Sziasztok!
Csibe!
Hű,te egy hős vagy!Örülök,hogy túl vagy rajta,és hogy rendben voltak a dolgok!Ez nagyon jó!Vérvételeredménye mikor lesz?Mintát kellett adnia a párodnak a BMC-ben?
Most mondták a hiradóban,végleges,hogy bezárják a Schöpf Méreit.
Örülök,hogy nem vártatok ott,és hogy már így haladtok is.
Princess!
Úgy sajnálom,hogy ilyen szomorúan írsz te is.Nemrég még olyan lelkes volt a párod.Az enyém sem szedi most a vitaminokat,rögtön a punkció napján abbahagyta,de mondta,hogy elkezdi.
Abban nincs igaza,hogy semmi változás nem volt,hiszen a 3 és 2 milliós eredmény az tényleg nagy előrelépés.Talán a sorrend nem volt szerencsés a számotokra,mert ha elöször csak pár darab lett volna,és utána 2 majd 3 millió,akkor biztosan nem így látná a párod.De biztos nagyon stresszelt szegényke,mert ott a helyszinen kellett adni,no meg a napi ingadozás is nagy.De legalább lehet babátok.Sajnálom,hogy a szülei így megnehezítik a helyzetet,nekem szerencsém van,mert csak anyósom tud róla,viszont ő nagyon mellettem áll.
Én már úgy várom,hogy meggyógyuljak,és elmúljon a mensim,és végre összebújhassunk,csak úgy.Nem is emlékszem rá,hogy mikor voltunk utoljára együtt.De az is még januárban lehetett.