Csics,
nekem is egyetemre kellene jarnom, gondoltam csak egy fel evet halasztok, es akkor most vegre befejezhetnem, de ezzel a maceras etetessel nem merek belevagni. Igy is aggodok, hogy esetleg egyszer csak nem kell majd neki a cicko, hat meg ha nem allnek neki allandoan rendelkezesre.
Szoval en nagyon megertelek, elso a gyermek. Ugyis csak ez a par honap amikor ennyire kellunk (marmint ilyen intenziven), tanulni meg barmikor lehet.
Mano,
most egy kicsit megijesztettel. Nekunk ket het mulva megint be kell fekudnunk a korhazba, kontrollra. Most akkor lehet, hogy ott elkap valamit? Hat az csodas lenne
Ti is a belgyogyaszaton voltatok? Marmint gyerekbel. Emma mar meggyogyult, ugye?
Beszti,
tejet nem adtam le, mert gyogyszert szedek, de mar tele van a fel melyhuto. ) Hogy mit fogok vele csinalni?
Conti,
uj ruhatar: mi hetvegen voltunk a Coraban (Torokbalint) es eleg jo bodykat vettunk, nagyon olcson. Tiszta pamut, eleg jonak tunik az anyaga is, csak kicsit el vannak meretezve. Mintas, es egyszinu osszecsomagolva. De nem voltak rondak. PL amire ra van irva, hogy 18 ho, az meg egyici-picit nagy Ellire. Viszont 5 db hosszuujjunak volt az ara 1290 ft.
aztan volt kettes csomagolasu, az 390-ert , ezek is hosszu ujjuak , es meg a meret is jo volt. 68-asat vettem es csak az ujja hosszu egy picit.
aztan volt ujjatlan 195 ft-ert darabja. Volt meg valai mas is, de az annyira szuknek tunt, hogy a ferjem megkerdezte, hogy ezt most vajon etiopoknak gyartottak?
Es eleg sok babacucc van viszonylag jo aron. En meg vettem terningnacit meg flanelinget ellinek.
A rugdalozokat nem neztem , azt nem nagyon adok ra, csak alvashoz. Halozsakot szinten nem neztem, mi ezeket kaptuk, kolcson van boven belole.
Brokkoli,
mi mindennap megyunk szinte setalni, kiveve a kodot, meg a -5 fokot. Esoben rahuzo a kocsira az esovedot es kesz. Na jo, ha nagyon szakad, akkor azert maradunk. De nem tul sokaig, mert Elli utal a kocsiban lenni es kb haromnegyed ora multan visit. Nem sir, hanem hisztizik. Mostanaban le szoktam engedni a babakocsi tetejet, hadd nezelodjon, igy meg 10 percet ra tudunk huzni. Ha vaalmit intezni kell, akkor kenguru, hordozokendo vagy auto es autosules+babakocsi. Aban imad lenni. Es en a napkozbeni alvasnal feloltozetem, jol betakargatom(kispled, baranybor, nagypled attol fugg, milyen hideg van) es ranyitom az ablakot. Minden nap. Csak 10-15 oercenkent megnezem, nem maszott-e ki a takaro alol es rajta van-e a satyek. Meg arra figyelek, hogy a levego ne nagyon menjen 15-16 fok ala.
Igy alatta van a legzesfigyelo es tud hason fekudni. Es nagyon jokat szunyal.
Agyhartya gyulladas elleni oltas. Szerintetek ha jarunk uszni, meg hetvegenkent egyutt csvargunk mindenfele, akkor indokolt a dolog? a doki nenink huzodozik tole, de rank bizta, dontsuk el.
Sasha,
a nagyanyam nekem mindig azt mondja, hogy a bukos gyerekek fejlodnek szepen, hiznak a legjobban. Hat nalunk ugyan nem jott be, ugy nez ki nalatok igen. Ha semmi mas baja nincs, akkor a mi dokink szerint ez csak tiszta ruha kerdese
A fogfajasra. Ellinek is johet a foga, mert bar meg nem latszik semmi, de neha nagyon keservesen sir, latszolag ok nelkul es ha sikerul megszerezni valakinek az ujjat, akkor ragja nagyon. De ha veletlenul a sajatja is bekerul a szajaba egy felnott ujj melle, akkor nyusszog. Gondolom, az mar faj neki. Probaltuk a Dentinoxot, neki eddig eleg volt.
De a ferjem ment le a patikaba valami fogzas elleni szerert es adtak neki Panadol baby szirupot. Hat en meg nem adtam be neki, de talan ez is egy otlet. Ja es meg a dokit sem kerdeztem meg rola, majd jovo heten.
Van neki mindenfele ragokaja, de legjobban a nagykanalat szereti ragcsalni, gondolom, az jo hideg.
Kryss,
ismeros a foldon taccsanos dolog, ez a mosogato jo otlet. Legkozelebb kiprobaljuk.
A repa is ugyanigy visszajon? Akkor en mar elore felek a hozzataplalastol
Foleg mi lesz a spenottal?
most mennem kell, ebredezik ...
macsek