Új privát üzeneted érkezett!

Mégegyszer megkérdezem, milyen tesztet használtál Éva?

Zora
Kép
zora7
 
 


Most, hogy eltűnt a vonalzód már fogalmam sincs mit törölj ki!
Egyébként nem emlékszem milyen volt a teszt! :oops:
Apa vette a gyógyszertárban és még sose használtam ilyet.
Az biztos, hogy 25-ös erősségű volt.
Reggelre egy Coraxot vettem, az 20-as erősségű, de én leszek a legjobban meglepve, ha egynél több csíkot látok rajta.

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Éva! Ne haragudj, de már fáradt vagyok, eddig régi hozzászólásokat böngésztem, mert így is többet tudhatok meg rólatok. Most láttam, hogy írtál, nagyon jó hogy vagytok, Éva! Olyan sokat jelent. Holnap jövök reggel. Puszi

Zora
Kép
zora7
 
 

 
 

Jogos a fáradtság! Olyan rövidke volt ez a hétvége!
Jó pihenést mindenkinek!
Én ma belehaltam volna a negatív tesztbe, ha nem vagytok és vonatkozik ez a mások topikos lányokra is!
Puszi mindenkinek!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok, lányok!

Nálam megkezdődött az újabb ciklus, és most úgy érzem, hogy ki kell magam kapcsoljam ebből a témából. Ezért, ezután ne várjatok. Lehet, hogy néha még be fogok nézni, és lehet, hogy nem fogom kibirni, hogy ne jöjjek, de most tényleg úgy érzem, hogy túl ráhajtottam erre a témára, és ez nem jó.
Ettől függetlenül, tudjátok, hol találtok meg - bármikor irhattok e-mailt vagy az iwiw-en.
Tudom, hogy a másik topicból is olvasnak a lányok, igy nem irom le mégegyszer oda is.... azért megjegyzem, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeretlek titeket! Remélem megértitek....

Éva, neked még annyit, hogy ha neked sem jött össze ebben a hónapban, amit nagyon nem szeretnék, de hát az élet nem mindig azt produkálja, ami nekünk kellene, akkor még áll az ajánlatom: - tehát ha úgy gondolod, ird meg a cimed, és küldök szovátai sót....

Zora, a BBCode-t ha átmásolod, azt hiszem 3 sor lesz belőle - csak a leghosszabbat hagyd meg (azt hiszem a középső).

Gyors babásodást kivánok mindenkinek!
puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Kedves Ildi!
Köszönöm a segítséget. Nagyon megértelek, én is voltam már ílyen hangulatban, kell, hogy az ember teljesen más dolgokkal foglalkozzon, és legtöbbször éppen ez jelenti a megoldást. Remélem, hogy újra jelentkezel hamarosan, mi szeretettel várunk vissza, és persze tényleg tarthatjuk más módon is a kapcsolatot. Úgy is fogunk hamarosan olyanokat produkákni, hogy nem tudod majd szó nélkül hagyni, vagy éppen veled történik majd valami....remélem nagyon-nagyon a közeljövőben és azt meg Te szeretnéd megosztani velünk. Egy szó, mint száz, minden jót Neked és gyere mihamarabb! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ildikó!
Nekem is hiányozni fogsz, de érzem, hogy ez lesz a legjobb Neked!
Majd írok az iwiwen, de csak szép dolgokról és semmi babás!
Köszönöm! A sóról még beszélünk!

Én is teszteltem egy szép negatívat és rendesen görcsöl a hasam.
Most valahogy nem bánt a dolog. Olyan szép idő van, hogy eldöntöttem, ma semmit nem csinálunk csak sétálunk!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ildikó,
Megértelek kell egy pici pihi de itt mindig szeretettel várunk téged ha van kedved gyere :D
Vendég
 


Ildikóóóóóóóóóó!!! :( :cry:

Annyira fogsz hiányozni!!! Rettenetesen sajnálom, hogy így alakult, de tökéletesen igazad van! Biztos vagyok benne, hogy eltelik egy kis idő (nálam kb 1-2 napig tartott a lelkemben ezen elhatározás) és annyira pozitívan fogsz visszatérni közénk, mindennél jobban áhítozva a babára és mindent megtenni akarással érte. De most pihenj, és ha úgy érzed, ismét vágysz közénk, sok-sok szeretettel fogunk visszavárni!

Szeretettel gondolok Rád, Titi (és szerintem a többi 2006-os lány nevében is mondhatom ezt!)

KépKép
titi_27
 
 


Szia Éva! Új hónap, új remények! Azért nem olyan régen kezelik nálad ezt a progihiányt, hogy aggódnod kelljen! Végülis csak a probléma felmerülésétől ketyeg az idő, az az előtti nem számít, úgy hogy reálisan azért kell néhány hónap a sikerhez, nem? Hidd el, minden oké lesz, főleg, ha végre belövik nálad a helyes mennyiséget, hiszen ez az egyszer túl magas, egyszer túl alacsony szint kiborító! Tudod, lépned kell doki ügyben! Mikor mész egyébként?

Zora
Kép
zora7
 
 


Felrakom csodálatos görbémet, ilyen gyatra még sosem volt. Élvezzétek! Kép girbe-görbe

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Együtt szenvedünk majd! A progeszteronom a béka segge alatt van sztm, tényleg kiváncsi vagyok, hogy mérhető-e egyáltalán? Nem is tudom, így melyik lesz a 21. nap? Mi van akkor, ha szombatra esik, mert most úgy áll a dolog... :evil:

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Próbálom utolérni magam az olvasásban annyit irtatok.

Rólam annyit, hogy megzakkant a havim csütörtökön leesett a hőm, és péntek reggel megjött, szóval nem sikerült, ráadásul jól megfáztam de már gyógyulgatok, még az a szerencse, hogy Bálintom nem kapta el.
Szóval kezdődik az új hónap, remélem ez már sikerül és nem csak nekem.

Nem tudom mi történt a ciklusommal az elmúlt fél évben 34 napra jött meg most meg 31 napra lehet, hogy most állt vissza a régi kerékvágásba.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Zora!
Nekem sem sikerül mindig pont ugyanazon a napon levetetnem, mert a 3-ból 1 hétvégére esik.
Szerintem pénteken vetesd le nyugodtan!

Andi!
Sajnálom! Hidd el nemsokára meglesz a várva-várt babuci!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Mindenkinek. utolsó napom itthon. Éjjel indulunk kb 1-2 fele, ddig én nem fekszem le, úgyhogy este biztos leszek még, bár tudom, ti nem vagytok éjszakai baglyok, kívéve persze Évát, aki viszont nem fér a géphez. Most viszon még vasalok egy kicsit és pakolok du. pedig biztos kimegyünk még egyszer, de ha látom, hogy jön vk, akkor vissszanézek.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


A fertyn mit jelent az, ha átlátszó és nem teli karikával jelöli a hőmet? Lehet, hogy jelzi, hogy hamarosan megfagyok? :lol: Ma csak 35.9 volt.
Zora! Múltkor mondtad, hogy milyen a creamy, de milyen és mikor van a sticky?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok
Tegnap már nem volt időm jönni mert családi összejövetel volt és elég későn jöttünk haza. Megünnepeltünk az elmaradt szüli- és névnapokat. Ma reggel elvittem a Petrát az oviba és délig kint maradtunk. Vétek ilyen időben bent lenni, most meg szalad a lakás. Próbálok egy kicsit elpakolni mert du. meg megyünk néptáncra.

Kicsit visszaolvasok, hogy képbe legyek.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Balimama
Látom azóta csináltál még egy tesztet. Sajnálom, hogy az is negatív :(
Különben jobban vagy már, nem vagy lázas?

Ildikó
Sajnálom, hogy így döntöttél de lehet, hogy ez vezet majd a sikerhez. Nekem a két vetélés után 5 hónapra rá fogant meg a Petra. A nap 24 órájában csak erre tudtam gondolni és ahogy visszamentem dolgozni 2 hét múlva +-at teszteltem. Szerintem is túl sokat foglalkozunk ezzel és biztos ez sem tesz jó. Én kívánom neked, hogy kitudjál kapcsolni és így biztos hamarabb megérkezik hozzád a várva várt baba.

Andi
Neked is csak az tudom mondani, hogy sajnálom hogy nem jött össze.

Lányok miért van az, hogy háromból egy sem sikerült. Pedig én annyira de annyira drukkoltam mindenkinek. Tudom, hogy sajnos nem ezen múlik.

Ind
A múltkor kérdezted. Ha a nagyobbik gyerek végig szopizik a terhesség alatt akkor is ugyanolyan lesz a tej mínősége és mennyisége mint aki nem szoptat. Nem kell attól tartani, hogy dől a szájába és megfullad. Minden ugyanúgy működik. A szülés után kb. a 3 nap indul be rendesen a tej.
Írtad, hogy anyukád 39 évesen szült. Ti hányan vagytok testvérek?
A férjed jobban van már? Jó utazást kívánok és pihenjétek ki magatokat!

Zora
Szerintem a görbéd elég kesze-kúsza. A kórház óta még csak ez az első hónapod? Lehet, hogy még nem állt vissza rendesen a szervezeted.

Kép
[/url]
ági2
 
 


7en vagyunkde a 2 nővérem csak aputól vanviszont anyu nevelte őket 3és 4 éveskoruktólkezdve. (az anyjuklemondott róluk) 5en viszont édestestestvérek vagyuk.én vagyok a legidősebb (24) a legkisebb pedig 8.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Szia Ági! Csak, hogy lásd, hogy a vetélés óta helyre kellett álljon a szervezetem, nézd meg a múlt ciklusom görbéjét. Ez a műtét utáni első görbém, a mostani kusza pedig a második. Kép g

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!
Én azért nem tűntem el egészen, csak nagyon elfoglaltam magam ezen a szép tavaszi napon!
Ind!
Akkor én nyertem! Mi ugyan csak 3-an vagyunk tesók, de a legkisebb 23 évvel fiatalabb nálam. Anyukám 43 évesen szülte.
Sajnos nekem csak rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban, sőt leginkább anyukámmal kapcsolatban vannak rossz tapasztalataim.

Ági!
Veled mi a helyzet? Érzel valamit? Megnyugodtál?

Zora!
Pillanatnyilag annyi progim van, hogy szívesen átadom a kétharmadát!

Azért nem eltűnni!!!
Puszi

Éva

Kép
balimama
 
 


Ági! Szerintem is furcsa a mostani, gyakorlatilag kétszer tapasztaltam néhány nap különbséggel a pé-re utaló jeleket, de úgy tűnik talán ezt az utóbbit hőemelkedés is követi majd. Van még egy nagy gondom. A 21. napi progeszteront néző vérvételem pénteken esedékes. Erre csütörtök, péntek, szombat, vas. mind szünnap, utána meg már rég elkéstem vele. Most mit tegyek? Nekem ez most igen lényeges lenne! Írj magadról Ági, milyen érzés végre babát várni, mikor mész újabb ultrahangra? Vannak már terhességre utaló jeleid?

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva! Megjött már neked? Bár biztosan csak akkor fog, ha a progiszint leesik, az meg még néhány nap. Ezért nem is értem a hasgörcsöket.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk! Ezt az utolsó oldalt olvastam és nagyon szomorú lettem.

Ildikó! SAjnálom, hogy elmész, de lehet így hamarabb fogsz bebabásodni, mint mi, ha nem folyton ezen agyalsz.
Millió puszi Neked!

Éva! Sajnálom a negatív tesztet.

Mo! Egyébként ha az iwiwen megnézed az ált. sulimat és a középsulimat megláthatod, mit jeklent a haza.

Zora! Nálad most mi is helyzet? Bocsi, hogy nem vagyok képben, de még a hétvégi termeléseteket sem tudtam visszaolvasni!

Andi! Neked is sajna, hogy megjött.

Lányok ezt én sem értem, hogy ilyen nehezen jön össze, mikor annyira szeretnénk.

Apát ma megműtötték, még érzéstelenítő alatt van, de holnap , ha minden oké hazajöhet.

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég
 


Lányok! Most teljes a kétségbeesésem! Egy hónapja várom, hogy kiderüljön, van e elég progeszteronom, és erre közlik velem, hogy semmiképp nem nézik meg, mert szünet van. Egyáltalán nem érdekli őket az egész, ill. azt mondják, menjek a 19.napon, vagy a 24.-en , de akkor már szerintem semmit nem ér az egész! Elegem van az egészből! Sírni tudnék komolyan, főleg, mert ezt a rohadt vizsgálatot is úgy kellett kisírnom!

Zora
Kép
zora7
 
 


Szia Krisz! Örülök, hogy túl vagytok a műtéten, jobbulást a férjednek! Nálad mi a helyzet, akár már közeledik a pé is lassan nem?

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok! Tegnap jó kis programunk volt. Dolgozgattunk a házikónkon. Szépen alakulgat. Úgy örülök!!
Ind! Jó utazást kívánok nektek! Jobbulást a férjednek!
Krisz! Hogy sikerült a műtét? Ahogy tudsz, gyere és mesélj!
Andi! Gyógyulgass! Sajnálom, hogy megjött.
Ági! Szerintem nem szörnyűséges, hogy nem jött össze a baba nekünk. Türelemmel várunk a sorunkra. Úgy látszik, még vannak előttünk.... :wink:
A görbékből ítélve örülnünk kell, hogy jól működünk.... és ami késik nem múlik.. :wink:

És most jöjjön a beolvasás!!! :twisted:
TI AZTÁN SZÉPEN ELENGEDTÉTEK ILDIKÓT!!! Nem is tudom, hogy kinek írok be most egy hatalmas figyelmeztetőt. Ildinek vagy nektek.
Először is: csomószor érezzük, a "hagyjatokbékén!", "nemérdekelsemmi" állapotot. De a világfájdalmakról akkor is jó beszélgetni. Ildi! Te nem a babádtól búcsúztál, hanem tőlünk, úgyhogy figyelmeztetlek GYERE! Kb.: fél nap gondolkodási időt kapsz, utána teleszórom üzenetekkel az összes levelesládádat!!! :twisted:
Másodszor: miből gondolod, hogy csak a babatéma és a progi érdekel bennünket???
Harmadszor: te olyan vagy mint én. Első babánkat tervezzük, majdnem egyidősek vagyunk. Tök sok közös vonásunk van, ami miatt nagyon közel állsz hozzám.
Ha itthagyod a társaságot, esküszöm.... esküszöm,..... őőőőő.......valamire esküdni fogok, de még nem találtam ki semmi szörnyűséget, .....de ha majd eszembe jut valami szörnyű... én esküszöm, hogy megteszem!!!
Negyedszer: Ildiiiííí! Nehogy itt hagyj a csajokkal, ennyi progi meg hormon meg vérvétel közepette, mert kezdek félni tőőőlük.... :?
Vendég
 


Hát nem tudom, a múl hónapban a 31. napon volt.
Hőm összevissza áll. majd ha tudok görbét is dobok, de most megyek Manóval kell foglalkoznom!

Pusza és bocsi, hogy most nem tudok csöpögni! :oops:
Vendég
 


Ez csúnya vot Krisz, de a görbédet azért nem néznénk rossz szemmel!

Zora
Kép
zora7
 
 


Mo! Szégyeld magad! Így leminősíteni a testi szenvedéseinket! :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Mire a kisregényt megírtam, addigra itt is vagy Krisz! Örülök, hogy sikerült a műtét!!!! Jobbulást kívánok a párodnak! Megnézem majd, hogy hol van a haza..... :wink:

Zora! Nekem nehogy sírni kezdj, mert már én is teljesen odavagyok. Kérem szépen mi van ma???? Frontok??? Ildi búcsúlevele (ami persze nem komoly, tudom én), Éva tesztje, utálatos orvosok, bolondokháza a munkahelyen..... naaa, neee!!!!!! :cry:
Vendég
 


Miért is nem vgyunk macskák, hogy minden boldog perc kiváltana egy tüszőrepit és így nem lenne egyetlen kárbaveszett hónap sem, csak milliónyi kismacska! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként megnézlek mo majd 10 nap múlva, ahogy remegő térdekkel lesed a hőd alakulását, akkor majd én olvasok be neked! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Ildikó! Minden nap fogok neked is írni valamit, meg kereslek is.... aztán ha úgy gondolod, hogy újra jönni akarsz, akkor lesz mit olvasnod.... megállj csak! :twisted:
Lányok! Írjunk jó sokat mindenféléről hadd olvasson az Ildi, ha egyszer újra közénk jön... kunc-kunc. :lol: :lol: :lol: :lol:

MOST KOMOLYAN!!!!! ILDIKÓ GYERE MÁR!!!! TÖKRE HIÁNYZOL, PEDIG MÉG CSAK MOST BÚCSÚZKODTÁL. NE TEDD MÁR EZT!!! A FŐVARÁZSLÓ BABÁSODÓK NEM CSINÁLNAK ILYET!!!! HÁÁT, MICSODA TANÍTVÁNY VAGY TE??? KINEVEZTELEK FŐSEGÉDDÉ, AZTÁN ÍGY ELBÁNSZ A MESTEREDDEL????? :cry:
Vendég
 


Vagy hörcsögök, esetleg egerek..... vagy nyulak???
Vendég
 


Ildinek tele van a hócipője Mo! Én megértem. De ne aggódj, a vonzerőnknek úgysem tud sokáig ellenállni! Egyébként, ha nem szólsz hozzám, én is elmegyek, aztán sírhatsz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Nekem is teleugrott a cipőm Zora! Ne haragudj!!
Már itt vagyok, teljes harci díszben. Nehogy itt hagyj te is, mert lekaratézom mindjárt a gépemet az asztalról.... :twisted:
Vendég
 


Szedem a PreMenst, de nem bízok az erejében. Kíváncsi leszek erre a ciklusra nagyon.
Körülnézek Maca ügyben, mert a következő adagomat nem akarom a gyógyszertárban megvenni.
Írtad Zora, hogy Krisznek közeleg a pé. Bááár, még nem láttuk a görbét, de szerintem a 21. napnál előbb nem lesz neki. Úgyhogy üzenem Krisz: még van időd! Hagy apát, hadd lábadozzon. Van most baja bőven..... :? :roll:
Vendég
 


Mit csinált a cipőd? :shock: Na mindegy! Tényleg egy kicsit talán túlságosan rákattantunk a baba dologra, persze nem tudom, hogy kéne lekattanni róla, valószínüleg az lenne a normális, ha mindenki szép sorba bebabásodna, és lenyugodnánk. Aztán szépen telnének a pocinövesztős napok, találkozni is kéne, hogy az egész kapcsolat köztünk személyesebbé válhasson. Szóval ez egy nagyon pozitív dolog, ami itt folyik, csak kérdés, hogy időről időre miért lesz valakinek elege belőle, ezt jó volna orvosolni. Ha Ildi megoszthatná velünk a kétségeit is, nem csak az aktuális görbéjét...

Zora
Kép
zora7
 
 


Szóval jó lenne, ha nyugodtan megírnánk egymásnak, ha valami nem stimmel, valami már terhes, ha igény van más témákra is.
Ildi! Tényleg kifejthetnéd, mi zajlik benned, talán tudnánk hozzászólni és jól esne róla beszélgetni. Te olyan sokszor segítettél, én is szertnék, ha tudok! Szóval gyere!

Zora
Kép
zora7
 
 


Most kicsit elmegyek, később még elolvaslak titeket, de most a családdal kell foglalkoznom. Pussz

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora! Jó lett a vonalzód! sajnálom, hogy nem voltam itt a próbálkozásnál és nem tudtam segíteni. Ügyesen megoldottad. Ez a füves rét is Ildikót juttatja az eszembe..... :lol: :lol: :lol:

Éva! Látom, te is megváltoztattad a vonalzódat, de a napokat nem látni rajta.... így olyan titokzatos lett....
Vendég
 


Ja, ja! Egyetértek Zorával!
Hétfő lelkinap lesz, (ezt már le is tudtuk úgy érzem... )
kedd főzősuli, (rám férne...) Várjuk Krisz képeit!!!!
szerda gyereknevelős + családi elmélkedések, (talán tudok majd hozzászólni..)
csütörtök "sírvaröhögős", monitor előtt fetrengős,
péntek programszervezős + kirándulások, kiállítások...stb., szombat-vasárnap esetleg babatéma, aki nem tud mit csinálni a szabadidejében és gép elé kényszerül... :lol: :lol: :lol:

Ha Ildikónak is megfelel, akkor várjuk szíves jelentkezésél minél előbb az alábbi címre: ÉSSZEL ÉS SZÍVVEL, MINDEN AMI NEM BABA :lol: :lol: :lol:

Jelenlévő fórumozók, kérem kézfeltartással jelezzétek, hogy egyetértetek-e! Rendben. Köszönöm! Ezennel megállapítom, hogy Zora és Mo ajánlatát megszavaztuk. :wink: :lol:
Vendég
 


Ma már nem tudok jönni, pedig nagyon szerettem volna. Férjecském mindjárt hazajön.... és ha gép előtt lát..... hűűű... akkor nekem végem.
Most tisztára olyan voltam, mint a mesében, amikor a királyfit kellett elbújtatnia a királykisasszonynak, nehogy a sárkány észrevegye...
Bírnám mondaná: "Asszony! Gépszagot érzek. Már megint bekapcsoltad???"

Na, jó. Azt hiszem agyamra ment Ildi búcsúja.... befejezem az idétlenkedést. Sziasztok.
Vendég
 


Zora,
Én nem akarok cica lenni mert egyszer láttam ahogy az én drága kiscicámat megerőszakolta egy csúnya gonosz kandúr :lol: Hát hol marad a romantika? :lol: :lol: Inkább nyuszi akarok lenni :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


Ezt nem hagyhatom ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Panda! Én már láttam a nyulakat..... szóval, szerintem inkább az se legyél!
Vendég
 


Mororo,
Hmm akkor mi akarjak lenni? :lol:
Vendég
 


Olyan szép pocis mami, mint a képen, Panda! Hány nap is még a nagy találkozás? :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok nagyon meglódult a fantáziátok így az ösztrogén hatása alatt. Bezzeg az én depis-nyugis-progis hangulatom hol van ehhez képest? Tényleg mennyire hat a nőkre ez a ciklikusság!

Zora
Kép
zora7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?