Sziasztok!
Sok leszek!
Na írok most már, mert a Timi leb@..ott. hogy miért nem írok?!
Ma volt nálunk a védőnőci, nemhízás ügyben. Szerinte nem gond hogy nem hízik, eléggé mozgékony így lehet hogy azzal is lemegy neki sok. Ő nem akarja hogy tápszerezzük, inkább akkor a hozzátápi és anyatej amíg van. De megrágtuk ezt a hozzátápi témát, és jelen pillanatban így fogunk táplálkozni.
Reggel felkeléskor: anyatej, 10-kor anyatej, délben főzelék, délután 4-kor gyümi (200gr-ok) és este fürcsi után adjak még neki lightosabb főzit, és utána szopiztassam meg, hátha ezzel kiváltjuk az éjjeli felkelését. Mert ő még fel szokott kelni, hajnal 2-3 körül. Azt mondta, hogy ezt jó lenne megszüntetni.
Edi: Jó 5-let, lehet hogy megpróbálom eladni vkinek a baba-mama körben az úszópelust, mert olyat találtunk csak ami 7 kilótól kezdődik. Létezik ez kisebb méretben? Mert a Kittinek ez a nyakáig fog érni
Most vagyunk kb. 6400 gr-ok.
És modta a védőnő, hogy ne cumisüvegből adjak neki inni, hanem kispohárból, de el se fogadta, meg mindig fullad tőle, úgyhogy egyelőre marad a cumisüveg.
Nózi: Örülök hogy jelentkeztél. Betegség
Brrr. jobbulást neked! Zsoltika nagyon kis cukipofi lett, miket csinál mostanság?
Gesztenye: Angelnek kitartás!!! Várjuk vissza!!!
Billentyűpüffölés nálunk is van. De most nincs az ölemben, hanem valami fontos nyálaznivalója van a szőnyegen
Jó lehetett a margitszigeti kirucc. HOgyha megyek anyuékhoz (honvéd kórház felé) akkor azért rádcsörizek hátha tudunk összeröffenni.
Anita: üdv ismét. Legalább szép fürdőszobitok lett. Keresztelő. 1* mi is szeretnénk, de én nem tudok papnyelven beszélni. Majd a párom elintézi, mint ahogy az esküvőt is
Nagy szervező
Ági: jó hogy ilyen hamar kiheverte Matykó a kukibibit
Timi: Szépek a ruckók, habár én már láttam élőbe
Holnap délután megyünk europarkba, mert megkaptuk a dm-es kuponfüzit, és ott kértem hogy átvegyem. Jöttök?
Dodó olyan mintha a nagykádba ülne. Feltettem a Kittit az iwiw-re. Néha komolyan elgondolkodom hogy minden rendben van-e velem
Beusa: mi most pénteken megyünk esztergomba fürcsizni, remélem nem kapunk el semmi nyavaját. Hála pont most van meg, úgyhogy addigra remélem elmúlik és nem kell ott vele szöszölnöm. De jó hogy Te rendbejöttél és nem ment a szopi kárára.
Sue: Érdekesek ezek a dokik, mindegyik mást mond. Én már adtam banánt, meg parilét is. SŐt a dokinő kifejezetten ajánlott a paradicsomot, meg mondta hogy mehetnek a "k" betűs ételek, pedig arról én is azt hallottam hogy kerüljük mert hogy puffasztanak. De ma vettem egy karalábét, megfőztem neki krumplival és répával, összetrutymixoltam, és nyelte mint kacsa a nokit. Megjegyzem nekem is ízlett
de azért nem faltam fel helyette!
Micsoda jön a fagy??? BRRRR
Melinda, Beuka: jó talcsit. Majd kérünk képeket, ha csináltok.
Bocsi ha valakinek nem írtam, de az előző oldalra nem tudok így visszamenni
Pusszancs mindenkinek: Bettus