Szia Gabi!
- 5db szülőszoba van, szépen felújítva, nincsen semmi kórházi jellege. 1 közülük alternatív, ahol van kád, bordásfal stb. Szülni nem muszáj fekve, ahogy Neked jó. Nincsen beöntés és borotválás
- a kórtermek 5 ágyasak, 3 ágyasak és 1 ágyasak és ha jól tudom, akkor van 3 alapítványi szoba is, kb.10 ezer körül van 1 nap.
Én 3 ágyasban voltam, ott volt fürdőszoba, wc, pici volt a szoba, semmi extra, de nekem megfelelt.
Látogatók 8-20-ig bejöhetnek a kórtermekbe.
-csecsemősök elfoglaltak.
Nekem az a tapasztalatom, hogy kérdezni kell és akkor aranyosan segítenek. Egy vörös viszont többünknek nem volt szimpi.
Bababarát a kórház, így elsősorban a szopit támogatják, nincsen tea, tápszer, ha kell, női tejet kap a baba.
-szülésznőkről csak jókat hallani, mindenki dicsérte a sajátját. Mindenki törekszik a gátvédelemre.
-baba végig Veled van, így egy napod úgy telik, hogy gyönyörködsz a babádban és igény szerint szoptatod
-én nem császárral szültem, de úgy tudom, hogy Apuka nem mehet be a műtőbe, de azonnal kiviszik neki a babát, amíg Téged rendbe tesznek és utána ugyan úgy együtt vagytok a szülőszobán 2 órát. Utána addig nincsen ott a baba, míg levisznek az osztályra.
Remélem tudtam segíteni!
Ha van még valami, kérdezz!