na azért lehet elszóltam magam,nyuszi popója kiütéses,hígat kakkant,folydogál a nózija(nem vészesen)és tapicskol a szájában,lehet mégiscsak ezért ébred sírva mindig,ma még mutogatott is a szájára!
remélem most kivételesen ennyivel megússzuk,de az eddigi statistikai adatok...Ááá,nem is érdekel!
azért ma jó napunk volt ám így is!de.hatalmasat sétált a nyúlcsalád a kihalt lakóparkban,miénk volt az egész!
aztán megint hazavonszolt minket nyulacska és 2óra alvás után sírva és vígasztalhatatanul ébredt,úúúgy zokogott!
,de szerencsére azért sikerült megnyugodnia és újra vigyorgott,még ebédelni is rendesen ebédelt!
,aztán elmentünk bobozni,na azért se kellett nekünk messzire mennünk!
,azt hiszem élvezte,illetve gondolom,mert midig mutogatta,hogy újra,de egy mosoly nem hagyta el az arcát,hanem pont olyan volt,mint amikor először villamosoztunk,kérkedve,teljesen letaglózva,póker arccal nyomta mind a három kört!csináltam képet,majd meglátjátok,nagyon vicces!
egy ismerős 3tagú családdal voltunk,ahol a gyerek már nemsokára iskolába megy,szóval nem egy hasonszőrű,le is volt tojva nyuszi a részéről!
,majd átmentünk velük egy óóóriási játszótérre....hol is volt,hol is volt....a Campona után kifelé,jó sokan voltak,de nyuszi remekül elvolt,szinte mindent kipróbált,válogatás nélkül!végül ,mivel arrafelé laktak hozzájuk is betértünk,ami végképpen nagyon tetszett Kisnyuszinak,abszolúte birtokba vette a kérót,minden lakójával,tárgyával és csipegetnivalójával eygütt!
Aztán haza,és persze megint úgy dőlt be az ágyba,mint egy krumpliszsák!
ja,és képzeljétek,még a bobozás elött biztos,ami biztos kiszívtam az orrát,ami nagyon jó ötlet volt,mert bár először úgy tűnt nincs semmi a nóziban,egy utolsó kínzás alkalmával egyszercsak,mint egy dugó vagy torlasz elhagyta a járatot!
,remélem még időben elcsíptem a dolgot,mert legutóbb pillanatok alatt így lett középfülgyulladása nyuszinak!
Úgyhogy az is eképzelhető,hogy azért a füle is érzékeny
,na mindegy,majd a dokik megmondják,csak azt nemtom hogy mikor!
kapott estére egy panadolt,remélem minden okés lesz!
a Totkaleső napon mindenképpen lesz valami,de nyílván csak miután a kórházban végeztünk,ez lehet csak 12után lesz és ,ha jó idő lesz,akkor valami szabadtérire gondoltam,ha nem akkor legyen nálunk a fogadónap!Totkáékat beültetem egy asztal mögé és libasorba sorakozhatnak a kedves topiktársak!dedikálást csakis babapopsira válalnak!
na viccet félretéve,remélem így megfelel mindenkinek!sajna nagyNyúlnak lehet nem sikerül besegítenie,így a bulinak akkor lesz vége,ha indul a vonat!de ez 5körül lesz,amúgy is ilyenkor szokott lenni
az össznépi hazamnetel!már,ha nálunk lesz!
na jó,kezdem agyonmagyarázni!
Csibi!
hát nekem most jobban tetszettél,mint ezeken a fotókon,nemtom hogy sikerült pont ezekt kiválasztanod!az Iwiwes képek akkor már ezerszel....,de tény,hogy nem mai képek,legalább egy Fanncsinyival régebbiek
!és továbbra is amelett voksolok,hogy a barna a te szined!
na mentem!
Barbi!ne legyen nekem rossz kedved,ha már neked is az van,akkor mi lesz velünk?????
csütörtökön látjuk egymást,addig is kitartás!
na tényleg mentem!