Sziasztok Lányok! Tegnap jó kis programunk volt. Dolgozgattunk a házikónkon. Szépen alakulgat. Úgy örülök!!
Ind! Jó utazást kívánok nektek! Jobbulást a férjednek!
Krisz! Hogy sikerült a műtét? Ahogy tudsz, gyere és mesélj!
Andi! Gyógyulgass! Sajnálom, hogy megjött.
Ági! Szerintem nem szörnyűséges, hogy nem jött össze a baba nekünk. Türelemmel várunk a sorunkra. Úgy látszik, még vannak előttünk....
A görbékből ítélve örülnünk kell, hogy jól működünk.... és ami késik nem múlik..
És most jöjjön a beolvasás!!!
TI AZTÁN SZÉPEN ELENGEDTÉTEK ILDIKÓT!!! Nem is tudom, hogy kinek írok be most egy hatalmas figyelmeztetőt. Ildinek vagy nektek.
Először is: csomószor érezzük, a "hagyjatokbékén!", "nemérdekelsemmi" állapotot. De a világfájdalmakról akkor is jó beszélgetni. Ildi! Te nem a babádtól búcsúztál, hanem tőlünk, úgyhogy figyelmeztetlek GYERE! Kb.: fél nap gondolkodási időt kapsz, utána teleszórom üzenetekkel az összes levelesládádat!!!
Másodszor: miből gondolod, hogy csak a babatéma és a progi érdekel bennünket???
Harmadszor: te olyan vagy mint én. Első babánkat tervezzük, majdnem egyidősek vagyunk. Tök sok közös vonásunk van, ami miatt nagyon közel állsz hozzám.
Ha itthagyod a társaságot, esküszöm.... esküszöm,..... őőőőő.......valamire esküdni fogok, de még nem találtam ki semmi szörnyűséget, .....de ha majd eszembe jut valami szörnyű... én esküszöm, hogy megteszem!!!
Negyedszer: Ildiiiííí! Nehogy itt hagyj a csajokkal, ennyi progi meg hormon meg vérvétel közepette, mert kezdek félni tőőőlük....