Új privát üzeneted érkezett!

És a picike a karjaidban egy cukorfalat...
byrina
 
 


Lányok!

Hol vagytok????????

Gondoltam, írok, hogy tegnap hazajöttünk, minden rendben.

P. W.

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


byrina: nem csak veled kivételezik ám a babanet, hogy nem lehet privit küldeni, ne bízd el magad, másoknál is be szokott fuccsolni minden 2. próbálkozás! :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

:D Kedves coolasa!

Nem bízom el.
Kicsit most rázós, mert nem tudom, hogy mi lesz pontosan a helyzet, még dokihoz sem jutottal el, csak 3 poz. teszt tesz biztossá és boldoggá.
Így pestmegyeiként elég nehéz kitalálni, hogy ki hova tartozik és mik a jogai, mindenki mást mond.
Én nagyon szeretnék az istvánban szülni, nekem nagyoin pozitív élmény volt.
No, majd kiderül, csak szorít az idő.

Üdv: B.
byrina
 
 


Byrina,
küldtem mailt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Byrina, ha pestmegyei vagy, azon belül is látom, meylik településen laksz (a profilodból kiderül), nem ismered véletlenül a Huszák családot? Apuka-anyuka-2lány...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Hát az elmúlt pár nap nem volt túl szerencsés nekünk..meghalt a gépünk és elvesztek a nemrég letöltött dig. képeink:(...nagyon szomorú vagyok miatta, mert hát tavaly novemberben hívtuk elő utoljára a lánykás képeinket és így az egész Londoni utazásunk, az első karácsony ( néhány kinyomtatott képen kívül) elveszett...:(:(:(:(nem tudjátok a Kürt Kft-n kívül hogyan lehet meghalt vincseszterről biztosan visszamenteni adatokat?Nagyon fáj a szívem ezekért a képekért, de hát a Kürt Kft. számomra megfizethetetlen, ezek az emlékek meg pótolhatatlanok:(:(:(...Hova lép a kacaj klubb egyébként? Ezt lehet tudni? És hogy milyen volt Fenyőharaszt? Ugye nem tűntök el végleg?Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák
Próbálj rákeresni a neten mint adatmentés...

Majd megkérdezem sógornőm nála is sajnos ez volt a probléma...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka köszönöm! Nagyon rendes vagy!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok lányok!

Tudnátok nekem segíteni?
28 hetes terhes vagyok és sajnos kórházat és vele együtt orvost kell váltanom, mert ahová eddig jártam azt a kórházat áprilistól bezárják. :(
A netet bújva a Szent István kórházat néztem ki, csak épp senkit nem ismerek ott.
Ha tudnátok ott orvost javasolni aki ennyi idős terhesen átvenne és nem kér a szülésért csillagászati összeget azt nagyon megköszönném. Mindenre kíváncsi vagyok hol és mikor lehet elérni, mennyit kér a szülésért, szóval minden infó jöhet.
Szülésznő is érdekelne aki profi gátvédelemben.
Priviben is lehet ha valakinek úgy jobb.
A címem: szilagyicili@citromial.hu
Ngyon sürgős lenne! :!: :!: :!:
Előre is köszöszönöm.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830
 
 


Szia Cili
Írtam pü-t ugyanis az email címről visszajött a levél! :)

Mák
Még nem volt módom megkérdezni!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia mamacka!

Megkaptam a privit és ha minden igaz írtam is vissza.
Üdv Cili.
cili 830
 
 


.. ha vki akar cilinek emailt írni, akkor arra figyeljen, hogy a szolgáltató az "citromail".hu.... az eredeti megadáskor 2 betű összecserélődött, ezért nem tudtál mamac oda emailt küldeni, szóval sima bemásolással nem fog működni.

cili, az én orvosom drága, így nem is húzom az idődet vele :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Cili vagyok, nem tudom mi lehet a baj az email címemmel, mert megnéztem ott ahol megadtam és nem találtam benne hibát.
Bár nem vagyok egy számítógép zseni, ezért lehet, hogy tényleg én hibáztam. Ha így van akkor bocsi érte.
De azért, ha tudtok légyszi írjatok minnél többen mert sürget az idő, hogy dokit találjak aki átvállal. A Szent Istvánban keresgélek.
Most lépek a 29-dik hétbe! :!:
Megadom újra az emial címem hátha most jobban müködik:

szilagyicili@citromail.hu

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830
 
 


Cili, így már jó a címed, írtam is oda levelet egy orvos elérhetőségével, akiről jót hallottam, dr. Hamvas.

Kép Kép
coolasa
 
 


Köszi coolasa, felhívtam a dokit elmondott mindent amire kíváncsi voltam.Nagyon készséges volt. Aminek megörültem, hogy az Istvánban vezetik le a szülést és utána ott marad az anyuka a kicsivel. A pénzre is rákérdeztem a válasz 50 000Ft. a szülés, úgyhogy nem olyan vészes. Viszont ha rászámolom amit a kórháznak kell majd fizetnem azt a bizonyos 30%-ot, plusz a szülésznő, azért szépen megnő az összeg, de jobb megoldást nem tudok.
Tényleg köszi!
Üdv Cili.
cili 830
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni én is doki ügyben. Nyolcadik kerületi lakosként ez a kórház lett a célpontom. Egy fiam van, Roland,Ő már vasárnap lesz 16 hónapos. A bezárásra ítélt Schöpfiben szültem,mert a 35. héten jött. Egy olyan dokit szeretnék találni a kórházban,aki esetleges problémáknál is képben van. Ugye jól tudom,hogy nincsen koraszülött osztály a kórházban? Jövőre szeretnénk kistesót,jó lenne addigra jobban mesgismerni a dokit. Meg van egy problémám is,kezelni kellene terhesség előtt.
E-mail-ben is írhattok nyugodtan!
Előre is köszönöm a segítséget!
mamacs
mamacs
 
 


Sziasztok!
Cili830, olvastam a legutóbbi hozzászólásodat és láttam, h. írtál vmi 30%-ot? Mi is ez tulajdonképp? Én nem az István kh-hoz tartozom, de ott akarok szülni, eddig úgy tudtam, h. semmi plusz költséggel nem jár. Előre is köszi a választ!
dtulcsi
 
 


Szia dtulcsi!
Én úgy tudom, hogy április 1-től aki nem a körzetében lévő kórházban láttatja el magát, annak ki kell fizetni az ellátás 30%-át.
Nem csak a szülészeten de bármelyik osztályon.Ez egy sima szülés esetében az István kórházban 30 000Ft. Felhívtam a kórházat és ott ennyit mondtak nekem. Szerintem erre még rájön a bent töltött idő napi díja is, bár ebben már nem vagyok biztos.
Üdv Cili.
cili 830
 
 


Szia cili830!
Kösz az infot, majd én is utánanézek, bár ha már a kh-al is beszéltél, akkor biztosan így van..sajnos..
Sikerült már dokit választanod az Istvánban?
dtulcsi
 
 


Cili, örülök, hogy megoldódni látszik a dokiválasztásod!

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamacs,
koraszülött osztály tényleg nincs, úgy tudom, hogy a SOTEra viszik a babákat át, ha koraszülöttek. Az én lányom 1 (!!!) dekának köszönheti, hogy nem lett papíron koraszülött, mert bár a 38. héten jött, de összvissz 2510 gramm volt, és 2500 alatt koraszülöttnek számított volna.
Engem sokáig kezelni kellett hormonproblémák miatt, ha érdekel, írj privit és elmesélem és persze azt is, ki a dokim. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabuska:
Köszönöm,p.ü. ment:)
mamacs
mamacs
 
 


Sziasztok!

Csak benéztem..,bocsánat.. Látom,cili,már alakul valami nálad doki ügyben,most írtam neked privit,mert odatévedtem az Artneres topichoz.. :D
Jó ég,erről at április 1-i dátumról nem tudtam,nekem a június 1. derengett.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Gabi vagyok, és jó nagy gondom van. Május 28ra vagyok kiírva, eredetileg a schöpf-méreiben szültem volna, csakhogy azt galád módon megszüntették :( Az orvosom úgy tűnik az Istvánba megy. Az új rendszer miatt ugyan fogalmam sincs mi lesz ha és ott szeretnék szülni mert nem területi kórház, de szeretnék a dokimnál szülni. Tudnátok mondani valamit a kórházról? Milyenek a szülőszobák? Milyenek a kórtermek? Milyenek a csecsemősök? Hogy telik ott egy nap? Nekem az első szülésem császár volt, most nem szeretném ha az lenne de ugye van rá esélyem, tudtok valamit arról mi történik császár után? Babákat mikor lehet látni stb? SZülésznők? Hűűű bocsi a sok kérdésért... Bármilyen infonak/élménynek nagyon örülnék. Ha tudtok segíteni nagyon köszönöm szépen!

Üdv: Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Szia Gabi!

- 5db szülőszoba van, szépen felújítva, nincsen semmi kórházi jellege. 1 közülük alternatív, ahol van kád, bordásfal stb. Szülni nem muszáj fekve, ahogy Neked jó. Nincsen beöntés és borotválás

- a kórtermek 5 ágyasak, 3 ágyasak és 1 ágyasak és ha jól tudom, akkor van 3 alapítványi szoba is, kb.10 ezer körül van 1 nap.
Én 3 ágyasban voltam, ott volt fürdőszoba, wc, pici volt a szoba, semmi extra, de nekem megfelelt.
Látogatók 8-20-ig bejöhetnek a kórtermekbe.

-csecsemősök elfoglaltak. :D Nekem az a tapasztalatom, hogy kérdezni kell és akkor aranyosan segítenek. Egy vörös viszont többünknek nem volt szimpi.
Bababarát a kórház, így elsősorban a szopit támogatják, nincsen tea, tápszer, ha kell, női tejet kap a baba.

-szülésznőkről csak jókat hallani, mindenki dicsérte a sajátját. Mindenki törekszik a gátvédelemre.

-baba végig Veled van, így egy napod úgy telik, hogy gyönyörködsz a babádban és igény szerint szoptatod :wink:

-én nem császárral szültem, de úgy tudom, hogy Apuka nem mehet be a műtőbe, de azonnal kiviszik neki a babát, amíg Téged rendbe tesznek és utána ugyan úgy együtt vagytok a szülőszobán 2 órát. Utána addig nincsen ott a baba, míg levisznek az osztályra.

Remélem tudtam segíteni! :)
Ha van még valami, kérdezz! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szia Gabii!

Nem irigyellek. :cry:
De az István kh. is jó, hidd el. :wink: Szóval jó kezekben lesztek. :D

Remélem minden oké lesz, ha már meglesz a baba és lesz rá alkalom, jelentkezz, kíváncsi vagyok, mi volt.

És nem csak azért, mert ugyanaz a nevünk. :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat. Próbáltam minél több infót begyűjteni a kórházról éas meg kell mondjam nagyon szimpatikus dolgokat olvastam :) Szóval ha nem találják ki hogy tilos nem területi kórházban szülni vagy valami hasonló marhaságot akkor szerintem ezt a kórházat fogom választani. Tudtok valamit esetleg a szülésfelkészítő programokról? Márcsak azért is mert legalább addig ismerkedhetnék a kórházzal.

Köszi: Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Gabi,
az én időmben :lol: szerdánként volt az ebédlőben 15:00-től. 6 alkalmas, folyamatosan újra kezdik, tehát bármikor lehet csatlakozni.
De ha felhívod a szülőszobát, akkor ott pontosan meg tudják mondani, hogy most mikor van.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Én is nagyon új vagyok még itt, ma csatlakoztam hozzátok. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e itt valaki, aki ismeri Dr. Hetényi Gábort? Magánrendelésére járok, de majd nála is szeretnék szülni, szívesen vennék bármilyen információt, tapasztalatot vele kapcsolatban!
Köszönöm!
alicelány
 
 


Gabi, én a császáros kérdésedre térnék ki, mivel a többiek minden lényegeset összefoglaltak. SZóval én alapítványi, 1 ágyas szobában voltam, a császár előtt az előkészítésnél ott lehetett a gyermek apukája, a műtőbe már nem engedik be. Mikor megszületik az utód, először anyukának mutatják, aztán apuka előtt fürdetik, öltöztetik. Nekem nem volt 2 órás pihenő műtét után a szülőszobán, a műtőből egyenesen a szobámba vittek, ott kötötték be az infúziót, és jöttek be szépen libasorban a nővérkék, ha vmit ellenőrizni vagy beadni akartak nekem. Az egész ellátásra a figyelmesség volt jellemző.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hello!

AZt hiszem el fogok menni egy ilyen előadásra. Mindenki jót mond ezerkről.

coolasa: Köszi neked is a császáros hozzászólást. Szerintem jól hangzik, már amenniyre egy műtét jól hangozhat. Ahol engem császároztak ott pl 24 órát őrzőben kellett feküdni és csak utána lehetett a szobámba menni. Szóval ez tetszik.

Még egy kérdés! Lehet apuka mellett esetleg dúlát vinni a szülőszobába? Mert a régi kórházamban a szülésznőm nagyon jó ismerősöm évek óta (félig családtag) és igazából miatta választottam anno a söfit is. És arra gondoltam hogy vinném magammal szülni hogy legyen ott velem egy ismerős arc a dokin kívül is. Persze ha nem lehet az sem a világ vége, úgy hallom kedvesek itt a szülésznők. Csak gondolom fogadni már nem nagyon lehet mert biztos itt is jó előúre le vannak foglalva...

Üdv: Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Gabi,
szülésznőt még simán fogadhatsz szerintem. Én is a 36. héten találkoztam először az enyémmel.
Mondjuk ha az én orvosom lenne "új" a kórházban akkor én nem fogadnék, hiszen nincs még jól összeszokott "páros", szakmailag meg minden szülésznő nagyon jó. Szerintem. :wink:
Dúlát lehet bevinni, ismerősöm nemrég szült, neki is a férje is, meg a tesója is bent volt (bár lehet, hogy csak az én dokinénim ilyen jó fej, hogy nem szólt érte). Szóval a dúla tuti, csak az nem, hogy 2 kisérőd lehet. De szerintem mindent meg lehet beszélni. :wink:

Alicelány,
Sajtiné szült nála, biztos jön majd és mesél.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabi, nekem nem volt ott az orvosom, mikor szültem, mégis két kísérőm volt. Sőt váltogatták egymást :D . Először a párom és a barátnőm, később a páromat felváltotta egy másik barátnőm, és ők ketten voltak ott a kislányom megszületésénél. És egyikük sem zavart senkit!! Meg persze szülésznő és az ügyeletes orvos a háttérben.

Amikor bementünk, rögtön megkérdeztem azt a szülésznőt aki megvizsgált, hogy ugye bejöhetnek mind a ketten velem, ő azt mondta, h igen és így később, amikor egy másik sznő ki akarta küldeni az egyiküket, az elsőre lehetett hivatkozni :) . Kicsit határozottan kell én azt vallom, mert különben minden csak úgy van ahogy ők akarják!! :wink: , közben az a fonots, hogy neked legyen a legjobb!!
Vendég
 


alicelány,
nekem a Hetényi a dokim, ha van kérdésed nyugodtan írj privát üzit.

sziasztok
Sajtiné

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom, de az a dilemmám, hogy én nem ebbe a kórházba tartozom, és pont beleesek ebbe a fizetős rendszerbe, mert júl. 9-re vagyok kiírva.

Nem tudja itt valaki pontosan, hogy az állandó lakcímet nézik mindenképp, vagy elég az ideiglenes?

Válaszokat előre is köszönöm.

Alice :)
Nekem is Hetényi a dokim. Tőlem is kérdezhetsz. 3. gyerekemet fogom nála szülni.

Puszi:
Nelli

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok.
második babámat várom, az elsőt debrecenben szültem, de azóta elkötöztünk. Jó lenne, ha tudnátok nekem infót adni szuper dokikról. Alternatív, gátvédelem, béke, semmi sietség stb. Előre is köszi
emailcímem: biijudit@freemail.hu
biijudit
 
 


Biijudit:
Van egy doki (több is persze), de konkrétan 1, akiről egy barátnőmtől nagyon sok jót, és csak jót hallottam. (ennek a lánynak, nagyon nem jött be a saját orvosa, annyira, hogy képzeld, szülés előtt 2 héttel váltott orvost, addig hezitált).
Szóval ez az orvos férfi, de nagy természetgyógyászat barát is, és mindenféle természetes alapú dolgot használ a fájdalom tolerálására, ha az anyuka kéri, és abszolút visszahúzódik, mikor a páciensnek a magány jobban esik.

Annyit tudok még, hogy a neve dr. Hamvas, és a konzultációs díja is nagyon mérsékelt a piaci átlaghoz képest.
Rákerestem így a neten, hogy dr. hamvas szülész, és ezt dobta ki.
http://gportal.hu/gindex.php?prt=121847
barátnőm elmesélése alapján biztos hogy ő az! és ez a honlapja, amit most belinkeltem, minden elérhetőséggel.

Kép Kép
coolasa
 
 


Köszönöm hogy megosztottad velünk ezt a linket. Azt hiszem megtaláltam akit kerestem.
A második szülésemre készülök, és pont ilyen orvost keresek.
Mégegyszer köszi
Judit
biijudit
 
 


Cool, ennek a dokinak nagyon szimpatikus az arca!!!
Lehet, hogy a következőt (hihi :D ) vele szülöm??!!!Váltanom kell úgyis mert mindegyik gyerekem másnál született. 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Én is az Istvánban szültem és szeretnék csatlakozni hozzátok ha szabad.

Alicelány,
Én a Hetényinél szültem és mondhatom nagyon jó doki. Igaz én itt is dolgozom a kórházban, de a második babámat is majd ha lehet akkor nála szeretném megszülni.
Nekem sajnos majdnem császár lett a vége, vagyis ha máshol vagyok vagy másnál akkor tuti az lett volna. De hála neki nem kellett megműteni. Azért lett volna csaszi mert kicsit több mint fél óra alatt megszültem és annyira gyors volt minden, hogy a végére elfáradt a méhem és nem bírtam nyomni, így vákummal segítettek.

Cili,
az Istvánban nekem Böszörményi Bea volt a szülésznőm és nagyon kedves volt végig. Igaz nem sok időt töltött el velem, mert mire beért addigra 15 perc volt hátra, de ez idő alatt is kedves volt.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
Némi infora lenne szükségem, ha tudnátok segíteni. Az István a területi kórházunk, eddig már szültem a SOTEn, meg a Péterfyben. Nincs sok kedvem még külön "kórházpénzt" is fizetni, meg a Péterfys dokim is felejthető egyébként is. A gond az, hogy vércsoport miatt a harmadik babó vszínűleg még jobban besárgul, mint a másik kettő. Ez először csak kék fényt jelentett, de másodjára már a fénykezelés mellett el kellett vinni az osztályról, infúzió, majdnem vércsere. Az Istvánban tudomásom szerint nincs koraszülött osztály, Szabi most ott töltött majd egy hetet. Dokit amúgy is váltanék, az előző egy beavatkozásmániás volt, a fél óra alatt, amit bent töltött, sikerült mindent csinálnia, amit nem akartam, az eda kivételével. Arra már nem volt idő, hála :( a szülésgyorsításának.
Nem találtam rendes kórházi honlapot, ahol némi infó lenne a dokikról, kórházról. Nincs vagy csak ügyetlen vagyok?
Most még bőven teherbeesés előtt szeretnék dokit találni, nem akarok megint melléfogni :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Biijudit, nagyon szívesen, el tudom képzelni, milyen bizonytalanságban vannak a mostani kismamák a sok változás miatt, így praktikus, ha legalább az orvos miatt nem stresszelik halálra magukat egy olyan időszakban, ahol a szakirodalom szerint egyetlen dolguk, már-már kötelességük a zavartalan pihenés volna a baba miatt is... :?

Jumam, örülök, hogy neked is segíthettem itt eme fórumon, mert amúgy alig beszélünk egymással... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabii!

Három gyerekem született császárral az Istvánban. Itt 5-6 óra útán felállítanak. Ha jól emlékszem a Schöpfiben 24 órás fekvés van.
én egy percre se adtam be utána a csecsemősöknek a piciket, az utolsó két szülésnél az alapítványiban voltam, férjem végig ott volt,így a fekvés alatt segített szopiztatni a babákat.
Nálunk egyébként az apuka fürdette meg először a gyerekeket.


VVolga!
Gratulálok a picihez, látom már otthon vagytok.
Bocs, hogy nem válaszoltama wiwre, de eléggé elvagyok néha havazva 3 prüntyő mellett....

Remélem minden simán ment és elégedett voltál a dokinkkal....
Ines
ini
 
 


Ines, nálunk is hasonló volt a felállás: császár, aztán alapítványi szoba apukástól. És a kedves apuka így előbb tanult meg fürdetni és pelenkázni, mint én, a köldököt is végig ő kezelte, mire odáig fajultam volna, hogy hazajőve megtanulom a titkos szeánszot tőle, a kezelendő bigyusz lepottyant, és én azóta sem tudom, mit kell csinálni a mivel... de ezen a lelki válságon valahgoy túlteszem magam.:wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, most ugye tudod, mire gondolok???????,, :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Ha valaki tudja dr. Bábinszki Ágota elérhetőségeit, kérem adja meg nekem! Köszi!

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring
 
 


Sziasztok!

Egy kedves ismerősöm, kérését továbbítom, remélem, tudtok neki segíteni, az idő is sürgeti! Hálás köszönet a segítségért! :D :D :D


"Úgy tűnik, a kórház, ahol a két lányomat szültem, megszűnik, és az István a körzetes, ezért ott kell új orvost keresnem, így a 12. hét után.

Olyan Istvános szülészorvost keresek, aki
1. max 40-45 éves férfi
2. lehetőleg ne "külsős" legyen, hanem a kórházban dolgozzon
3. legyen uh-szakorvos is
4. minden lelet nála "fusson össze", ne kelljen nekem egyenként a kórházban levadászni azokat
5. és akinél szült valaki innen császárral, tehát van élménye, mivel programcsászárom lesz

Egyébként minden érdekel: mikor rendel a kórházban, hogy történik a labor, a kórházban vagy az esetleges magánrendelésen történik a konzultáció /ennek ára/, elérhető-e probléma esetén, a ctg-t ő értékeli-e, minden infó a műtétről stb.

A válaszokat a headykukacfreemailponthura várom. Előre is köszönöm!"



Mindenkinek szép napot!!!
Puszi! :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Rozmaring,
küldtem privit!
dtulcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?