Menta
A teavajat a gyerekorvos tanácsára használom, akiben eléggé megbízom, a családunk is régóta ismeri, eléggé otthon van a babatémában.
A Delma Light is margarin, azt pont nem szabad használni, én inkább neked sem ajánlanám. Egyébként olvasd el, mi van a Delma Light-ban és társaiban... (ahogy Beszti is írta) A vaj pedig savanyított eljárással készül, hasonlóan a kefírhez, túróhoz, sajthoz, amit már lehet adni korábban is, mint 1 éves kor. Egyébként minden máshoz olivaolajat használok. Szépek vagytok a profilodban feltett képen!
Kataa
ez tök jó, hogy sikerült kiharcolnod, hogy kapjatok tejcsit! Honnan kaptátok a XIII. ker, Gyermek térrõl? Én ugyanis oda adtam le. Lehet tejtesók a bébijeink?
Ági
azért vigyázz a sok banánnal, nehogy baj legyen a kakival, fõleg alma párosítással.
Igen a védõnõ gyorsan elment, Dani pont fél órával azelõtt aludt el, mikor jött, ,így csak álmában láthatta. Ha-ha-ha
Majd jön 1 hónap múlva, mondtam neki, ha ébren is akarja látni, akkor jöjjön elõbb.
Tejberizst delelõtt csináltam 2 kis tálkában, azegyiket de, másikat du-án kapja. Az nem baj, ha megbarnul az alma, attól még a vitaminok benne vannak. Daninak nem lett semmi baja tõle. De másnap persze már nem adok neki, azt kiöntöm vagy megeszem én. Igaz a saját tejem van benne, de nekem sem árt, nem igaz? Visszaforgatom
Viki
A risz gluténmentes, ez az elsõ gabonaféle, ,amit lehet adni. pl. ezzel lehet fõzit is sûríteni. Vaj ill. zsiradék azért kell, mert ezekben jobban felszívódnak a zsírban oldódó vitaminok, ,illetve a telítetlen zsírsavak miatt, ami szintén jótékony hatással van a szervezetre. Ez a babaszakácskönyvben, amit ajánlottam, nagyon klasszul ki van vesézve.
Jaj, nem is mondtam, Dani elkezdett szombat óta kúszni, így megy mindenfelé a lakásban, néha már a lábtempó is kezd összejönni. Amit kinéz magának, ahhoz odaevickél. ebbõl lehet hamarosan rendes mászás lesz?
viki
Én pont ilyen extrém esetek miatt nem szeretném 1 éves korán túl szoptatni a Danit. Apu mondta, hogy egyik rokonunkat 5 éves koráig szoptatta az anyukája, hát ez azért már szerintem túlzás. Elképzelem, ahogy any ölébe ül már majdnem isitáska is rajta van és szopik... Aki akar megvethet érte, de nekem ez már ízléstelen.
Képzeljétek! Holnap megyek elõször rendes tornára, ahová régen jártam. Kíváncsi vagyok, hogy megy majd, persze egyelõre még csak óvatosan csinálom. Addig apa vigyáz a gyerkõcre. Biztos hullán jövök majd haza, de már nagyon várom!
Hát ez elég gáz, ,amit bevágtál, hogy tápszerezik a babákat csak Sasha nem. Hát én igenis szoptatom a mai napig és csak 1 héttel kapott korábban gyümölcsöt 2 kiskanállal, mint a 6 hónap. Legalább olvasná el és tájékozódna, mielõtt valaki felett pálcát tör. Egyébként meg azt csinál mindenki, ami neki tetszik. Na, de ezzel nem akarok már foglalkozni, kérlek Ti se tegyétek, mert csak hergeljük tovább magunkat. ezek a lányok a "tipical mother" típusok....
Mona
Hát az elsõ év tényleg nem egy leányálom a dujvi fõsulin, de meg lehet csinálni, én nagyon szerettem oda járni, ,nagyon jó társaságunk volt, ,így a nehéz, szívatós napokat is át tudtuk vészelni.
Orsoly
14 dkg az tökéletes gyarapodás!
Zsuzsa
Akkor Te sem tudtad összezárni a cicijeid elõtt a kezed, mint a Cini?
Pucúr
Rengeteg homeopátiás szer van, de nem biztos, hogy akinél bevált az egyik, az másnál is beválik. ezért van többféle, ami közül meg kell találni az egyénnek megfelelõt. Egyébként a legtröbb patikában már lehet kapni. Érdeklõdj a dokidnál, hátha tud segyteni, ha õ nem, talán ajánlhat valaki homeopátiás szakembert. Nekem szerencsém van, m ert a gyerekdoki 10 éve ezzel is foglalkozik.
na pusz, megyek alukálni, jó éjt nektek is!
gumicukor és Dani
Ilke
Te kis Hófehérke társam!
Velem is pont uezek a szindrómák vannak fehérbõrügyileg. 2 éve Siófok Beach House-ra lementünk, persze Gumicukor mint menrõautó, a sok feketére aszalódott csaj úgy nézett rám, mint a véres rongyra. De hiába, ha eddig nem sikerült lassan 27 év alatt semmilyen fortéllyal lebarnulni ezután sem fog. Nem baj, a férjem pont ezt szereti, hogy az ilyen bõr nagyon ritka
Ráadásul szeplõs is vagyok szépen, ,de õ ezeket is szereti.