Sziasztok Csajok!
Már megint jól eltüntem, csak be-bekukkantani van időm, írni sajna nem tellik.
Nagyon elszomorítanak a hírek, még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy bezárják a Szülőotthont. Nem értem, hogy miért luxus,hogy két kerületnek és az agglomerációnak legyen egy szülészete. Felháborítónak és luxusnak tartom azt is, hogy ennyi szakképzett embert csak úgy az utcára tegyenek. Mi lesz Veletek? Mert ha ez még a multi-szférában történne meg, ahol a fizetés egy nullával több, az is szörnyű, de hogy a közszférában, ahová köztudottan az emberek nem a pénz miatt mennek el dolgozni...
Ingrid, nagyon-nagyon együttérzek Veletek, minket (közigazgatás) csak riogattak folyamatosan kb. három éven keresztül leépítéssel, átszervezéssel, regionalizációval, hát az is borzasztó volt. De csak így egyik hónapról a másikra az utcára tenni embereket, ez tiszta agyrém. Ha bármiben, de bármiben tudok segíteni, szólj!
Tényleg az otthon szülésre fognak minket kényszeríteni. Érdekes, a kórházban nem éreztem magam annyira kiszolgáltatottnak, mint amikor a Híradót hallgatom
Képzeljétek, tegnap voltunk hat hetesek, de az életünk még mindig egy nagy felfordulás. Én is csatlakozom a Lipót-transzporthoz, ugye, csajok bevesztek, és közös szobát kérünk, csak siessünk, mert ugye azt is be fogják zárni
Már meg se lehet bolondulni
Szóval Zsófi baba csúcs rendszertelen, néha kisangyal, aztán, mint aki megveszett, folyamatosan rajtam lóg, a rekord szopi kisebb megszakításokkal több, mint négy óra hosszát tartott. Az alvásokkal is ilyen rapszódikus a lelkem, van, hogy négy és fél órát alszik a babakocsiban az erkélyen, van, hogy hajnal negyek 5-től este fél tizenegyig negyed óra- fél órákkal elvan, abból is keveset.
Semmit, de semmit sem tudok tőle előre tervezni, tegnap is hajnali fél kettőre sikerült fogatmosnom, pedig az esti rituálét kilenckor elkezdtük. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Nyugtassatok meg, hogy, lesz ez jobb is. De mikor???
Megpróbálunk mi is menni holnap, de a fentiek miatt sajnos nem tudom megígérni. De azért igyekszünk.
Gyönyörűek a gyerekeitek! Látom, Zéti is imád fürdeni! Zsófi mostanában amikor kivesszük a kádból elkezd sírni, vagyis inkább hisztizni, annyira szeret pancsolni
Boldog névnapot kívánok Fanninak és Ildinek!
Már megint mennem kell, hív a Zseboroszlánom na, ezt sem tudtam befejezni....