Új privát üzeneted érkezett!

gyerekekhez=gyerekeknek :oops:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Rokica!
Pár hete nálunk is van ilyen, hogy Andris nem hajlandó leülni a kádba, rosszabb napokon leguggolni se, csak zokog. Pedig imádta a fürdést, reménykedtem is, hogy nem lesz olyan víziszonyos, mint Lili, kistesó meg ugye sehol. :shock: Szóval lehet, hogy úgy tűnik, hogy sokminden a tesó miatt van, pedig csak időbeli egybeesés.
Sztem én nem vagyok mérvadó, mert nagy a korkülönbség (de nálunk, sohasem voltak olyan jelenetek, amiket Kuha írt, ez nagymértékben gyerekfüggő is, sőt inkáb a korban közelebbálló, egészen pontosan a dackorszakos nem bírja jól tolerálni a tesó érkezését). He nem megy időben közel egymáshoz a fürdetés, akkor nem lehet szétdobni? Értem ezalatt, hogy Zsuzsa kapja meg ugyanúgy a rituáléit, mint eddig és a többi időpontban legyen Vivi fürdetése, etetése. Mikortól ő is vacsorázik etetőszékben, akkor megint össze lehetne hangolni a dolgokat.

Nálunk úgy néz ki most a dolog, hogy együtt vacsorázik a család (kivéve én), aztán felmegyünk, először fürdik Andris, Lili nézi, közben fogatmos, akkor Andris is jobban engedi. Aztán ketten szülök öltöztetjük, cirógatjuk, kenegetjük Andrist, addig Lili vetkőzik, aztán az apja fürdeti Lilit, közben én szoptatok. Lilivel együtt éneklünk altatódalt Andrisnak, aztán én mesélek Lilinek és énekelek neki.

Elhiszem, hogy elfogyott a türelmed, energiád, és sajnálom! A nők azért nők, hogy a már nem létező erőmorzsáikat is képesek összegyűjteni és a mindennapi rutint végrehajtani! :wink:

Ancsi!
Meli nagyon édes! Biztos ő is érzi a változásokat, azért annyira anyás.

Bodza!
Sajnálom, ami Apukáddal történik :(.
Telekügyben van előrelépés?

ayse
 
 


Na a jo edes jo A.............................;t a babanetnek !!!! :twisted: :twisted:
Majd fel oraig koptattam a kormom, annyit irtam es betojt, nem kuldte el, persze nem mentettem el :twisted: :twisted:

Rokica,
Nalunk nagyon jo megoldas volt, legalabb harom honapig csinaltam, hogy en reggel furdettem Balazst!!!! Ilyenkor meg nem koszolja ossze magukat es nalunk ugye Mat suli meg lecke meg egyuttjatszas stb okokbol, lehettlen lett volna este a ket gyereket furdetni szoptatni stb. Persze Mat onallo, igy azert nekem sokkal konnyebb volt, de probald meg!! Reggel te is pihentebb vagy azert es igy estere csak Zsuzsa marad! Nalunk mindenki igy csinalja egy par honapig es nekem is nagyon bevallt! Utana, ha mar megszokjak egymast par honap mulva, lehet hogy menne egyutt is a urdes!!
Nalunk is volt olyan idoszak, amikor Balazs uvoltott furdesnel, ez szerintem el fog mulni!!
Kitartas!! Nemsokara csak jobb lehet, egyebkent en az elso harom honapot a tuleles idoszakanak tartom!! :twisted: :roll: Hiaba, na, en nem vagyok bator!!

Davallia
Igen is hianyzol nekunk, tessek irni es kepeket feltenni a gyerkocokrol!! Mondjuk tanitonenikent nem is csodalkozom, hogy ennyire jol veszed aaz akadalyokat :lol: :lol: Nagyon orulok, hogy ilyen jol veszed az akadalyokat!!

Majola
Julcsi halalian okos kislany!!

Ayse,
Lilimondas!!! Ez a lany, na hagyjuk, ossze kell ismertetnem Mattal!!

Annyit irtam az elobb, meg panaszkodtam is, mert bajok vannak Mattal, nagyon visszahuzodo lett, de talan este tudok jonni s le tudom irni megint!! Faj a szivem erte, mert szerintem hatalmas anyahianya van, bar azert mi sem allunk meg ott, amit Kuha irt!! szerintem is gyerekfuggo ez, meghat attol is fugg, mennyire volt elkapatva az elso!! Nagyon rossz am nekik, szerintem, hiaba gondoljuk mi szulok, hogy idillikus a testver, de en ugy gondolom az itteni peldakbol, hogy nincs idilikkus korkulonbseg!! Nalunk is vannak bajok, hisztik, problemak, stb, de nem tudok rajuk megoldast, megyek, felveszem a harcot veluk, megoldast keresek, neha talalok, neha kompromisszumot kotok magammal, neha meg el vagyok keseredve, maskor meg en vagyok a legboldogabb edesanya, mert sikerult egyutt jatszaniuk vagy olelkezniuk vagy csak egymasra nezniuk szeretettel a gyerekeknek, nagyon nehez ez!!


And,
Ugyes vagy es kitartast kivanok, mert egy boldog es celtudatos no es anya vagy!!

Megann
Ne keseredj el, jon majd ez magatol, ha valoban akarod, akkor sikerulni kell, hogy legyel valaki az eletben!! Mar csak a lanyod miatt is, hogy kesobb felnezzen rad, nem igaz!!

Bodza,
nekem is hianyoztal es jo, hogy ujra itt vagy!! szegeny apukad, remelem hatasosan fogjak gyogyitani!!!! Kitartast es rengeteg erot kivanok neki!! Anyukam is volt rakos es mostmar jobban van!!!

Kuha
Orulok az anyukadnak, hogy jobban van!!! Tudja mar a rossz hirt, apukad???? Szegeny!!

Na megyek Matert a suliba, remelem este

Ja, Ancsi es Csibb
Nagyon helyesek a lanyok!!

KépKép
KépKép
aniko47
 
 

 
 

Szia Hajni!

Először nem értettem, hogy mit keresel a mi fórumunkban, eltelt néhány mp., míg leesett a dolog, köszi, hogy benéztél hozzánk. Remélem jól vagy! Sokat gondolok rád!

Szilvi
Vendég
 


Sziasztok!

Alig vártam, hogy menjek a szemészhez, mert már fájt minden egyes pislogás. :cry:
A szemész:
Fú, rondább mint egy hete. :cry: Most valami extra cseppet kaptam.Egy hét múlva vissza.Szemcsüngést illetően, ha meglesz a Pesti eredmény, és negatív, máris szervezi a szemészt, aki megoperál.Végh Tanár Úrnak hívják(asszem), ill egy Bp.-i adj.nő-t mondott(én inkább a közeli Szegedet választom)
Holnap de.-t megyek neurológushoz, Ő adja meg, hogy hová, mikor kell menni a FŐVÁROSBA!
Hát röviden, tömören így állok.



Szia Kuha!!! :D

hiányoltalak már!!!!!
Nyúlnéééééééé
hol vagy mááááár???????????
Ancsi
Jé, tényleg egyforma mocijuk van a CSAJOKNAK!!!!!!! :D :D :D
Bodza
sajnálom, ami édesapáddal történt, lelkileg nem könnyű egyikőtöknek sem, gondolom.Kitartást, és sok erőt Nektek!
Rokica
nem irígyellek, de lesznek még szép napok!!!!!!!!
Barbi
hogy vagytok???
Benianyu
szintén?



ÉS:helló Szilvi!!!!(nem tudom, emlékeztek e Rá, Ő az a barátnőm, akinek göndi-böndi hajú kislányt álmodtam, de KISFIÚ lesz!!!!!!(tegnap regisztrált ide a babanetre, kérdezte, hogy kell vonalzót csinálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: -jó mi, tőlem ilyet kérdezni!!!_mondtam neki, gőzöm nincs, nálunk Apa szokta az ilyen"bonyesz"dolgokat. 8) 8)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Csak ismételni tudom önmagam:
igazán kedvesek vagytok, hogy így aggódtok!!!Jólesik, de tényleg.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Szia Totka!

Remélem, ezek az extra cseppek mostmár helyre rántják a szemedet! Gondoltam is Rád ma (is), hogy milyen rossz lehet neked. Sétáltunk délután, és elviharzott mellettenk egy mega bazi nagy kamion, és az összes útszéli port a szemünkbe fújta. De olyan fuvallata volt, hogy a poncsóm a nyakamba kötött ki :lol: :lol: :lol:
Remélem, a javulás útjára lépsz!!!

És láttam ám, hogy hiányoltál, és jól is esett, és írtam is neked e-mailt, még a múlthéten, a freemail-es email címedre!

Ayse, Anikó!

Én is amondó vagyok, hogy abszolút gyerek függő, hogy ki hogy fogadja a kistestvért. Meg nagyrészt szülő függő is, hogy hogy reagálja le a dolgokat.
De pl. Liliről nem is tudnám elképzelni, hogy úgy viselkedjen, mint ez a kislány tegnap.
Arról nem is beszélve, hogy alapban is elég rendesen el van kapatva, kistesó előtt is sok mindent megengedtek neki.


Anikó, Megann!

Képzeljétek, úgy volt, hogy nem mondjuk meg anyumnak, hogy mi van apuval, csak ha hazajött a kórházból. Erre a műtét másnapján, apukám nem bírt magával, és "bevallotta" anyunak, amikor bement hozzá a kórházba. Anyu tök jól fogadta, szerintem jobban, mintha normális körülmények között mondta volna.
Ez van, nem tud ő sem mit csinálni. Azt kérdezte, hogy nem is érti, hogy miért nem merte elmondani neki, mit gondolt apukám, majd anyu otthagyja őt ezért????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi!

Délután elfelejtettem mondani, hogy Meli nagyon kis aranyos a képeken!!!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok lányok!

Mi a hosszú hétvégén nem leszünk itthon...kedden leszek ismét!

Totka, remélem semmi komoly...nekem annó egy virusfertőzés miatt volt hasonló tünetem a szememmel...(valami virnyával belenyúltam)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Megvolt az írásbeli ma, elég laza volt..... :?
Úgy-hogy a 2-es tutira meglesz :)
már csak szóbeli jövő héten csütörtökön és vége, de már el is kezdem utána aker.menedzsert ennél a sulinál, ami novemberben ér majd véget.
Az meg keddenként lesz 5-7-ig.

Anyumnál, anyósomnál lesz olyankor Lívi 4-6-ig, amíg apukája megy érte majd.

De úgy örülök, hogy hétköznap lesz és nem szombaton, mert már olyan rossz volt minden szombatot feláldozni...

Anita!
Melike nagyon édes a képeken!

Roki!
Fel a fejjel, tuti később sokkal könnyebb lesz, addig is kitartást!

Megann!
Hasonlóan vagyok a hogyan továbbal, mint Te(mint mindig ebben is hasonlítunk:) )
Hiába csinálom most ezt a sulit, nem tudom még mit tudok majd csinálni Lívi mellett 1 év múlva.
De lehet, hogy nem megyek egyből vissza, hanem tanulok még 1-2 évet és csak utána, ha nem lesz tesó addig.
De egyelőre nem tervezzük, és néha úgy gondolom, jó nekünk így hármasban is nagyon.....főleg mikor a negatívumokat hallom testvérek közötti kapcsoltatokról.
Szerintem kevés az igazán jó testvéri kapcsolat felnőtt korban.... legalábbis az én környzetemben..... :? :? :?

Prüntyi!

Kellemes hosszú hétvégét!
Hová mentek?Wellness?:)

Mi jól vagyunk, leszámítva, hogy Lívi köhög meg én is mára tök szarul lettem(pont vizsgára).

Amúgy nagyon édes, annyit beszél, és mindent megért meg magyaráz, nagyon cuki :)
Bármit mondunk neki, akár nehéz hosszú szavakat, ismétli....úgy látom ő verbálisan jó nagyon :D :D :D
Mert a menés néha még kegyetlen :D
Van, hogy még imbolyog néha, ha fáradt.
Meg nem is az a nagyon fürge baba, hanem olyan óvatos :)

Olyan érdekes, mennyire mások már most egymáshoz képest, igazi kis egyéniségek!

Na megyek fürcsizni és kúrálni magam!

Jó éjt Nektek!

Mea
mea
 
 


Mea!
Lili 15 hónapos korára indult el és 16 hónapos korára kezdett el rendesen járni (amit persze még hosszú hónapokig kellett gyakorolni). Viszont verbálisan nagyon ott volt, 2 évesen már fújta az Öreg néne őzikéjét. Úgy látszik vannak ilyen gyerekek, akik agyra gyúrnak :wink:

Mi a testvéreimmel nagyon jó testvérek vagyunk, bár a korban közelebb álló hugommal nagyon "rossz" testvérek voltunk gyerekkorunkban. Verekedtünk, veszekedtünk, sőt még az iskolába is külön utakon jártunk. Aztán egyszer csak fordult a kocka. Olyan jó, hogy nem egyedül állok a világban, olyan értelemben, hogy rájuk mindig számíthatok!

Gratula a vizsgádhoz, Livinek jobbulást kívánunk!

ayse
 
 


Sziasztok!

Mea!Ayse!

Én tök egyetértek Ayseval, nekem egy nővérem van, tűz és viz vagyunk, tinédzser korunk óta nem nagyon váltottunk komolyabb szót egymással...és az élet úgy hozta hogy inkább ő szorult az én segitségemre, mint én az övére...
Viszont akárhogyis van..jó hogy van...mert Lénának van unokatesója(a kisebbik már tegnap este előre örült hogy jön Léna..és mondta anyumnak, hogy majd jól megkergeti :P :P :P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És most hogy férj haverjának anyukája meghalt egyre inkább úgy gondolom hogy szükség van a testvérre..
Ha szegény srácnak nem lenne egy nővére, a világon már senkije nem lenne :( :( .
És ha mi kipurcanunk..mármint mi szülők, akkor a gyerekünk egyedül maradjon a világban???
Nos én igy gondolom...és éppen ezért én még a 3 gyereket sem tartom kizártnak... :shock: :roll: :roll: Persze hogy hogy lehet ezt idegileg, fizikailag és mindenhogyan birni..na azt nem tudom...

Persze ettől még "bűntudat" nélkül lehet természetesen 1 gyerkőc mellett is dönteni... :wink:
Suli:Nagyon ügyes vagy, hogy bevállaltad... :D
Én látod még ezt sem tudom bevállalni...mert bár anyósom közel és otthon van, de tudod... :? :? :? és akar még munkát találni magának...
Igy nekem nem sok segitségem van..férj..na azt meg hagyjuk..
Ma kb 10 percre ugrott haza a focicuccáért...mert fél 8 kor még egy ügyvédtől telefonált haza, hogy még ott ücsörög.. :? :? :? :( :( :(

Totka!
Remélem ez mostmár beválik...
Gondolom ez a függvénye annak hogy meg tudják csinálni a műtétet..mármint az hogy gyógyult legyen a szemed..
Nagyon szoritok nektek.....
Műtét időpont sacc/kb megvan már?????

Rókica!

Húúúúú ez kemény lehet nagyon :( :( :( :( :( :(
Zsuzsa ugye mindig is elég karakán csajszi volt és önérzetes, úgyhogy annyira nem lepődöm meg ezen a dolgon..
Viszon nagyon szoritok, hogy tényleg megszokja hamar az uj szitut és normalizálódjanak a dolgaitok otthon...

(csendben és félve jegyzem meg, hogy Léna is tud tigris lenni, de valahogy olyan elképzelhetetlen számomra, hogy Léna pl ennyire "megváltozzon" kistesótól..
De aztán ki tudja....

Jaj fáradt vagyok ám én is...pedig jó napunk volt...

Játszótereztünk nagyokat...és annyira aranyos volt Léna, hogy még aki gyerkőccel volt, az is Lénán lelkendezett hogy milyen kis édes...
Ma szerintem direkt elhatározta hogy mindenkit levesz a lábáról..

Ancsi!

Megértem hogy nincs lelkierőd irni... :(
Hogy van anyósod????

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kép
Kép

Kép

Kép
megann
 
 


Hű de csini ez a Léna :shock:

Áááá, Róki, szerintem Zsuzsababa nem változott meg a kistesótól, csak az első hetek nehezek. Neki is fel kell dolgozni a változást, meg azt is, hogy 3 napig nem voltál otthon. Szerintem ez már önmagában elég ok lenne, hogy kicsit máshogy viselkedjen. Arról nem is beszélve, hogy szegény mögött egy hosszú kórházi tartózkodás is áll. Remélem, ma már jobb napotok volt!
Nekünk ma jó napunk volt, az este is könnyű volt, a tegnap este meg jó fárasztó volt. minden nap más.

Engem az éjszakák viselnek meg egy kicsit. Csak az én nagylányom kel fel ezerszer egy éjjel?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Mea, Kehidára :lol: remélem most már betegség mentes , valódi pihenés lesz!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Rókica! :D

Ez a fürdés dolog tuti, hogy nem Szilvi miatt van! Gergő ugyanezt csinálta 1 éves korától, és Bubus csak 20 hónapos korában született. Alig lehetett megfürdetni, csak ácsorgott a vízben. A szerepjátékos dolog szerintem is jó ötlet. Esetleg próbálj meg neki mesélni, énekelni szoptatás közben, hogy érezze, vele is foglalkozol.

Nálunk a fürdetés eleinte egymás után volt: először Bubus, majd Gergő, ugyanabban a vízben. Mikor Bubus stabilan ült, akkortól együtt fürödnek, ez könnyebb sokkal. Mi együtt szoktuk Szabolccsal, először Bubust kivesszük, megtöröljük, én felviszem, addig ő Gergő mossa, törli.

Nálunk Gergő szerintem jól fogadta a kistesót, mi mondjuk már előtte állandóan mondtuk neki, milyen jó lesz, stb. Nem is volt annyira meglepődve, mikor Bubust meglátta, meg mikor hazahoztuk. Persze biztos nehéz volt neki, de nagyon szereti Bulcsút az első pectől, noha veszekszenek is gyakran. Annyira édes, mikor mondja neki:-Szeretlek, kicsi öcsikém! És megsimogatja, megpuszilja. Esténként sokáig puszilkodnak lefekvés előtt.


Bodza! :D

Szorítunk apukádnak.

Megann! :D

Ez a Léna egyre szebb! Egyetértek, nagyon fontos a tesó, sajna nekem nincs.:cry:

Zsuzsa! :D

Nem tudtok véletlenül egy zongorahangolót? Sajna a pianínónk iszonyat le van hangolódva, nem akarom vele rontani a gyerekek hallását.

Kuha!:D

Örülök, hogy anyukád jól fogadta a hírt.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a neurológustól:
jövő hét csütörtök irány Budapest, 9-12 óráig kell mennem a XX.ker-be a Jahn Ferenc kórház myasthenia ambulaniciájára.
Remélem, ott kizárják ezt a betegséget, és utánna irány a műtőasztal.
Nagyon csúnyán igénybe vettük a protekciót, mivel május végére tudtak csak adni ide időpontot.
Megkértem a főnököm, és láááááám, jövő hétre már lett is egy szabad hely! :shock: :shock: Fasza.


Csóközön.
itt nagyon jó idő van, kardigánba melegem volt, így egész délután kint leszünk Pancsival.


Férj nagyon jól tud Pesten tájékozódni:
de nekemis kell valami támpont:
hogy jutunk el a Keleti pu.-ról ide????????Bonyesz???

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


sziasztok!
Totka,de édes vagy!jól vagyunk,csak ebben a szép időben itt ülni van kedvem a legkevésbé!hatalmasakat sétálunk nyuszimmal és már nagyon bandázunk is,van egy fiú,akit a bébiszittere(tudom nem így írják)minket les,hogy mikor jövünk,mert ösztönözzük az amúgy picit lusti gyereket(aki mellesleg egy idős nyuszival és ő az,aki legörbült szájjal,lemeredve nézte nyuszit,ahogy az rikoltozik),de pláne ilyen jó időben hatalmas itt az élet,rengeteg gyerek és kifulladásig pörgünk,sőt!képzeljétek,ilyen se volt még,nyuszi ma szólt nekem,hogy akkor ideje hazamennünk,mert ő részéről alvásidő van és megfogta a kezem és hazacipelt!olyan aranyos volt,már alszik is!aztán ha felkel(ez tegnap 3órányi alvás után volt)akkor irány az anyukám,és én onnan meg irány vásárolni,stb!szóval zajlik az élet!
a hétvégén megint ikrekkel taliztunk,nagyon jó fejek már és nagyon szórakoztatóak,ráadásul szülők valahol visegrádon pihentek,amíg mi büntetlenül nyúzhattuk őket!én nem is tudom melyiket imádom jobban!talánemesét...nem Bencét...nem Emesét... :roll:
nyuszi is próbálkozik játszani velük,de ezek az istennek nem akarják a formabedobót kipróbálni,pedig a megfelelő formát adja nekik a lukhoz,de így sem!ki érti!amúgy most lesznek fél évesek...MÁÁÁÁR!!!!! :shock:
nyuszi is is már nagyon nagy gyerek,így,hogy jön a jó idő egyre jobban kifordul ő is önmagából!mit mondjak ez van,hogy jó van,hogy rossz!
:lol:
én rendíthetettlenül járok tornázni,ha csak tehetem és ettől is egyre jobban érzem magam,ráadásul jön a finom zöldségek,gyümölcsök ideje,nem annyira mű ízzel és megint lehet isteni salikat enni kipukkadásig!juhéjjj!
mi van még????
nem is tudom,
ja igen!
Cleo
boldog boldog névnapot kívánok neked!!!!!!!!
de mintha lenne még Ildink!Vrucsincá????

láttam édes képeket is Lénáról,Majáról és Pnnáról...volt még valaki??
jaj,nem tudok én már figyelni ebben a zsongás időben!!!!!!!!!! :oops:
de azért majd összekapom magam!biztos meg lehet unni a tavaszt is....vagy nem? :roll: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Hajni, örülök, hogy sikerült ilyen korai időpontot találni! Sajnos az útvonalat nem tudom, de biztosan lesznek nálam ügyesebbek.

Zsóf, csak egy zongorahangolót tudunk, de az nagyon profi és drága. Azért megkérdezzem?
Én a hangommal rontom a gyerekeim hallását :oops: Nem baj, ha abszolút hallást örököltek, akkor úgyis mindegy..., ha meg az enyémet, akkor is.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Neeeeeem, a tavaszt nem lehet megunni, sohasoha nem lehet megunni!!!! :P

Majola!
A gyerekeknek az a fontos, hogy énekeljen nekik az anyukájuk, teljesen mindegy, hogy milyen tisztán. Én ma (is) be vagyok rekedve, de 48-as dalokat fújva kocsikáztunk le az oviba 4 gyerekkel, a szembeszomszéd lányok is jöttek. Egyáltalán nem zavarta őket, hogy nem bírtam a magas hangokat :lol: .
A hangszer az más, annak jól kell szólnia.

Zsóf!
Ha találsz nem drága zongorahangolót, szólj, engem is érdekel!!!
Guminő nagyon ütős volt! :lol:

Hajni!
BKV-val a következő:
24-es villamos Keleti pályaudvar- Közvágóhíd
23-as busz Közvágóhíd -Pesterzsébet városközpont
59-es busszal Pesterzsébet városközpont - Jahn Ferenc kórház

Ez elég hosszú :roll: . Valaki tud rövidebb utat az erdőn át?
(Mint a viccben
- Pista bá, mennyire van ide a falu?
- Légvonalban 8 kilométer, de az erdőn át tudok egy rövidebb utat is.

A bkv-nak van egy útvonaltervezője, bepötyögtem a célállomást és az indulást, de aztán nem történt semmi :roll:

ayse
 
 



ayse
 
 


sziasztok!

imádom a tavaszt:D
mi is sokat vagyunk kinnt, de Eszti annyira hisztis mostanában, sokszor egy lépést sem akar menni, nem is értem. ma voltunk zenebölcsiben, ahol január 9-én voltunk utoljára, valahogy nem hozta úgy lázba az sem.
asszem kell neki a társaság, elszokott a gyerekektől :(

Hajni!!!
most kell beszélnem a proffal, ha csütörtökön nem szegeden leszek, akkor átviszlek titeket, meg vissza is :) nagyon macerás a közlekedés oda sajnos. én ott kezdtem a pályafutásomat egyébként :wink:
hű, de jó lenne, ha a csütörtök szabd lenne! Panni is jön, vagy vigyáz rá valaki?

Léna tömör gyönyör :)

Benianyu! kezdődnek a vasalós keddek! :D :D én gyűjtöttem egy jó adagot már mára... godoltam a XXI. század és az elnök embereit is szeretem :wink:


KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok! :) :) :)

Mi is imádjuk a tavaszt! :) Benit elvisszük reggel az oviba és haza sem jövünk ebédig. Dani is nagyon élvezi és én is! :)
Tele van a játszótér is, sok kis vigyori gyerkőccel. :)
Dani megtanult felmenni a csúszda létráján, vagyis most fejleszti tökélyre a tudományát, de még olyan kis alacsony, hogy alig ér fel a lába az egyik fokról a másikra. De megoldja. :)
Ma nem volt rajta sem sapka és mindenki csodálta a kis bongyori haját. :)

And,
Igen, újra vészhelyzet mától! Direkt nem is vasaltam már egy hete, mára tartogattam én is! :)

Totka,
Ügyesen elintéztétek ezt a vizsgálatot. Lehet, hogy kicsit ciki, de egyrészt más is ezt csinálja, másrészt meg neked is lehet ennyi előnyöd. :)
Tényleg hozzátok Pannit is? :)

Megann,
Léna gyönyörűséges és kész! :) :)

Rokica,
Én is nagyon megértelek, hogy kezd véges lenni az erőd és a türelmed, de nagyon hamar sokkal könnyebb lesz :!: :!:
Már sokszor volt szó róla, hogy milyen az ideális korkülönbség. Én néha azt gondolom, hogy a kisebb mégis jobb. Olyan hamar össze fognak szokni a lányok és remekül el fognak tudni játszani. Lehet, hogy Beni önálló, sokat segít, de nehéz egyszerre játszani velük, lekötni őket, nehéz olyan közös programot találni, ami mind a két fiú számára egyszerre élvezetes. :?
Beni már nem jön be a játszótérre velünk, max. csak akkor, ha van ott hasonlókorú barátja. Különben a játszótér körül bicajozik a parkban, ahol látom, oda kiengedem. Szerencsére megbízható. :)
Nálunk együtt fürdenek a fiúk, szerintem egy fél év múlva már te is simán együtt fogod tudni fürdetni a két kislányt.

Kuha,
Anyukádnak további gyors felépülést :!: Apukádnak meg további drukkok :!:
Az ismerős kislány viselkedése nagyon durva, ez tényleg a véglet, bár Benivel sem egyszerű, néha egészen kiborulok tőle. :( Szemtelenkedik, de úgy, mint egy kamasz. Olyan kis okos, rögtön vág az esze, tudja hogy mit szóljon vissza. Ha egy általa ismeretlen, vagy nem szimpatikus emberrel beszélgetek, akkor is beszólogat. Én meg égek, mint a rongy! :( És még nem jöttem rá, hogy mi az ellenszer. Verni nem fogom, főleg nem az utcán, idegenek előtt, ordítani sem nagyon, mert nem édekli. Ha 24 órában foglalkoznék vele, az talán hatna, de az megoldhatatlan. Szóval kicsit átérzem az ismerőseid problémáját. :? :? :?

Bodza,
Apukádnak is jobbulást kívánok! Ne haragudj, a múltkor elfelejtettem megkérdezni Aput, azóta már érdeklődtem, de az az igazság, hogy nagyon nem szívesen beszél a betegségéről. Én abban az időben külföldön tanultam, amikor ez történt és nem tudom a részleteket. Ő is kapott kemot, nagyon lefogyott, 17 kilót és előtte sem volt kövér. Az Anyu tejszínnel hízlalta fel, mert azt hiszem egy ideig nem nagyon lehetett szilárd kaját enni. De ennek már idén 10 éve és felépült. Koppkoppkopp! Szóval van remény :!: :!:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Totka
most olvasom,hogy jössz Pestre!bár csak úgy jönnél,de azért talán így is összefuthatnánk!én is rendelkezésedre állok ám!!!!!

nyuszi nemrég sírva kelt,összebújva ringatóztunk,aztán az egyszervolt.hu megvígasztalta...egy kicsit,aztán evett egy kicsit és visszasírta magát az ágyba!libabőrös volt(mondjuk elég lengén volt öltözve,re mélem csak azért)most kicsit több réteggel pihen,de fel-felsír!
mi lehet?remélem sikerül picit visszaaludnia,hátha jobb kedvvel ébred! :roll:
csak nehogy nekem...ki se mondom! :evil:

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!
kéne talizni,de olyan sétásra gondoltam!!!!!!Margit sziget?Gellért-hegy(csúszda)?,állatkert?valami?valaki? :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Aniko
Még neked akartam írni, hogy látom, hogy néha hasonló gondod van Mat-tel, mint nekem Benivel. :? Neked is fő a fejed, hogy mit csinálj, de szét nem tudod tépni magad. :? Ráadásul te még dolgozol is. :? Akkor viszont én is elolvadok, ha épp összebújnak és puszit adnak egymásnak, vagy együtt csibészkednek. :)

Totka,
Az előbb lemaradt, hogy köszi a hiányolást! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Nyúlné,
Nem lesz semmi baj Kisnyuszival! :) Ne izgulj! :)
Mondjuk egy városligeti sétára mi is beneveznék a jövő héten, főleg ilyen időben. Vélemények? :) :) :) Esetleg mikor Totkáék is jönnek. :) Na????? :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Nyúlné!
remélem Kisnyuszid csak rosszat álmodott, és jókedvűen ébred majd!
séta szuper ötlet! Esztinek kell a társaság! hátha kedvet kap a kinti csibészkedéshez is. nekünk holnap sajnos nem jó :( legközelebb a péntek jó, szombaton elvileg megyünk állatkertezni.
a jövő hetünk meg szeged függő... most kezdem felfogni, hogy nem lesz könnyű dolgunk.....

KépKép
KépKép
and
 
 


Benianyu, ez tök jó ötlet! ezek után remélem nem csütörtök lesz a szegedi napom... szerdára koncentrálok, az lenne a jó...
szerdaszerdaszerdaszerdaszerda

KépKép
KépKép
and
 
 


And,
Majd Megann megvuduzza neked a szerdát! :) És akkor megyünk csütörtökön csavarogni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is most jöttünk meg a sétából, ma már másodszor voltunk. És babakocsi nélkül.
Délelőtt hatalmasat sétáltunk, csodálkoztam is, hogy Gergő ilyen jól bírja. Aztán hazafelé baromira elfáradt, de nem csak fizikailag, hanem "agyilag" is. Jött a hiszti, mert nem arra mentünk, amerre ő akart. Levetette magát a földre. :( ... Hát a szokásos. Én meg úgy döntöttem, hogy most nem idegelem magam, úgyhogy elindultam szépen. Ne féljetek, ahogy eltávolodtam tőle, csak úgy pattant fel!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De aztán már nem volt hajlandó jönni, felkéredzkedett a kezembe. De láttam rajta, hogy tényleg elfáradt, mert már csetlett-botlott.
Itthon ebédelni sem akart, úgyhogy leraktam aludni, fél percen belül aludt.
Aztán most délután is elmentünk, ez mondjuk jóval rövidebb volt, mint délelőtt.
De tényleg olyan szép idő van!!!!

De nem akarok senki elkeseríteni, állítólag vasárnaptól jön a hó!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most olvastam a hírekben!!

Nyúlné!!!
Én is nagyon szívesen csatlakoznék a sétához, mondjuk egy városligetihez, csak szóljatok jó előre, hogy mikor és merre, mert nekem azért szervezést igényel.

Benianyu!
Beniről, meg a "beégetésről" jut eszembe, képzeld, ennek a kislánynak az anyukája meséli, hogy szó szerint zsarolja őt a kiscsaj. Meséli az anyja, hogy egyik nap nagyon-nagyon kezelhetetlen volt a Kitti, akkormondta neki az anyukája, hogy azt akarod, hogy szomorú legyek, stb-stb., na, nagyjából megnyugodott, de eszméletlen balhét csinált. Erre másnap, újra műsor, kislány szintén kezelhetetlen, anyja ezredszer rászólt, bezavarta a szobába, már mindenféle szankciókat hozott, erre a kiscsaj megszólal neki: azt akarod, anya, hogy azt csináljam, mint tegnap????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt mondja az anyja, hogy legszívesebben elsüllyedt volna, hogy idáig jutottak, azt sem tudta, hogy mit válaszoljon neki! :roll: :roll: :roll: :roll:
Hát ez tényleg gáz, remélem, mi soha nem fogunk idáig eljutni...

And!
drukk-druk-drukk, hogy szerda legyen!!!

Kép
kuha
 
 


Nyulne,

Biztos nem fazott meg, olyan sok dolog miatt sirhatnak meg :oops:

Benianyu,
Olvastam, hogy nalatok is megy a csibeszkedes neha!! :oops: :lol: Neha csak nevetek rajta, de valoban bosszanto! Tudom, hogy nem tephetem szet magam, es nem is fogom, sajnos pont tegnap vagtam be a konok anyukat, mind a ketto fel kilenckor mar az agyban volt buntetesbol! :cry: :cry: Legalabb egy jot pihentem (volna), ha a kicsim nem cirkuszolt volna! 3-4 simi+puszilgatas utan, mar kiborult a bili es jol lekiabaltam a kicsit, mire a nagy kiszolt a szobajabol, hogy"nem jottel meg ra, hogy annal inkabb csinalja, minel tobbet bemesz hozza??? :shock: :shock: Inkabb hozzam gyere akkor mar, engem nem zavar!! :roll:
Na de errol oldalakat lehetne irni, meg aztan minden nap mas a helyzet, "szerencsere"!

And,
Drukkolok akkor "szerdaszerdaszerda" :lol:

Totka,
Remelem hamarosan tul leszel ezen az egesz kalvarian es hat ha nem is igy kellett volna igazabol, de legalabb talalkozhatsz a lanyokkal :lol: :lol:

Megann,
Lena nagyon aranyos ebben a vagesz szerkoban!! Es ezek a kis furtok :lol:

Benianyu
Tegyel mar fel legyszi Danirol is gondor haju kepet :lol: :lol: Olyan edes a vonalzos kepen!


Gondorzsof,
Elfelejtettem irni, hogy ez a guminos dolog meg a ferjem is vigyorra fakasztotta, ahogy elmeseltem neki :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Halihó!

Mi is itt vagyunk :)
Csak reggel óta szinte folyamatosan kertezünk.. :)

Azaz reggel még beugrottam nőgyógyászatra rákszűrésre Lénával :shock:
Hát csajok :( :( :( :( :( komolyan mondom, úgy látszik ez az ág már teljesen elmagánosodott..
Egy nőcihez mentem(mert egyszer voltam nála és szimpi volt)..hát halál unottan felvette az adataimat, szültem-e, van e valami bajom..stb...mint egy robot...
Majd félig lebaszott hogy "szoktam irrigálót használni"..(merthogy pl nőgyogyi és kozmi előtt mindig kivül-belül tisztálkodom :oops: :oops: )..
Aztán kértem volna tejsavas öblitőlötyit...erre mondta hogy nem tartja jó dolognak az irrigálást ezért viszonlátásra...
Hát k...va jó...
De ha dugtam volna fehér boritékot ....lehet hogy még az anyám nőgyógyászati dolgairól is kifaggat :( :evil: :evil: :evil:

Na mindegy.....2 hét mulva lelet..ettől függetlenül lehet hogy még a saját nőgyogyimhoz is elmegyek..de hát ő csak ápr 27 re adott időpontot.... :shock: :shock: :shock:

Na mindegy...

Aztán elmentünk ÁRVÁCSKÁT VENNI :P :P :P :P
Aztán beültettük az árvácskákat...
Majd bejöttünk ebédelni..
Majd beültettem a muskátli palikat...majd felhurcoltam a régieket, meg a leandereket..meg áskálódtam még a kertben :P :P :P
Léna most a babakocsijában alszik kint :P :P :P
Szóval szupi jó idő van, és jó napunk volt...

Benianyu, Nyulné!

Természetesen én is beneveznék sétára..és tök mindegy hogy hova...
Mondjuk városligetben múlt héten voltunk...talán Margitsziget jobb lenne ezért...de rajtatok áll a döntés.. :wink: :wink: :wink:
A csütörtököt meg átszervezem a takaritócsajunkkal péntekre... :roll: :roll: :roll:

A szerda valszeg nem jó nekünk sem..férj barátjának az anyukáját kedden vagy szerdán temetik.. :( :( :( :( , úgyhogy oda kell mennünk..

And!

Vuduvuduvuduvuduvudu 8) 8) 8) 8) 8)

Bókokat köszönjük...
Pusz...

Este majd még átolvasom a napot tüzetesebben :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!

Egy fárszt jön a hó :evil: :evil: :evil: kint vannak a virágaim :evil: :evil: :evil: :evil:
Majd jól megvuduzom őt is..mármint a havat :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jajj, Csajok!!

Most, hogy olvasom Megannt: nekem is jobb lenne a Margitsziget, márcsak odajutás szempontjából. A városliget nekem elég gázos.
Dehát ahová a többség menne, természetesen....

Megann!

Igen-igen, vuduzt csak meg, mert már én sem akarok havat látni, sőt, még csak a hőmérő higanyszálát sem akarom 15 fok alatt látni!!!!!

Kép
kuha
 
 


Kuha,

HUUUUUUUUUUUUU, akkor en be is fogom a szam a panaszkodassal, mert azert mi ettol nagyon-nagyon tavol allunk szerencsere :oops: Szegeny anyuka, ez valoban nagyon durva :shock: :shock: Sajnos valoban vannak olyan gyerekek, akik abszolut nem fogadjak el a testver szuleteset es ilyen durva megnyilvanulasoknal neha itt bevetik a pszihologust is. Mit gondolsz?? Hatha egy szakember jobban at tudna latni, mi valtotta ki ezt a nagy ellennallast a kislanynal??? Nalunk ami bevalt, mivel en sem bantottam sose Mat-ot, az az, hogy bekuldom a szobajaba es nem johet ki addig, amig le nem nyugodott. DE a szobajaban nem csinalhat semmit! Leul az agyara es "gondolkodik". Utana elbeszelgetunk! Ha komolyabb a dolog ezt meg kovetik a szankciok, mint TV elvonas, nem hivunk baratokat hetvegere es minden olyan dolog, amit szeret :oops: Ez altalaban mukodik is, vagyis meg nem kezelhetetlen!Erzesem szerint a kislany valahogy mar atlepett ezen a hataron!! Hat, biztosan nem lehet egy konnyu helyzet!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó!

Egyszerre írtunk!!

:lol: :lol: :lol:

Hát igen, de jelzem, korábban is nagyon-nagyon sok minden meg volt engedve a kislánynak. Arról nem is beszélve, hogy abszolút kihasználja azt, hogy a szülei a szeme előtt, füle hallatára esnek egymásnak, ha nem egyeznek a nevelési elveik.
Ha az egyik rászól valamiért, akkor a másik tuti, hogy rászól a másik szülőre. Nem ám a gyerekre!!! Á, nem!!!

Mondjuk ezt mindig megállapítjuk a Robival, mikor jövünk tőlük hazafelé, hogy abszolút rafkós már a kiscsaj, és tudja, hogy mikor, kinél, mit érhet el.
Az apuka mondjuk szerintem sokkal következetesebb, csak hát ugye , ha nem egyezik az anyuka véleménye vele.... :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha
 
 


Megann,

De kis ugyes voltal ma!! En is imadok kerteszkedni, szombaton nalunk is funyiras, kerteszkedes volt a program! De en meg nem mertem muskatlit ultetni, bar mostmar jo meleg van, megis az elado nem ajanlotta meg! Azt mondta, hogy meg fagyhat es akkor annyi a muskatlinak :shock: Remelem nem!!! vuduzzal akkor!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Kuha,

Valoban :)

Hat akkor meg ne csodalkozzon az anyuka, hogy ilyen a lanya :( :(
Igy mar kicsit vilagosabb a helyzet :shock: :idea:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Olyan gyonyoruen sut a nap!!!!! En meg itt peneszedem az irodaban!! Ferjnek lesz Parizsban kiallitasa es arra keszulunk!!
De inkabb otthon lennek, kinn az udvaron!!
Holnap megyunk oltasra, remelem nem lesz gond, es most neztem a kiskonyvet Balazsnak es mar csak negy es fel honap es ket eves lesz!!!!!!!!!!!!!!! Istenem hogy rohan az ido!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy pénteken teljesen be lesznek zárva az üzletek, vagy szombati nyitvatartás lesz?????

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Kuha
Sztem hétvégi nyitvatartás lesz. Legalábbis remélem!

Bodza
Sajnálom, Édesapádnak mielöbbi gyógyulást kívánok és kitartást az egész Családnak! Ha bármiben segíthetünk szóljál!

Ayse, Zsófi
Olcsó és jó hangoló engem is érdekelne.

Meg a séta is!

Rokica
Marcinál is vannak ilyen hullámok amikor nem hajlandó leülni a kádban. Ezt azzal tudtam orvosolni, ha együtt fürödtem Vele.
Bár gondolom most Nektek a pici mellett igen kevés energiátok van.
Márti ötlete szerintem is jó. Ez a szerepjáték. Illetve amibe lehet próbáljátok Zsuzsát bevonni. Tudom nagyon nehéz lehet, de hátha segít.
Én is amikor Marci már nagyon nem bírja cérnával, hogy dolgom is van akkor "befogom" segíteni. Édes pofa. Olyan rendszerető! A szennyes ruhákat beteszi a helyére. Múltkor ÁRpiét is betette amit elől hagyott. Vissza viszi a dolgokat a helyére. De nem igazán van el egyedül.

Mi kicsit lerobbantunk. Csütörtökön megkapta a 18 hónapos oltását és pénteken elmentünk Benianyuékkal játszóházba. Lehet, hogy nem volt jó ötlet, talán a legyengült immunrendszerének köszönhetően bekaptunk valamit. Nem vészes, csak kicsit taknyik vagyunk meg hőemelkedés. Bár az is igaz, hogy én is elkaptam.
Ezt leszámítva jól vagyunk. Egyre többet beszél, mindent próbál mondani.
Ja és Majola! Marci is sokszor ébred!

Én elég fáradt vagyok. Este amikor leteszem kb fél 9-kor utána tanulok meg csinálom a dolgomat. De hát ez most egy ilyen időszak. Árpi nagyon aranyos, tényleg megcsinál mindent amire megkérem.

Megann, Ancsi, Totka
Édesek a lányaitok!

Megann
Sötétül Léna haja, ugye? És nagyon megnőtt a kis Morzsa! :lol:
Ja és hogy itt a tavasz egyre biztosabb vagyok abban, hogy ilyen szép időben szeretném ha születne a Kistesó :wink:

Most megyek, lassan indulnom kell majd angolra.
És mondom a séta engem is nagyon érdekel.A szigetre szavaznék én is, ha lehet :oops:

Ja és Kuha
Nagyon durva ez amit írtál a kislányról!

Anikó
A szankciókban nem találok semmi kivetnivalót. Sőt, szerintem leginkább csak a nagykönyven van olyan, hogy szankciók nélkül lehet nevelni és irányítani egy gyereket.
Én is alkalmazom MÁR! És fogom is. Imádom a Fiamat, de nem tűröm, hogy elmenjünk abba az irányba, hogy a szüleit nem tiszteli és semmibe veszi a szavukat.

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci!

Köszi, és én is remélem, hogy min.hétvégi nyitvatartás lesz pénteken. A legjobb barátnőmmel készülök talizni, meg vásárolni, meg minden egyéb. Robi lesz a bébicsősz...
Csak még nem tudja!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Gyógyuljatok gyorsan, ebben a szép időben nem ér betegnek lenni!!!!

Lehet, hogy egy kicsit felelőtlen voltam, de én sem tegnap, sem pedig ma nem adtam GErgőre sapit!! Remélem, nem lesz baja, bár még csak a szél sem fújt!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Délelőtt hívtam Csabát, hogy hová kell menni, kb.-re tudta, és mondta, hogy kössük fel a gatyát, mert írtó rossz oda a közlekedés.
Erre du.-tán hív And, hogy szállítana bennünket kórházig, és vissza, de mondta, hogy Nyúlnéval is rendelkezhetem!!!! :D (én csak de.-t voltam gépnél, egész du.-tán csaviztunk Pannával-megérdemelte.-)

Ha valaki, akkor férjem nem szeret mások" nyakán lógni", de tolmácsolom az üzenetét:
MINDKÉT CSAJNAK ÖRÜLNÉK, HA SEGÍTENE RAJTUNK!!"(és egyben fejet hajt a babanetnek)-pedig badarságnak tartotta az egészet

Kicsit kellemetlen, de tényleg megtennétek????????


Jaj, és a sétában igen, igen, igen, nagyon benne lennénk!!!!!!
Panna anyuméknál, úgyhogy be kéne érnétek velem, és Panniapuval!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Juci!

Tavaszi kistesó :wink:

Léna haja: Igen szemmel láthatóan sötétül..azt tippelem hogy most azért megint szőkülni fog egy kicsit, mivel ugye a nap majd kiszivja..aztán szerintem lehet hogy apa hajú lesz..olyan barnás :?
Azért szöszi jobb lett volna :wink:

Marci:
Hát...pedig nem mi fertőztük meg Marcit az tuti hogy nincs el egyedül...
Igazság szerint Léna tök jól elvan, ha kb az egész nap Róla szól..de hát ugye azt nem lehet....
Ja és Léna is nagy pakolós..rohan minden szeméttel a szemeteshez. :lol: :lol: , a szennyessel a szennyestartóhoz, ma segitett nekem a száraz levágott elhalt muskátiszárakat belelapátolni a zsákba..meg ületeni is segitett :roll: :roll:
Sejtheted, kb feleannyi idő alatt kész lettem volna :lol: :lol: :lol: :lol: de hát muszáj hagyni érvényesülni...

Marcinak jobbulást...reméljük nem fajul tovább...
Nekem is jelentkeznem kellene a 18 hós oltásra.. :roll:

Kuha!

Jót röhögtem Gergőcén.. :lol: :lol: :oops: :oops: tudom számodra nem olyan vicces az utcán fetrengés..
Szerintem tök jól csináltad.. :wink:

M.
Képzeld még kimentünk Lénával sétálni és a szántásba beleült egy hatalmas nagy sárpocsolyába..komolyan térdig elsüllyedt :lol: :lol: :lol: csak röhögni tudtam...tetőtől talpig egy merő sár volt... :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniko!

Köszi :)
Ha jönne valami komolyabb fagy, behordanám a garázsba a virágokat, az nem akkora meló mint átültetni, felhordani, stb...
Az árvácskákát nyilván nem tudom megmenteni már..ha jön valami fagy... :? :?
De most merész voltam és bizakodom :wink: :wink:

Kép

Kép
megann
 
 


Aniko!

Ja köszi mégegyszer..szerintem is nagyon vagesz Léna rucija.. :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Minden beteg babának jobbulást! Ebben a szép időben tessék meggyógyulni azonnal!!! :)

Hajni!

Panna nagyon csini a motoron is, meg külön is :wink: A vizsgálathoz szorítok, hogy rendben legyen minden, és mielőbb meggyógyítsák a szemedet!

Megann!

Léna is nagyon szép kiscsaj, és ez a haj......... :D

Nagypapámat holnap kiengedik a kórházból, habár asszem fogalmuk sincs, hogy mi a baja! A 24 órás monitort nem tették rá tegnap, csak vért vettek tőle, meg vérnyomást mértek! Azt mehet is haza, nesze neked magyar eü., na meg komlói kórház! :( Azt mondanom sem kell, hogy tkp. nincs jobban szegény, csak max.kipihente magát, mert nem tudott mást csinálni, mint aludni, meg feküdni, mert mikor felállt, majd összeesett :( Mi lesz vele otthon??

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Hát ez "fasza" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Siralmas a magyar eü, az fix...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Itt vagyok újra.....
Panna ma csak egy órát aludt, így most estére nagyon kiborult, alszik mint a bunda!!Ma folyt a nózija, szerintem allergiás valamire!!! :evil: A szeme is olyan piros, és ha kint vagyunk, annál inkább.... :evil:
Férj továbbra is boldog, hogy nem kell szerveznie a jövő hét csütörtököt, én intézkedem!!
And, Nyúlné:hmm, azt hiszem, önzetlenség a javából ez a felajánlásotok, és élünk is vele-sajna-v.szerencsére.-

Megann
Léna nagyon trendi a szerkójában, és a hajával!!!!!!!!
Anikó
nagyon bírom olvasni az írásaidat, olyan tartalmas, nekem tökre hasonlít Ayse-hoz!
Ayse
köszi az útvonaltervet, áhh, ha nem vinnének el a csajok, valszeg ott kéne ismerős rokonéknál aludni, na attól meg férj borulna ki!(meg tán én is......)
Kuha
olyan jó, ismét a régi formában vagy!!!! :D :D
Viki
nagyapádnak jobbulást!
a magyar eü.-ből én is részesülök,a "finomságaiból"is, ma pl.egy contr. miatt a tetű 300pénzzel fél órát vártam sorban, annyian voltak előttem.
Megann
jé, tényleg, most látom, Lénád ma másfél éves!!!!! :D :D
Nyúlné
Marcid megnyugodott, OK Vele minden?



Ma voltam fent az osztályomon is, nagyon kedves volt velem mindenki(talán túlságosan is....) :? -van egy boszorka 1200éves dokinőnk,aki beszólt"különleges embernek különleges betegségei vannak"! :? :? :? Gondolhatjátok, anyukája csuklott!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:



Holnap megyünk egyet Békéscsabára csavizni-ráfogjuk azért, mert Panninak cipőt keresünk!! :D Szombaton meg tesómékkal akarunk menni Panninak megmutatni a szegedi Vadasparkot!-Hugomék se látták még, mi Csabával nagyon szeretjük!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kuha! :D

Egy frászt jön hó! :D Megnéztem a metnetet, 18 fok lesz, és semmi csapadék. Még éjszaka sem lesz fagy! Hurrá! Ne ijesztgess minket! :D

Zsuzsa! :D

Mi az a drága? :oops: Fogalmam sincs a zongora hangolási díjakról.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Na jól van, látom ANgy és Nyúlné tudtak egy rövidebb utat az erdőn át! :D

Az árvácska legjobb tudomásom szerint fagytűrő (nem úgy mint én).

Én is bírom Anikó stílusát! :D

Találtam egy Tesco Gazdaságos Bébiszittert!
A szomszédcsajszi nagyobbik, 2 éves kisfiához jár 3 délelőtt egy héten és felajánlotta, hogy vigyem át ANdrist másfél órára, amíg kinnt vannak a kertben. Ő 800-at fizet egy órára, én meg kiegészítem, hogy ezer legyen. Azalatt el tudnám végezni a napi rutint, a gyerekem jól szórakozik a jó levegőn, és pont rálátok a konyhaablakból :D. Nagy reményeket fűzök hozzá, ma megvolt a bemutatkozó foglalkozás.

Mi szinte folyamatosan kinnt vagyunk, a mai ültetésünk díszszásszorszép. Az elsőt elültettem és Lili utánam csinálta teljesen egyedül a többi ötöt :D. A kertészetben asszondták, hogy csak áprilisban tegyem ki a muskátlit, az igaz, hogy felénk hidegebb van a hegyek miatt.

ayse
 
 


Ayse!

Hmmm

Ezzel a muskátlival most nem dobtál föl..
Viszont az az igazság hogy most vettem olyan 10db/ tálca kis hajtásokat..700-800 ft-ért...
Azt hittem tavaly hogy semmi nem lesz belőlük, de nagyon szépek voltak egész nyáron...viszont vettem ALPESI FUTÓT IS...
Az az igazi futó ami úgy omlik le az ablakokból meg a teraszokról...
Na ez viszont már 5-600 ft volt dbja..ha jól emlékszem...és hát nem egy ablakom van...úgyhogy elég húzós volt a vége.. :? :?
Na szóval ha nem marad meg az apró..akkor sem vesztek sokat...az Alpesit már jobban félteném :oops: :oops:

És hozzáteszem hogy nyilván csak addig lesz muskátlim amig itthon vagyok gyerekezőbe..mert kizárt hogy még a folytonos törögetésre is lenne időm ha melóznék..
Nagyon macerás dolog ám a muskátli...vagy csak nekem,?? :roll: :roll:

Tök jó a bébiszitter lehetőség :P :P Ügyes voltál és élelmes...
Szeretem az élelmes, leleményes embereket :wink: :wink:

Totka!
Még nem egészen másfél...majd holnap :wink:
Nagyon arik a lányok, és tök jó lenne ha tudnánk talizni :P :P :P

EÜ-OFF topic

A mai rákszűrésért én is fizettem 300-at...
Amit kelletlen dokinéniből még kiszedtem a HPV (méhnyakrák) elleni oltóanyag akkor TB támogatott ha van már 2 db P3-as citológiád. :? :? :evil: :evil:
Ha nincs, beadathatod..hogy mennyiért azt már meg sem kérdezdem...
Majd megkérdezem a saját dokimat...az legalább nem ilyen kelletlen.. :? :?

Olyan fáradt vagyok ma hogy ihaj...megyek is még vasalni amit muszáj..aztán tollasbál...

Pusz nektek:

M.

Kép

Kép
megann
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?