Nem mindenkire vonatkozik amit írtam!
Vannak itt nagyon rendes és kedves emberek, akiket nagyon megszerettem, mert láttam, hogy tényleg érdeklődtek, hiányoltak.
Azoktól elnézést kérek, nem akartam őket megbántani.
Neveket ha nem baj nem írok!!!
Viszont tényleg nagyon roszúl esett, hogy már hiába írtam akármit is rám se hederítettetek.
Lehet, hogy azért, mert hírtelen sok volt az új, és szívessebben ismerkedtetek velük, meg megvan a magatok baja is, de mikor láttam, hogy az újaknak, érkezik mindíg válasz nekem meg nem, hát elkeseredtem.
Én minden nap alig vártam, hogy benézhessek ide, hogy mi történik, de már így nem láttam értelmét.
Én nem megbántásból írtam azt, hogy írígykedtek, csak nemis olyan rég, az volt a téma, hogy milyen rossz nektek, hogy a barátnőtök terhes, vagy már megszült és menni kell babalátogatóba, meg terhes a fodrász, és folyton csak a terhességről beszélt stb....szóval sokan írtatok ilyet, és én ezért gondoltam, hogy akkor nekem is azért nem válaszoltok, mert babát várok.
Én sem szívesem mentem el innen, de nem szeretek fölösleges lenni.
Annak meg aki írta, hogy : én már orülök is, hogy Niki elment a várandósokhoz stb... hát az ilyenek is félreérthetőek.
Még szerencse, hogy nem azt írta, hogy neki már amúgy sincs itt helye.
Nekem ebből ez jött le.
Lehet, hogy most kicsit érzékenyebb vagyok, nagyon sajnálom ha megbántottam olyanokat is akik nem érdemelték meg.