Új privát üzeneted érkezett!

Jé Omnia... gratulálok!!!!! :D

Na pl. ez az a tipikus eset, hogy kimaradt az infó :D :D :D

Pedig milyen fontos info!!!

Vanda, nekem sem jött be az ovulációs teszt, soha semmit nem mutatott, inkább elmentem a dokihoz és elkezdtem hőmérőzni.

Kép
mercure
 
 


Lányok, ha most ebédidőben vennék tesztet, felesleges megcsinálnom, mert csak reggel jó??????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyíablonka most is megcsinálhatod, nem szükséges reggel

Kép
mercure
 
 

 
 

akkor lehet veszek....már nagyon idegesít

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Helyes, szerintem is vegyél tesztet, így vagy úgy, de legalább biztosat tudsz. Legyek két csíííík!! Nekem mindig van otthon a budi szekrényben, sőt kettő is!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Engem is vár egy a szekrényben, remélem hamarosan használhatjuk :D
Gyablonka szaladj! mi meg drukkolunk!

Kép
mercure
 
 


Niki!

Nem értem miért gondolod így.. Szerintem elég sokszor hiányoltunk, és írtuk is, hogy mikor jössz, és mi van veled... Nem értem miért érzel így... Szerintem senki nem irigykedik rád... Veled örültünk az első perctől kezdve, és veled együtt voltunk szomorúak, és dühösek, amikor kifogtál bizonyos orvosokat, és nővéreket... Én azt gondolom, hogy mindenki szeretettel vár vissza közénk, és örömmel hallgatja a beszámolóidat. Reméljük meggondolod magad...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Omnia!
Szívből gratulálok... :lol:

K.Vanda!
Köszöntünk körünkben. Reméljük jól érzed majd magad közöttünk...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Gyabi,
mennek a drukkok hogy két csík legyen...
Vendég
 


Christell: Csatlakozom, csatlakozom!!! Én gonosz vagyok és inkább most már azt gondolom, hogy Niki jobban érzi magát a "várandós" társalgóban, amit persze megértek. Ettől még adhat életjelet, hiszen nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van vele. Niki, hallod!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Christell: 14. DPO?? Lemaradtam valamiről? Vagy ez nektek sem aktív hónap??

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
Nekem azért nem esett jólamit Niki írt egy másik topicba hogy amióta terhes nem látjuk szívesen és irigykedünk rá. Niki ezt tényleg így érzed?
Vendég
 


Pandácska: Megtaláltad máshol? Hol? Amit írt, az teljesen alaptalan és akkora butaság, hogy nem is érdemes beszélni róla. Aki ezt a társalgót olvassa akár passzív olvasóként, az is tudja, hogy nem igaz. Nem igaz!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
Privi ment.

Gyabi,
Itt egy zebra erről vegyél le két csíkot oksa? :lol: :lol: vehetsz hármat is ha gondolod :lol:
Kép
Vendég
 


Pandácska: privi vissza elküldve.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


HCG tesztet vettem, de akárhogy nézem, ez 1 csík....

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
Azért még ne szomorkodj mert tudod a reggeli pisiből az igazi!!! Amíg nem jön meg rendesen addig van remény...
Vendég
 


Elkenődtem egy kicsit, de azért köszi pandácska...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
Meghosszabítottad a vonalzódat?
Vendég
 


Igen, mert még nem jött meg mindig és reggel újrakezdte...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
Amíg nem jön meg addig még tényleg ne add fel. Tudod a tesztek sem megbízhatóak hiszen van akinek halvány pozitív és mégis megjön van akinek meg negatív és mégis babás! Drukkolok tovább+++++
Vendég
 


Köszönöm szépen. Már a páromnak is megírtam.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Nem elkenődni!!!! Érve vagyok?! A teszt tévedhet, egyébként meg szép hónap az április is, Húsvét, ez az....Nagyon édes a kis fotód!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Lányok, akartam kérdezni, a leendő apák hogyan állnak a baba kérdéshez? Az enyém hozzáállása a következő: biztos benne, hogy lesz gyerek, kérdés, hogy mikor. Halál nyugodt. Azért mostanában érzem, hogy nem bánná, ha már terhes lennék, de szerencsére nem gyakorol nyomást. Inkább legyen kicsit közömbös, minthogy azzal maceráljon, hogy "Még mindig nem vagy terhes, te tehén..." Na, mondjuk ebben az esetben már nem lennénk együtt...Nálatok hogy van ez?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Az enyém most is halál nyugodt volt, pont tegnap mondta, hogy reméli, hogy nem fogok nagyon elkenődni, ha mégsem vagyok az! Azt mondta, hogy nem meri magát beleélni!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee,
Az enyém nagyon sajnál a kezelések meg a többi dolog miatt amúgy nagyon édes mindig kismamának szólít tüszörepedés után :lol: Totálisan vágja már ezeket a dolgokat és magára vállalja a kellemetlenségeket is. Ha inszem volt akkor meg nagyon sokat segít mindenben hogy kíméljem magam. Szerinte tuti lesz babánk és szerintem is!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Halkan, de annál nagyobb örömmel gratulálok Heni és Omnia a két csíkhoz!!! Remélem mi is követünk titeket a tavasszal, mert ez nagyon gyerekcsinálós idő :D már bocsánat.
Sajnos nem tudok olyan gyakran jönni, Annától lehetetlen, mert rögtön jön és püföli a billentyűzetet :D , de próbállak benneteket olvasni.
Különben Niki én sem értem a prolémádat, még irigykedtem is egy kicsit, hogy milyen sokan örülnek veled és remélem, hogy ez mindenki esetében így lesz, ha bebabásodik.
Nekem szerdán kellene megjönnie, de nem érzek semmit úgyhogy biztos mensi lesz, addig még reménykedem, valahogy úgy érzem, hogy olyan elérhetetlen a kistesó. Bár én nem panaszkodom, ha csak Anna egyedül marad, mert egészséges, szép és okos, csak én utáltam egyke lenni, most is utálom és nagy családot szerettem volna (3 gyereket, én a kis telhetetlen :D ). Olyan jó mikor az ember feltétel nélkül számíthat valakire(kikre). Néha elcsodálkozom mikor a testvérek utálják egymást, nem tartják a kapcsolatot.
Én az exem(exeim) miatt nem aggasztanám magam főleg, ha ilyen pancser.
Nekem bejött a Corax a 19. napon lett +, előző két nap két halvány csíkos volt, szimpibb, mint a hőmérőzés és a mikroszkop, hőmérőzni folyamatosan kellene vagy 3 hónapig, hogy tuti legyen, a mikroszkóp meg mindenfélét mutat.
Szerintetek mennyi próbálkozás után érdemes meglátogatni a dokit, ha 2. gyerekről van szó?
pusz mindenkinek
pozitív teszteket kívánok mindenkinek!!

Kép, Kép
nemen
 
 



Mindenkinek szép napotKép

Niki:
Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam a soraid. Nagyon sajnálom, hogy így gondolod. El kell hinned, hogy itt nem irigykedik senki!!! Nem jó így felfogni a helyzetet. Mi igen is nagyon örülünk, hogy kismama vagy, hisz ezért vagyunk itt: a topik neve BABAPROJEKT 2007!És hála Istennek egyre több kismama van itt ( NAGYON HALKAN ÖRÜLÖK HENINEK ÉS OMNIÁNAK!!! ). Ezt gondolj át és gyere vissza, hallod????????????? Te a mi kismamánk vagy és kész!

Kamilla:
Ez nem semmi - combtörés? Köszi a nyugtató szavakat, jól esett kibeszélnem a problémáimat ( a többi csajszinak is köszike a biztatást!!!). Most úgy néz ki jól van Zolcsika. Már teljes mértékben használja a kezét ( lehet, hogy nem is volt semmi? :shock: )

Sirkici:
Gyönyörűek vagytok és csúcs volt a ruhád, de tényleg!!!

Betty:

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Petikének!!! Nőjön nagyra Anya-Apa örömére!!!KépKép

Babszika:
Szerintem is ne foglalkozz az exeddel! Azt hiszem Ő nem is érdemli meg, hogy bánkódjál miatta. Az az ő sorsa, döntse el végre, hogy mit akar. A babát meg sajnálom, ha ilyen felelőtlen szülei lesznek.


Mercure:
Sajnálom. Új hónap, új remények!!!Kép Majd együtt pocakosodunk, ok?

Vanda:Kép Üdv. köztünk!!!



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Apa szerint lehet 2. gyerekünk, ő elhiszi!! :D Olyan jó, hogy van kire támaszkodni ő mindig csak biztat és sosem keseredik el ilyen dolgok miatt én vagyok a lelkizős, ő a tárgyi dolgokon kesereg esetleg, de nagyon pozitív hozzáállású. Ha még számon is kérne totál elkeserednék. Valahogy most is kicsit depi vagyok nem sikerül a kistesó, kocsit találnunk sem, az egyik babakocsitologatós csaj megharagudott valami miatt :( most gödörben vagyunk :( de lesz ez még jobb is!! :D Viszont Anna már csak egyszer szopizik!!ez a jelenlegi eredményünk :D

Kép, Kép
nemen
 
 


Nemen,
Drukkolok szerintem nem kell semmit sem érezned attól még lehet baba a pocidban!!
1 évet mondanak de nem tudom hogy ez tesónál is ennyi-e.
Vendég
 


Nemen: Ha nem érzel semmit, az nem baj, sokan érzik 4-7 nappal korábban a mensit, pl. én. Szóval ha nincs hír, az jó hír lehet. Én egy évet várnék 2. babánál mielőtt dokihoz fordulnék...Bár már ott tartanék... :cry:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Nemen:
Ha visszaolvasod a korábbi hozzászólásaimat, akkor rájössz, hogy nem is olyan rossz időszak ez :D Én kiöntöttem a lelkemet és jobban lettem. Mától már nem is vagyok depis :D
Én még sosem vásároltam ovulációs tesztet, mert mindig nagyon érzem a peteérésemet. de biztonság kedvéért hőmérőzni kezdtem. Ti mióta próbálkoztok a 2. babóval?

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


A ciklus második részéről csak annyit, hogy itt a neten összeolvastam, hogy 10-16 napig terjedhet, mert én is csodálkoztam mikor a 20. napon éreztem a pé-t (szerintem) és így már csak 10 nap maradt a mensiig.
Pandácska köszi a biztatást! Olyan jó, hogy Ti ilyen bizakodók vagytok!!! :D Én is mondjuk sokkal jobban elhiszem, hogy másnak sikerül és bizok is benne!!!a sajátomban már kevésbé :D
Anna már lassan 2,5 órája alszik én meg jobb lenne, ha vasalnék :D

Kép, Kép
nemen
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntést.


Omnia!


Halkan gratulálok én is!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy két újabb kismamával bővültünk :)



sz.niki!

Nem értem, miért érzel így, de biztos vagyok benne, hogy senki nem irigy Rád, hisz mindenkinek lesz előbb utóbb babócája :)
Vendég
 


Olik nekünk ez a 3. próbálkozós hónapunk mikoris kiderült, hogy nem félidőben van a pé :D szóval eddig nagyon figyeltem magamra ebből is látszik :D
Te vagy amúgy Olgi? Örülök, hogy Zolka már jobban van az előbb ecseteltem, de kidobott a babanet. A multkor a baba mama klubban is volt egy kislány szerintem ovis, akinek el volt törve a válla semmi felkötés semmi, az nem fájdalmas különben? Zolcsinak végülis eltört vagy csak ficamodott? Uncsitesóm kisfiának szüléskor tört el a kulcscsontja, de semmi baja nem lett, sőt nem is tudtak róla a kórházban, csak otthon közölte velük a gyerekdoki :D
Ti már próbálkoztok? vagy még később? Különben jó lenne, ha 3 év lenne a gyed és nem gyes, mert szerintem az a tuti korkülönbség és akkor ráérnénk még.

Kép, Kép
nemen
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Szerintetek, ha sokszor 32-34 napos ciklusaim vannak, inkább valószínűbb,hogy 16-20 napon van peteérésem?
Corax teszt 13.14.15. 16.napon semmit nem mutatott, 17.nap kimaradt, 18 .nap halvány csík ,utána nem volt több teszt...
ma vagyok a 20.napon!
k.vanda
 
 


Vanda: Igen, 16-20. nap. Akcióra fel!!!! :wink: De én figyelem a hőmérőt, mint a sas, mert most pl. a 14. napon volt ovum...Már azt hittem ismerem a ciklusom, aztán mégsem. Nekem is ilyesmi a ciklusom.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Gyabi ne szomorkodj, még lehet hogy korai volt a tesztelés, amíg nem jön meg addig van remény én is csak ezt tudom mondani!Tudom elég vacak ez az utolsó pár nap, de hátha Te is csatlakozhatsz a kétcsíkosokhoz!! :D drukkolok

Kép, Kép
nemen
 
 


Gyabi sajnálom, de tényleg nincs veszve semmi, pár nap múlva újra kell tesztelni!

Apáról: az én apajelöltem már nagyon várja és pár hónapja már nagyon türelmetlen amit megértek, csak ezért fogadtam el hogy hajtott a dokihoz, pedig mondtam neki, hogy ha még ő is stresszel az nem jó. Most nyugodtabb mert voltam a dokinál.

Egy évet általában kivárnak a dokik, nekem is második meg 35 felett is vagyok, mégsem foglalkoztak velem komolyabban, most is azt mondta a doki,ha még 1-2 hónapig nem esnék teherbe, akkor menjek a meddőségibe.

Nemen ne legyél depis, mindanyiunknak vannak rossz napjai!!

Kép
mercure
 
 


Vanda nekem a 30 napos ciklusnál volt a 19. napon pozitív, sajnos még 1 dobozzal kellett vennem, de mostmár legalább tudom, hogy ne a 13. napn kezdjem el használni az ovu tesztet :D Szóval lehetséges és akcióra fel!!

Kép, Kép
nemen
 
 


Vanda,
lehet pont a 19. vagy 20. napon volt kár hogy akkor nem teszteltél.
Vendég
 



Nemen:
Igen, én vagyok Olgi :D
A papíron jól álló törés van feltűntetve, a doki azt mondta, hogy ez valójában nem törés, hanem kis gyűrődés. Látom rajta, hogy csak akkor sírt, már délután nem is, csak a háromszög kendő miatt idegeskedett. Mára meg teljesen jól van. Már nem is adtam rá azt a kendőt.

Nekem is most volt pém, pedig már a 20 napon vagyok 33ból!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


No, hol van mindenki?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Nah, harmadszor is nekivágok a bejegyzésemnek. :) Úgy tűnik a babanet nem szereti a napsütést. :)

Omnia! Neked is halkan gratulálok, nagyon örülök a pozitív tesztednek. Minden jól fog alakulni meglátod! :)

Vanda: Üdv közöttünk!
Én is most csinálom az első ovu tesztet. Nekem átlagban 31-32 naposak a ciklusaim, még nekem sem volt pozitív. Tegnap már volt halvány második csíkom, ma reggel meg páfrányos lett a mikroszkóp. Megpróbálom feltölteni a görbémet.

Kép

Szerintetek lesz pé-m ebben a hónapban?
Vendég
 


Mano, a hőgörbéhez nem értek, de az utólag mutatja nem??? tehát ha felmegy a hő, akkor volt. Viszont a páfrányosodás az nagyon pozitív :D úgyhogy ma ugrás apára!!!!

Kép
mercure
 
 


Lányok,

Ezen a héten sem nagyon tudok jönni, a múlt heti training után , most egyedül csinálom a saját munkámat, meg az ój területet is.
Teljesen el vagyok úszva. Gyorsan amit tudtam visszaolvastam, és halk gratula :P :P :P Heninek és Omniának.

Niki,

Nagyon sajnálom hogy így gondolod a dolgokat de szerinetm is mindig drukkoltunk neked, vártuk a jelentkezésedet a dokik után.
Nagyon vigyázz magadra és azért néha kukkancs be. :P :P :P

Mano,

Ha még 2 napig fent marad a hőd, akkor szerintem a 17. napra teszi be a pé-t, az enyém is akkor volt ebben a hónapban.

Lányok,

Tudja valaki, hogy a cikk-cakkos hőgőrbét mi okozza??? Valahol olvastam róla de nem emlékszem.
Szörnyen néz ki, holnap felteszem véleményezésre.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Mano: Nekem múlt hóban a 22. naptól a 27.-ig csak emelkedett a görbém. A 22.-en volt a pé, pontban 14 nap múlva meg is jött. Szóval lehet itt még peteérés simán, ha kúszik fel tovább. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!

Nekünk ez még nem aktív hónap. De sajnos a ciklusomról sincs semmi fogalmam. De gondolom, majd beáll.

Nálunk apa nagyon nyugis. Tudja, hogy lesz gyerekünk. Nem izgatja magát... Mondjuk még nincs is mi miatt... :lol: Majd amikor már élesben megy...

Olik!
Örülök, hogy jól van már a pici fiad...

Betty!
Peti meggyógyult teljesen?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Mano,
Még lehet pé-d ebben a hónapban sőt ha feljebb kúszik a hőd akkor már volt is.
Vendég
 


Lányok!

Tudom, hogy nem jön be nektek a PG/53-as ovumikroszkóp, de képzeljétek csak... Még mindig páfrányos... :lol: Szerintem elromlott... :? Az nem lehet, hogy febr. 20-tól páfrányos legyek...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?