Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez egy nagy szemétség de sajna ez mindig igy van ami jó azt nagyon gyorsan megkell szüntetni.
Én azt a korházat záratnám be amibe az a sok ..............@@@@...... jár. :evil:
Mi lesz veletek Ingrid?
Hihetetlen
Nagyon sajnálom reménykedtem benne hogy a többi babámat is ilyen szuper helyen szülhetem meg.
:cry: ÁÁÁÁ szörnyü
:cry:
Most akartam bevinni a kicsi baba cuccokat :x

Ildikó Fanni babának Nagyon Boldog Névnapot!
Nagy nagy puszi.Zéti küldi :lol: Kép

A lipótot is bezárják mi lesz velünk csajok???????

viki28

Fanni lánynak boldog névnapot! :D

Kép
Kép
tekiroll

Én is nagyon sajnálom, már hallottam a hír pár napja, csak azért reménykedtem egy kicsit. Pedig most szükségem lett volna rátok, Ingrid :wink:

Majd írd meg az új fejleményeket is, jó? Mondjuk én most nagyon nem tudom, hogy mi lesz, mert egyébként sem tartoztam a szülőotthonhoz körzetileg, de az első szülésem után a másodikat is nálatok terveztem. Tényleg sajnálom, jó kis kórház volt, sok rendes emberrel.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Csajok!

Nagy sajnálattal olvasom a híreket.... :evil:
Miért szüntetik meg :?: Méghogy nincs rá szükség :?: Amikor megszültem nem volt hely a gyermekágyas osztályon(mert totálisan tele volt),ezért 1 napig a nőgyógyászaton kellett feküdnöm a bébivel.Méghogy nincs ágy kihasználtság :!: :!:
Na mindegy,úgy is mindig az van,amit egy idióta kitalált aztán a többi meg támogatja........ :twisted:

Ingrid!
Nagyon sajnálom a történteket!A nővéremet megkérdezem,ha gondolod,hogy nem-e tudna valami állást, mert a Bethesdában dolgozik.Oksi? Írjál! Pusz

[b]Menyasszon!
Gratula a fogacskához! :lol:
Boldog hónapfordulót,boldog névnapot a kis Fanninak!
Ja és persze Neked is!Ha jól látom,holnap lesz! :lol: [/b]

Fazsu!
Mi újság, hogy viseli Adélka ezt a szörnyű változékony időjárást?Mi nem a legjobban,iszonyú keveset alszik Petrus.Van olyan nap,hogy semmit nem tudok mellette csinálni(vasalás,főzés),mert annyira nyűgös.Nem szeretem hallani,ha sír,mert olyan keservesen tud sírni,hogy megszakad a szívem.A házimunka meg úgy is megvár.Helyettem nem csinálja meg senki. :( Sajnos. :(
Voltunk szerdán koponya + hasi Uh-n.Mindent rendben talált a doktor bácsi.Még jóóóóóóóóóóóóóó!!! :D

Pusszantás Mindenkinek!
Pocakosok ne izguljatok ,lesz hol szüljetek,minden rendben lesz,ez az időszak egy kicsit ramazuris de aztán minden okés lesz!!! :)

Heldzs

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Ingrid!
Nekem is van a Bethesdában orvos ismerősöm! Ha kell szólok neki! A János Kórházban dolgozik az anyósom! Szólj, ha segíthetek!
Azért az érdekes, hogy a hírekben mást mondanak a munkahelyekről! :evil: Azt kommunikálják, hogy mindenkinek lesz állása! :?

Helga!
Adél sem alszik túl sokat! Illetve ő most fél nyolctól hajnali négyig eleget alszik. Napközben inkább csak bóbiskol. Egész nap rázni kell a fenekét! Nem feltétlen kell kézben lennie, csak mozogjon alatta valami. Már azon gondolkozunk, hogy a mózeskosarat, mint egy hintát, felakasztjuk az ajtófélfára. :lol: Még tervezés alatt van a szerkezet. :D Én sem szeretem hallgatni, ahogy sír. Meg olyan édes gesztusai vannak. Olyan aranyo, mikor lefelé görbül a szája. Teljesen levesz a lábamról.
A legújabb probléma, hogy szerintem sokat bukik. Nem annyira a mennyiség, mint inkább a gyakoriság zavar. Nem szeretném, hogy a nyelőcsöve kisebesedjen! :? (Az ágyat megemeltük már és sokszor büfizünk evés közben is.) Talán kinövi nemsokára.

Szép volt a bemutatási istentisztelet. Adél közel három órát kibírt sírás nélkül, pedig nagyrészt ébren volt. Nehéz lett volna kezelni, ha a köszöntések alatt elkezdett volna sírni. Szerintem nem hallottam volna semmit. :)
Jó lenne találkozni! Ti újpesten laktok? Mi Palotán.

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket és a gyönyörű virágot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Szülőotthon bezárásáról olyan szinten cifra véleményem van, hogy még a kezdőbetüit sem merem leirni ide, szerintem nagyjából azért értitek...

Anno az alap Hazaakarokmenni mániám hatásásra alig vártam,hogy haza hozhassam a Fannit, de igy utólag még maradtam volna pár napot, fényképeztem volna azokat a falakat, amiket egyszerüen erre a célra teremtettek, ahol Anyu is született, és egyáltalán, én most nem is irok többet mert erről én részemről nem igen tudok nyugodtan nyilatkozni.

Biztosan majd később jönnek ki ezeknek a bizonyosan ésszerű változtatásoknak a csodás eredményei satisztikailag, de engem azthiszem nem igen fog vigasztalni ...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?:

http://fannihermina.blog.babaszoba.hu
Vendég

Menyasszony! Neked is sok boldogot! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Elsőként NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK AZ ILDIKÓKNAK!!! :D :D :D

A kolléganők nevében is köszönjük az együttérzést és a jó szavakat!!!
Állás ügyben elfogadunk minden segítséget,a Bethesda lehet hogy a csecsemős lányoknak jól jönne...
Fazsu!A Jánosról még lehet,hogy beszélünk... :D :D :D
Tényleg köszönöm,hogy ilyen segítőkészen álltok hozzánk.El sem tudom mondani,mennyit jelent!!!
Még annyit arról,hogy minden elbocsátott dolgozónak lesz állása az eü.-ben,hogy Horváth Ágnes államtitkár azt nyilatkozta csüt.este az m1-en,hogy természetesen lesz állás,hiszen ott lesz a sok ápolási és krónikus osztály,és oda kell ember...Köszönjük,kedves Ágnes!!!Bár jellemző a gondolkodásmódjukra,hogy a beteg,aszthmás gyerekeket meg berakják a város egyik legforgalmasabb útja mellé,mondván,hogy gyógyszerre van szükségük,nem jó levegőre!!!Tényleg az ember agya elszáll.Az könnyen beszél,akinek nincs még gyereke!!!
Jaaaaj,abba is hagyom,mert csak előjönnek az indulatok...

Vigyázzatok magatokra!Pusszantás:Ingrid
patak

Sziasztok!

Na hát az a nö(vagy mi) Ágika alapbol egy gyökér feje van föleg ha megszolal az embernek a bicska kinyilik a zsebében :x
Tiszta nem normálisak :twisted:

Ildikók sok-sok Boldog Névnapot!!
Kép Kép

Sok pussssz mindenkinek
(igy nyakig a takaritásban :? )

viki28

Na azért még ezt is elküldöm:)
Csak az Ildiknek:) Kép

viki28

FIGYELEM!

Az Újpesti Szülőothon dolgozói TÍLTAKOZÓ DEMONSTRÁCIÓT szerveznek a Szülészet-Nőgyógyászati Osztály bezárása ellen!
A demonstráció időpontja: 2007.március 14. szerda 13:00
helye: A Szülőotthon elött (IV.ker.Görgey A.u.69.)

viki28

Kép

CSAJOK!!!!!!!!
SZOMORÚ OKOKBOL DE OTT RANDIZUNK!!!!

viki28

Sziasztok Lányok!

Most jöttem haza az osztályértekezletről.Hát,sok újat már nem tudtak mondani.Ápr.1-től nem köt az OEP szerződést ránk.Ennyi.De talán még tudnak nekünk nyerni egy kis időt... :?

Látom Viki már feltette a felhívásunkat.Arra kérek mindenkit,akinek egy kicsit is számítottunk,jelentettünk valamit,jöjjön el.Ha már a végeredményen nem is változtathatunk,legalább emelt fővel,büszkén tudjunk búcsúzni!!! :cry: :cry: :cry: (Na,mindjárt sírok...)

Pusza mindenkinek:Ingrid[/b]
patak

Sziasztok csajok!

Én is hallottam a híreket, hogy bezárják a szülőtthont és ahogy olvasom ez már tényleg így lesz :( . Nem igérem tutira, de Benivel mi is megpróbálunk elmenni szerdán!!!! De ne harizzatok, ha nem jön össze!!!!!!!
Nekem csak jó véleményem van a szülőotthonról mindenki, de még a takarítónőket is beleértve baromira kedves és figyelmes.
Mesélek egy picit a szülésről:
Január 29-ére voltunk kiírva és aznap befeküdtem a kórházba. Benikém vagy ahogy Ingrid mondaná Bendegúz :lol: :lol: megváratott minket nem akart kibújni. Aztán 5-én hajnalba már éreztem, hogy görcsölök négykor elkezdtem mérni az időt és akkor 2-3 perces fájásaim voltak. Szóltam a nővérnek és lementünk a szülőszobára. A doki sajna nem tudom a nevét baromi aranyos volt sokat segített. Már lenn is maradtam csak a beöntés után fürödni mentem fel az osztályra. Közben hívtam a párom, hogy jöhet elindult a kisfia :D :D !!!!!!!!
Közben Ingird is megérkezett pici fiunk megvárta Őt, hogy nála szülessen 8) :P !!
Közben megérkezett az orvosom is . Mondta, hogy délig meg kell szüljünk. Sajna a végén császár lett belőle, de minden fájdalmat megért :D :D :D !!!!!!!!!! Igaz a végén már üvöltöttem a fájdalomtól ( Ingrid utólag is bocsika érte ) , de akkor már nem bartam csendben lenni :oops: :oops: :oops: . Mikor vittem még a műtőbe is jöttek a fájások na az kegyetlen volt alig vártam, hogy megkapjam az epidurált. A műtét elött beszélgetett velem egy hölgy azt hiszem Ő aneszteziológus nagyon kedves és figyelmes vlt én meg elbőgtem közbe magam!! 13.17. perckor megszületett Benedek János 4250 gr. és 52 cm-vel. Érdekes ez a császár mert éreztem mikor kiemelték. Egy picit még behozták hozzám, de csak a kis pofiját láttam és a pici kezét épphogy megsimiztem. Benedeket levitték engem a műtét után pedig az örzőbe vittek.
Aznap kétszer is behozták hozzám és olyan édes volt egyből szopizott azt hittem elbőgöm magam.
Másnap reggel mentem fel az osztályra és február 14-én pont Valentin napon mentünk haza!!!!
Nem is tudom megköszönni azt a sok kedvességet figyelmességet amit az ott dolgozoktól kaptam. De nagyon köszönöm és nagyon hálás vagyok mindenkinek érte :D :D :D !!!!!!!!
Benike már több mint 5 kg és van mikor 200-at is szopizik nagyon nyugis jó baba!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek Edit
rozi79

Nagyon köszönjük, köszönöm a névnapi köszöntéseket és a szupercuki képeket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt pedig Fanni külldi Zétinek, csak úgy :) Kép Kép

Elmondhatatlanul sajnálom, hogy ott fogunk randizni Viki, (meg a többiek) de megyünk, hogyne mennénk, habár a kisördög sajna azt sejteti velem, hogy rajtunk kivű nem sok mindenkit fog meginditani a dolog, de AKKOR IS !

Nagyon- nagyon -nagyon csúnya véleményem van, amit nagyon szivesen leirnék, de mivel azok itt úgysem olvassák (meg sehol) a véleményünket, igy nem teszem, pedig hihetetlenül választékosan tudok káromkodni, de tényleg ! :evil: :oops: :twisted:
Vendég

Az Újpesti Szülőotthon dolgozói tüntetést szerveznek a szülészet-nőgyógyászati osztály bezárása ellen!!!
2007. március 14.-én 13.00 az Újpesti Szülőotthonnál (Görgey Artúr utca 69.) Ne engedjük, hogy Újpestnek ne legyen szülészet-nőgyógyászati osztálya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkit,aki segíteni szeretne vagy egyetért a demonstrációval szeretettel várnak!Nem csak a nőket,hanem a férfiakat is, hiszen ez nekik is fontos!
Aki csak teheti tegye ki a üzenőfalára, hogy minél több emberhez eljusson ez a hír! NEM HAGYHATJUK, HOGY BEZÁRJÁK A SZÜLŐOTTHONT

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

BUDAPEST IV. KERÜLET Szülészet-nogyógyászat 1091 Állami Egészségügyi Központ

BUDAPEST IV. KERÜLET PIC 1076 Péterfy Sándor u. Kórház, Bp.

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Én szoltam már mindenkinek akinek tudtam! :? :( :cry: :evil:

Ildi küldök püt
Jaaaaaa és ezt Zé küldi Fanninak mos csinálta :lol:
Kép

viki28

Ugy veszem észre tényleg kezdek dili lenni.
Jaa van még egy jo hirem képzeljétek most hogy Zétikém 5hós lesz megis kapom a családimat a héten :lol: :lol:
Jó mi?

Na pá megyek világgá tök jó idö van Kép

viki28

... nos igen, valóban , a IX. kerület itt van pár percre...
Aztán meg majd csodálkozni fognak, hogy jelentősen megnő az otthonszülések száma...

Én nem is tudom , hogyan képesek jól összeszokott csapatokat, a hivatásukban kiváló embereket, szana-szét szórni az országban, esetleg olyan területre bekényszeriteni, amit majd esetleg nincs jobb alapon elvállalni kényszerülnek, és persze, hogy nem túl lelkesen fogják végezni, aztán majd megy a zúgolódás, hogy a nővérke lassú, az asszisztens meg nem tudja mit hol van: JÓÓÓ HOGY, mivel eddig nem azon a területen dolgoztak 15-25-30 évig...

És akkor még ott van az állampolgár, aki ott szül, ahol lehet, meg szabad ! nem ott , ahol szeretne, meg ami közel van (volt...) És akkor még a többi egészségügyi területről nem is beszéltünk...

"""Sürgősségi ellátást az ország bármely kórházában mindenki többlettérítés nélkül kap.""" Ahh, el vagyunk mi kényeztetve, neem ???

Na, megint befejezem, mert nem tudok szépeket irni..

Zéti nagyon ügyes, Fanni megnézte (tényleg! ) és szerintem nagyon tetszett neki, nekem mindenképp!!!

Kép

Szerdán tali (sajnos ... !!! , mármint az apropója)
Vendég

Szia Ingrid!

32. hetes kismama vagyok, Rákospalotán lakom. Menyasszon ajánlotta, hogy kérdezhetek tőled, remélem nem gond.

Aggasztanak a bezárásról szóló hírek. Dr. Győry Attilához járok, május 15-re vagyok kiírva. Ha ne adj Isten bezárják a Szülőotthont, akkor velünk kismamákkal mi lesz? Mindenki kötelezően megy, ahova tartozik vagy ahova az orvosa tartozik?

Egyik barátnőm nálad szült, és nagyon sok jót hallottam felőled. Bízom benne, hogy találkozunk!!!!!
Apás szülést szeretnénk, nem tudom kit kell felhívni ez ügyben? Ha jól hallottam van valamilyen "eligazítás" elötte a szülőknek.

Segítséged előre is nagyon köszönöm!

Timi
kovati

Szia Timi!

Sajnos pontos választ most nem tudok adni. :oops: Elvileg úgy van,hogy április 1-től a palotai betegek-kismamák az Uzsokiba tartoznak.Namost egyrész ők még nincsenek felkészülve erre,másrészt vmi olyasmit is mondott a rendelet,hogy akik már járnak vhová-vkihez terhesgondozásra,azok még annál az orvosnál szülhetnek júni végéig.De ennek alaposabban utána kéne nézni az eü.min.honlapján (www.eum.hu) :roll:
Aztán kérdéses,hogy a Győry főo. merre fog menni,talál-e helyet magának...???

Sajnos most csak ennyit tudok mondani... :oops:

Pussz Mindenkinek:Ingrid
patak

Sziasztok Csajok!

Már megint jól eltüntem, csak be-bekukkantani van időm, írni sajna nem tellik.

Nagyon elszomorítanak a hírek, még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy bezárják a Szülőotthont. Nem értem, hogy miért luxus,hogy két kerületnek és az agglomerációnak legyen egy szülészete. Felháborítónak és luxusnak tartom azt is, hogy ennyi szakképzett embert csak úgy az utcára tegyenek. Mi lesz Veletek? Mert ha ez még a multi-szférában történne meg, ahol a fizetés egy nullával több, az is szörnyű, de hogy a közszférában, ahová köztudottan az emberek nem a pénz miatt mennek el dolgozni...
Ingrid, nagyon-nagyon együttérzek Veletek, minket (közigazgatás) csak riogattak folyamatosan kb. három éven keresztül leépítéssel, átszervezéssel, regionalizációval, hát az is borzasztó volt. De csak így egyik hónapról a másikra az utcára tenni embereket, ez tiszta agyrém. Ha bármiben, de bármiben tudok segíteni, szólj!
Tényleg az otthon szülésre fognak minket kényszeríteni. Érdekes, a kórházban nem éreztem magam annyira kiszolgáltatottnak, mint amikor a Híradót hallgatom :( :evil: :evil: :evil:

Képzeljétek, tegnap voltunk hat hetesek, de az életünk még mindig egy nagy felfordulás. Én is csatlakozom a Lipót-transzporthoz, ugye, csajok bevesztek, és közös szobát kérünk, csak siessünk, mert ugye azt is be fogják zárni :evil: Már meg se lehet bolondulni :twisted:

Szóval Zsófi baba csúcs rendszertelen, néha kisangyal, aztán, mint aki megveszett, folyamatosan rajtam lóg, a rekord szopi kisebb megszakításokkal több, mint négy óra hosszát tartott. Az alvásokkal is ilyen rapszódikus a lelkem, van, hogy négy és fél órát alszik a babakocsiban az erkélyen, van, hogy hajnal negyek 5-től este fél tizenegyig negyed óra- fél órákkal elvan, abból is keveset.
Semmit, de semmit sem tudok tőle előre tervezni, tegnap is hajnali fél kettőre sikerült fogatmosnom, pedig az esti rituálét kilenckor elkezdtük. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Nyugtassatok meg, hogy, lesz ez jobb is. De mikor???

Megpróbálunk mi is menni holnap, de a fentiek miatt sajnos nem tudom megígérni. De azért igyekszünk.

Gyönyörűek a gyerekeitek! Látom, Zéti is imád fürdeni! Zsófi mostanában amikor kivesszük a kádból elkezd sírni, vagyis inkább hisztizni, annyira szeret pancsolni :D
Boldog névnapot kívánok Fanninak és Ildinek!
Már megint mennem kell, hív a Zseboroszlánom na, ezt sem tudtam befejezni....
berna

Sziasztok!

Látom egyre többen vagyunk már a dili osztályon
Jó buli lesz :lol:
Alakul Zsófi baba is a többiekhez.
Én lehet hogy mocsok piszok dög vagyok de már délután olyan hisztis volt hogy alig vártam már hogy elaludjon :? :lol:

Ildikó megtetszett kapni a pümet????????????????????

Mert igy hogy fogjuk egymást megismerni?

Komolyan mondom hogy mint ha a szivemböl szedegetnének ki darabokat mikor rá gondolok hogy bezárják azt a helyet ahol az életem legszebb pillanatait éltem át.
:cry: :cry: :cry:
Kép
Vasárnap Forma1 :lol: :lol: :lol:

viki28

Ö az én Nagyikám imádom :lol: :lol: :lol: Kép

viki28

Viki ! Nem kaptam püt, néztem már tegnap is !

Mi egy világoskék-sötétkék Pierre Cardinnal leszünk, cuki kék- a látásban engem enyhén akadályozó- , ferde, viszont praktikus napernyővel az elején, benne egy rózsaszin sapkás igen mosolygós kis főemlőssel, a tolókarba kapaszkodva egy felindult ám csendesen nézelődő enyhe babahájjal küzdő anyatigris, egy a hétvégi autós esemény (gyorsulás) miatt elvarázsolt apa, és egy vörös hajú , aggodalmaskodó de kedvenc Nagyi.

Kb.

Megvan fejben az El Bandi ? Nnnna, akkor nem lesz gond :)

Nagyon ari a nagyitok aki a Zéti ifjú dédije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berna: Ahh, nagyon kis fiatal még a Zsófi, én sem hittem el, de az ember simán vissza sirja ezt az időszakot , legelőbb , amikor a füledet harapja majd az Új és Első fogával,közpen széttépi a kedvenc újságod legújabb számát...Ez most nem vigasztal Téged gondolom, úgyhogy sok-sok erőt és kitartást Neked!!!!!!!!! Éljenek az Anyák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akiknek kezében ugyebár a Világ sorsa!

A mi dokinkat felhivtuk , Ő MÁV, vagy Honvédos lesz.

Nah, menek alduni, mégsem illik karikás szemekkel demonstrálni, habár még az hozzá tartozik a dologhoz, hogy azért az is elég nyomasztó, hogy mondjuk 10 anyából 4 tud eljönni, egész egyszerüen azért, mert egy friss kismamának, terhesnek, kisbabásnak, stb nem feltétlenül kell demonstrációra mennie normál esetben,nem is tud, örül , ha zuhanyozni eljut, szóval a megjelentek száma távolról sem fogja jelenteni az összes érintett számát...töredékről beszélhetünk csupán, de ez sajnos már korházak bezárásánál is igy van... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Fanni és Buborék :)
Vendég

Újpestiek! Palotaiak!
Fótiak! Dunakesziek! És akik Újpestre járnak nőgyógyászhoz!

Az ÚJPESTI SZÜLŐOTTHON dolgozói tiltakozó demonstrációt szerveznek a Károlyi Sándor Kórház Szülészet-Nőgyógyászat Osztályának bezárása ellen.
Mindenkit várunk a Szülőotthonhoz (IV.ker.Görgey A.69.), akiket érdekel a Szülőotthon további sorsa és akik nem akarják, hogy bezárjon.
A demonstráció időpontja: 2007.március 14. Szerda 13:00
jennyfer

Sziasztok

Elözször is nagyon szomoru vagyok hogy bezárják a Szülöotthont: :cry: Már nem vagyok ujpesti,de ott születtem ott éltem...a szulootthonba hoztam világra mindkét fiamat méghozzá Györi doktorurnál.
Nekunk anyukáknak csodálatos érzés volt , ahogy abban a picinyke kis korházba mennyire családias hangulatban közelitettek felénk.
Nem egy voltál a sok kozul hanem hanem Te magad voltál az az egy!!

Én legalábis mindig igy éreztem....a szivem szakad meg:(
Érthetelen és fel-el fogadhatatlan hogy pont egy olyan "illetékes" dönt sok ezer anyuka és babája jövöjéröl akinek max akkor lesz majd ha a szentlélek megszálja.
Igy szét bombázni egy évek ota összeszokott csapatot :cry:
tele vagyok indulatokkal......mennék én is demonstrálni de már nem pesten lakom...de lélekbven Veletek leszek

És ezentul ha arra járok már nem lesz mit mutatni a fiaimnak? hogy látod ebben a korházba születtél.......komolyan olyan mintha egy darabot kitépnének az ember szivéböl és az emlékeiböl :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
zsenge

Sziasztok!

Reméltem, hogy nem tudok menni a Szülőotthonhoz... de csak mert bíztam benne, hogy ma este már Prágában leszünk (második otthonom! :) ). Hétfőn kiderült, hogy nem jön össze. :(
Pedig gondoltam, még babázás előtt nosztalgiázom egy picit.

Viszont így ma délután meg ingatlanossal (meg építésvezetővel)van randink, mutat nekünk egy épülő házikót, mert családi zűr miatt sürgős költözhetnékünk támadt. Nem örülök neki így a második félidőben... pláne, hogy valszeg szülés körül tudunk majd csak költözni. :(
És bár elég messzire megyünk (Érd), az első gyermekemet mindenképp itt szerettem volna világrahozni. Nem utolsó sorban, mert annyira sok infot szereztem már róla itt a fórumon, hogy bár nem ismerek onnan senkit (dokimon kívül), olyan, mintha régi ismerősök lennénk (pl Ingriddel is). A másik nagy előnye a Szülőotthonnak, amit Ti is tudtok, és már említettétek, hogy családias, nem pedig futószalag munka zajlik. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy 200 ágyas szülészeten feküdni. Még lehet, hogy megtudom :( , mert mint érdi a SOTE-hez fogunk tartozni. A másodi babával mindenképp.

Délelőtt hív a csajszi, hogy mikor találkozunk, de úgy számolom, hogy kis időre részt tudok venni a demonstráción. Kár hogy ilyen rossz az apropója a randinak! :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

És íme egy kép a pocaklakóról (ha sikerül feltenni), aki itt szeretne születni! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Először is:Köszönet mindenkinek,aki velünk volt a Szülőotthonnál!!! Nagyon jó volt találkozni Veletek!!!Ha esetleg valakit kihagytam volna,azért ezer bocs
:oops:

Viki

Én is Kimi rajongó vagyok :) :oops:

Fazsu,Heldzs

A Bethesdában kinél érdeklődhetnének a lányok állás ügyben?

Mégegyszer köszi,hogy eljöttetek!Pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Pusssssz csajok!

Egy élmény volt saja nem jó emlék de azért nagyon jó volt talizni veletek :lol:
hehe szoval értitek

Ingrid örülnénk ha valami jót is tudtunk volna tenni hogy ott voltunk :( :?
(tök jó hogy többesszámba irok)
Akkor szombaton királyság Kimi az élen :lol:

Ildi azt mondta Zé hogy tök jó csajszid van rola álmodozott hazafelé :lol: :wink:

Zétikém küldi az összes kedves szülös dolgozónak.
Kép
Meg Anya is imádja ezt a virágot :lol:

Puszim lányok

viki28

Sziasztok!

Mi is reméljük, hogy ért valamit, hogy ott voltunk- mármint nekünk igen, de azoknál, akiknél "kell"..

Zéti baba nagyon klassz pasi, azt hittem, photo shoppos képek vannak fent róla, de TÉNYLEG olyan szép élőben is !!!
Meg az anyuci is naon kis csinivagánylánynak tünt !

Fanni választott délután egy rózsaszin fülvédős fejkendőt- szerintem Zétinek akar tetszeni, de nem faggatom, hagyom a fiatalokat :)

Berna: nagyon ügyik vagytok, hogy el tudtál jönni!!!!!!!!!!!!!!!

Tekiroll: tök jó ez a Pocaklakós kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az az egészben a legrosszabb, hogy tényleg, mire fogunk mi vajon mutogatni pár év múlva, ha mégis sikerül nekik bezárni, egy plázára? Évekig üres, szemétkupacokkal teli épitési területre?

Meg olyan jó lett volna néha megbeszélni oda , elé randit, én azért még remélem, hogy mégsem zárják be...

Ingrid: mi szerintem nem taliztunk, de remélem lesz rá még szebb alkalom, mint ez !
Vendég

UI: BOLDOG 5. HÓNAPOT ZÉTÉNYNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

+ egy kedvenc virág Vikinek Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem tom, ki hogy van vele, sosem voltam semmiféle demonstráción. Kár, hogy pont ez volt az első... :? Másra számítottam. De ez így volt "jó" :?: . Azt hiszem, ahogy Ingrid is írta (és asszem el is hangzott) emelt fővel, büszkén... Összeszorult a szívem. :( Pedig én még nem is szültem.
Nem is folytatom. Csak reménykedem... Lehet, hogy nagyon naív vagyok?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Ildikó! Köszi! Kár, hogy a Fanni már foglalt! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szisztok!

Csodálatosan gyönyörü napot mindenkinek!
Tegnap miután hazajöttem kaptam egy levelet
az én Zétim apukájának az ügyvédje küldött levelet
DNS vizsgálatot szeretne és ha ö az apa elismeri és a nevére veszi.
Ez egy ponton jó és nagyon örülök neki hogy végre jelentkezett.
De még nem is látta öt teljesen felesleges mert tiszta apja.
A báját azt tölem örökölte :lol: :wink:
Ugy néz ki hogy lassan rendezödik a helyzetünk :lol: :D

DRÁGA EGYETLEN ILDIKÓM MÁR EMAILT IS IRTAM NEKED!!!!!
Fannika nagyon szuper csajszi tök édes
Köszönjük szépen a virágot is :lol:

Remélem Zsófika is jó kislány volt :lol:

Na pusssssz csajok
Megyek ünnepelni :? :lol:

viki28

Viki!
Ez tényleg nagyon jó hír :!: :!: :!:
Nagyon drukkoltunk / drukkolunk, hogy végre rendeződjenek a dolgok! Jó ünneplést és szép napot Nektek is, -és mindenkinek!

Mi kinnt vagyunk Erdőkertesen, azapa szombaton egész nap a Hungaroringen bohóckodik majd, mi meg vissza megyünk pestre, mert itt elég gáz lenne egész nap uncsizni.Otthon is az lesz mondjuk :?

Este gyövök még :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Igen,azt sjtettem,hogy nem tudtam minden ismerőssel váltani pár szót,sajnos :cry: De remélem,legközelebb,jobb apropóból kifolyólag,majd sikerül bepótolni... :lol:

Dolli
Még én sem voltam sosem demonstrálni,de azon gondolkodtam,lehet,hogy eljött az az idő,amikor muszály lesz menni...???
Mi kimondottan politika mentes demonstrációt szerettünk volna tartani,és ez többé-kevésbé sikerült is.A polgármester és helyettese felszólalása előre nem volt betervezve,azt sem tudtuk,hogy eljönnek,csak közvetlen előtte derült ki.Az meg gondolom természetes,hogy ők nem hagyhatták ki a politikát...Akkor komolyan megijedtem,mi lesz itt,amikor megjelent 2 emberke piros-fehér-zöld ingben meg nemzeti színű karszalaggal,de szerencsére mindenki tartotta magát a BÉKÉS fogalmához.

Tegnap,amikor megláttam ennyi embert(bár sokan azt mondják,hogy kevesen voltunk,azért a villamost majdnem sikerült megállítanunk!!!
:) :) :) és szerintem többen lettünk volna,ha később tartjuk)és tudtam,hogy a többség tényleg azért jött el,mert szeret minket és jelentünk nekik valamit,nekem is összeszorult a szívem és újra megfogalmazódott bennem az,ami napok óta:NEM AKAROK INNEN ELMENNI MÁSHOVÁ DOLGOZNI!!!(most is mindjárt bőgök...)Sokan kérdezték,hová megyek,mit fogok csinálni,őszintén szólva,már keresem az új mhelyemet,de minden porcikám tiltakozik ellene.Ez a ház tényleg a "családom"(volt),ami minden egyes nap bővült Veletek és a többi kismamával-bébivel.Még nem vagyok olyan öreg :),de az első "gyermekem" nyáron lesz 14 éves,és szó szerint,sokszor nem tudok úgy végigmenni az utcán,hogy ne találkoznék legalább 1 ismerőssel.(már bőgök... :cry: )És természetesen itt vagytok TI is!!!Akiket így vagy úgy,de ismerek,kedvelek,szeretek...Annyi mindent elvesznek most tőlem-tőlünk...

No jó,majd ha 2 értelmes mondatot tudok írni,folytatom!

Addig is pussz Nektek:Ingrid
patak

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SZÖRNYÜ EZ AZ EGÉSZ HELYZET.
bÁR CSAK NYERNÉNK EGY 5ÖST A LOTTON

INGRID EGY TÜNDÉREK VAGYTOK MIND MIND
VELETEK SIRUNK ÉS A SZIVÜNK VÉRZIK!!!!!!!!!!!! Kép

viki28

Ez igy van, csatlakozom a lányom pasijának az anyukájához.
Szörnyű és nevetséges egyben.

:evil: :evil: :evil:
Vendég

Ingrid! Nem lennék jó pszichológus... Együtt sírnék a pácienssel. :cry:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Lehet, hogy 2 héten belül meghaladjuk az öt kilót! :) Ennek nagyon örülök. Viszont öt kiló fölött másik terpeszbetétre lenne szükségünk.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek 3-as számú (5-7 kg-os) terpeszbetétje, és kölcsön adná-e néhány napra. Szerintem 1 hétnél tovább biztosan nem viseljük! Ápr. 3-án megyünk kontrollra.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Most olvasom, hogy mi történt. Nagyon sajnálom a szülőotthont :cry: A párom is, én is és a kicsi fiam is ott született. Jó lett volna a testvérkét is ott szülni és szerettem volna megélni, hogy az unokám is ott szülessen.

Képzeljétek mi tegnap voltunk 5 kg. Jól behoztuk a kezdeti lemaradást. Mi a héten voltunk csipő uh-on és mindent rendben találtak, úgyhogy nekünk szerencsére nem kell terpeszpelus. Jövőhéten pedig megyünk az első oltásra. Jaj egy kicsit félek tőle.
Egyébként egy hete átalusszuk az éjszakát este kilenctől hajnal háromig-négyik alszik a kis Emilkénk. Ekkor szopizunk egy kicsit és hétig megint alszunk. Szóval egy rossz szavam sem lehet rá.

Így mosolygunk:

Kép

Kép
alinkat

Fazsu, Alinkat : Gratula a súlyokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És Emilkének az átalváshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg a Tündérmosolyhoz :)

Fanninak kibújt a 4. foga!!! :)

Kép
Vendég

UI: Egyáltalán nem voltunk kevesen a demonstáción!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most találtam rátok, remélem csatlakozhatok :lol:
Én is a szülőotthonban szülnék/szültem volna/szülök szeptemberben és a Győry főorvos úrhoz járok.
Nagyon felháborító a hír, hogy meg akarják szűntetni a kórházat. Múltkor mondta a doki, hogy ők sem tudják hogy mi lesz...

Patak veled mi lesz? (ha jól értettem soraidból akkor te is ott dolgozol).. Teljesen ledöbbentem amikor meghallottam. Én is évekig egészségügyben dolgoztam, mint rtg.assztisztens a jános gyereksebészetén. Mindig sírnak, hogy nincs ember az eüben és akkor most mégjobban rombolnak.. egyszerűen nem fér a fejembe, pláne, hogy a szülőotthon helyén állítólag plasztikai sebészetet akarnak :evil: :evil:
Döbbenet...

Remélem nem haragszotok, hogy így hívatlanul beállítottam :roll:
zsiráflány

Sziasztok!

Ildikó Tündéri a 4fogu Fanni baba:)
Ugy látom most már tényleg illö lenne hogy a kispasim összeszedné magát és kibujtatná azokat a fogakat.
Milyen már hogy a "nöjének" már van neki meg még semmi.
Én még mondjuk azt sem tudom hogy mikor fog ülni mert még a fejét sem tudja tartani :roll:
Nehéz a tök :lol:
Kép
Imádom ezt a képet :lol:

Fazsu,Alinkat édik lehettek azért az nem semmi :lol: :lol:

Kép
Zétim küldi a CSAJÁNAK :lol:
(még jó hogy fiam lett képzeld ha lány lenne :roll: :shock:
már most nyávogna mint az anyuci :lol:

viki28

Szia Zsiráflány!

(keresek ilyen képet)
Üdvözlünk itt téged is.
Remélem hogy kislányod lesz a fiam gyüjti a csajszikat :lol:
(vicceltem csak :wink: )
Ö már szerelmes Kép
Amugy mit szeretnétek?
Név? Elsö baba?
Hát nem irigyellek már mint ez miatt a helyzet miatt hogy nem tudni hogy mi lesz hogy lesz a korházzal.

Emilke egy bübájos pasi lesz itt versengés a csajokért :lol:

Fanniba meg lassan én is szerelmes leszek :roll:

Na jó elég a sok hülyeségemböl
Bocs csajok csak egyedül vagyok itthon Zé alszik unatkozom :lol: :lol:
Pussssssz

viki28

szia :)

Én lánynak tervezem, a férjem fiúnak. Nevek még nincsenek, de lánynévben a Fanni és a Fruzsina, fiúban a Máté a menő.

Nagyon szeretném, ha megmaradna a kórház... a dokimhoz ragaszkodom, már múltkor is mondtam neki, és azt mondta, hogy ne aggódjak :D Szülni úgyis megszülöm, de azért nem mindegy, hogy milyen körülmények között...

Puszi
zsiráflány

Sziasztok!
Na megvolt a nagy shopingolás
Nem vettem semmit:))))
Föleg mert szombaton börze van na majd ott 10 ezer :? :lol:

Ingrid csak neked:)
Kép
Van szebb is csak én nem tudom lekicsinyiteni :(
béna vagyok hozzá :?

Zsiráflány!
Persze hogy nem mindegy hogy egy "szalagon" vagy egy ilyen jó környezetben szülöd meg.
Ahol mindenki kedves,és nagyon személyes az egész.
Én is nagyon kislány párti voltam de nagyon örülök hogy fiam lett ez egy szerelem :roll:
Imádom egésznap puszilgatom
Ő NEM A ZÉ csak tetszik:) Kép

viki28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?