Sziasztok Lányok!
Halkan, de annál nagyobb örömmel gratulálok Heni és Omnia a két csíkhoz!!! Remélem mi is követünk titeket a tavasszal, mert ez nagyon gyerekcsinálós idő
már bocsánat.
Sajnos nem tudok olyan gyakran jönni, Annától lehetetlen, mert rögtön jön és püföli a billentyűzetet
, de próbállak benneteket olvasni.
Különben Niki én sem értem a prolémádat, még irigykedtem is egy kicsit, hogy milyen sokan örülnek veled és remélem, hogy ez mindenki esetében így lesz, ha bebabásodik.
Nekem szerdán kellene megjönnie, de nem érzek semmit úgyhogy biztos mensi lesz, addig még reménykedem, valahogy úgy érzem, hogy olyan elérhetetlen a kistesó. Bár én nem panaszkodom, ha csak Anna egyedül marad, mert egészséges, szép és okos, csak én utáltam egyke lenni, most is utálom és nagy családot szerettem volna (3 gyereket, én a kis telhetetlen
). Olyan jó mikor az ember feltétel nélkül számíthat valakire(kikre). Néha elcsodálkozom mikor a testvérek utálják egymást, nem tartják a kapcsolatot.
Én az exem(exeim) miatt nem aggasztanám magam főleg, ha ilyen pancser.
Nekem bejött a Corax a 19. napon lett +, előző két nap két halvány csíkos volt, szimpibb, mint a hőmérőzés és a mikroszkop, hőmérőzni folyamatosan kellene vagy 3 hónapig, hogy tuti legyen, a mikroszkóp meg mindenfélét mutat.
Szerintetek mennyi próbálkozás után érdemes meglátogatni a dokit, ha 2. gyerekről van szó?
pusz mindenkinek
pozitív teszteket kívánok mindenkinek!!