Na a jo edes jo A.............................;t a babanetnek !!!!
Majd fel oraig koptattam a kormom, annyit irtam es betojt, nem kuldte el, persze nem mentettem el
Rokica,
Nalunk nagyon jo megoldas volt, legalabb harom honapig csinaltam, hogy en reggel furdettem Balazst!!!! Ilyenkor meg nem koszolja ossze magukat es nalunk ugye Mat suli meg lecke meg egyuttjatszas stb okokbol, lehettlen lett volna este a ket gyereket furdetni szoptatni stb. Persze Mat onallo, igy azert nekem sokkal konnyebb volt, de probald meg!! Reggel te is pihentebb vagy azert es igy estere csak Zsuzsa marad! Nalunk mindenki igy csinalja egy par honapig es nekem is nagyon bevallt! Utana, ha mar megszokjak egymast par honap mulva, lehet hogy menne egyutt is a urdes!!
Nalunk is volt olyan idoszak, amikor Balazs uvoltott furdesnel, ez szerintem el fog mulni!!
Kitartas!! Nemsokara csak jobb lehet, egyebkent en az elso harom honapot a tuleles idoszakanak tartom!!
Hiaba, na, en nem vagyok bator!!
Davallia
Igen is hianyzol nekunk, tessek irni es kepeket feltenni a gyerkocokrol!! Mondjuk tanitonenikent nem is csodalkozom, hogy ennyire jol veszed aaz akadalyokat
Nagyon orulok, hogy ilyen jol veszed az akadalyokat!!
Majola
Julcsi halalian okos kislany!!
Ayse,
Lilimondas!!! Ez a lany, na hagyjuk, ossze kell ismertetnem Mattal!!
Annyit irtam az elobb, meg panaszkodtam is, mert bajok vannak Mattal, nagyon visszahuzodo lett, de talan este tudok jonni s le tudom irni megint!! Faj a szivem erte, mert szerintem hatalmas anyahianya van, bar azert mi sem allunk meg ott, amit Kuha irt!! szerintem is gyerekfuggo ez, meghat attol is fugg, mennyire volt elkapatva az elso!! Nagyon rossz am nekik, szerintem, hiaba gondoljuk mi szulok, hogy idillikus a testver, de en ugy gondolom az itteni peldakbol, hogy nincs idilikkus korkulonbseg!! Nalunk is vannak bajok, hisztik, problemak, stb, de nem tudok rajuk megoldast, megyek, felveszem a harcot veluk, megoldast keresek, neha talalok, neha kompromisszumot kotok magammal, neha meg el vagyok keseredve, maskor meg en vagyok a legboldogabb edesanya, mert sikerult egyutt jatszaniuk vagy olelkezniuk vagy csak egymasra nezniuk szeretettel a gyerekeknek, nagyon nehez ez!!
And,
Ugyes vagy es kitartast kivanok, mert egy boldog es celtudatos no es anya vagy!!
Megann
Ne keseredj el, jon majd ez magatol, ha valoban akarod, akkor sikerulni kell, hogy legyel valaki az eletben!! Mar csak a lanyod miatt is, hogy kesobb felnezzen rad, nem igaz!!
Bodza,
nekem is hianyoztal es jo, hogy ujra itt vagy!! szegeny apukad, remelem hatasosan fogjak gyogyitani!!!! Kitartast es rengeteg erot kivanok neki!! Anyukam is volt rakos es mostmar jobban van!!!
Kuha
Orulok az anyukadnak, hogy jobban van!!! Tudja mar a rossz hirt, apukad???? Szegeny!!
Na megyek Matert a suliba, remelem este
Ja, Ancsi es Csibb
Nagyon helyesek a lanyok!!