Új privát üzeneted érkezett!

Kata, lehet, h csak engem nem komál a rendszer. :oops: 8) :lol:

Zsóka, énisénis, akartam kérdezni, milyen az kakaóbuli??!! Milyen zenéket játszanak?! :roll: :)

Kata, az én virághagymáimra az van írva, h márc, áprl., máj (pl a kardvirág hagymát is most kéne elültetni..hú,te olyan klafi virágokat vettem, majd csinálok róla sok pikcsört, ha kinyílnak ok. :oops: 8) :wink: De csak, ha nem zsibbasztalak vele titeket.. 8) Szal sztem, ha van időd, amíg a kisnagylány napozik a babakocsiban, tudsz kertészkedni. annyira jó kikapcsolódás. :) :)

Zsófi, jó tanítást, és köszi! :D :D

Leviszem a fiúkat a kertbe, h fáradjanak, majd jövök, addig is pusszok:e
mazsolák
 
 


Helló!

Pocsék esténk volt... Niki belázasodott már megint... Fájt a pocija egész éjjel, egyszer még hányt is picit. Enni azóta sem akar... Én nem tudom már mi van, lassan 2hete folyamatosan van valami baja :roll: :cry: . Előtte meg 1évig szinte semmi :shock: Ki érti ezt???

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


LIZIRIBIZLINEK BOLDOG 5. HÓFORDULÓÓÓÓÓÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 

 
 

Lizának boldog 5.hófordulót !
jó az új vonalzód Kata !!
tök édi lehetett Liza, h. így tolerálta, h. te tudj aludni. Laura ha fent volt éjszaka, mindig torkaszakadtából, céklafejjel üvöltött.

édes Liza állig betakarva a babakocsiban. ilyenkor amikor alszanak, olyanok, mint a kisangyalok.

Edus, Kata
, kertészkedésért irigy-irigy !
ezeket az első tavaszi virágokat én is imádom, meg az orchideát, meg a liliomot. ja meg az orgonát, mert az olyan anyáknapi. mindig jártunk régen {kamaszként} orgonát lopni anyukáinknak.. :oops:

nekünk a telken van egy-két virág, de inkább anyukám jár ki kapirgálni. múltkor aranyesőt hoztunk, nagyon szép volt.

Nikinek jobbulást !! és sok gyógypuszit küldünk!!

Klári, zöldfüüszereket én is használok {bár szerintem a sz.dió és p.paprika nem az}, de szerintem nem sokat dob a kaján, mert jellegükből adva nem túl dominánsak, mint pl. mondjuk a chilli v ilyesmi. meg ahogy korábban is írtam, szerintem csak nekünk íztelen meg sótlan, nekik nincs mihez viszonyítani.
dehát babáknál is, ki ez - ki az. ki finnyásabb, ki mindent megeszik stb... lényeg, h. vmi csússzon nekik, ami egészséges és még fincsi is.

ja, kajáról jutott eszembe, h. Laura mostanában kenyeret meg zsemlét kunyizik, amikor látja, h. reggelizünk. és tiszta boldog, ha kap egy borsónyi falatkát. persze a kezébe, és ezt mind egyedül tömi a szájába az ujjacskáival. u.ez a kölesgolyóval. és közben ollllyan boldog, önelégült arcot vág, h. megzabálom. h. ezt mind ő egyedül a mancsával kérem szépen !! :D
{így tanítom meg nasizni két kaja között... :oops: :? de ezeket a pillanatokat ahogy örül ennek kár lenne kihagyni}

ma voltunk babatornán, jó volt. Laura elcsente egyik szomszédjának a kislabdáját, és 4kézláb üldözte, ahogy gurult. hazafelé vettünk neki egy teniszlabdányi nagyságú gumilabdát, nagyon tetszik neki itthon is !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


LIZACICUSNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!! Kép
Lizunak Marcitól :D : Kép


kakaókoncert: egy komolyzenei koncertsorozat kimondottan gyerekek részére. Megismerkednek a hangszerekkel,kipróbálhatnak néhányat és még kakaót is kapnak. :D Bori imádja.

pusszi

KépKép
logi
 
 


Nikinek gyors gyógyulást!! A fenébe ezzel a sok betegséggel... :twisted: :evil:

Panni merre jártok? Rég nem hallottunk felőletek :roll: .

KépKép
logi
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!!!

Marcipán egy igazi lovag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon meghatódtunk ezen a kedvességen, köszönjük szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a csokor gyönyörű, a kispasi meg egy csúúúúúúúúcs :lol: elfogadnám... mármint nem a csokrot (de azt is..) hanem Marcipánót vejemnek :wink: :wink: :wink:

szegény Nikkancs.. most télleg kijut nektek betegségből... lehet h a múltkoriból nem gyógyult ki rendesen, nem pihente ki eléggé?? :roll: :roll: :roll:
de csak átmegy rajta hamar ez is.....


Edus képeket felőlem aztán nyugodtan rakjál fel ám! én imádom a virágokat is :)
nekem emlékeim szerint tavaszi virág hagymáim vannak, majd megnézem mert már rég nézegettem... még ősszel amikor Lizu néhány hetes volt de hát akkor mission impossible volt az ilyesmi :lol:

apa nem rakta ki az autójából a babakocsit, így ma nem volt miben kitenni a bébit a teraszra :? . tornáról hazaérve még aludt, így hordozóstul kipakoltam, még szunyált 2 órát szerencsére, de azt terveztem hogy egész délután szinte kint hagyom... :roll:
mindegy, így bent játszottunk...

figyuzzatok, ha olyat csinál hogy egyik lábát behajlítva felhúzza (talpa a földön) és úgy lök magán és közben testét kicsit megemelve fordítja oldalra (nem teljesen, de arrafelé) naszóval ebből lesz a hasrafordulás, nem??????????
jaj én úgy remélem.

ma nagyon elkenődtem tornán (na jó nem nagyon, csak 2 mp-re) mert M. mondta h megy most külföldre dolgozni - egy 7 éves kislányt maszizni akinek uaz a nevű gubanc van a buksijában mint Lizunak, és az a kislny tolókocsiban ül, alig tudja a kezét mozgatni, állni sem nagyon tud , nem tud rágni, kanalazik a szájába de nem tud rendesen enni..... és hogy a kislánynak 12-13 hónaposan vették észre h valami nem stimmel mert semmit nem csinált még akkor. jó persze nyílván idióta az orvos hogy előbb nem vette észre...
naszóval én azért nagyon meg vagyok ijedve, de ugyanakkor el nem tudom képzelni hogy hasonló legyen Lizuval :roll: :?
nem tudom.... lehet h ennek is vannak különböző súlyosságai :?:
úgy rémlik ilyesmit olvastam anno...... hát remélem.
mindenesetre ez most nem esett jól........

puszcsik, megyek pakolni, apa meg Noé mingyá hazaérnek :lol:

ja holnapra kérünk drukkot, megyünk szemészetre. :cry: :cry: :cry:
én előre kivagyok, a sok szaditól amit megint át kell élnie szegény Lizusnak, és plusz du. még Bethesda is . szuri.
jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
lmkata
 
 


Édes lehetet Lolo ahogy kunyizik és utána büszkén betömi a falatot!!! :lol: :lol: :lol:
a vonalzóimat én mindig megunom egy idő után.. nemtom ti hogy vagytok ezzel??? :lol: :lol:
lmkata
 
 


nikkancsnak jobbulást!!!!!!! mennek az együttérző gondolatok reni!!
marcsi: kunyeráló lolo :) :)
kata sztem az!!! de már megtárgyaltuk telcsin.
hatalmas megadrukk holnapra a szemészethez+szuri.

nagyon jó napunk volt!
1. tanítottam ami nagyon nagyon nagyon jó volt!
2. samu meg zsófi nagyon jól elvoltak addig- zsófi letette samut 8kor (reggel nyilván) és 10kor én keltettem :)
3. torna!!!!!!!!!!
4. samu aludt a napon (kezd szine lenni, apropó milyen fényvédő???? mennyiért?? hol???) én meg olvastam a padon. (rímmel hehehe)
5. folyamatosan tud puszit adni
:wink: :wink:
6. nyújtja a karját és feláll :wink: :lol: :lol:
7. már tök gyorsan kúszik
8. hintáztunk is ám!!
9. brokkolis pórést evett és ízlett neki.. csak utána egész nap hagymaszaga volt :lol: :lol:
10. este szopizott (azt nem mértem de min. 100at tuti evett, ha nem többet tegnap mértem akkor 160at) aztán anyatejes rizses tejberizst ivott 100at aztán még tejpépet 100at és még evett volna de gondoltam mostmár jó lesz. :shock: :shock:

a többi csemete mennyit eszik este??? (jól emlékszem niki 350et?)
kerekpocak
 
 


pórést= póréhagymát...
kerekpocak
 
 


jaj de cuki Marci a képen ahogy büüvöli a csokrot !!

Kata, igen szerintem is ebből lesz a fordulás.. hipp-hipp-hurrá !
holnapra drukkok ! hová mentek szemészetre?

Zsófi, a banános verzióval mi lett? :lol:

nekünk Sebamed 28-as faktorú van, tavalyról maradt még egy 3\4 tubussal biztos. gy.szertárban lehet kapni, asszem 2-3000 körül van v. legalábbis volt.
ezt a védőnő ajánlotta, mert még 6 hetes kor előtt kezdtük Laurát kencézni, és akkor elvileg ugye no vegyi.. és állítólag ez a legtisztább, bababőrbarát téma. pl. DM-esekre akkor azt mondta semmiképp sem.

lehet buta kérdés, de Vigantolozni napsütésben is kell? bár tavaly nyáron mi csináltuk, de szerintem Laurát nem érte nap, mert takartuk... :lol:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


induluuuunk... !

Kép

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse Lizut 5. hófordulóján!

Jól eltűntem, de a múlt hetem horror volt. Ez a torokfájás, orrfolyás teljesen ledöntött a lábamról. Kedden kiszedték a varratot a nyakamból (anyajegy - még Julcsi kérdezte - kivágták és egy öltéssel össze varrták). Utána Márknak vadásztam valami szép rucit, mert vasárnap (tegnap) volt a keresztelője. De mire hazaértem Anyukámékhoz, már annyira fájt a fejem, hogy le kellett feküdnöm. És csak egyre rosszabb lett, úgyhogy este a férjem hozott haza minket. Szerdától meg péntekig, non-stop orrfújás. Szerencsére Anyukám itt volt 2 du és este, mert a férjem maratoni vidéki túrán volt. Szombatra már egész jól voltam.
A vasárnapi keresztelő nagyon jól sikerült, Márk is nagyon jól viselkedett. Kicsit sírt a hideg víztől, de aztán hamar megnyugodott. Után a nálunk volt kert bográcsgulyás, ami szitén nagyon jól sikerült, főleg, hogy kinn tudtunk enni a teraszon, mert oda sütött a nap.
Ma voltunk a doktonéninél. Méretek: 9450 gr és 80 cm. Már egész biztonságosan járkál a bútorokba kapszkodva. Egy kicsit gondban vagyok az evéssel, mert éjjel ébred (3.30) és mondja, hogy hamm, hamm. Így ma uzsira is főzi volt, meglátjuk. De pár napja kevesebbet is eszik, lehet, megint egy fog... Mert nagyon dörzsöli az arcát.

Sajnos mivel egy hetet kihagytam, nem igazán tudok reagálni. Csak amire még emlékszem:

Kata - nagyon csini az új hajad! És Lizu pedig cuki mint mindíg. Nagyon drukkolok Nektek holnap, hogy minden jól sikerüljön.

Zsófi - Samu nagyon ügyi a kanállal. Én még készítem magam, hogy oda merjem adni Márknak a kanalat. De egyenlőre még jobban parázok, hogy nem eszik eleget... (megint ébred éjjel és mondja is, hogy hamm, hamm) Ma ettünk uzsira is főzeléket, kíváncsi vagyok....

Reni - jobbulást Nikinek! Gyógypuszik mennek!
Kép

Zsóka - köszi a hiányolást! Marci és a virág - nem jutok szóhoz, szuper kép lett!

Edus - széééépek vagytok! Zs és a virág - nagyon tetszik :lol:

Klári - punk Juli nagyon helyes!

Marcsi - Laura nagyon csini ezen a képen :lol:

Puszi mindenkinek, szép estét, éjszakát!

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


kérem micsoda csodás ruhaköltemény!!!!!!!!!!! :lol:

jaja Zsófival is arra jutottunk. csak meglepett Lizus mert egyáltalán nem számítottunk tőle most még ilyenekre. nagyon határtalan boldog lennék, ha összejönne.... na majd meglátjuk!

Zsóka jól hangzik nagyon ez a kakaós koncertes dolog! az meg hgy tetszik Borinak, nagyon szupi :wink: télleg te akarod majd vagy ő akar majd vmilyen hangszeren hogy tanuljon?
na ez jó magyartalan lett de érted... :oops:

klassz az új samuavatar :wink: csak hová lett a vonalzó??? :shock: :lol:
édes ügyes kismanó! jajjjjjj kérem bocsánat! már kész úrfi! :wink:

na letöltöttem a képeket Noé telcsijéről

pancsi a nagykádban
Kép Kép
Kép

nagyi, lányok, unoka
Kép

cuclizás
Kép

anyával meg az új hajával még anno
Kép Kép
lmkata
 
 


közben látom itt jártál Panni! helyes!!! :wink: :wink: :wink:
és ez most ilyen képes oldal lett :)
gyönyörű nagyfiú Márk is már!!!!!!! nagyon szépek a fotók!!!! :lol:
édes lehet hogy hammhamm :lol: :lol: :lol:
sok pusza!
lmkata
 
 


Kata - hamm, hamm, hajnali 4-kor van, miután a zenélő elefánt 4x eljátszotta a hull a pelyhes fehér hó c. dalt... no comment, de legalább tudom már, hogy éhes :lol: :lol: :lol:


Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Panni, nem semmi, de tök jó, h. keresztelőre kilábaltál!
gondolom izgultatok az idő miatt, mert hát szombaton még elég k@ki volt. nagyon csini Márk ebben a fehér pulcsiban! nekem is az jutott eszembe, h. milyen édesbogár lehet ezzel a hamm-hammal.. :D persze nem hajnalok-hajnalán.

úristen mindjárt itt vannak az 1 éves szülinapok a 3 pasinak !
már alig várom a tortázós képeket !

Kata, annyira édes Liza ahogy néz rád a pancsizós képeken..
na most végre azt is látom milyen vagy göndören..
ja, még akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem, h. oké, h. Apája sokkot kapott az új hajadtól, de mit szólt Lizu????????
megismert?? :wink: :lol:
azt olvastam egyszer, hogyha anyuka parókát meg fekete keretes szemüveget vesz fel, akkor sem ismeri meg a gyerek, hiába a hangja meg az illata.
no persze biztos csak az első pillanatra igaz, aztán megszokja az "új" anyát.

M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


lizu nagyon édes!! fürcsis és anyás képek is isteniek!!!!!!! kata: megint új arc!!!!!

márk napfényes, profilos művészi képe CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Lizunak nagyon boldog 5. hófordulót!!!!!!


köszönjük a hiányolást!

most csak röviden, mert iszonyatosan fáradt vagyok....
átköltöztünk, de még nagy a káosz!
Bende viszont nagyon rosszul alszik mostanság.......

majd megpróbálok jönni és reagálni, addig is minden babónak, anyukának és apukának puszi!
mangó
 
 


SZiasztok!

Én ma vagyok kerek 29 hetes. Eredetileg a Schöpfiben szülnék, de mint tudjuk azt jól bezárják. Persze lehet ezek után is ott szülni potom 135 ezer ft-ért plusz amit a doki kér plusz a szoba stb... Szóval nagyon sok és ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak. A területileg illetékes kórház nekem a János lenne de kb semmit sem tudok róla. Holnap megyek az orvosomhoz akit majd jól megkérdezek hogy ő mit mond, de nagyon el vagyok keseredve, mert félek hogy így a végén kell elkezdenem új orvost/kórházat/szülésznőt keresnem. Van már egy kisfiam, ő császárral született, és ha lehet szeretnék most természetes úton szülni, tudtok esetleg olyan dokit a Jánosba aki ezt támogatja? Tudtok nekem valamit mondani a csecsemőosztályról? Lehetnek a picik az anyukákkal éjjel-nappal? Milyen a szülőszoba stb... Bocsi a sok kérdésért de szeretnék tájékozódni és ezt leginkább kismamák közt lehetséges szerintem. Minden infonak örülnék. Köszönöm előre is :Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


[b]BOLDOG 5. HÓFORDULÓT ÉDES LIZI!!!!!![/b]

Niki alig evett ma valamit :cry: És lázas is volt délután :cry: Úgy sajnálom szegényt :cry:


Marcsi,
asszem 2-3 éves korig kell adni a Vigantolt és az eső évben még kell nyáron is utánna már nem, csak télen-ősszel.

Laura nagyon csini!!!!!!

Marcis-virágos kép nagyon édes!

Márkról nagyon művészi a naplementés kép!!!! Tök jó!

Lizibizi cuki a kádban :)

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szia Gabi!

A babád éjjel-nappal veled lehet ha szeretnéd! Nem tudom, hogy a dokim támogatja-e, de nagyon jó orvos azt garantálom! Lintner Ferenc-nél szültem. Ha érdekel megadhatom az elérhetőségét. van 1ágyas szülőszobából 1db és egy nagyobb ahol több ágy van függönnyel elválasztva. Választhatsz 1-2-3 és többányas szobák közöl, de az 1ágyasokért fizetni kell. Na röviden, majd a többiek is bizti írnak, merk leragad a szemem!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Tényleg! Fiú vagy lány lesz?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Micsoda képdömping!! :lol:

De jó Panni,hogy jelentkeztél. jajj szegény, jól belemásztál ebbe a fránya vírusba :( . Keresztelő jól sikerült? Hogy viselte Márk? Itt voltatok a Toroczkón? Gyönyörű a kispasi, a képek meg szuperjól sikerültek!

Kata, naaagyon cukorborsó Lizibizi.Fantasztikus,hogy figyelget . :wink: Hipermegadrukkokat kívánok a mai naphoz nektek!!! Marcinak is tetszik Lizu ám!! :wink: :) :wink:
Borinak nagyon jó a zenei érzéke, mondták is az oviban ,hogy ha gondoljuk, vigyük valami zenei tagozatos suliba. Csak tudod annyi minden érdekli, úszás,torna, legújabban angolra szeretne járni,,szóval még nem tom... :roll:

Gabi szia!! :) Nagyon édes Zsombi. Kismanóról meg hihetetlenül jól sikerült a 4D-s fotó. A nemét tudjátok már? Én csak ajánlani tudom a Jánost, de azt tudni kell róla,hogy nem egy alternatívákkal ellátott kórház, inkább konzervatívnak mondanám.

Loloka eszement széép!! Az a ruca..nagyon szépen öltözteted a csajt Marcsi. :wink:

Kaja ügyben szerencsére nálunk minden jöhet, lehet az sós vagy édes, még a számomra íztelen kajákat is megeszi Marci. Egy kivétel van amitől még a hideg is kirázza, a spenót :? . Próbáltam már többféle ízesítéssel adni, de mindig megérzi a betyár a spenci ízét :roll: .


Lizu új vonalzója és Samu új avatarja szuper!!

puszi

KépKép
logi
 
 


Kata, szerintem is a forgásra gyakorol Lizu :wink: .

Bori legújabb kedvtelése, hogy állandóan "angolul" beszél :roll: : deszfláj iz tupipöl etvasis decsáj...sztb :lol: Emlékszem, mi is sokat halandzsáztunk a sulban.. :D

Tegnap estig nyitva volt a teraszajtó. Ahogy elnézem ma is remek idő lesz. Naggyon helyes!! :wink: Ovi után játszótér, előtte Marcival csavargyár :D

Anaci-Nóri merre jártok?? :roll:

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Hogy itt minden baba milyen szép!!!

Kata látod Lizi milyen virgonc kislány tuti nem lesz vele ilyesmi és jó kezekben vagytok!!!

Gabi: én is csak ajánlani tudom a Jánost. Tényleg nem annyira alternatív (na jó van egy labda a szülészeten meg zenét is lehet hallgatni :? ), viszont az orvosok nagyon értik a dolgukat és nekem pl. ez jobban számít mint hogy lehet-e szülni bordásfalon lógva. :lol: Kicsit lepukkant egy kórház, de a csecsemőosztály nagyon jó (még légzésfigyelő is van minden babához éjjel-nappal, és bár alapból be kell adni éjszakára a babákat aki szeretné kihozhatja, ezért nem szólnak be vagy ilyesmi. Én két szülésznővel találkoztam (nem volt választott és pont váltották egymást a műszakban) és mind a kettő nagyon kedves volt.

Egyébként ha jól tudom keddenként 5-kor :?: van szülésfelkészítő de a másik jánosos topikban az anyukák sokkal naprakészebbek!

Klári

Klári
Kép
ganti
 
 


Marcsi a Vigantolt nekem is két éves korig (kb.) mondta az orvos, nyáron (Juli akkor 6-9 hónapos volt) már csak heti 3 cseppet asszem de ez orvosa válogatja. Hozzáteszem mikor kiváltottam, a patikusnéni jól beszólt hogy minek adom még ezt a gyereknek mikor ez csak két hónapos korig van :?: Nem akartam neki mondani, hogy csontfejlődésre :arrow: ez meg úgy igazán az ülésnél, kúszásnál, járásnál fontos lehet és ezek tudtommal két hónapos kor után vannak :roll:

Klári
Kép
ganti
 
 


sziasztok,

röviden mert Noémi megöl hogy itt ülök a gépnél mikor kint napozik... de nekem mondjuk melegem van, meg emilt kell írnom.. na mindegy.

itthon már, mrt szemészet elmaradt, lizu nagyon görcsölt reggelre úgyh nem tudtuk megvárni a szurival a délutánt... na meg ilyen görcsölősen nem akartam h még ott is szadizzák....

majd jövő szerdán megyünk.

amúgy végre látta a főorvosnő Lizu valós állapotát, azaz ahogy ül az ölemben, egyensúlyozik a golyóval a nyakán és sikongat, nevetgél, figyel ránk, cumizza az ujját... szóval nagyon örültem, na meg ő is hogy azért iolyen kis aktív.

kicsit elszontyolodtam mert azt mondta nem túl valszin h kinövi, de azért nem is kizárt persze, nem tudja.... meg igazából amíg görcsök nem álltak le, nem nagyon mehetünk korai fejlesztőbe, cska adsgm.re mert nagyon kifárasztaná Lizut és az provokál..

megleptük anyut is a munkahelyén, ami egyben az én munkahelyem is :lol: :lol: :lol:
jó volt... jól körberajongtak minket, de elsőre mindenki átnézett rajtam meg a barna fejemen :lol: :lol:

most csak ennyi. megyek napzani,
majd jövök este remélem :wink:

csókok
lmkata
 
 


Hali!

Azok a rohadt görcsök :evil:


Niki azóta sem eszik :cry: Bocsánat, egy kis ropit rágcsált, de ennyi. Ebédet sem kért... Nagyon nyűgös, nem tudom mi lehet vele, de egyre jobban idegesít. De inni legalább iszik rendesen.

Kezdek kiakadni :(

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szegény Niki :(
Orvos mit mondott mi ez?


Kata: csúnya görcsök :( nyilván nem értek hozzá, de nem túl korai még azt mondani hogy nem növi ki? Úgy értem még olyan pici Lizi, más babák is ilyenkor kezdenek kinyílni mozgásilag, stb. Amúgy Juli 7 hónaposan tudott csak forogni, Lizi meg már most próbálkozik vele!!!

Na sziasztok most megyek, legközelebb holnap este jövök!!!

Addig minden baba és mama gyógyuljon meg

:twisted:

Klári

Klári
Kép
ganti
 
 


halihó!

mi van Nikkanccsal már??? tényleg, Reni mit mond a dokker????
ez már a 3. hét hgy beteg?? vagy csak nekem tűnik annyinak??
tök jó a mai vonalzója: 1-1-1 :lol:


Hát ma még nem láttam azt a fordulás próbálkozást :roll:

szal lehet h jól elkiabáltam :roll: :cry:

Zsóka állítólag ilyen idő lesz hétvégéig :!: :?: :roll: :lol: jó lenne! :wink: :wink:
Borcsa angolul beszélése haláli lehet! :lol: :lol:
nagyon okos leányzó!!! sztem hangszert is tanuljon az olyan jó, akkora előny társaságban is később ha tud játszani vmin. na de mit pofázok itt bele???? :shock: :? :oops:

Marcsi, Liz nagyon nagyon nem értette a dolgot az új hajammal mikor hazaértem a fodrásztól! csak nézett, nézett, és annyira ott volt az arcán a döbbenet vagy nemtommi hogy ki ez a nőszemély anya hanggal?????????? :shock: :shock:
nagyon édes volt! én nem is gondoltam volna hogy észreveszi... :roll: :oops:

ááááááá szegény Bende h nem tud aludni :cry: meg Angi te is. főleg hogy toppon kéne lenned napközben a rámolás miatt.. :shock:
jobb éjjeleket! :wink:
lmkata
 
 


ma délután kint a teraszon (babakocsi hiányában...)
Kép Kép
lmkata
 
 


De jó dolga van Lizinek :D

Még "csak" 2hete beteg... Megint voltunk ma dokinál. A megfázásból kigyógyult és azonnal beleesett egy bacis fertőzésbe ami a pocit kikészítette.... Ez a diagnózis. A dokiszerint pár nap alatt rendbejön. Azt mondta, hogy szerencse, hogy erős a szervezete és nem egy sovány gyerkőcc :wink:
Ma evett 6 kanál kaját és a 7.-nél meg kihányta az egészet... Csak egy kis ropit evett egész nap, most este meg sültkrumplit :roll: :oops: :shock: :oops: :lol: Végre valamiben hasonlít rám!!!! Imádjuk a sültkrumlit! Tegnap már odáig fajultam, hogy a banánt leöntöttem csokiszíruppal, de még azt sem volt hajlendó enni :shock: :shock: :shock: Szóval nagyon örültem, hogy végre kért valamit, mégha az sültkrumpli is... Normál esetben még vártam volna a bevezetésével pár hónapot :oops: :oops: :roll:

Bizti benne van az is, hogy jön a jóidő és fogyózik :lol: :lol: :oops: :roll: :lol:

No megyek aludni inkább...

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


ER és Grace klinika...
ma samu 300al többet evett összességében. reggeli szokásos, tízóraira 150 gyümi + szopi (150??) ebéd szopi+200 főzi vacsira szopi +150 tejpép. kicsit többet is aludt ezért!
csütörtöktől 4 napig nem leszek mert a szüleim házába megyünk vasárnap jövünk. szal holnap még bejelentkezem de aztán nem leszek..
lizu édesen alszik!
niki JOBBULÁST!!!!!!
edu hogy vagy??
angéla: kitartást!!!
kerekpocak
 
 


Néhány Nikis kép következik!
(jónéhány :oops: )


Kép
Ez itt az orra!

Kép
Ezt a nagybácsimtól kaptam szülinapomra!!!

Kép
Van itt bent valaki??

Kép
Könyebb átmászni, mint megkerülni :-)!

Kép No comment!

Kép Ropievés ma

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szóval akkor ezért van mindenki eltünve ma este :lol: ED és Grace klinika

Jó utat Zsófi!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


NIKI CSÚCS! (nem látszik h beteg, bágyadt, kislány lene :lol: :lol: :lol: )
nekem a no comment kép tetszik a legjobban!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Élünk, s vagyunk, csak nagyon ritkán :(
Mivel sajna még csak olvasó üzemmódban sem igazán leledzettem mostanság felétek, így reagálni nem igen tudok, bár ezt a legutolsó oldalt azért átfutottam.

Nikibaba!
BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT NEKED! (bocsi, hogy ily megkésve :oops: )
Kép
Remélem minél előbb rendbe jön a pocakod, s messze elkerülnek a vírusok és a bacik.

Lizacica!
Nagyon sokszor eszembe jutsz, s szorítok, hogy megtalálják a megfelelő gyógyszerkombinációt számodra, hogy elmúljanak a görcsök. Anyának üzenem, hogy nagyon szupi lett a haja!

Samupocak!
Tündér pofi vagy, mint mindig a képeken! Látom azért gondoskodsz arról, hogy Anya aggodalmai elmúljanak, mielőtt bekattanna tőlük, s már szépen ülsz és kúszol. Csak így tovább!

Bendécske!
Remélem minél előbb megszokod új szobádat, s közösen fogjátok Anyáékkal élvezni az új lakás előnyeit. Kitartás Anyáéknak!

Márkúrfi!
Anyának további jobbulást!
Nagyon tetszik a művészkép rólad!
Iagz lassan, de hamarosan a közelben leszünk :)

Borkakirálylány és Marcipánmackó!
Marcipános-tulipános kép szuper! Anyáknapi képeslapnak is beillene! :D
Borka zenei érzékét ne hagyjátok elkallódni, nagy kincs! Én is zeneibe jártam, s a mai napig áldom, hogy szüleim így döntöttek anno. Egy életre megalapozták a zeneszeretetet bennem, és ez alatt nem a tüc-tüc zenére gondolok.

Lauravirágszál!
Nagyon jó a farmeros szerkód! Balával nagyon összeillenétek, met a napokban Ő is így nyomult, s zabálnivaló volt, csak képem nincs róla. :oops: Na majd legközelebb.

Zs-k!
Remélem minden renben veletek és a Pocaklakóval is és a rókakoma már nem vedégeskedik nálatok, Anya elkergette otthonról. Puszi nektek!


Puszi minden babának, mamának, apának!

Timi&Bala

Ui.: Elnézést, ha kihagytam valakit :oops:

Kép

Kép
timtom
 
 


És gyorsan egy pár sor rólunk:

Anya lassan bekattan a dolijátol, bár éppen leadta pihentetni a konzulensének az eddig megírt oldalakat, de a neheze még csak most jön neki. Ahhoz, hogy haladni is tudjon az egésszel, hol az egyik, hol a másik nagyinál laktunk mostanáig. Bár így sem haladt valami gyorsan az irományával, mert mindig elcsábítottam játszani, hancúrozni, aludni délutánonként...
De most múlthét hétfő óta ismét itthon, ki tudja meddig.
Megpróbáljuk a barátnős lemaradásokat behozni, így minden nap megyünk valahova, s mivel a környezetünkben szinte csak lányos mamák vannak, így csajozhatok egy csomót! :lol: Anya már most fél, milyen kamasz leszek. Ugyanis a csajokat már most pillanatok alatt lenyűgözöm.

Hála Istennek minket ezévben eddig elkerült minden kórság. (kopp-kopp-kopp). Ennek ellenére Anya elcitált a dokihoz az egészséges rendelésre. 9940 g-ot nyomok, s kb. 81 cm-re nyúltam meg ezidáig.
Enni továbbra sem vagyok hajlandó, de a doki megnyugtatta Anyát, hogy a gyerek teljesen egészséges, nincsen semmi baja, fogadja el, hogy én tudom, hogy miből, s mennyit akarok enni.
Van kb. 2-3 kaja, amit megeszek, azon kívül mindent ellökök magamtól, de úgy, hogy megkóstolni sem vagyok hajlandó. Anya nagyon szokott örülni, amikor főzöget nekem, én meg köszönöm nem kérem, mert ránézésre nem tetszik. :evil: :roll:
A Vigantolt nekünk is szednünk kellett volna télen, mint utóbb kiderült, de Anya eztet nem tudta, így ez kimaradt a téli menüből. De állítólag semmi gond, hogy így alakult. Minden renben a csontozatommal a dokibá szerint.

Esténként még mindig fognom kell Apa kezét, míg álommanó elaltat bennünket.

Hablatyolok a magam kis nyelvén, amit néha még Anya is alig ért, ugyanis csak az első szótagokat használom, viszont azokat mondattá rakom össze. Anyát továbbra is csak "Aaaaaa"-nak hívom, pedig ha megfeletkezek magamról, akkor szépen ki tudom mondani, hogy ANYA. De egyik nap úgyis megered a nyelvem, s folyékonyan úgy fogom lökni a dumát, hogy le se tudnak majd állítani.

Anya per pillanat járni is alig tud, mert hétfőn elment tornázni. engem meg leadott a játszóházba. Haza se akatam jönni onnan. Állítólag holnap is megyünk. :lol:

Puszi mindenkinek: Balababa

Kép

Kép
timtom
 
 


És egy pár kép:

Kertész leszek?
Kép

Szunya a friss levegőn
Kép

Az én könyvváram
Kép

Szende legény
Kép

Huncut legény
Kép

Így szeretnek a lányok!
Kép

Az "első" csók! (amit Anya végre lakapott) :wink:
Kép

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!

Szia Timi!!! De jó,hogy adtál egy kis füstjelet :D :wink: . Kitartás Timi, csak vége lesz egyszer!! Minden tiszteletem a Tiéd, én képtelen lennék egy majd'kétéves örökmozgó mellett tanulni :roll: .Szupi,hogy van segítséged.
Én is zenei suliba jártam :wink: , én is imádtam,nagyon jó emlékeim vannak ebből az időből.Külföldre jártunk kórusversenyekre stb.. Viszont rengeteg elfoglaltsággal járt, reggel 3/4 7-re jártunk minden nap karénekre,+a hétvégi próbák,szereplések,versenyek, másra nem is jutott időm. De tényleg megérte, jó volt. Csak azt sajnálom, hogy a sport pl már nem fért bele az életembe.Szóval nagy dilema ez a suliválasztás :roll: :shock: .
Bala tüneményes. A csókos kép egyszerűen csúúúcs!! :lol:

Niki gyönyörűséges még betegen is.

Lizus édeskistündérke!!

Zsófi jó utat! Hiányozni fogsz :roll: 8) .

KépKép
logi
 
 


SZiasztok!

Köszönöm a hozzásszólásokat! Még tájékozódom :) Tegnap voltam a dokimnál, úgy néz ki ő meg asz István kórházba megy... De az új rendszer szerint ott is egy csomót kell majd fizetni gondolom. Remélem májusig kiderülnek a dolgok!

Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Helló lányok.
Hétfőn bölcsi.
Help help.
Jelet megírom.
Izgulok.
Képek nagyon jók!
Betegeknek jobbulást!
Tali Emil felől tudtok valamit?
Puszi.
M.
mircike
 
 


Sziasztok
Mi is adunk egy kis füstjelet....szabin vagyok a héten de sajna betegek vagyunk Krisz és én ...köhögés ezerrel :( :( :(
Bala Nem semmi kis kertészlegényke
ZsókaIwiv...hurrrá megtaláltuk egymást ...köszi
PanniMárk csudi nagyfiú már!!!Repül az idő....
Lizus Tüneményes kisasszony ...a srácok sorba fognak állni ......úgymint Borcsinál :wink: :wink: :wink:
Sajna nem tudok képeket betenni mert nem lehet rendesen kicsinyiteni :( :( :( pedig vannak jópofi képek ....a már nem kicsi fiaimról....
Mindenkinek puszi,gyógyulást a betegeknek ,a szülinaposokat Isten Éltesse....
üdv.Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


sziasztok,

Timcsi, BalaBaba sziasztok!!!!
hát kérem ilyen korán kezdeni a csajozást???!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
csókolózós kép haláli!!!!!! :lol: 8)
anyának sok kitartást a sulihoz, reméljük eccer a végére ér és tud majd megint többet jönni közénk, neked BalaBaba pedig sok pusszancs az okos buksidra és lécci azért néha egyél többet anya főztjéből, hogy örüljön kicsit :wink: :wink: :wink:

Mircike, tali emilről nem tudok, de bizti majd jön vmikor... de van még 1 hónapunk addig ha jól emlékszem h április 14... :roll:
Jujj már eljött a bölcsi-idő! :shock: drukkolok h simán menjen gyermeknek meg főled neked :wink:
puszi.

LÁtom Nikkancs az egész lakást birtokba vette :lol: :lol:
édes az a katicás izé. :lol:
télleg nem vágni a képekből h beteg. hálaazégnek!
sültkrumpli abszolute az egyes számú gyengém nekem is :lol: :lol:

mi ma is kint voltunk egész nap, meg én szoliban, végre 1 év után! yessss!! :lol: főztem, játszottunk, mostam, várjuk apát haza :lol:
holnap anyuék jönnek, majd kint grillezünk, pénteken és szombaton csavargunk, vasárnap pihi.
ez a terv :lol:

pusszancsok!

Zsófi jó pihit!! vagy kirándulást, vagy amit csináltok :lol:
lmkata
 
 


szia Vera! eccerre írtunk... :wink: köszönjük :wink:
ha küldesz képet szívesen kicsinyítem& beteszem neked a topikba!!!
priviben megy a címem...
lmkata
 
 


Még egy kérdés: Tud valaki valamit mondani arról hogy mi a rend a kórházban? Gondolok itt arra, hogy baba mikor lehet velem, hányszor viszik el pl vizitre stb? Milyenek a csecsemősök? Segítenek-e a kórházban ha valami gondom van? Pl béna vagyoka pelenkázáshoz vagy ilyesmik. Milyenek a nővérek? Mi van ha besárgul a gyerek? Vagy hogy hány napig tartják benn az embert ha nincs semmi baj? Vannak esetleg valakinek császáros "élményei"?

Kérdésözönre köszi a választ: Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Vera képei, azaz kis-nagy pasijai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andris a suliban járt ismerkedni.
Kép

Krisz a farsangon mint pókember.
Kép

Andris mint törzsfőnök.
Kép

Krisz kacsint:)
Kép

Krisz mint mozdonyvezető:)
Kép

Peti a nagyfiú
Kép
lmkata
 
 


Gabi: A kórházas kérdésekre a választ a másik topikban nézd meg :wink:

Vigantol: Nekünk azt mondták, hogy 3 éves korig kell, de májustól októberig nem kell, szóval amikor süt a nap. Most, hogy olvastam, rájöttem, hogy két hete nem adtam, mert nem azon a polcon van, ahonnan adni szoktam, így el is felejtettem.

Napozó: Nekünk Vichy 60 faktoros van, mert egy hülye vagyok. De még megvettük tavaly valami ötezer forintért. Van ebből 30 faktoros is. Az sztem bőven elég.

Szoli: 2004-ben voltam utoljára :) Tisztára para vagyok tőle, a tej miatt. De már annyira elmennék, csak hát nem vagyok ugye normális :)

A héten kinn voltak a bölcsisek, és egész délután bámultam őket az ablakból. Lehet, hogy mégse jó, hogy odalátok? :roll: De megállapítottam, hogy a mi gondozónénink nagyon lelkiismeretes, mert egész kintlét alatt a kicsikkel kézenfogva sétált oda-vissza. A nagyok meg motoroztak megállás nélkül :)
Drukkoljatok ám hétfőn délelőtt!!! :)

Vera! Képek nagyon jók! Milyen nagyok már a fiúk.

M.
mircike
 
 


Ja és: Vera nagyon szuper a vasúti rendszer! :)

M.
mircike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?