Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! Kérjük a tanácsokat, hogy nekünk is így sikerüljön :D :D :D :D :D :D
Nyulasz, nem lehetne megbeszélni a körzetiddel, hogy segítsen neked táppénz ügyben?

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Nem bírtam magammal, pedig, sok dolgom van, de muszály volt benéznem és meg is érte!!!! Erika! Gratulálok!! Ez aztán a profizmus, kettőből kettő! :lol: :lol: :lol: :lol: És édes tesók lesznek, ez is szuper! :D

Pihi!

Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd a korai tavasszal nálatok is megjön a gólya! :wink:

Csibe! Nyulasz!

Én szintén megmondtam a főnökömnek, hogy lombik, az okot természetesen nem. Ő is nagyon támogató volt. Szerintem ez emberfüggő, ha normális, nyugodtan meg lehet neki mondani, mert sokat számít, hogy a kollégáid, főnököd előtt nem kell titkolózni, legalább arra nem megy el az energiád és nem görcsölsz miatta!

Hajdúszoboszló és Debrecen nagyon jó volt. A férjem végre kialudhatta magát (egy napot majdnem teljesen végigaludt) és nagyon jó volt, hogy felhőtlenül tudtunk pihenni egy kicsit. Most viszont szörnyű izomlázam van a combomban és a fenekemben, mert én nem mehettem a gyógyvízbe, viszont sokat úszkáltam, ráadásul a férjem megmászatta velem a debreceni nagytemplom tornyát :? :lol: Azért azt a +6 kilót megérzik a lábaim, de az úszás tényleg nagyon jól esett.

nyusziful76
 
 


Sziasztok

nagyon szépen köszönjük a gratulációkat

Nyuszifül
húúúúúúúúúúúúú te 1 nap híjján félidős vagy :lol:
hihetetlen hogy ilyen gyorsan telnek a napok
meddig dolgozol még???????????????
Akkor most jóóóóóóóóól kipihentétek magatokat?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

 
 

Sziasztok!

Itt vagyok ám,olvaslak titeket,de nincs nagyon mit írnom.
Annak örülök,hogy így tavaszodik
Kép
Vendég
 


Csibe!

Nem ma lesz a HSG-d?
Vendég
 


Teljesen belefáradtam,itt ülök a gép elött reggel óta,és próbálok valamit keresni,hogy mi javíthatna a párom eredményén,hogy legalább egy pici esély maradna a spontán babára.
Vendég
 


Nyulasz!

Ha találsz valamit, légyszi engem is tájékoztass. A párod szedi még a vitaminokat? Az enyém már nem, azt mondta nem volt semmi eredménye. Én is spontán babát szeretnék.
Olyan rossz, mostanában azzal nyaggat a párom, hogy miattam nincs baba, mert rosszul eszem. Rendszertelenül, meg valamikor alig. Most mondd meg, lassan én leszek a hibás amiatt is, hogy neki alig van spermája. Anyósomék egyszer már céloztak erre, hogy ha nem erőltetném annyira ezt a baba dolgot, akkor a párom nem lenne ilyen stresszes, és biztos tudna teljesíteni.

Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Princess! Ezt nem hiszem el, hogy anyósodék ahelyett, hogy ilyen helyzetben támogatnának benneteket, még hergelik a kedélyeket! :evil: :evil: :evil:

Ez a sperma dolog szeintem meg nem olyasmi, ami stressztől ennyit romlana, ha egyébként normális lenne a mennyisége. Szerintem ezt valahol a párod is tudja, csak biztosan elkeseredett és nem tud mit kezdeni a helyzettel. (Persze azért a rendszeres evés tényleg nem ártana neked sem. :oops:, tudom, hogy ez milyen macerás, mert most nekem is nagyon figyelnem kell, hogy rendszeresen normális kaját egyek. Bocs nem macerálni akarlak.) Lehet, hogy tényleg jót tenne, ha egy kicsit hagynátok a témát és elhúznátok anyóséktól minél messzebbre. :x

Erika! Hát én sem nagyon hiszem el, hogy már a felénél tartok. Szinte alig fogtam fel, épp kezdem élvezni és már nemsokára vége is lesz. Eddig siettetni akartam, mert túl akartam lenni a főbb vizsgálatokon, most meg, hogy túl vagyok és már érzem, hogy mocorog, hirtelen olyan kevésnek tűnik ez a visszalévő idő. Május végéig dolgozom, ami már csak 2,5 hónap. (Szerintem erre a főnökeim még nem döbbentek rá, utódom még ötlet szintjén sincs, de hát utánam az özönvíz...). Most még egy hétre elutazom, aztán több utazást nem vállalok és megkezdjük a babakelengye beszerzését is. :lol:

nyusziful76
 
 


Sziasztok,
Túlvagyok a HSg-én, hááááááááát nem szeretném mégegyszer végigcsinálni :? Még most is fáj az egész kismedencém. Amúgy azt mondta a doki, hogy tökéletes lett minden eredményem, egészséges vagyok :D . Apa biopsiájára várunk. Dokim az szeretné, ha legyen meg a biopsia és utánna stimulálna, az andrológus meg azt szeretné, hogy stimuláljanak, és utánna csinálná meg a biopsiát. Biopsia a kromoszóma eredmény függvénye is lesz.

Princess nem semmi anyosód van :cry:

csibe
csibe32
 
 


Csibe!

Éljen, éljen! :D Meglátod, holnapra kutya bajod sem lesz és csak a jó érzés marad, hogy minden rendben nálad. Azért most még pihengessél! De nekem néhány óra alatt elmúlt. Ja és nyugodtan vegyél be görcsoldót vagy fájdalomcsillapítót.

Nálatok ondóban találtak valamit, vagy egyáltalán semmit? Csak azért kérdezem, mert a biopszia szempontjából sem mindegy. Azért stimulálni szerintem csak úgy hagyd magad biobszia előtt, hogy ha esetleg eredménytelen a biopszia, akkor rögtön lehessen donor (már persze akkor, ha ti úgy gondoljátok, hogy ha nem jön össze a saját, akkor mindenképpen ezt az utat választjátok). Esetleg feleslegesen egy lombikstimulációt végigcsinálni, kifizetni a gyógyszereket+ a hormonterhelés a szervezetednek, hát nem tudom... Én biztosan megvárnám a biopszia eredményét. Nálunk is hasonló volt a helyzet, mondjuk nálunk mindkét doki azt mondta, hogy várjuk meg a biopszia eredményét, mert az egyik mintát úgyis automatikusan fagyasztják. És így végül ezért lett "csak" donorinszem, mert nálam minden rendben volt és nem kellett a lombik. De ha a párodnál már az ondóban is találtak valamit, akkor persze nagyobb az esély, hogy sikeres lesz a biopszia.

nyusziful76
 
 


Nyuszifül, nálunk azoospermia van. Nincs semmi az ondóba. Én is a biopsia utánni stimulálásra szavazok, értelmetlenül nem szeretnék felesleges hormon adást meg pénz fizetést sem.
Nálatok hogy volt ?
csibe32
 
 


Sziasztok!

Csibe!
Hű,te egy hős vagy!Örülök,hogy túl vagy rajta,és hogy rendben voltak a dolgok!Ez nagyon jó!Vérvételeredménye mikor lesz?Mintát kellett adnia a párodnak a BMC-ben?
Most mondták a hiradóban,végleges,hogy bezárják a Schöpf Méreit.
Örülök,hogy nem vártatok ott,és hogy már így haladtok is.

Princess!
Úgy sajnálom,hogy ilyen szomorúan írsz te is.Nemrég még olyan lelkes volt a párod.Az enyém sem szedi most a vitaminokat,rögtön a punkció napján abbahagyta,de mondta,hogy elkezdi.
Abban nincs igaza,hogy semmi változás nem volt,hiszen a 3 és 2 milliós eredmény az tényleg nagy előrelépés.Talán a sorrend nem volt szerencsés a számotokra,mert ha elöször csak pár darab lett volna,és utána 2 majd 3 millió,akkor biztosan nem így látná a párod.De biztos nagyon stresszelt szegényke,mert ott a helyszinen kellett adni,no meg a napi ingadozás is nagy.De legalább lehet babátok.Sajnálom,hogy a szülei így megnehezítik a helyzetet,nekem szerencsém van,mert csak anyósom tud róla,viszont ő nagyon mellettem áll.

Én már úgy várom,hogy meggyógyuljak,és elmúljon a mensim,és végre összebújhassunk,csak úgy.Nem is emlékszem rá,hogy mikor voltunk utoljára együtt.De az is még januárban lehetett.
:oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
jobban vagy már? Ügye azért dolgozni max csak a jövő héten mész, vagy inkább még otthon pihizel?

Csibe
örülök hogy a HSG-nél mindent rendben találtak nálad!!!!!!!!!
biopszia: mi csak a zárójelentés kézhez vétele után mentünk a Kaáliba
én sem hagytam volna csak úgy a hormonkezelést, mert ki tudja előre hogy találnak-e valamit, és ha nem akkor téged feleslegesen stimuláltak, és egy halom pénzt dobtatok ki.
bocs hogy ilyet írtam, de szerintem így van

Nyuszifül
és legközelebb hova mentek pihizni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyulasz
jobban vagy már? Ügye azért dolgozni max csak a jövő héten mész, vagy inkább még otthon pihizel?

Csibe
örülök hogy a HSG-nél mindent rendben találtak nálad!!!!!!!!!
biopszia: mi csak a zárójelentés kézhez vétele után mentünk a Kaáliba
én sem hagytam volna csak úgy a hormonkezelést, mert ki tudja előre hogy találnak-e valamit, és ha nem akkor téged feleslegesen stimuláltak, és egy halom pénzt dobtatok ki.
bocs hogy ilyet írtam, de szerintem így van

Nyuszifül
és legközelebb hova mentek pihizni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszi Erika,még dugul az orrom,fáj a torkom.De hétfőn már megyek dolgozni.Megszívtam a betegállománnyal,mert február közepe óta ezzel a torokfájással tart itthon a háziorvos,most meg utolért a nyavaja.Fogta is a fejét,hogy hosszú lesz 3-4 hét egy megfázásra.Bár mondta,hogy jövőhétre nem biztos hogy rendbejövök,úgyhogy nyugodtan maradjak ha nem jobb.De szerintem addigra ezek elmúlnak.A többinek meg sokkal több időre van szügség,hogy ne fájjon.
Úgyhogy hétfőn meló.Annyira kivoltam ettől,hogy kitaláltam keresek másik munkahelyet.Utálom,hogy vissza kell mennem ide,pedig 2 éve az volt a legnagyobb bajom,hogy majd el kell jönnöm egyszer szülni.Hogy mekkorát fordult velem a világ.

Ti jól vagytok?
Vendég
 


Csibe, hurrááááááááááááá! örülök, hogy jó lett az eredményed!És köszi az infókat mégegyszer!

Princess, :( Remélem mára már jobb a kedved!

Nyulsz, elhiszem, hogy szar lesz visszamenni, de majd meglátod, hogy jó lesz, hogy a munka lefoglala. Csak az első két napot kell átvészelned!
pihi
 
 


Szia Pihi!

Hova lett a vonalzód???????????????????
Mi történt?
Vendég
 


Sziasztok,
Jó reggelt mindenkinek.
csibe32
 
 


Sziasztok!

Csibe!

Nálunk mindkét doki (Kális, andrológus) azt javasolta, hogy várjuk meg a biopszia eredményét. A férjemnél a két előzetes spermavizsgálatból nem találtak semmit (azoospermia), a genetikai és hormonvizsgálat pedig nem mutatott semmi lényeges eltérést. Ezek után utalták be biopsziára. Nálam a HSG-t is csak annak az eredménye után csinálták, mert azt mondta a doki, hogy ha találnak valamit és lombik lesz, akkor felesleges a HSG, mert a lombikhoz nem kellenek átjárható petevezetők. Végül eredménytelen volt a biopszia és mi már előre megbeszéltük, hogy ha így lesz, akkor a donort választjuk. Utána nálam megvolt a HSG (tavaly májusban) és már csak rajtunk múlt, hogy mikor kezdünk az inszemmel. Akkor kért a párom haladékot, hogy kipróbáljon alternatív módszereket (akupunktúra, kineziológia, még pszichológusnál is voltunk).

Végül októberben kezdtünk, mindenféle stimuláció nélkül (csak UH-n követték a történéseket), de természetesen a feszültség miatt nem ért rendesen a tüszőm, így a dokival megbeszélve úgy döntöttem, hogy várjunk meg a következő ciklust és kezdjünk clostis stimulációval. A második kísérlet, mint a vonalzóm is mutatja sikerült :D

Ja és mi a donort is magunk választottuk a Krióban.

Erika!

Ez most nem pihenés lesz, hanem egy tanfolyam. Ősszel beiratott a munkahelyem egy 5×1 hetes nemzetközi képzésre. Mivel már csak kettő volt vissza az ötből mikor terhes lettem, úgy gondoltam, ha a doki elenged, akkor már nem hagyom félbe, mert papírt is ad és nem akartam volna veszni hagyni.

Nyulasz! Jobbulást!

nyusziful

nyusziful76
 
 


Nyuszifül!

Köszönöm szépen.
Gratulálok!Úgy nézem,pont félidős kismama lettél :D
Vendég
 


Nyuszifül gratula a félidős kismamának :D :D
Nálunk is elsőnek biopsia lesz.
Lányok, a petesejtleszívás, beültetés mennyire hasonlit a hsg-és fájáshoz?
Nem vagyok nyavalygós tipus, legalább is eddig, de még nem tettem túl magam a dolgon. És olyan egyedül érzem magam :(

csibe
csibe32
 
 


Nyulasz gyógyulgatsz?
csibe32
 
 


Köszi Csibe,hát ugyanolyan orrdugulós,torokfájós még mindig.De talán megmaradok.

Nekem nem volt HSG,ezért nem tudom ahhoz hasonlítani,de a leszívás altatásban volt,az tök szupi,a beülti meg ébren volt,de egyáltalán nem fájt.Picit furi volt,amikor a katétert felrakta,de gondolom nagyon vékony lehetett,és nem volt vészes.
Fáj még a tegnapi HSG-től a pocid?
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
hogy vagy??????????????

Csibe
HSG: nekem a vége után kb. jó félórás jó erős mensis görcsöm volt, igaz nekem az egyik eredésénél zárt volt, míg a másik telitődött de nem volt átjárható
Leszívás: fájdalommentes - altatás miatt
Beülti: Ákosnál ha jól emlékszem jóformán nem éreztem semmit, de most 3x is olyan áramütés szerű érzetem volt, de simán túlélhető, mert ezek is csak 1-1 pillanatig tartottak, úgyhogy a HSG számomra sokkal rosszabb volt!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszi Erika,úgyahogy.Még szomorkodom.
Ti jól vagytok?
Vendég
 


Sziasztok

Pihi
írtam pü-t.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,
Végre hétvége :) , és szabin vagyunk. Képzeljétek el, hogy a párom az első házassági évforduló alkalmából hosszú hétvégére visz Londonba :D :D :D Szerde reggel indulunk, vasárnap érkezünk.

Lányok tudnátok ajánlani valami könyvet, vagy interneten valami helyet ahol teljesen, érthetően le van írva a lombik program? Interneten, csak nagyvonalakban találtam a témáról írásokat, részletesen sajna nem, olyat szeretnék, amit oda lehet adni a férjemnek. :wink:

Nyulasz, lehet, hogy a munka segíteni fog, hogy könnyebben viselni a dolgokat. :wink:

Kismamák, hogy vagytok? :D
Pihi, Princess,Jeni merre jártok?

Hsg dologról, nekem még ma is fáj a hasam pl. ha nehezet emelek,akkor még jobban fáj. Szerintetek sexelni mikor lehet :oops: , bocsika a kérdésért.

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Csibe
nekem volt egy ilyen könyvem, majd ha Ákos lefeküdt, megkeresem, és ha megtalálom akkor megírom a címét és az íróját, egyébként egy magyar nő írta, és történetek is vannak benne.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Csibe
nekem volt egy ilyen könyvem, majd ha Ákos lefeküdt, megkeresem, és ha megtalálom akkor megírom a címét és az íróját, egyébként egy magyar nő írta, és történetek is vannak benne.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Csibe
a könyv címe és írója:
Bencsik Andrea: Várva várt Babák

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszi Erika, megnézem a Libribe.

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Nyulasz kitartás az első munkanaphoz :)

Erika megvettem a könyvet, nagyon jó, köszi a tanácsot.

Pihi, princess merre jártok?

Pihi most olvastam más fórumokon, hogy ritkán csinálnak uh közvetlen inszem előtt. Uh-ást inkább a hormonkezelés alatt csinálnak.
Hormonkezelés viszont minden helyen más protokollokkal végzik.

csibe
csibe32
 
 


Nálam épp most járt a védőnő, pozitív vagyok toxoplazmára a vérvételtől számítva 3 hét múlva meg kell ismételni a tesztet, mert ebből nem derül ki hogy friss fertőzés-e vagy egy régen lezajlott. Mivel én világéletemben macskák közt éltem így erős a gyanú hogy régi fertőzés, és az külön jó, mert akkor többet nem fenyeget, de ha emelkedik az érték akkor friss fertőzés, és akkor antibiotikumot kell szednem.
Szerencsére az ellenanyagszintem az jó (Rh- vagyok, apa meg Rh+)
Vendég
 


Valami rosszat írtam?
Miért nem írt ma senki semmit?
Vendég
 


Áfonya!

Nem írtál rosszat, csak kijött a jóidő!

Jeni99
jeni99
 
 


:D :D :lol: :lol: :lol: :lol: , ez még lemaradt! :)

Jeni99
jeni99
 
 


sziasztok,

szép napot mindenkinek :D

Áfonyaaaaaa, örülök, hogy jók lettek az eredmények. Tényleg jó, hogy régebben már átestél a toxoplazmosison.

Lányok, oké, hogy tomból a jóidő, de azért életjelet adhatnátok :wink:

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Bocsi de a mi gépünk vasárnap délutánra bemndta az unalmast, és mostanra csinálta meg apjuk!

Csibe
örülök hogy tetszik a könyv, igaz én úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy jobb nem bele mélyedni a dolgokba, hanem csak csinálni amit a dokibácsi mond!


Áfonya
ezt a vérvételt a védőnő - te vagy a dokid kérte?
nekem ilyet nem csináltak Ákosnál.

Jenni
hogy vagy?

Nyulasz
milyen újra dolgozni? Gondolom jóóóóóó s......r!
De az lebegjen a szemed előtt hogy mindjárt kezditek újra, mert hát ha most mennél új helyre dolgozni. akkor ügye 3 hónap a véglegesítés stb. stb., itt meg már ilyen gond nincs, gyorsan eltelnek a napok.
addig se szokj vissza a cigire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszifül
hogy vagytok?????????????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Itt vagyunk, illetve par 1000km-rel odebb, azert nem tudok irni, csak gyorsan beugrottam. Csak elfelejtettem elkoszonni mult heten, mert annyira rohantam.

Minden Ok. jovo heten jovok.

nyusziful76
 
 


Era,
nálunk a védőnő küld mindenkit a vizsgálatokra/vérvételekre, de mondta is hogy az, hogy mindenkit rutinból szűrnek toxoplazmára az egy új dolog, Enikőnél még engem se szűrtek. Majd a mostani törppel téged is fognak.
Vendég
 


Sziasztok

Nyuszifül
akkor nagyon vigyázz magatokra addig is!!!!!!!!!!!!!!

Áfonya
Ákosnál az itteni védőnő sehova se küldött (vagyis 1x akart, de mondtam hogy nem kell, mert a dokim mindent megcsináltat), nekem mindent a Pesti nőgyógyászom csináltatott a klinikán

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Erika, Nyuszifül, Áfonya örülök, hogy életjelet adtatok magatokról, és annak is, hogy minden rendben felétek.
Erika nagyon várom ám, hogy mit mutatat az uh :wink: , de sajna azt már csak vasárnap fogom megtudni, mert szerda reggel utazunk :D
Nyulasz, mi zujs feléd?

Mindenkinek, szép hosszú hétvégét kívánok,

Sziasztok

Csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Csibe
UH: csak a jövő héten (22-én) megyünk csütörtökön, úgyhogy addig még izgulhatok jó sokat.
Jó utat és pihenést nektek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Most értünk haza a dokitól, FANTASZTIKUS volt!!! Megvan mindene, korának tökéletesen megfelelő a mérete, hallottuk a szívét, mozgott, forgott, kalimpált!!! Fantasztikus volt!!! Sajnos a lepény a mellső falon tapad, de a méhnyak szép hosszú, megtartott, zárt. A doki szerint ezzel már nem lesz semmi baj! :D

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudtam korábban írni, annyi program összejött mostanában. Péntek este egy partyn voltam hajnalig, azóta munka folyamatosan, holnap reggel meg utazunk Olaszországba.

Csibe!
Jó utat Londonba! Ez a kedvenc városom, éveket töltöttem ott, remélem nektek is tetszeni fog. Majd mesélj! Most mentek először?

Áfonya!
Pont a Toxoplasmáról fordítottam a múltkor egy cikket, abban az volt, hogy hiába esett már át rajta valaki, a kórokozók elbújnak, és újra aktiválódhatnak bármikor. Ezzel nem megijeszteni akarlak, csak ez volt a cikkben. Ilyenkor a Rovamycint adják, de azt a terhesek kilenc hónapon át is szedhetik.
Nagyon jók a képek.

Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért,szégyellem is magam,de első nap hazajöttem,és lefeküdtem aludni.Tegnap meg erre-arra mászkáltam,este meg nem volt energiám semmire.Nemhiába,ez a 4 órás kelés nem hiányzott.Jó sz.r megint dolgozni.Lehet,hogy ,megpróbálok bemenni az irodába dolgozni.
Áfonya!
Szupi a sztárfotó.Én is szeretnék egy ilyet! :lol:
Jó pihenést és utazást mindenkinek!
Most megyek fodrászhoz,holnap jövök megint.
Kivel mi van,látom eléggé eltűnt mindenki.
Csibe!
Hol tartotok?Eredmények?
Princess!
Ti?Mikor mentek Krizsához?20-án?
Pihi!
?
Erika!
Pocaklakó jól van?egy hét,és népszámlálás!Úgy irigyellek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
te hogy vagy? Nagyon kifáraszt a munka?
az irodába sima ügy lenne a bejutás? és oda hányra kéne járnod? az irodai munka jobb lenne?
pocaklakó-k: remélem minden OK!!!!!! a tüneteim lassan már csak a hasamra redukálódnak, vagyis csak a hasamat érzem (mint akinek meg akar jönni), de jóformán semmi több,
neked is nem sokára itt az augusztus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mostanában azon idegeskedem, hogy nem fogok tudni Gimes dokihoz járni a klinikára, mert az anyagi csődöt jelentene (a kórháznak fizetni az én bennt létemért + a szülés) + amit a dokinak adok, lehetetlen, az itteni dokik és az újszülött osztály pedig elég siralmas!!!!!!!!!!!! :cry:
De majd lesz valami.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Hát a munkám az iszonyatosan lefáraszt.Fizikailag és szellemileg egyaránt.Régebben pont ezt a pörgést szerettem,de most nem jó.Régebben a kitűzött vállalati célok kihívást jelentettek,most elérhetetlennek tűnnek és nyomasztanak.
Az még kérdéses,hogy mikor tudnék bejutni az irodába,de ott mindig van mozgás,hol gyesre mennek,hol gyesről jönnek.
Szerintem 8-16-ig kell dolgozni,laza munkakör,de sokkal kevesebb a pénz.De ez nem érdekel.Délben megtudnék ebédelni,nem lennék kitéve az időjárás viszontagságainak...Ja és elég lenne egy hét szabi a punkciókor,utána akár tudnék is dolgozni.Mert most ez aggaszt a leginkább,hogy mit mondjak a munkahelyemen,szabira jöjjek megint 2 hétre,de akkor elfogy erre az évre,és ha bármi van,nincs egy árva napom se.A betegállomány meg megint totál kiszúrás a kollegáimmal,valakinek vissza kell jönnie a szabijáról,mert helyettesíteni kell.Mert ugye a betegácsi az nem előre tervezett dolog.
Örülök,hogy pocaklakókkal minden rendben,remélem még vagy 8 hónapig így is marad.
Ennyire siralmas vidéken mindenhol a kórház?Jól kiszúrtak mindenkivel ezzel az eü reformmal :evil:
Vendég
 


Sziasztok

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169756039.79.gif[/img] Nálunk ilyen szépen süt a nap!

Nyulasz
kórház: szerintem az emberek 99%-val nagyon nagyon kiszúrtak, nálunk például ha itt szülnék egomban, és a gyereknek PIC kéne akkor Győrbe vinnék stb. stb. stb.
az hogy pesten szüljek az több mint 100.000Ft-ba kerülne + amit a dokinak és az érzéstelenítős dokinak adnék + esetleg a szülésznő (Ákosnál nem volt fogadott), de végülis ha itt is szülnék és azt akarnám hogy a fogadott orvos ha kell éjszaka is bejöjjön akkor is fizetnem kéne.
Le se írom hogy legszívesebben mit csinálnék az eü. miniszter és társaival (ágikával)...............................

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk.

Mi nemsokára megyünk sétálni kettecskén, ill. ki tudja hányan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Mindenki jól kipihente magát?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?