ám majd vissza anyukát is :)

Ági jaj erős mensi :( (nekem még hála nem jött meg, nem tudok nyilatkozni)
köszi az adatokat!

Edi bocsi, azt hiszem nem írtam be Kata új adatait (vagyis beírtam csak nem mentettem ) de már javítottam. Mi is a Brendonban vettük a járókát azt hiszem 26 volt. Tudom jó drága, de legalább masszív, állítható, gurul (ez nem annyira lényeges) meg ami a lényeg, hogy Boti iszonyat jól elvan benne. Ma már aludt is ott.

NÓZI kérlek ne haragudj, hogy kivettelek a táblából, de ha ez kellett, hogy jelentkezz, akkor „megérte” :?
jaj úgy sajnálom ezt a pulzus dolgot :( tényleg nagyon durva :( MIELŐBBI jobbulást Neked, és azért ha tudsz gyere!!!! Főleg, ha megtudod mi ez a dolog. Meg Zsolti baba is nagyon érdekel bennünket!!!!
Nagyon szépek vagytok!!!! Annyira édes Zsolti!!! :)

Holnap megyünk Páhokra, úgyhogy 3 napig igazoltan leszek távol!

Szép napokat mindenkinek!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Gesztenye!


Akkor a te kicsikéd is forgolódik? Ez most remélem csak egy átmeneti Dórinál. Őrület, h mennyiszer fel kell kelnem. Felébreszti magát ahogy forgolódik, és persze nem fér el :lol: :lol: Dóri is 5x eszik. 4 óránként. Ő még csak anyatejet+tápszert. Ugye még te sem adtál neki semmit? Masszázs az tudom milyen fincsi, mivel én hetente járok :lol: :lol: Hol talp, hol akupresszúrásra :lol: :lol: ENNYI JÁR :lol: :lol: Érdekes ez a d.e alvás nálunk is. Mivel szerintem nem alussza ki magát, ezért van úgy mostanában, h d.e alszik 3 órát. Nem is tudok így tervezni d.e semmi programot. Nem tudtam elmenni pénteken Bettiékkel Baba-mama foglalkozásra sem, mert Dóri 9-10 felé már álmos :cry:


Rozsagi!


Azért nagyon jó érzés lehet, h a nagy kádban fürdik a család. Már várom, h Dóri tudjon ülni. Most Ő még a kiskádban fürdik a nagykád felett :lol: :lol: Nagykádon van falap, és azon van a kicsikád. Majd teszek képet a fürdésről. Nagyon nagy csajosan próbál benne ülni. Olyan a fürdőkádja, h félig lehet benne ülnie :lol:


Edit!


Pelust állítólag csak a DM-ben lehet kapni. Kiváncsi leszek, h kaptok-e. Ruhákról csinálok képet, de most szárad az összes. Na jó :lol: persze, h nem fogok hazajönni üres kézzel :lol: :lol: Baromi sok ruha van, és egy idő után untam az egészet. Újak-régiek vegyesen voltak. Amiket én vettem az 200-890 Ft között volt. Ez persze nem volt sok, de sokan itt akarnak meggazdagodni. Azért te még elég sokszor szoptatsz ahhoz képest, h már a hozzátáplálás megkezdődött :lol: :lol: Ez tök jó :lol: :lol: Írd le, h zajlik egy napotok.


Nózi!


Szurkolok Neked, h ne legyen semmi komoly bajod :lol: :lol: Jelentkezzél, h mi volt ez az egész.


Beuka!


Páhokot írjad majd meg milyen, mert mi nyáron szeretnénk menni. Jó pihit nektek
:lol: :lol:



Sue!


Eszembe jutott valami. Mi is van a 1/2 éves korig várással :wink: :wink: :wink: ????? Én próbálom tartani :lol: :lol: :lol: Márcsak pár nap :roll: :roll: :roll: :roll:



Bettus!


Puszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap dumcsizunk :lol: :lol:



Linda!


Nem ti laktok Kőbányán?





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Linda!



Ti Keszthelyen laktok. Bocsi :lol: :lol:


Melódia!



Ti laktok Kőbányán?



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szió!!

Tímea,nem messze tőlünk,Gyenesdiáson van egy kőbánya ,a fiúk szoktak ott Triál motorozni,de mi nem ott lakunk :lol:

Gesztenye,jó hogy írtál,magatokról is meg Angelről is.Sűrű a programod neked is ,de legalább nem unatkozol :wink:
Masszás...nekem is jó lenne!
Barni nagyon kedves dolgokat pötyögött nekünk,ezt üzenem neki:ghggh cui .-c opeo lkpDEDS cld -_,.x,ás :lol:

Nózi,jobbulást neketek!

Edi,ügyi vagy a gyümikkel,hajrá!!!Én nem adtam levet Laurának ,egyből pépeset kapott,azt nagyon szereti,mindegyiket,lehet a lé furibb ízű mint maga a pempő.
Én még mindig csk szopi után merek adni neki.

Sue,nagyon aranyos Viki :wink:

Hú most be kell fejeznem,idő van ,megyünk úszni,Páhokra.
Ha minden igaz akkor szerdán talizok Beukáékkal itt Keszthelyen,elmegyünk majd a Kastélyparkba sétálni.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szép reggelt,mindenkinek!!

A héten mindenki igazoltan távol lehet, mert csodás idő ígérkezik!! :lol: Beukáékra már most irígy vagyok!! :oops: :lol:

Timi!!

Igen, mi lakunk Kőbányán, azért keversz szerintem, mert én is Melinda vagyok!! A múltkor is úgy szólítottál meg, és én magamra ismertem, és válaszoltam! :lol:
A dunaharaszti Hingyi Gáborra gondolsz? Mert ő a párom első unokatestvére! :lol: Az Iwiw-wn is ott van az ismerőseim között!! :wink:
Nózi!!

Örülök, hogy jöttél!!Szörnyű lehet ez a pulzusos dolog, már csak azért is tudom, mert igaz ritkán, de nekem is szokott lenni!! Néha úgy meglódul, hogy majd kiszakad a szívem a helyéről, és alig kapok levegőt!! Pár perc, és megszűnik! Terhesen egyszer megmértem, 200 volt a pulzusom! :cry: Még nem vizsgáltattam ki magam, mert nem sokszor van!! Pajzsmirigy hormont nekem is néztek a múltkor, de az eredményt nem tudom, mert nem mentem vissza, pont akkor volt Pistike is beteg, aztán elmaradt! :roll:
Nagyon szép mosolygós kisfiú Zsoltika!! :lol:

Most meg a fejem fáj iszonyúan erre a melegre, más hogy van ezzel?? :roll: Kismamaként lettem borzasztó frontérzékeny, és úgy látszik nem múlt el! :roll: :cry:
Na jó, nem nyavajgok!! :wink:

Gesztenye!!

Sajnos pont péntekre szerveztük a kirándulást az állatkertbe, úgyhogy így nem tudunk találkozni! :cry:
De ha lenne kedvetek, szeretettel várlak titeket hozzánk, olvastam, hogy tudtok kengurizni, úgy könnyen el tudnátok jönni!! Aztán persze visszalátogatunk majd! :lol:

Edi!!

Én kb.4-5* szoktam Pistikét felhúzni naponta, de hason többször van, olyan 4* 10perceket, addig bírja! :wink:

Mentem, lányok, amíg Pistike alszik, én is ledőlök, mert baromira fáj szegény fejem! :o

pusssz!
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Először is nagy-nagy elnézést, hogy nem jeleztem, hogy nem tudok jönni egy darabig. Fürdőszoba-szétverés volt nálunk, meg én összeszedtem valami "szupi" kórságot. Teljes dögrovás volt, ráadásul Máté is göthös lett kicsit, de neki szerencsére "csak" az orra folyt.

Fejlemény egyébként, hogy ül szépen, persze nem egyedül, de ha a hátát neki tudja támasztani valaminek, már percekig nem dől el. Szervezzük a keresztelőt, ezen szinte minden nap összveszünk apósommal, mert szerinte felesleges. De felhomályosítottam, hogy ezt majd én eldöntöm, merthogy ez az én gyerekem. Meghogy nem ő könyörgött zokogva 19 hetes terhesen a gyerekéért...
Máté még mindig nem forgolódik, de ha kicsit rásegítek neki akkor megfordul. Azt mondta a védőnő meg a gyerekdoki, hogy ne aggódjak, mert ül szépen, és ülve, meg hason fekve tartja szépen a fejecskéjét. Ja és rengeteg mindent eszik. Ismét megeszi a gyümölcsöket, sőt péntektől tejbedarapépet is kap, és rettentően ízlik neki. Viszont az nagyon rossz, hogy két hete elfogyott a tejcsianyutól kapott anyatej, így azóta ahelyett tápszert kap. :(

Beuka, ha hazaértetekl, kérlek tegyél vissza a táblicskuba, mostmár jövök rendesen. 5 hós "adataink": 7250 gr és 64,5 cm. Ja és kellemes időtöltést.

Mos egyenlőre ennyi, de igyekszem naprakész lenni. Visszaolvasok az elmaradásom óta, és jövök még.

Üdv mindenkinek, szép napot.

Anita

goodfairy
 
 


Melinda, Linda!


Láttam a bakimat, és még időben koorigáltam :lol: :lol: :lol: :lol:



ANita!


Jó, h megint itt vagy közöttünk :lol: :lol: :lol:



Melinda!


Akit én kérdeztem Hingyi Gábor ezek szerint nem rokonotok. Ő 32 éves, nős, és van gyermeke. Pontosan hol laktok Kőbányán? Közel van Kispesthez :lol: :lol:



Linda!


Tejcsi visszajött?





pUSZ: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Ma felhívtam a dokit,reggel mondtam neki a ferde nyaktartást és mondta ma mindenképp kijönn,erre képzeljétek,még jó,hogy ma ki tud jönni,ugyanis,leraktam a telefont megetettem Vikit ,erre elkezdet öklendezni, gondoltam kis büfi lesz oldalra fordítottam elkezdett hányni,na felemeltem de akkor már 3x sugárban hányt.Nem is evett annyit amennyi kijött belőle,a nagyágy csupa tejcsi lett.Én megijedtem a gyerek reakciója, elkezdett nevetni és ahogy a hónaalatt tartottam fel-le ugrált,én meg néztem nagyot ez mi volt. :)

Timi,
az az hozzátápi :oops:
teljesen igazad van,de annyira nézte amit eszünk ,hogy néha dugtam a szájába nyers ubit és elkezdett rajta cuppogni,az almával is ezt csinálta így nagyon finoman első nap 1 mokkáskanál,2 nap 2 mokkáskanál almalé,10 napig mindig csak 1el többet adtam,de pl ha ült nemigazán ette,ha feküdt meg cuppogot.Szóval igaz nem tartottam be a 6 hót,de nem bánom ,mert így van mindennap 2 kaka ami az utóbbi időben 3naponként volt csak. :(

Edi,
Tegnap Párom megetett Vikit :lol: alma-répa lével 20ml alma 20ml répa és 10ml víz,képzeld megette az egészet a kis szarossa.Mondtam is Gergőnek na ezentúl Te eteted ,mert Tőlem mindig csak egy kanállal volt hajlandó többet elfogadni,de ez a páros bejött neki ahogy néztem tegnap.Ezután a krumplira gondoltam,de lehet sütőtök lesz belőle,azt most fagyasztottam le nyárra egy csomót.Utána ne kérdezd még nem találtam ki ezzel most megint szerintem elmegy majd 2 hét ,most péntekig ugy is répa-alma párosítást kap.

Nózi,
remélem megtalálják az okát ennek a vérnyomás problémának,mert biztos borzalmas rossz lehet.Zsolti baba nagyon édes ahogy teliszájjal mosolyog :)

Bettus,
hát nem tudom mit tegyek ezzel a bogyoval,mert megkérdeztem egy homeos dokitól ma reggel és Ő is 5 golyocskát mondott napi 3x.Egyébként tényleg logikus amit írtál,de pl azt is mondta nem lehet folyamatosan adni neki max 2 hét.Viszont ez a 15ch alvásprobléma javításra is jó,ahogy olvastam a Neten,mert párom elkezdett kutakodni és amióta ezt eszi azóta nem ébred olyan sokat :)Én is tiszta kipihent vagyok :)

Anita,
jobbulást,részvét fürdőszétverés miatt,anyukámnak most csinálta meg faterom 3 év szétrobbantott fürdőszoba után lett egy csodaszép.Remélem Nektek is az lett.
Most megyek a napsütésre,mert állítólag szerdától jön a fagy :(

sue

KépKép
suezika
 
 


bocsánat nem Bettus írta a bogyókat,hanem,GESZTENYE. :)

Rozsági,
Matyika jól van?Pisilni,mer mostmár?

sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!


Szinte :oops: ,h ma csak 4-en írtunk :( :( Na de itt vagyok én lányok :lol: :lol: :lol:

Edit!


A képek, h milyen ruhácskákat vettem Dórinak.


Sue!


Nálunk hála mindennap van kaka 1*, 2*-szer, és én meg éppen attól félek, h majd mi lesz ha hozzátápi is lesz.


Rozsagi!


Fürdőképes képecske

:lol: :lol: :lol:



Melinda!


Jobban vagy már?


[KÉP] [KÉP] [KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Ez az utolsó kép, h már ilyen szépen tudunk nézelődni hason :lol: :lol: Vissza már nem megy :cry: :cry: És hasra is csak jobb oldalra sikerül. Én ennek is örülök :lol: :lol: :lol:



Ma már nem jövök :roll: :roll: :roll:








Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
Beuka,
köszi , hogy gondoltál ránk a féléveskor, szombaton :D Kiváncsi leszek majd, hogy jött be Alsópáhok, privit nem kaptam...

Edit,
Hol lehet kapni ezt a BAby-Loof-ot?

Nózi,
nagyon sajnálom, rossz lehet ez a betegség, szurkolok, hogy mielőbb jobban légy.

Goodfairy,
Keresztelővel ne hagyd magad!!!

Rólunk:
Az antibiotikumot sajnos nem úsztuk meg, sőt vénásan kaptam az elmúlt napokban a kórházban. Sajnos szteroiddal együtt az elején, szóval nem kívánom senkinek.
A történet úgy kezdődött, hogy elmentünk 2 hete welness üdülni és fürdőzni. Ott összeszedtem a hányásos vírust, az 2 napig tartott, majd egy nap szünet után el kezdett fájni a torkom. Egyre rosszabb lett és semmire nem reagált. Így végül benn fogtak a kórházban, mert állítólag meg is fulladhattam volna: garat ödéma és tályog kezdemény....
szerencsére a szopit sikerült megoldani, Minna benn aludt velem, nappal meg behozták. Állítólag Augmentin mellett lehet szoptatni.....
Egyébként én is Calcimusot kaptam, csak vénásam, gyulladáscsökkentőként is funkcionál.

Úgyhogy az elmúlt napokban jelentősen átértékeltem a pörgős napirendjeinket. Lányok, vigyázzatok a vizes helyekkel, ott extrán tenyésznek a bacik.....

Biztos nem lehet egyébként véletlen, hogy az utóbbi időben többen megbetegedtünk. Gondolom, mostanában fogynak ki a tartalékok????

Megyek kajolni, holnap hosszabban.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Nózi!
Jobbulást! Zsolti baba nagyot nőtt és tündérien mosolyog.

Beuka!
Jó pihenést!

Timi!
Igen, Barni még csak szopizik. Szerencsére már csak kb 15 percig tart egy szopi, mert a kezdetekkor azért még voltak maratoni 50-60 perces kajcsizások is. Nem csoda, hogy akkor szinte semmire sem volt időm, mert egymást érték a szopik :shock: .

Linda!
Átadtam Barninak az üzeneted és furcsán nézett rám :wink:
Tegnap este én is nagyon szédültem és tutira vettem a melegfrontot. Sajna az utóbbi időben én is érzékenyebb lettem a frontokra.

Melódia!
Mi is benne lennénk a taliban. Holnap megpróbállak elérni msn-en és egyeztetünk.

Anita!
Jó, hogy újra jelentkeztél. Veletek is sokminden történt, ahogy olvastam.

Sue!
Ezek a kis lurkók mindig a frászt hozzák a szülőkre, miközben ők csak a képünkbe vigyorognak tök nyugodtan :shock: . Homeos bogyót én napközben csak akkor adok, ha látom, hogy nagyon szenved (szerencsére mostanában ritkábban kell), de általában lefekvés előtt beadok neki egyet és tényleg nyugodtabban alszik tőle (legalább a fogfájás miatt nem riad fel).

Ma este fürdés előtt Barni éppen pucérkodott a pelenkázón, amikor tök nyugodtan megfogta a lábfejét a két kezével és a szájához húzta, hogy megrágcsálja egy kicsit :shock: . Néhányan már mondtátok, hogy ilyet is tudnak a kicsik, de élőben látni még különlegesebb volt.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye!


Ugye milyen édik amikor a lábukat bekapják? Én is csak hallottam, h a babák bekapják a lábukat :lol: :lol: Gondoltam is magamban, h Dóri biztosan majd nem fogja csinálni. És csinálta :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a maratoni szopás nekem is volt az elején. Kb 1 órásak voltak, mert bal cici-jobb cici. Persze a kezdet kezdetén azt hittem össze.......magamat, annyira fájt a bimbóm :( :( Megszámolni nem tudtam, h hányszor volt szopi. Olyan kilátástalannak tünt, h mikor lesz ebből rendszer. És hála lett :lol: :lol: :lol: Most már 4-óránként cicizik. Ha átalussza az éjszakát 5-ször, ha nem akkor 6-szor van szopi. Mostanában nem alussza át :( :( :( Nagyon sokat remélek ettől a nagyobb ágytól. KÉt ünnep között áthozzuk anyuéktól.



Beusa!


Úristen szegénykém :cry: :cry: :cry: Mostmár jól vagy ugye???Ez nagyon durva amit írtál. Hihetetlen sok alattomos vírus létezik :cry: :cry: :cry:



Szép időnk van. Ki a szabadba :shock: :shock: :shock: :shock:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Timi!
Nagyon jók a képek! :) és a rucik is!
Képet majd teszek fel ha lesz időm, a fürcsiről.

Sue!
Köszi, Matyika már teljesen jól van. 2 napja újra a régi a pisilés terén: intézi egyedül. Azért így utólag nem bánom, hogy túl vagyunk rajta, de akkor szörnyű volt.

Jelentem ma mi is ráléptünk a hozzátáplálás rögös útjára. :wink: Ma kapott kb 10 kanálnyi alma-sütőtökpürét a kisasszony. :wink: Azért kezdtem el, mert 6-7 naponta van csak kaki, de mostanában 3 nap után nagyon nyűglődik miatta, meg végülis már elég nagy. Ja és ezért is nem csak almát adtam, mert az ugye mégjobban megfogná. Kivi leszek mikorra termel, ez már a 4. nap. Ja és nagyon tetszett neki :lol:

Mennem kell, sírás van :shock:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Beusa,brrr...amit írtál :(

Edi,
Volt tegnap kint dokibá,mostmár tudom,hogy miket kaphat viki 8 hónapos koráig,szép lassan .Érdekes doki mondja mit szabad mit nem ,védőnő nyista.
Szóval 6hó után humana 2 tápszert ha kell,de ugye alig most is 2 napot adtam neki és 2x,ezért felbontottam egy vadi új zacskót :(
Gyümik amiket kaphat,
alma ,körte ,szilva,őszi-sárgabarack megjegyezte sok bébiételbe benne van az áfonya ezért azt is de hanyagoljam.
zöldség,
krumpli,répa,tökfajták.sütő,stb...brokkoli.
Tilos adni,banán 10hónapig,paradicsomlé,3évesig apró magvasakat.

Szóval most eszi a répa-alma kombinációt,majd krumpli aztán almásan,majd mindhárom,majd sütőtök ,almásan...stb.stb.

Gesztenye,
képzeld tegnap kiderült dokibácsi homeos szakorvos is,mondta vigyázzak,mert ha a tünetek nem azok amiket a chamomilla v leír akkor pont ellenkezőjét váltja ki,és 3x 3at bevehet.Viszont tegnap csak ennyit adtam neki és alig aludtam az éjjel,olyan soxor fent volt.Persze amit tudn i kell ,megrepedt a jobbfelső ínye,ugyhogy 1-2nap és kibújik az a fránya fog,utána remélem pihi van sokáig.

Anita,
keresztelővel ne hagyd magad,nekünk is most lesz áprilisban anno az esküvőnkre is fújtak a rokonok,most meg nem szóltak semmit.Van aki nagy örömmel fogadta van aki elhúzta megint a száját,de nem érdekel. :)

Rozsági,
akkor jó,hogy Matyika rendbe jött,nekem meghajtotta Vikit az alma,sőt ma lehet fáj is a pocakja,mert mikor adtam neki a répa-almát 40ml,akkor rögtön utána kellett neki a cici mert éhes volt,remélem nem gáz,hogy nem vártam .

sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Sok leszek!

Na írok most már, mert a Timi leb@..ott. hogy miért nem írok?! :oops:

Ma volt nálunk a védőnőci, nemhízás ügyben. Szerinte nem gond hogy nem hízik, eléggé mozgékony így lehet hogy azzal is lemegy neki sok. Ő nem akarja hogy tápszerezzük, inkább akkor a hozzátápi és anyatej amíg van. De megrágtuk ezt a hozzátápi témát, és jelen pillanatban így fogunk táplálkozni.
Reggel felkeléskor: anyatej, 10-kor anyatej, délben főzelék, délután 4-kor gyümi (200gr-ok) és este fürcsi után adjak még neki lightosabb főzit, és utána szopiztassam meg, hátha ezzel kiváltjuk az éjjeli felkelését. Mert ő még fel szokott kelni, hajnal 2-3 körül. Azt mondta, hogy ezt jó lenne megszüntetni.

Edi: Jó 5-let, lehet hogy megpróbálom eladni vkinek a baba-mama körben az úszópelust, mert olyat találtunk csak ami 7 kilótól kezdődik. Létezik ez kisebb méretben? Mert a Kittinek ez a nyakáig fog érni :roll: Most vagyunk kb. 6400 gr-ok.
És modta a védőnő, hogy ne cumisüvegből adjak neki inni, hanem kispohárból, de el se fogadta, meg mindig fullad tőle, úgyhogy egyelőre marad a cumisüveg.

Nózi: Örülök hogy jelentkeztél. Betegség :evil: Brrr. jobbulást neked! Zsoltika nagyon kis cukipofi lett, miket csinál mostanság?

Gesztenye: Angelnek kitartás!!! Várjuk vissza!!! :D
Billentyűpüffölés nálunk is van. De most nincs az ölemben, hanem valami fontos nyálaznivalója van a szőnyegen :lol:
Jó lehetett a margitszigeti kirucc. HOgyha megyek anyuékhoz (honvéd kórház felé) akkor azért rádcsörizek hátha tudunk összeröffenni. :wink:

Anita: üdv ismét. Legalább szép fürdőszobitok lett. Keresztelő. 1* mi is szeretnénk, de én nem tudok papnyelven beszélni. Majd a párom elintézi, mint ahogy az esküvőt is :lol: Nagy szervező :lol:

Ági: jó hogy ilyen hamar kiheverte Matykó a kukibibit :lol:

Timi: Szépek a ruckók, habár én már láttam élőbe :wink: Holnap délután megyünk europarkba, mert megkaptuk a dm-es kuponfüzit, és ott kértem hogy átvegyem. Jöttök?
Dodó olyan mintha a nagykádba ülne. Feltettem a Kittit az iwiw-re. Néha komolyan elgondolkodom hogy minden rendben van-e velem :roll:

Beusa: mi most pénteken megyünk esztergomba fürcsizni, remélem nem kapunk el semmi nyavaját. Hála pont most van meg, úgyhogy addigra remélem elmúlik és nem kell ott vele szöszölnöm. De jó hogy Te rendbejöttél és nem ment a szopi kárára.

Sue: Érdekesek ezek a dokik, mindegyik mást mond. Én már adtam banánt, meg parilét is. SŐt a dokinő kifejezetten ajánlott a paradicsomot, meg mondta hogy mehetnek a "k" betűs ételek, pedig arról én is azt hallottam hogy kerüljük mert hogy puffasztanak. De ma vettem egy karalábét, megfőztem neki krumplival és répával, összetrutymixoltam, és nyelte mint kacsa a nokit. Megjegyzem nekem is ízlett :lol: de azért nem faltam fel helyette!
Micsoda jön a fagy??? BRRRR :twisted:

Melinda, Beuka: jó talcsit. Majd kérünk képeket, ha csináltok.

Bocsi ha valakinek nem írtam, de az előző oldalra nem tudok így visszamenni :?

Pusszancs mindenkinek: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Gesztenye!
Örülök, h. minden rendben Angelékkel.

Nózi!
De jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom a betegséget, remélem mihamarabb kiderül megoldás.
Nagyon szépek vagytok a képen, Zsoltika nagyon édes ezzel a vigyorral.
Majd engem az érdekelne, hogy álltok a hozzátápival, miket kap már Zsoltika, hogyan vezetted be neki a gyümit, főzit. :)

Beuka!
Nektek megérte a játszóka, szép nagy. Nálunk már nem férne el :( Anyukáméknál lesz járóka. Odamegyek úgyis nyáron sokszor, a kertbe lehet homokozni, fürcsi és jó szolgálatot tesz a járóka is majd. Szeretnénk venni ilyen kagylóalakú homokozót is, egyik fele a homokozó a másik felébe lehet vizet tenni. Bár Katának már kis medencéje is van. Jó lesz neki a kertben nyáron. Biztos fog szeretni pancsizni, és akkor nekem is lesz egy kis színem.
Gondolok ám Rátok, most hogy Páhokon vagytok. Szuper az idő. Képet is kérünk, ha lehet.

Timi!
Igen volt pelus a DM-ben, de majd 21%-ra veszek, és a nagyobb méretet, ami alapból 65ft/db, ha már Kata intenzív mozgásba kezd fogjuk használni. De most, hogy megkezdődött a hozzátápi eddig a kaki sűrűbb állagú lett. Tegnap nem kakilt, előtte 1x, ma eddig 1x (és a szaga sokkal büdösebb, mint a finom anyatejes kaki)

Majd leírom egy napunkat, de nem akarom az oldalt megtölteni :lol:

Linda!
Eddig Laurának milyen pépeket adtál? Én fél 10-10között adom, és utána vagy szopik vagy nem. De ha esetleg 9kor volt szopi akkor csak később 10felé adom a „tízórait”.

Melódia!
Régebben 1-2percet ha bírt Kata hason, de egyre többet bír én is csodálkozom. Szerintem fél óra is volt múltkor és csak nézelődött.

Anita!
Üdv. újra itt. Gyere gyakrabban.
A másik kettő topikba hogyhogy írtál, és ide nem?
Apósoddal ne veszekedj , hagyd rá aztán azt csinálsz amit te akarsz, nem?
Nálunk nem lesz keresztelő (egyelőre).

Na ezt elküldöm és folyt köv. :D
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Sue!
Doki mit mondott a hányásra, mi volt?
Párod akkor nagyon ügyes, hogy így megetette Vikit.
Köszi a hozzátápos dokinéni tanácsokat. Én mindenhol mást hallok. Pl. banánt azt mondta adhatok…kismagvú gyümit majd egyévesen. Én asszem banánt adok majd neki, 7hós kora után. De majd megkérdezek egy másik védőnőt is.
Nálunk így alakult: 6nap almapép, 3nap répapüré, 2nap ősz-alma püré nem kellett neki, ezért 3nap sütőtöklé és most a sütőtök-alma püré megy. Még 2napig azt kapja utána 3 napig almát. Ma 25g-ot evett kb. Holnap 40g-ot mérek ki. Nem viszem túlzásba, de ez még csak az alapízek kostolgatása.
Vettem Frutapurát kivi leszek milyen lesz.

Timi!
Dóri nagyon édes a szép szemeivel a kádban, nagyon nagylányosan néz.
Köszi a képeket a rucikról, szépeket vettél. Nincs nagy tolakodás? Nem kapkodják el előtted, nem vagy ideges ilyen börzén? Én ha túrni megyek előre izgulok miket visznek el előlem…ezért anyukám megy és jókat túr. Tegnap is vett egy Next ruhát. Igaz sokára lesz jó, de nem lehet ezeket a márkás, minőségi ruhákat otthagyni.
Kata ugyanannyiszor szopik mint régebben, végülis csak egy plussz kajcsi van benne, ami nem sok egyelőre. Ma 25g –ot evett.
Kata csak balra tudott hasra fordulni és onnan 3x vissza jobbra. Pár napja jobbra fordul hasra és 1x sikerült innen balra hátra. Majd fog nekik menni.

Beusa!
Nem semmi volt akkor ez a vírusos betegséged…hát úgy döntöttem egy hamar nem megyünk egyelőre wellnessbe (nem a történtek miatt). Szopi mellett mehet az Augmentin én is azt szedtem a magzatvízelfolyás miatt 5napig.
Állítólag gyógyszertárban lehet kapni a BabyLoof-ot, de én 3 helyen nem kaptam, hanem egy fitotéka nevű dorgériában.

Gesztenye!
Kata is bekapja a nagylábujját, olyan édesek. Még nem sikerült lefényképeznem.

Ági!
Na tök jó, hogy elkezdtétek ti is a hozzátápit. J Majd írjad hogy haladtok.

Bettus!
Kata ma éjfélkor, 3kor, 5kor, 8kor, 11kor evett….Ha felkel adok neki enni, próbáltam betenni a cumit nem volt jó, kivettem dajkálás nem volt jó, meg kell etetnem. Nekem eddig nem volt gond felkelni, mert evett 9kor, hajnali 3kor és reggel. De azért ez gáz, hogyha 2-3x felkel. Remélem ma jobb lesz a helyzet.
Nektek jó kikapcsolódást, pihenést Esztergomban!!! Képet kérünk.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


HI LÁNYOK!


Ági!


Úgy látom, h csak Gesztenye, és én nem adunk még hozzátápit. Bocsi azoknak akik még nem adnak :( :( , de Gesztenyére konkrétan emlékszem :lol: :lol: Szerencse, h Neked van ebben rutinod, és csípőből fogod adni a pindurnak :lol: :lol:


Sue!

LÁtom ti is Humana Baby Fit 1-est isztok :lol: :lol: Izlik bébinek? Szerintem fincsi :lol: Egyébként tényleg így van sajna :cry: , h a Dr, és a védőnő elbeszélnek egymás felett. Dr-nő azt mondta, h 4 hónapos kortól adhatok Dórinak már gyümit. Védőnő azt mondta amíg van anyatej, addig csak azt, és semmi mást.



EdIT!


Akkor örülök, h nemcsak én vagyok ilyen pihent :lol: :lol: Itt nem volt tolakodás. Asztalok voltak, és azokon rahedli ruhák. Egy idő után dög unalom volt az egész, mert ismételte önmagát. De igen :lol: amikor túrni megyek, akkor ideges vagyok, h én szedjem ki a legjobb ruhát :lol: :lol: Ez akkor szokott lenni, amikor bálabontás van az orrom előtt. Ahova járok túrni az egy angol import túri. Tök jó márkás cuccok vannak ott( Next, Mark@spencer, George, Dorothy Perkins, Betty Barclay, Esprit). Azt szeretem ,h mindíg van egy sarok ami 500 Ft. Na gondolhatod???? Ráugrok, és ha kell hanem megveszem. Egyébként a többi ruha is 2000-3000 Ft között van. Igazából amit még ennél is jobban szeretek, az a kilós ruha. Ezek szerint te is szeretsz vásárolni?? Most igazából nem nagyon veszek magamnak nagyon ruhát, mert még trampli vagyok :cry: :cry:








Puszi mindenkinek


:lol: :lol: :lol:









Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy visszafogadtok. :D

Sue, Máté is szokott ilyet csinálni, és miközben én kétségbe esve nézem, hogy mi van vele, vigyorog a képembe. :) A védőnő szerint azért van mert nem zár rendesen a gyomorszájuk, meg túleszik magukat. Fürdőszobánk tényleg szép lett, bár eddig is frankó volt, csak sajna a tusolónál a csempézést elcseszték, és átázott a fal. Ezért kellett szétverni az egészet, ja meg persze a folyósó falát is javítani. De túl vagyunk rajta hál Istennek.

Edit, a szegedibe is akkor írtam utoljára, mikor ide, a másikban is kimaradt elég sok idő, ha megnézed. Ennyire futotta. :( Apósomra sajnos nem lehet ráhagyni semmit, mert akkor még jobban rámszáll. Meg néha szoktak vigyázni Manóra - jobban mondva anyósom - és attól félek, hogy megcsinálja a hülyeségeit akkor, mikor nem vagyok
ott. Bár remélem anyósom nem hagyná neki. Most épp azzal macerált vasárnap, hogy miért nem adok a gyereknek a húslevesből főtthúst. Persze volt nagy veszekedés, de nem fogta fel miért nem kaphat még húst.

Mindenkinek köszi, hogy biztattok a keresztelővel. Persze nem hagyom magam, már megvan az időpont is, meg a pappal is megbeszéltük, hogy anyukáméknál lesz, merthogy templomban nem lehet. Nálunk csak apósnak nem tetszik, de ő meg nem érdekel. Ha sokáig pampog nem fogom meghívni.

Na megyek fürdi, mert tök fáradt vagyok, egész nap takarítottam.

Jóccakát mindenkinek.

goodfairy
 
 


Anita!


Nem értem apósodat :cry: :cry: :cry: .Nem tudja leállítani a férjed? Nálunk is már kérdezte anyósom, h mikor lesz már keresztelő? Én meg mondtam: MAJD :evil: :evil: !! Csak akkor amikor már tud ülnI Dóri rendesen. De kb majd amikor 1 éves lesz akkor szeretném.




MAJD MÉG JÖVÖK :lol: :lol: :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hahó!

Edi,pont tegnap járt itt a védőnő.Jól kifagattam hogy mi legyen.Laura már majdnem 2 hete kapja a gyümipüréket(alma-őszi,őszi-banán,alma-banán-narancs, és most meg szilva van a terítéken)mindegyiket szereti,én Kecskemétit veszek meg csak olyat amibe nincs hozzáadott cukor(a szilvába van,itthon vettem észre :roll: )Vettem egy Mildis-et is az egy kicsitt hígabb volt.
Szóval azt tanácsolta hogy néha azért adjak házilag reszelt almát is hogy szokja :van a pépes kaján kívűl más is.Jővő héttől meg főzzek krumplit és azt keverjem össze egy kis reszelt almával,pár kanállal kínáljam meg "ebédidőben"utána meg szoptassam meg,mindennap kínálgassam,aztán majd akkor így kiválthatjuk a szopit főzelékkel.Attól még a szopi megmarad csak lecsökken a száma,később meg már csak reggel meg este fog szopizni.Ha már megszokta az új ízt lehet bele husit is főzni.Nincs ellene az üveges kajáknak,csak félő hogyha ahhoz szokik a baba,akkor nem akar majd mást megenni,lehet felesbe is probálni.Később meg egyre nagyobb lesz az étvágya és sok 300 ft,az igen sok :lol: Persze talonba mindig legyen otthon ,vagy ha bárhová utazik az ember jó megoldás az üveges kajci.
Gyümiket két evés közt adjam neki,aímg szopik,nem kell se vizzel se teával se gyümilével megkínálni.Banán is mehet,bár azt egy kicsit nehezebben emészti meg.A főzelékekbe lehet majd borsót is belepaszírozni,héj nélkül.
A primőr zöldségeket kerüljük :!: Vagyis az új burgonyát,új répát,friss zsenge cuccokat,mert ki tudja mivel gyorsítooták a növekedésüket.
Hát hirtelen ennyi jutotott eszembe.Ahány ember anyi féle tanács,aztán mindenki úgy csinálja ahogy akarja :wink:

Tímea,igen tejci visszajött,most délelőtt sétálunk,délután meg pihizek.Aranyos Dóri a fürcsikádban :wink: Én is járok túrni a minap a gyerekrucik 100 ft-ért voltak,csuda klasszakat sikerült találnom. :lol:

Ági,örülüök hogy Matyikával minden rendben,Pannika is ügyesen eszik már. :wink:

Bettus,nemhízás? :roll:

Gesztenye,láb bekapás:alig várom már én is,néha odatuszkolom neki,de magától még nem csinálja Laura.

Beusa,örülök hogy jobban vagy :wink:

Sue,mit mondott a doki a nyakra?

Melódia,jó kirándulást nektek,nálunk holnap lesz családi nap,megyünk kokárdástól sátálni,műsorokat nézni, meg ilyenek :lol:

Várom Beuka hívását,vagy majd én hívom hogy mi van már. 8)

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!

Segíts kérlek!!!!!!

Ma fánkodat akartam sütni, de NEEEM TALÁLOM A RECEPTET!!! :cry: 1 órája böngészem az oldalakat, de semmi, valahova le is írtam, de azt se találom....

Remélem benézel és megszánsz!!!! :oops:
Előre is köszi!

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Linda!


Jelöltek IWIW-en :lol: :lol: :lol:


pusz:Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek,mert Vikit most vitte le mama aludni és imádom a napocskát,megyek én is lefelé.
:)

Edi,
fogalma sincs a hányás mitől volt,mert tök tiszta volt a gyomra ahogy meghallgatózta. :)

Czmelinda,
hihi ,a nyakára is azt mondta fogalma sincs ,mert ahogy megtekergette neki, semmi fájdalom nem volt és csinálta szépen,viszont érdekes volt,mert a doki nem úgy ülteti fel ,ahogy mi és szánkózott a lányka ,mert nem tudott felülni, :)Rá is szóltam ,hogy csajszi,mi tudunk ülni gyönyörűen,erre mondta doki,de Ő másképp ülteti,és fogja :)
Akkor megnézte a repülő tartást is a tenyerére vette hason,Szegényke úgy megijedt,hogy elkezdett rögtön sírni,de így még sose hallottuk sírni.Teljesen más hangon volt mint amikor fáradt,vagy éhes.

Timi,
Mi humana ha1et eszünk, vagyis nem eszünk mert megint feleslegesen bontottam fel 6 merőkanállal szedtem ki belőle :(
Most dobhatom ki ,mert 3om hét után puff kuka ahogy kell.
Amit Te adsz az nem másfajta?
Ja, és amit mondott védőnéni,addig csak anyatej amíg van.... :)
Én is így indultam az elején,de doki most megmagyarázta, azért kell 6hónapos után elkezdeni a hozzátápit,mert az anyatej összetevője már nem elég a gyereknek.Ezért is kell pl.6 hó után már tápszerből 2es csomagot adni,más az összetevője.Persze amíg szoptatni tudsz csináld,Én is azt tervezem,lehet még 2 évesen is adok neki cicit ha kéri.Amikor még nem voltál itt,felhívtam egy szopitanácsadót és ő azt mondta, 90napig ha nem szoptatsz akkor is termelődik tejed és vissza tudod hozni a mennyiséget és addig csináljuk ezt a szoptatás dolgot,amig beleunsz és el nem kezded leválasztani.Ezeket mondta,de persze nem mindenkinek jön ez így össze,ehhez nagy szerencse is kell,meg szerintem alkati kérdés is.Szóval Én elkezdeném adni Dórinak lassan kiskanalanként az almát,látod én is 3. hete adok neki és még mindig csak a 2 legalapvető alma -répa kombinációnál tartok.Nem sietem el,nem hajt senki és még 1 éves koráig nem is akarom leválasztani.Nem akartam okoskodni,bocsánat ,ha megbántottalak.

Lányok ,
én is fent vagyok iwiwen Molnárné Vígh Zsuzsanna.Próbáltam bejelőlni Titeket akik leírták a nevüket,de nem mindenkit találtam meg.
megyek levegőre
sue

KépKép
suezika
 
 


Ági,a fánk a 240. -ik oldalon van,majd beírom a receptekhez is.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Voltunk ma tanácsadáson.Laura nem sokat hízott :cry: (szerintük)ezért írt fel a doktornő sinlac pépet amit a gyümijébe kell kavarnom,már ki is probáltam,ízlett neki.Meg azt is mondta hogy csak próbálgassam neki a tápszert amit múltkor felírt,hát majd probálgatom ,de ha bömbizik én nem fogom erőltetni.
Holnap lehet ebédre főzeléket adok neki(nem akarom hogy ne gyarapodjon rendesen,pedig úgy örültem hogy elég a tejci,ezekszerint nem :cry: )Betti,nálatok is ilyen lehetett akkor,leírnád miket eszik,iszik Kitti?Ezt a sinlacot lehet csak úgy simán is adni ?Ad valaki ilyet a babájának?Szopi előtt vagy után??

Taliztunk Beukával,nagyon szimpik voltak,majd felteszem a képeket is,de nem most,Laura felébredt,megyek :D

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda: nálunk 1 hónap alatt 100 gr-ot hízott. A védőnő szerint azért ez nem olyan súlyos, de ő inkább a főzés híve, és ne adjak neki soxor üveges kajcsit. Úgyhogy azóta (2 napja) én kotyvasztok. És írom hogy mikor mit evett, aztán majd konzultálunk a védőnőcivel.
Tegnap főztem neki sós vízben 2 kis szem krumplit, 2 répát, és egy karalábét. Ezt összeturmixoltam, és kb. 400 gr lett. 200-at odaadtam neki ebédre, a másik 200-at meg ma ette meg. Tegnap délután gyümit adtam neki, egy nagy almát leresziztem és grépfúval (?) adtam neki. Nem volt valami nagy sikere, keserű lett tőle. (nekem se ízlett) de a védőnő azt mondta, hogy abba sok a viti. Fürcsi után meg krumli+paradicsom volt. Ma délután meg körte+banán, és most estére fő neki a cukkini+répa.
De a múltkor tettél fel recepteket abba sok jó volt. Én nem féltelek a főzés terén :D konyhatünci :lol:
Még azt is mondta a vnő hogy próbálhatok rakni a kajcsikba egy pici reszelt sajtot meg gépsonkát. Talán holnap sajtozunk vmit.
Sinlacot csak hallottam nem használjuk, annó mamy írt róla vmit. (talán)
100 ft-ért ruci. De drága :lol:
Ja és teát meg gyümilevet iszik (vedel) :lol:

Ma kaptuk meg a dm-es bababónuszos csomi, így ezzel a cumival együtt kb. 7 db van :oops: Párom is hozott a múltkor, de minek ennyi :roll:

Na megyünk fürcsi előtti hamira. Egész nep alig aludt valamit most meg már leragad a szeme :?

Betti

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Kata ma 40g sütőtök-alma pürét evett delelőtt, délután pedig 30g almapépet. :D :D

Átvettem a Rossmannban a HIPP termékminta csomagot. Volt benne egy kecskeméti bébiital. :shock: Na aztán kiderült, hogy a HIPP és Kecskeméti bébiételt is a HIPP Kft gyártja, erről ennyit. Úgyhogy tök mindegy szerintem ezek után melyiket veszem…Bár még mindig Hipp párti vagyok, de majd a Kata eldönti neki mi ízlik. Ha jön a zöldség szezon akkor majd én készítek neki főzeléket. Majd meglátjuk.

Timi!
Látom felétek is a védőnő mondja, hogy anyatej 6hóig, a dokinéni adná a gyümiket.
Az mit jelent, hogy a többi ruha is 2000-3000ft között van? Pl. ennyiért mit lehet kapni? Nálunk vagy átlagban 490-790Ft között van. Van ennél olcsóbb és drágább. A kilós az selejt nálunk.
Akkor nálatok is halomban áll a gyerekcucc? :lol: Nekünk már sok nagy méret is van. És igen amikor használatba vesszük jövök rá, hogy mégsem fogjuk tudni kihasználni.
Jaj ne is mond ezt a tramplidolgot. Nekem apa vett Pandorfban egy tuti jó (XL) bordó vékony pamut h.u. felsőt és tök jól megy a barna gatyómhoz, amiben narancs és rózsaszín csíkokból kockák vannak. Végre kinézek vhogy.

Anita!
Milyen színű lett a fürdőszobátok?
Anyós, após :( hát én sem hagynám rájuk a helyedben, nehogy megtömjék. Én azt sem engedném, hogy vizet adjanak neki, mert hogy szomjas állítólag…
Miért nem lehet templomban a keresztelő? :shock:

Linda!

Köszi neked is a hozzátápos írományt. Hát igen, variációk egy témára. Én fogok adni vizet, könnyű teát, gyümölcslevet Katának de nem minden nap és nem literszámra. Vmikor délután gyümölcs helyett kaphat gyümilevet. Primőrt nem szabad tudom. Hát igen üveges kaják…nem tudom még a főziknek meg húsos kajáknak milyen az íze, majd meglátjuk, fogok biztosan főzni, de még az elején nem. Aztán csak megeszi a kotyvalékomat is. :lol:
Nekem azt mondta a dokinéni, inkább főzeléket adjak neki, mint tápszert.

Bettus!

Kivi vagyok bejön-e az új kajarend Kittinél. 200g főzelék elég jó mennyiség. Mennyi gyümit eszik? Szopás hányszor van?

Szép estét: Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Linda!


Azért ez nem ér :roll: :roll: , h ilyen olcsón vásárolsz :lol: :lol: Nekem sajnos éppen rendetlenkedik a tejem. Ma sajnos csak a kettőből 60 g tudtam adni :( :( Te megtudod mérni ,h kb mennyit eszik? Úgyis hamarosan én is becsatlakozom a hozzátápisok táborába :lol: :lol: :lol:


Sue!

Én Humana Baby Fit 1-eset adok Neki ami banános. Te hány grammot adsz Vikinek ebből? Nekem változó volt eddig. Hol 60g, 100g, akkor egy az egyben annyi gramm ahány hónapos volt Dóri. Ennyiket adok neki. De most a mai napon igen megcsappant a tejem :cry: :cry: , úgyhogy ez a hozzátápi aktuális lesz :wink: :wink: Dehogy bántasz meg, ne hülyéskedjél már :lol: :lol: Tehát akkor még van szopi? Akkor mi ez a tápszer dolog? Lehet most akkor hülye vagyok? :cry: Lehet már írtad, h miért van tápszer is, és lehet elkerülte a figyelmemet.
Vikinek mi van a fülével?


Bettus!


Te kis házitündér :lol: :lol: :lol: :lol:



Edit!


2000-3000 fT között felső, ing, kabát, ruha, szoknya, nadrág. És ezek azért minőségi cuccok. Pl: Most amikor voltam éppen egy nadrágon állt meg a szemem (Next), és annyira jól nézett ki, h fájt a szívem otthagyni. Ennek az ára 2650 Ft volt. Csak éppen 40-es ami jelen pillanatban kicsi volt rám :x :x :x TRAMPLI :? :? Most a ruhával úgy vagyok, h inkább nem veszek magamnak semmit, mert szeretnék én lefogyni, és ha a nagy méretet megveszem akkor sajnos :( :( TRAMPLI maradok :wink:



JÓ PIHENÉST MINDENKINEK ERRE A PÁR NAPRA





:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi!
Igen, nálunk ilyen árban mozognak a turis felnőtt cuccok. Rég túrtam magamnak.
Én kismamaságom alatt vettem felsőket és nagyon szerettem őket. :D
A boltban horror árakon mentek a kimondott kismama cuccok. Nacit mondjuk ilyen helyen vettem 4db-ot. Azt hittem kettővel megúszom, de akkora pocim lett, hogy még kellett vennem egy 3/4-es szárút meg egy sportos kheki színűt a C&A-ban.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Linda, Máté is "csak" 200 gr-ot hízott a két legutóbbi mérés között, a dokinéni szerint ez elég. Azt is mondta még, hogy lesz olyan, hogy csak nő (mármint hosszra), hízni pedig nem fog. De amíg valamilyen fejlődés van, hosszra vagy kilóra, addig nincs gond.

Edit, a fürdőszobánk a kék 3 árnyalatában "pompázik". Lett új zuhanyozónk, kádunk maradt a régi, mosdó is. Nekem tecc. :D Anyósommal nincs semmi gond, lehet, hogy nem ez jött le az előző irományomból. Szerencsére ő betartja, amit mondok neki, elfogadja, hogy Manó az én gyerekem, és soha semmi olyan nem ad neki, amit én sem adnék. Meg szerencsére nagyon sok mindenben egyet értünk babagondozás terén. Mátét nem is lehet itatni, merthogy nem iszik szinte egyáltalán. Néha próbálok vizet adni neki, mikor csuklik, de legtöbbször akkor sem kell neki, a különböző leveket, meg teákat pedig sugárban köpi kifele. :(
Azért nem lehet templomban a keresztelő, mert a párom nincs megkeresztelve, após annak idején nem engedte. :(

Én szoktam Manónak főzőcskézni, bár legtöbbször ő is bébiételt eszik. Végre újra megeszi a gyümiket is. Két hete még köpködött tőle, pedig előtte szerette. Én Mildit, Kecskemétit meg Hippet szoktam venni, szerencsére Manó nem válogatós, a lényeg, hogy gyorsan adjam neki, mert a hasáért nagyon raplis. :D Pedig nem eszik sokat, fél üveg bébiétel, plusz 80-100 gr tápszer délelőtt, délután ugyanez csak bébiétel helyett gyümi. Reggel-este pedig 170 gr tápszer. Éjjel már rég nem eszik. Tudom, hogy ezt senki nem kérdezte, csak úgy leírtam, ha már a kajcsiról volt szó. :D

Timi, szerintem is "kell" a babónak 6 hónapos kora után a tejcsin kívül más is, a sue által leírtak miatt.

Ez jó hosszú lett, bocsi, megyek mert Manó felsírt.

Jóccakát.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek KÖSZI a hozzászólást,ismét megnyugodtam!!!

Anita,Betti,Laura is "csak" 210 grammot hízott egy hónap alatt,de pont a mérlegelés előtt kakilt oda egy akkorát :roll: ami tuti 20 dekás volt :lol: Szó-szó:indul a főzőcske nálunk is.Betti,akkor te ezek szerint vacsira is főzeléket adsz Kittinek,Anita te meg tápot(jó hogy leírtad miket eszik)Laura ha megenné a tápot én is azt adnék neki,de tegnap 2 evésnél is probáltam:több jött ki mint ami bement :? Délután csak gyümit adtok,semmi mást,se szopi se lötyi???Bocsi a sok kérdésért :oops:

Edi,rendes ez a Mérnök úr hogy vett neked egy klassz göncöt :wink: Na látod milyen ügyi Kata,szépen hozzászokik minden új kajához. :mrgreen:

Betti,a múltkor amit feltettem hogy mit mikor ehetnek a babák ,megnéztem és a grapefruit -ot 18 hónap után írja :shock: nem csodálom hogy nem ízlett Kittinek.Nekem is tegnap jött meg a baba bónusz,te cumit kaptál??Én valami mosópor mintát :roll: :?

Ági,fánk? :lol:


Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hetti,te is régen írtál,mi van Artúrral??Miket ügyeskedik,eszik már???

Tina,és ti hogy vagytok??

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sue!
Sok sikert a fogacskához (+ kevés fájdalmat).

Bettus!
Szívesen látlak, ha éppen az anyudékhoz jössz. Már úgyis rég találkoztunk.

Edit!
Még én sem tudtam megörökíteni a lábrágást, pedig mi próbálkoztunk :D .

Timi!
Hová jársz turizni? A terhesség alatt én is ilyen helyeken szereztem be a legjobb rucikat. Ráadásul az egyik kedvenc gatyóm is onnan származott, amin elől cipzár helyett kötő volt, így még szülni is abba mentem (csupán egy betétet varrt bele a barátnőm).
Én régebben a Kálvin térhez jártam.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Köszönöm mindenkinek a drukkokat! A pajzsmirigyhormon-szintem rendben van. Nem nagyon merek örülni, mert a rohamokat még okozhatja szívprobléma is - tehát még egy kardiológia hátra van, az EKG-m jó lett.

Melódia - inkább kérdezz rá az eredményre (pajzs) sose lehet tudni! A fulladásos pulzusemelkedés rövid ideig lehet spontán pánik is - talán nem bírod a tömeget, vagy a szűk helyeket stb.

Linda - Zsoltika sinlacot eszik és nagyon szereti! Egyébként tényleg nagyon finom és nagyon korszerű. Elég lazán adagolom, már csak ránézésre, kis vizzel, inkább csak az állagot nézem - vagy magában adom, vagy hozzákeverem a gyümölcshöz, főzelékhez. Sütőtökhöz keverve nagyon finom.

Edit - igen mi is nemrég kezdtük a hozzátáplálást, elég fokozatosan haladunk. Gyümölcsök: alma, őszi, banán, körte, zöldségek: sütőtök, sárgarépa (bio), krumli egyelőre ennyi.
Főzeléket eddig kétszer kotyvasztottam először fini lett, másodjára a répa miatt keserűbb lett :( legközelebb jobban kell válogatnom a piacon :)
Nekünk annyiból könnyebb, hogy a közelben van egy piac, és ott van biopiac is. Ott veszem meg az almát, banánt, zöldségeket. Őszibarackot, körtét üvegeset adok, hipp vagy kecskemétit mi is.
Zsoltika elég jó evő, ha lehet ezt így mondani, bár eleinte az almán kívűl mindenre fintorgott, az őszit még ki is köpte, de fokozatosan kínálgatvan egy hét kihagyás után már ette :) Szóval továbbra is a könyvek szerint működik a gyerek ;)

Tali ??? MIkor? Nekem a múltkori tali is szép emlék, szívesen mennénk újra!

Timi! Mi lakunk kőbányán - meg Melódia is! Ruhákkal úgy vagyok, mint te -amíg nem fogyok le addig nem veszek semmit. Már két napja diétázok és szobabiciglizek egy hete, de nem minden nap jut rá idő.

Mennem kell, mert ezt is úgy írom, hogy Zsoltika sír a háttérből - álmos.
Szeretnénk ma egy nagyot sétálni, így a mosogatás stb. estére hagyjuk :) úgyse jön hozzánk senki ;)

Kép
nózi
 
 


Sziasztok!

Apa elvitte a babokat, úgyhogy van egy szabad fél órám, amit Rátok áldozok! :lol:

Linda! :P

Köszi a fánkot, KIÍRTAM! Ja és meg is sütöttük a kis kuktámmal, már alig van belőle, lehet hogy ma is "kell" sütni.... :oops: :P

Hízás: Nem lehet, hogy Laura most inkább forog, mozog? Bocsi, de nem emlékszem írtad-e miket csinál... :oops: Ui.: ha többet mozgott az utóbbi hónapban akkor bizony le is dolgozza a felvett tápanyagot. No meg ugye írtad, hogy előtte kakilt egy nagyot. Ha utána nomta volna ki akkor, ugye az is beleszámít. Szóval szerintem ne aggódj a súlya miatt!!!! Ha mosolygós, kiegyensúlyozott akkor nem lehet baj! Persze próbáld meg a sinlacot ha nem éhe úgysem eszi. Sajnos nem ismerem egyébként, úgyhogy nem tudom hogyan kell adni, de a többiek segítettek is.
Hogy ízlik Laurának a mai főzelék? Mit kap/ott?


Edi!
Nálatok is megy a SZOMJAS EZ A GYEREK ÁGIKÁM!? :roll: A hajamat tudom ilyenkor tépni szálanként! :evil: Éppen tegnap jött Anyós ezzel a baromsággal (megint), mikor meséltem neki, hogy mennyire örült Pannika a sütőtök-almának...Na többet nem is mondok semmit neki. :roll:
Majd vizet meg teát én is adok neki, AKKOR ha lényegesen kevesebb lesz a szopi, de amíg 99%-ban szopi van, és csak próbálgatjuk a kaját addig semmi szükség másra! Szerintem.
Na meg még attól tudok kiborulni, ha nem nekem mondja hanem Pannikának...idézek: "szomjas vagy ugye Pannikám, jajj biztosan fázol picikém..."stb.

Anita!
Jó, hogy így kijössz Anyósoddal!!!
Mondjuk nekem is felhőtlen volt a kapcsolatom vele vagy 8 éven át, csak az utóbbi időben van vele bajom. Mondjuk míg csak MAtyika volt nem volt ilyen, viszont amióta Pannika is van azóta mintha hülyének nézne, vagy nem tetszik neki amit csinálok. Úgyhogy most Pannikát én nem merném Anyósra se hagyni...
Apóst meg tojd le! Keresztelő! Hajrá! (mondom én akinek mind2 gyereke pogány...)
Rendesen öntörvényű lehet az öreg, ha így belekotyog meg még össze is veszik Veled! :evil:

Timi, Ed!
Turi! :wink: Mikor végre eljutok kicserélve jövök ki, bármit is vegyek. Kell a lelkemnek ez...jajj jövőhéten újra elmegyek Pannikának valami kis rucuiért. :wink:

Ma Apa fogja megetetni Pannikát, mondtam neki, hogy öröm ezt a gyereket etetni (pedig még csak 2x kapott kanalasat), és ne hagyja ki. Matyika nem volt, és most sem ilyen étkes, sokszor úgy kellett megtömni...
Matyika tegnap odaült az etetőszék mellé, mikor Pannit etetettem, és baromira örömködött, "hogy nézd Anya Pannika is eszik" Szegény nem érti még ezt a szopi dolgot. :lol:

Na megyek, hamarosan jönnek haza. :wink: Visszaolvasni már nincs időm, úgyhogy bocsi az elütésekért!!!

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Jelentem kibújt a jobb felső fogacskánk és csupa piros apró pöttyökkel van teli a pofink 2 nap óta.
Most nem kap semmi kiegészítő hamit és én meg diétázom,mert gyanítom a gastroyalos kaja tett be neki,vagy esetleg a répa alma kombináció?fogalmam sincs ,de nagyon csúnya szegénynek a pofija.
Most várok és majd ha nem múlik el hétfőig megint kihívom a dokit.

Timi,
akkor nincs elég tejem mikor meg kéne hogy legyen és az kb 2-3m napig tart azalatt kap tápszert,egyébként akkor nem egyformát adunk Nekik,és miután letelt az idő akkor megint elég neki a cici.
Mots megyek,megxünk sétálni dunapartra.

sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Micsoda idő volt ma is :D

Kifogtuk nagyon Páhokon is :)
jól éreztük magunkat. Botinak tetszett a fürdés, jól elvolt, éjjel is aludt (persze a szokásos felkelésekkel( csak a vacsi volt nehezebb, mert addigra nagyon elfáradt).
szerencsére nem kaptunk el semmit, de valóban vezsélyes dolog :(

Nagyon felületesen olvastam csak vissza, bocsi

Beusa jaj ez a kórházas dolog nagyon rosszul hangzik :( de akkor már rendben vagy ugye? Jól éreztük magunkat Páhokon nagyon. Boti nagyon élvezte a vizet, a vacsi nekünk is nehéz volt, nem ülte végig csöndben, mert estére már nagyon elfáradt, de azért tudtunk enni.

Gesztenye jó lehetett a lábbekapás :lol: már én is várom!

Timi szerintem Dóri nagyon hasonlít Rád! Nagyon édes!

Ági örülök, hogy Matyika rendbe jött. Hogy álltok a kakival?

Betti jó fürcsit Nektek! Remélem kaptatok kisebb pelust! Én Babylove-ot vettem, az volt piciben.

Edi biztos nagyon jól fogja érezni magát Kata nyáron a kertben! Tiszta tengerpart feeling! És persze, hogy Neked is jót fog tenni!! Sokszor kel még éjjel Kata?

Anita ne haragudj, nem tudom megállni szó nélkül, de konkrétan nem (csak) azért vettelek ki a táblából, mert régen jöttél, hanem mert a másik fúrumon egyetértettél valakivel, akinek nem volt túl jó véleménye erről a fórumról. (tök véletlen találtam rá erre a hsz-edre) szóval azt hittem nem jössz többet.

Sue szegény Viki akkor tényleg jól megijedhetett a „repüléstől”
gratula az újabb foghoz!!!! Legalább megvan a hányás oka! Pöttyök :(

Nózi Boldog hófordulót Zsoltinak!!! már 7 hónapos, Te jó ég!

Angel Boldog feledig szülinapot Gergőnek!!! remélem hamarosan tudsz jönni a képekkel!!!!

Linda örülök, hogy találkoztunk!!! Tudom olyan könnyű ezt mondani, de ne légy ideges a kevés hízás miatt. Lehet, hogy Laura is most másra gyúrt!

Kép
Kép
beuka
 
 


SZiasztok!

Én is jo régen voltam, de mostanság elég sok változás történt. az egyik az hogy manó már nem alszik nappal semmit, esetleg 1-2 órát, ugyhogy teljes műszak van. A másik meg az, hogy egy hete próbálom szoktatni arra, hogy aludjon el hamarabb este, mint régebben. Mert régen 1-2-ig nem aludt, én meg már nem bírtam. Aztán godoltam egyet és este 8-fél 9 kor behozom, szopi, és addig altatom a sötétben, persze cicin :( , egyenlőre, ameddig nem alszik, ez szokott is sikerülni legkésőbb fél 10-kor. Most még itt kuksol, ugyhogy lassan megint próbálkozok.

Nózi
Sajnálom ezeket a rohamokat. Én is ugyanígy voltam 2 éve, nagyon ilyesztő tud lenni, de persze nem derült ki mi lehetett. Pedig én aztán voltam mindenféle gyógymódot kipróbálni, végül a pszichiáter barátunk segített. De már korábban is előfordult, és én ugy vettem észre hogy akkor jött mindig, mikor kimerültem, meg ideges voltam. De nekem még ráadásul zsibbadt is a bal karom és volt olyan is hogy a lábam is. És a szívem is nagyon fájt, meg össze vissza vert. Neked is vannak ilyenek? Jobbulást!!!

Beusa
Én is ugy gondolom hogy vigyázni kell ezekkel a közös fürdőzésekkel. Én sosem megyek már, régebben voltam, meg is lett az eredménye, mert össze lehet szedni bármit. Anyum barátnője valami nőgyógyászati betegséget szedett össze még tizenévesen, és azóta ráment már másra is neki, egy csomoszor megműtötték. Ugyhogy én soha be nem mennék strandra meg ilyen helyekre, csak tóba, tengerbe.

na most mennem kell, mert jo lenne már ha aludna.
Jo éjt, majd jövök holnap, és akkor vissza is olvasok, remélem.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


rakok fel pár képet:

Kép Kép

puszi anyának: Kép

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Hettie Drukk az altatáshoz!!!
Nappali nem alvás :(
Boldog hófordulót Artinak!!!!! (megkésve, bocsi :oops: )

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok lányok!


Melinda merre vagy?


Edit!


Jut eszembe, h írtad C&A. Neked van DM-es kuponfüzeted? Abban van 50%-os C&A-s kupon. Sőt kettő :lol: :lol: Én majd tavasszal beváltom mind a kettőt. Biztodan szép ruhácskák lesznek a C&A-ban.


Anita!


Ez egy olyan topik ahol mindent leírhatsz,mert szerintem mindenkit érdekelni fogja :lol: :lol: Pont az a lényeg, h leírjuk, h a babáknak ki mit ad enni-inni, mert jó olvasgatni, és sok jó tanácsot is kapsz :lol: :lol: Úgyhogy ne gondold, h ezzel bárkit is trakktálnál :wink:



Gesztenye!

Megjelölsz IWIWEN :oops: ? Csak nem egy helyre járunk turizni :lol: ? Igen a Kálvinra járok a Baross utcába. Van egy másik a Barossban az a I.sz Női Klinika mellett van. Sokat jártam oda,mert ott szültem :lol: Klafa hely :wink:


Nózi!

Kőbányán merre? Mi Bettussal Kispesten. Ezzel a fogyókúrával úgy vagyok, h elég nehéz. 1-2 hétig bírtam, és mindíg feladtam :(
Hallottam Bettustól ezt a 90 napos diétát. Állítólag lehet csinálni szopi mellett is. Jónak tűnik, de Nekem csak akkor lenne jó, ha valaki leírná, h miket lehet enni reggelire, ebédre, vacsorára. Ha lenne egy komplett heti menű akkor baba lenne az egész. PL: MŰZLI+tej azt lehet-e enni, és mikor stb.....


Ági!


Én meg tudod mitől vagyok kiborulva? Attól ,h számtalanszor elmondtam, h a gyermek kezét ne puszilgassák. HALÁLOM :x :x :x Már a szüleim megértették, de valahogy anyósék nem akarják. Pedig Miklós még régen szólt, h ne puszilják, de úgy látom ezt most megint MEG KELL ERŐSÍTENEM!!!!Pont ma voltunk anyóséknál :cry:


Sue!


Ha a kis pofi piros akkor az a fogtól van. Éppen tegnap mesélte a Doki asszisztense, mert Neki az unokája egyidős Dórival, és ott éppen most jönnek a fogacskák. De nem válaszoltál ,h mi van a fülével? Szóval ligtosan adod a kicsinek a kajszit :lol: :lol: ? Akkor még be is tudlak hozzni Benneteket :wink: :wink: :wink:





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Nózi!


Boldog hófordulót :roll: :roll: :roll:



Hettie!


Most látom, h hóforduló volt :lol: :lol: :lol: , Nektek is Boldog hófordulót :lol: :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szép napot kívánok, Lányok!!

Állatkerti séta elött bekukkantok egy picit!!
Családi látogatás lesz, jönnek anyósék is!! :wink:
Kiváncsi leszek, hogy bírja majd Pistike!! :roll:
Most éppen szunyál a járókájában!! :lol:
Tegnap egész nap össz-vissz fél óütát, ha aludt!! :roll:
Aztán este már fél 7-kor beájult!! :wink:

Timi!!

Engem kerestél?? :wink: :lol: Mert ha igen, annak örülök!! :lol:

Szia Hettie!!
Örülök, hogy jöttél!! Hát amint írtam, napközben nálunk sincs alvás, de szerencsére este hamar elaszik!! Artúr éjszaka még felébred? Pistike még egyszer kel enni, olyan 1-4 között vsalamikor, ez változó, aztán reggel fél 7-kor már végképp ébreszt minket!! 8)

Nózi!!

Nem hinném, hogy pánikrohamra ztalna a szívkalapálásom, mivel szabad téren is előfordul, de nagyon ritkán, szerencsére!! Minden előjel nélkül, csak belódul!! :roll:
Abban igazad van, hogy utána kéne néznem a pajzsmirigy értékeimnek, mert azzal viszont volt gondom, de az idegi alapon volt, anno!! :roll:
A tejpépet én is így adom Pistikének, csak állagra adok hozzá vizet, és gyümivel bolondítom meg!!
Mikor megyünk el egy közös sétára?? :lol:

Beuka!!

nagyon jó nézni ezeket a kiruccanós képeket, nagyon irígy vagyok!! :wink: Látszik, hogy Boti is élvezte!!
Mi majd nyáron tervezünk egy nagyobb nyaralást erre a környékre, tavaly több rokon is arra volt, és megtetszett!! :wink:
Olyan szép nagyfiú már Boti!! :wink:

Hozzátápi, főzés!!
Én egyenlőre szinte csak üveges kajit adok Pistikének, mivel nem bízok a zöldségesnél kapható cuccokban, feltűnően szépek márciusban, anyóséknál termelt zöldségből meg csak répa, és krumpli van!! Megvárom, míg lesz friss zöldség náluk a kertben, meg gyümi, és akkor már azt fog kapni!! Addig meg bébikaját eszegetünk!! Szerintem el fogja fogadni majd az én kutyulékomat is, elég jó evő, szerencsére!!

Na, mentem, csajok, mert lassan indulunk!!
Ja, minden babának boldog hófordulót, hová öregednek, ennyire??? :wink: Pistike is holnap már 5 hós, szinte tegnap született!! :wink:

Puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melinda!


Persze, h téged kerestelek :lol: :lol: Már egyszer leszögeztük, h vagy te ( Melinda), és van a Linda :wink:


Csak egyszer bakizom :oops: :oops: :oops:




Pusz: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?