És gyorsan egy pár sor rólunk:
Anya lassan bekattan a dolijátol, bár éppen leadta pihentetni a konzulensének az eddig megírt oldalakat, de a neheze még csak most jön neki. Ahhoz, hogy haladni is tudjon az egésszel, hol az egyik, hol a másik nagyinál laktunk mostanáig. Bár így sem haladt valami gyorsan az irományával, mert mindig elcsábítottam játszani, hancúrozni, aludni délutánonként...
De most múlthét hétfő óta ismét itthon, ki tudja meddig.
Megpróbáljuk a barátnős lemaradásokat behozni, így minden nap megyünk valahova, s mivel a környezetünkben szinte csak lányos mamák vannak, így csajozhatok egy csomót!
Anya már most fél, milyen kamasz leszek. Ugyanis a csajokat már most pillanatok alatt lenyűgözöm.
Hála Istennek minket ezévben eddig elkerült minden kórság. (kopp-kopp-kopp). Ennek ellenére Anya elcitált a dokihoz az egészséges rendelésre. 9940 g-ot nyomok, s kb. 81 cm-re nyúltam meg ezidáig.
Enni továbbra sem vagyok hajlandó, de a doki megnyugtatta Anyát, hogy a gyerek teljesen egészséges, nincsen semmi baja, fogadja el, hogy én tudom, hogy miből, s mennyit akarok enni.
Van kb. 2-3 kaja, amit megeszek, azon kívül mindent ellökök magamtól, de úgy, hogy megkóstolni sem vagyok hajlandó. Anya nagyon szokott örülni, amikor főzöget nekem, én meg köszönöm nem kérem, mert ránézésre nem tetszik.
A Vigantolt nekünk is szednünk kellett volna télen, mint utóbb kiderült, de Anya eztet nem tudta, így ez kimaradt a téli menüből. De állítólag semmi gond, hogy így alakult. Minden renben a csontozatommal a dokibá szerint.
Esténként még mindig fognom kell Apa kezét, míg álommanó elaltat bennünket.
Hablatyolok a magam kis nyelvén, amit néha még Anya is alig ért, ugyanis csak az első szótagokat használom, viszont azokat mondattá rakom össze. Anyát továbbra is csak "Aaaaaa"-nak hívom, pedig ha megfeletkezek magamról, akkor szépen ki tudom mondani, hogy ANYA. De egyik nap úgyis megered a nyelvem, s folyékonyan úgy fogom lökni a dumát, hogy le se tudnak majd állítani.
Anya per pillanat járni is alig tud, mert hétfőn elment tornázni. engem meg leadott a játszóházba. Haza se akatam jönni onnan. Állítólag holnap is megyünk.
Puszi mindenkinek: Balababa