Mázlisták, akiknek csak F1ezik a férjük, az enyém tegnap is, meg ma is dolgozik.
Persze ma csak pár órára ment be, utána találkozunk az állatkertben. Ha még bírja addig az idő.
Tej: Nekem szinte soha nem szivárgott, szoptatás alatt sem, igaz, soha nem volt rengeteg, csak épp elég.
Azt tudom, hogy nem szabad leszívni, mert az oxitocintermelődést okoz, ami meg ugye méhösszehúzódást.
Képzeljétek, nekem meg az utóbbi pár napban annyit mocorgott manó, hogy néha rendesen felsikítok, hogy lehet ekkorea ereje? És volt, hogy teljesen eltűnt a gyomrom környékéről, és a hasam aljában kuporgott, szerintem keresztben
. Biztos próbál megfordulni, legalábbis remélem, nem kell vele annyit izgulnom, mint Dorkával.
Timi, asszem beírhatod nekem kórháznak az Istvánt, a söfit ugye bezárják.
27-én megyek az új dokihoz, akit kinéztem, és aki elvileg el is vállal. Szerencsére sok jót hallottam róla, így egész nyugodt vagyok így a 30ik héten orvos nélkül.
Voltam is már szülésfelkészítőn, inkább azért, hogy feliratkozzam szülőszoba látogatásra, de képzeljétek, tök sok új dolgot hallottam a tágulásról, szülésről.
Dorkával 36ik hétig dolgoztam, így elég tudatlanul mentem szülni.
Szylvi, hajrá takarítás! Én ismostanság trevzetem, de a dokim a 22ik héten mondta, hogy felejtsek el mindenféle nagytakarítás tervet, ha terveztem.
Most jó lenne vkit találni egy jó kis ház-áttakarításra, ablakpucolásra, hogy ne ebbe a kupiba jöjjön a baba. De még soha nem takaríttattam a saját dolgaimat mással, azt sem tudom, ogy kell az ilyenhez hozzáfogni.
Na megyek, mert Dokra már indulna az Állatkertbe.