Új privát üzeneted érkezett!

halii, én vichy testápolót használok, és a pocakomra e. rocher olajat. nagyon jó az illata, és jó puha lesz tőle a bőröm. de nem mindennap, hanem felváltva a testápolóval. vettem dm-es csíkok elleni krémet, de érzem,hogy a vichy testápoló sokkal jobb. nekem eleve vannak csíkjaim, a csípőmön, oldalt. ezer éve. engem nem zavar. remélem nem lesz a pocakomon. mondjuk ezek a csíkok régi fogyás-hízás-fogyás-hízás eredményei :?
jó éjt
megyek fürcsibe, elterülök a kádban.
dimet
 
 


Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Én sima testápolóval kenem a "pocim"... alig látszik még...
Egyébként teljesen mindegy, mivel kenitek... a csíkok a kötőszövet repedései... oda meg már nem igazán hatnak a krémek... genetikai adottság, hogy kinél mennyire alakulnak ki...
Vendég
 


Sziasztok!
Látom már mindenkit foglalkoztat a babakocsi kérdés. Szerencsére én megmenekültem ettől, mert én kaptam Bécsből az unokatesómtól. Az tény és való, hogy ott sokkal nagyobb választék van, de én ahogy nézegettem őket itthon hát minőségben meg sem közelítik azt amit én kaptam,pedig ezt már 3 évvel ezelőtt vásárolták. Úgyhogy szerintem menjetek ki körülnézni, bár árban nem biztos, hogy olcsóbban jöttök ki. Sőt ! Bár attól függ milyen márkát választotok.Na mindegy nekem szerencsém volt és nagyon örülök ennek a kocsinak,mert tényleg szép állapotban van. A csíkokról meg annyit, hogy szerintem is hajlam kérdése meg, hogy ki mennyit hízik és mennyire tágulékony a bőre.
Na további szép napot mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 

 
 

Bécsben és egyáltalán Ausztriában akkor olcsóbb a babaholmi (ruha, kocsi), ha valami akciót kifogsz...
Mi Németországba szoktunk átmenni vásárolni... ott olcsóbb...
Vendég
 


Megint én vagyok!
Visszajöttem még egy kicsit.Ma nem kellett főznöm és most időmilliomos vagyok. Ti már tudjátok hogy fogjátok elnevezni a kis pocaklakót? Mi már 1 éve eldöntöttük, hogy ha fiú, akkor Benjamin, ha lány, akkor Liliána lesz. Szerencsére mi egyből megegyeztünk a férjemmel a nevekben. Egy percet sem vitatkoztunk rajta. Hála Istennek nagyon hasonló az ízlésünk. Hallottam már olyan párt, hogy nem tudtak megegyezni a neveken. Ti hogy vagytok ezzel?Képzeljétek már én is elkezdtem hízni! Igaz még csak 60 dkg-ot híztam és még mindíg mínuszban vagyok, de a kajálásaim mennyiségétől lassan kezdek megijedni.Olyan szép idő van csak kár, hogy fúj a szél.
Na pusz mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!
Szia Nyusz, örülök hogy újra itt vagy.
Szerintem érdemes megnézni anyukáink pociját valószínű hasonló lesz a mienk is, én az első babámmal Amerikából kaptam egy kakaóvajas testápoló krémet PALMESR márkájú cucc. Nem lett csíkos a pocim most próbálja apa a neten újra beszerezni. Lindával sima kakaóvajat vettem a gyógyszertárban ezt nyáron jobb kenni mert olvad a meleg pocakon télen nem nagyon. olcsó se árt se használ elrepedt a köldököm környéke. Most hogy tágul újra nagyon látszik. Én csíkos vagyok a combomon is és a mellem is megsínylette a szoptatást és a fejést. Ha úgy fogjuk fel hogy ez hozzátartozi egy anyuka szépségéhez akkor hepi.
Barátnőm 4 gyerkőc után, olyan szép bőrrel van megáldva , mintha 18 lenne. Semmi más csak kötőszövett kollagén rostok, rugalmassága amitől függ. Lehet próbálkozni :lol:
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok, kismamik! :)
Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat, tündérek vagytok! :D

Nyuszifülű,
végre megint előkerültél! Ha nem olvastad vissza, amit írtunk (nem is csoda, ilyen mennyiséget), akkor nem láttad, hogy adatokat (elérhetőségeket) gyűjtünk. Szóval légy szíves, küldd el nekem priviben az alábbi adataidat: teljes név, mobil, emil, iwiw, MSN (vagy ami van). Köszi!

Babakocsi: látom, mindenki egyre jobban rákattant a témára. :wink: Akinek vannak jó linkjei, nem tudná őket elküldeni a gmailre? Merthogy már most nem tudom visszakeresni, amiket eddig javasoltatok, ott meg könnyebb lenne megtalálni témánként. Köszi!

Mirr-múr,
én is nagyon remélem, hogy nem a babáról kaptál rossz híreket. :( Azért ha úgy érzed, hogy segíthetünk, írj ám!

italoman
 
 


Szia Lányok!
Mi használt babakocsit vettünk. 15 e-ért vettünk egy Graco-t, lábzsákkal, bundazsákkal, esővédővel.... kicsit megszívta a nap a színét, de nekünk már a harmadik gyerek nyúzza.... semmi baja! Én a legnagyobb őrültségnek tartom százezreket költeni egy babakocsira..... de azért tudtam volna választani, elhihetitek.......

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Én is használtat fogok venni tök igaza van mandalának, akármilyet is vesztek amikor már ülni tud stabilan a pici úgyis mindenki rohan és lecseréli az legkönnyebb pici összecsukható esernyőre csukható sportbabakocsira, mert annyit cuccol az ember a kölykökkel, hogy minél kisebb minél könnyebb annál jobb, de erre, majd úgyis mindenki menet közben jön majd rá. Egyébként tényleg szépek a kocsik és nagyon csábítóak is, de kár ennyi péznt kiadni érte, talán ha féláron meg tud majd szabadulni tőle az ember akkor még jól jár.
zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Napsütéses Vasárnapot Lányok!

Jó sokat termeltetek még nem néztem be :shock:

Ahogy elnézem, sok "szerszámmal" megáldott babóca fog születni augusztusban!!
A MOM-ban lévő genetikai ultrahangos nőt nagyon tudom ajánlani mindenkinek, akinek közel van, Dr. Barakonyi Emesének hívják, és ilyen profi nővel még soha nem találkoztam....
Kb. 30-35 percig voltunk bennt és a feje búbjától, a kis lába újjáig, mindent végignézett a gyerkőcön. Agyát, szívét, máját stb., annyira érdekes volt.
4D előtt ajánlja, hogy a kismama sétáljon gyorsabb tempóban 10 percig és akkor kifárad a bébi,könnyebben lehet vizsgálni és a nemét is egyszrűbb megállpítani!

Köszönöm az iwiw-es bejelöléseket, jobb is így beszélgetni, hogy magam elé tudlak képzelni titeket! :)

Az alvászavar amiről annyit olvastam itt, engem is elért, ráadásul még rosszakat is álmodok, mondhatni merő hülyeségeket...
Én is meg fogom venni a párnát, mert már eléggé kényelmetlen az alvás, főleg, hogy a párom rendszeresen rám fekszik, vagy magához húz és nyom.... (na ez most jó hülyén hangzott)

Ti már beszéltek a kis pocaklakóhoz????
A doki mondta, hogy már nyugodtan lehet, sőt az apuka is beszélgessen vele és simogassa, mert állítólag azt is megérzi, ha nem a mama simizi a pocit, hanem más!
Meg is kaptam az én drágámtól, hogy majd csak az én hangomat fogja ismerni a leányzó ha megszületik, mert be nem áll a szám, nem hagyom őt szóhoz jutni :roll:

A pocimat jelenleg a Johnson and Johnson oil gel- el kenem fűrdés után, nekem eddig bejött, de tudom, hogy ennél hatásosabbra van szükség, így valósznű a VICHY-t fogom választani. Vettem a dm-ben egy krémet, de az olyan, mint a fókazsír.... pffff, és be sem szívja a bőröm.

Szép napot Mamik!
Kép
h.bogesz
 
 


A pocak-simivel csak óvatosan lányok! Méhösszehúzódásokat (keményedéseket) idéhzet elő!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Miért??????????
Hol olvastad?? Miért váltja ezt ki??
:shock: :?
h.bogesz
 
 


mandala, erről bővebben, mert olvastam, hogy simogassuk, és beszéljünk hozzá :roll:

csajok, senki nem volt a bababörzén?
holnap megy valaki uh-ra? mostanság olyan ritkán látunk képeket :(

Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok

Mona
Én megyek holnap 4D-re ,reggel.

Hú csajok ma egész nap levegőn voltunk.Ég is a pofim úgy kiszívott a levegő. :D

Jah és úgy néz ki babakocsi gondom megoldódik,mert tesóm beküldi anyuékkal majd az övékét nyár elején. :lol:

Én mostanság sokat simizem nagyon a pocim,és mintha pocaklakónak is tetszene.Sőt apa is egyre többet simizi,és ma reggel odabújt mellém simogatta hasam beszélt nekünk és nagyon jó volt.Szerintetek megismeri a baba ha más beszél hozzá nem mi?Mert apa szerint érezte a mocorgást amikor ő simizett. :lol: :lol: :lol:
Szóval .......most mindene tudnék sirni ,hormonok :wink: Édes ez az állapot :D
pusza Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


mona: Nem én találtam ki! A lányommal a 32. héttől bent feküdtem a klinikán, mert folyamatos keményedésem volt (napi 96-ig számoltam), és ez a méhszáj tágulásához vezet. Kaptam az alkoholt..... infúzióban.... A szüléssznők folyamatosan figyelmeztettek, ha meglátták a kezünket a hasunkon: El a kezekkel a pocakról!!!!!! Figyeljetek lányok, nem viccelek! NE SIMOGASSÁTOK A POCAKOTOKAT!!!!! Beszéljetek a babához, hallgassatok zenét, de a simit tartogassátok akkorra, ha már kibújt.....
Higyjétek el, lehet bensőséges kapcsolat simizés nélkül is! Ne kockáztassatok!
Még egy példa: nagyon szerettem volna már a szülőszobára kerülni, mert sok volt a közel négy hónap a klinikán, és menni akartam már haza. Viszont azzal tisztában voltam, hogy engem már csak kettében engednek ki.... Felhívtam hát a szülésznőmet, hogy megkérdezzem mit ajánl....
Azt mondta, ha most otthon lennél, azt javasolnám, bújj össze apucival. Mivel bent vagy, a következőket tedd (a választás szabad....):
1. szólj a dokinak, hogy vizsgáljon meg....
2. símogasd a pocakodat körkörös mozdulatokkal....
3. símogasd a mellbimbódat.....
Nos, ezektől beindul a szülés, mert oxitocyn termelődik.... akrácsak a nemi aktus közben.... ővatosan hát!
Simogatni? Nos, majd a 38. hét után..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


jucu: a baba megérzi ha nem Te beszélsz hozzá, de még nem most! Azt hallottam, hogy a 14. héten növeszt füleket, de nemrég egy orvos azt mondta, hogy a 22. hét körül kezd hallani... Mindegy, a lényeg, hogy bizonyított tény, hogy a babák az apukájuk és az anyukájuk hangját már a születésüket követően megismerik. Sőt, apa morgó hangtónusát jobban is szeretik! Az jobban tetszik Nekik. És az általad favorizált és a pocakélet alatt sokat hallgatott zenéket megismerik. Vivaldi és Bach zenéjét szeretik jobban, nem a csingi lingi tripp-trapp funkyt.....
Erre vonatkozóan a Gyermeklélektan c. könyvben olvashatsz érdekes dolgokat....
Ha a párod odateszi a pocakodra a kezét, a baba odakucorodik. Ez is tény. De ne simogassátok! A kézmelegre megy, nem a símogatásra!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mi is holnap megyünk uh-ra. utánajárunk ennek a hülye uE3 szar értéknek, és az elírt terhesséi értéknek. szorítsatok ezerrel. de csak késő délután megyünk. addig tűkön fogok ülni :?
jó éjt!!!!
dimet
 
 


Sziasztok!

Drukk mindenkinek aki uh-ra megy. :)

mandala: nekem a dokim anno kifejezetten javasolta a pocaksimit. Imádtam simogatni a pocakomat anno és apa is állandóan rajta lógott. :D Főleg már a 25. hét után amikor már nagyon lehetett érezni és látni is a pocilakót. Semmi baj nem volt belőle. Kisebb keményedéseim voltak de bőven kibírtuk a 40. hétig még úgyis, hogy szinte nap mint nap összebújtunk apával. :oops: Gondolom azért ez alkat függő vagy mi. Gondolom akinek szólt a dokij, hogy vigyázzon mert elkezdett nyílni akkor gondolom az ilyesmiket mellőzni kell. Nálam szerencsére ez nem volt jelen.

A csíkok ellen meg szerintem semmi nem használ. Maximum valamelyest csökkentheti őket a krém, de ha ki akarnak jönni akkor bizony kifognak. Nekem a mellem, a fenekem és a combom lett csíkos. A pocimon csak egy két csík lett.
Na mindenkinek szép napot kívánok. Legyetek jók. Puszi :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom a hétvégi termést.

Times, én is Avonozok és én is az ő krémüket használom, Rékával is azt használtam, és szerencsére nem lettem csíkos. Bár teljesen egyetértek azzal, hogy ha valaki hajlamos rá, akkor mindegy mivel keni, vagy nem keni.

Simogatás: így van, ahogy Mandala írta, ezért én a krémet is csak eloszlatom a hasamon és hagyom, hogy beszívódjon. Nem simizem a hasam, csak ráteszem és ha ébren van Zsebibaba rögtön oda is kucorodik :D

Mindenkinek drukk a mai uh-hoz, én tegnap voltam "potya" uh-n, bár nem jókedvemből. A 12 hetes uh-n kiderült, hogy a méhlepény teljesen fedi a méhszájat. Mondta, akkor a dokim, hogy fokozatosan le fog mászni a méhszájról, de lehet lesz egy kis vérzés is. Vasárnap hajnalban, a szokásos wc járaton vettem észre, hogy picit vérzek, de még akkor meg is szűnt. Apát nem mertem felébreszteni, mert ő azonnal bepánikolt volna, így reggel közöltem vele, hogy nem ártana, ha bemennénk a kórházba egy uh-ra. Megvolt az uh, meg is vizsgált, hogy zárt-e a méhszáj, de szerencsére minden a legnagyobb rendben, a méhlepény még érinti a méhszájat. Kíváncsi leszek majd a jövő heti uh mit fog mutatni. Réka kapott képet a pici babáról a doki bácsitól :)

Kép
Kép
robcsi03
 
 


robcsi: vigyázz magadra! A hüvely a terhesség alatt vébővebb, mint amúgy lenni szokott, ez is okozhat egy kis pecsételést. Azonban a pihi nagyon fontos.... már amit egy kétéves enged.... én csak tudom... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala, én egy pillanatra sem gondoltam, hogy te találtad ki :wink:
mindenkinek megy a drukk, aki ma van dokinál :wink:
Kép

Kép
mona76
 
 


mona: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelit!

Ismét tavaszias napra ébredtünk juhúúúú

Ez a pocaksimis kérdés engem is meglepett.... Mindenképpen adok a véleményetekre és én is visszafogom magamat míg a dokival nem tudok beszélni! Apát már nehezebben tartom vissza, tegnap is úgy aludt el a TV előtt, hogy a keze a pocimon volt. Már nagyon várja, hogy érezhesse! Azt mondja, hogyha a fülével hallja a mocorgását, de a kezével nem érzi! Én is meghallgatnám ......

Szuper lesz ha ennyien mentek UH-ra, lesz egy csomó kis képünk :P

Lányok, hogy álltok a hízás kérdéssel??????????? Én este ráálltam a mérlegre és már 5 kg-nál tartok, majdnem elájultam :cry:
1 hete még csak 2 kg-os volt a hízásom, most meg nem tudom miért ugrott így meg!? Asszem sűrgősen tornáznom kell...., nem elég a napi átlag mozgás!

Lehet, hogy elítéltek, de múltkor ittam a MC Donalds, MC CAFFE-jában egy csokis frappét, és elaléltam olyan fincsi volt! Ajánlom mindenkinek, aki fel van hevülve, mert nagyon jólesett! Látni lehet, amikor csinálják és rendes Milli tejet használnak hozzá, jeget, meg kakaóport és presszókávéval turmixolják! hmmmmm

Napozzunk 8) 8)
h.bogesz
 
 


Bogesz, én is 4 kilónál tartok, pedig tökre odafigyelek.... nemtom miért híztam már ennyit. ami megjegyzem nem is látszódik....a hasamon és a cicimen igen :lol:
ez van. lehet több vizet tartok vissza sokkal. vagy nemtom mira fogjam:) a dokim azt mondta ne egyek csokit:) nem is eszek soha csokit:)))))
mindnekinek szép napot, este jelentkezem mi votl az UHn. kérek nagyon nagy drukkokat :)
és a többieknek is drukk ezerrel!!!!!
dimet
 
 


Sziasztok!

Kicsit bekukk. Ez a mai napi ébredés nagyon nehezen megy. :? Olyan jó idő van, hogy csak heverésznék egész nap. :D A lakás meg szalad.. :oops: :oops: :(

A pocaksimivel meg nem akartam senkit sem megbántani. :( Csak még nem hallottam olyanról, hogy nem szabad. Mindegy.

bogesz: nekem eddíg sikerült 1.5 kg-t leadnom. :( Na nem direkt. A sok betegeskedés. Meg hát Ödi is válogat nagyon. Bár legszívesebben egész nap pizzát és hamburgert ennék és kóláznék.. :oops: :oops: :lol: :lol: De hát nem lehet. Még jó hogy itt bottyánban nincs hamburgerező. És a pizzériában sincs valami csúcsszupi pizza. Így nagyjából sikerül ellenállnom.. :D:D Max melegszendvicset eszem, ha rámjön a hambizás. :)
Na megyek is mert odaég a szendvicsen és a lányom is szagos ha jól érzem.. :D

Nagyon-nagyon szép meleg napsütéses napot kívánok mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha: Szia! Hamburger??????!!! Hmmmmmmmmmmmm nekem is, plííííííííz!

Én sütni szoktam..... hamburgerhusit.... pulykából.... meg zöldségekből.... telepakolom sok salátával a bucizsömit és hammmmmmmmmmm!
Ugya nagyon utálsz? :twisted:
Íjrak még ilyeneket, kismami? :)
puszillak: Piros

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Húúúúúúúúúúú lányok ez az idő.................!

Valami csúcs! Egész nap kinn tespedek a teraszon és bámulom a mókusokat a fenyőfán..... :)
A lakás nálunk is szalad... gondoltam utánafutok, de hát.... feladtam! A mosógép teszi a dolgát, a napocska megszárítja a ruhákat, úgyhogy ráérek mereszteni a mereszteni valót..... Imádom a tavaszt!

Legyen Nektek is ilyen gyönyörű virágos kedvetek, lánykák!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pocaksimi:
Mandala! Tudom, hogy te vagy itt talán a legtapasztaltabb anyuka, de azért szerintem nem szabad így megijeszteni a többieket. Én is olvastam róla, hogy méhösszehúzódásokat okoz, tapasztalni ugyan nem tapasztaltam... de szerintem, ha minden rendben van, ugyan már ne legyen TILOS. Bevallom, ezt a szót utálom legjobban a terhességgel kapcsolatos mondatokban... Nem ajánlott sokat simizni, de attól még nem lesz semmi baj, ha időnként megtesszük. Kivéve a tényleg extrém eseteket.
Na, erről ennyit.

Mi ma korán indítottuk a napot, a szokásos 8 helyett 6-kor. Benusnak ugyanis 39 fokos láza lett. Már este volt 38, éjjelre kapott gyógyit, gyakran ránéztem, de fél négykor még nem éreztem semmit, hatra meg tiszta forró volt. Voltunk dokibácsinál is, most egész jól tűrte, igaz, vittem neki többféle játékot és könyvet, hogy eltereljem a figyelmét arról, hol is vagyunk :)
Állítólag a mandulája mókázik.
Ebédelés helyett (előtt) meg kaptam tőle egy jó nagy adag hányást, majdnem mellé tettem az én adagomat is... Mindenesetre most elszunyált a picúr, én meg nekiállok kimosni a gázos ruhákat... Hát...

Erről is ennyit, remélem, nektek jobb a napotok!
Legyen az! :shock:

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Hello Lányok!

Én még nem voltam ma kint, - csak az erkélyen-, de most felkerekedek, és teszek egy sétát, mert valóban nagyon szép időnk van. Majd délután, elmegyek a "nagylányért" az oviba, és utána megyünk a játszótérre, és napozok egyet a padon. Tiszta öröm az élet....

Én eddig 2 kg-ot híztam, édességet alig eszem, nagy ritkán megkívánom, de szerencsém van, mert ez nem jellemző... :D
Viszont most már egy hete, mindennap megcsinálom a Réka tornát, nem is azért, hogy csodát várok tőle, és természetesen nem is fogyni szeretnék, hanem mert nagyon jól esik.
Nem tudom, hogy a tornának köszönhető, vagy a B vitaminnak, vagy csak egyszerűen vége a frontoknak, de mostanában egész jól alszom...No ezt most gyorsan le is kopogom...

Ja, és a legfontosabbat elfelejtettem, beléptem a 19. hétbe, tök jó!!!! Úgy számolom a heteket, hogy csak na!

Az én babám mocorog folyamatosan, néha olyan érzésem van, hogy bukfencezik, vagy valami hasonló, az azért elég gáz...de szerencsére ilyen nem sűrűn van.

Lányok! Várom én is az UH-os beszámolókat, no és a fotókat.

Vigyázzatok magatokra, élvezzétek a jó időt :D

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


pfranciska: jobbulást Benusnak! Most hallottam. hogy a lázas gyerekre zöld v. kék pizsit kell adni... színterápia.... muris, de mi bajunk lehet, ha kipróbáljuk?! :)
A pocaksimivel kapcsolatban: eszem ágában sem volt senkit megijeszteni, hidd el! Csak azt írtam le, amit a klinikán tapasztaltam. Folyton a hasukat matatták a mámák... lehet, hogy unalmukban, nem tudom. Figyu, én is megsímogatom néha, ez nem azt jelenti, hogy egyszer se érj hozzá! De hogy órákon keresztül, apucival vállvetve.... nos, ettől óvtam a csapatot..... A tilos szó, ha jól emlékszem, nem hagyta el a "tollam"... ha mégis, elnézést kérek a csapattól! Mindenki a saját sorsának kovácsa, mindenki maga dönti el, mit tesz és mit nem. Én minden esetre nem matatom, és nem is matattam a pocakomat túl gyakran, és ettől még nem lett kevésbé rossz a kapcsolatom a gyerkőcökkel. Szerintem ez az anya-magzat kapcsolat egy kicsit túl van lihegve mostanában! De ez megint csak a saját véleményem.
Mégegyszer bocsi ha valakit megijesztettem, nem ez volt a szándékom! Innentől ezt a témát lezártnak tekintem a magam részéről, több szót úgysem érdemel!

Szép, napsütéses napot Neked is, franciska, remélem a kismanó hamar meggyógyul! Próbáld szellőztetni gyakran a szobáját, annyira gyönyörű az idő és friss a levegő! Legyen egy szép napotok!
Puszillak!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala!
Köszi :)
Reméltem, hogy nem bántódsz meg, ezt is köszönöm.
Csak tudom, hogy mennyire be lehet paráztatni egy kismamit, főleg az első kicsit várókat. Nekem is annó még itt írták, amikor Benit vártam, hogy hatalmas tragédia, ha a kismamának 38 fölé megy a láza (pedig ha csak rövid időre és gyorsan lecsillapítod, akkor nem gáz), s én már 37,9-nél vettem a hideg vizes zuhanyt...
Na, utána megfogadtam, hogy nem hagyom magam paráztatni, magamtól is annyi minden miatt aggódom.
Jó neked, hogy van terasz...
Na, megyek mosogatni.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

Franciska: Jajj jobbulást Beninek. És ha elfogadsz hányás ellen egy jótanácsot. A legjobb ha jéghideg kólát itatsz vele. Nem kell sok, és nem egyszerre de hidd el használni fog. Nálunk legalábbis bejött.

mandala: most mondhatod a haburgert. :P ettem melegszendvicset egy fél flakon kecsöppel... :lol: :lol: Borzalmasan kívánom az erős fűszereket. Tegnap pl. halástlevet ettem erőspistával. Nem mondom égett a szám tőle, de nagyon jól esett. Na azért nem viszem túlzásba a csípőset, mert tudom nem igazán tesz jót, de amikor úúúgy megkívántam.. :D :oops:

Valakinek nincs kedve jönni hozzám rendetrakni?? Nem megy nekem. Egyszerűen nem bírom magam rávenni, hogy valamit is arrébbrakjak.. :oops: :oops: :oops:
Na megyek teregetni ki a kertbe. :D Amíg alszik a lányom kihasználom az időt. :D:D Sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


halástlé=halászlé. Bocsi az írás sem megy... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok

A pöcörőnk pöckös az már bizti:-)
Sajna arcocskáját nem mutatta ,mert placentába fúrta ,de profilból csinált képet doki.
Szerdáig gyomrom torkomba, mert amnion lefűződést talált ,meg cisztát.De amikor elmondtam ikerterhességnek indultunk,azt mondta lehet annak a maradványa a ciszta/mármint /tesó .
Neten nem sok jót olvastam amnion szalag lefűződésről.Szóval félek.:S
Dobok fel pár képet
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Jucu, gratula a kisfiúhoz!!! Itt tényleg mindenkinek (majdnem.... :) ) kisfia lesz?? jaj, de kíváncsi vagyok nekünk ma megmutatja-e milye van:)))
és ne aggódj. igaz ez a leghülyébb mondta,amit egy kismamának mondnai lehet. úgyis aggódunk mindenen :)
szóval, járj utána mindennek, ne hagyd magad leszerelni!!!! és kitartás, és ne aggódj :)
üdv
dimet
 
 


Pfranciska: dehogy bántódtam meg! Ne viccelj! Amúgy igazad van, de eszembe se jutott, hogy megijedtek! :oops: Annyira szeretnék mindenkinek tanácsot adni, nehogy bajotok essen! Én már annyi fityfenén keresztülmentem, hogy ha lehet, kerüljétek el ezeket a dolgokat! Csak ennyi! :)
Moni: Sétáljatok, gyönyörű az idő!!!!! Én is kinn vagyok egész nap a kertben! :) Imádom a kertes házat!!!!!!!!! :) :) :) :) Ja, amúgy vágod a centit, mi?! :D Mindnyájunk ezt teszi! Én is folyton azt számolom, mennyi most az annyi.... amúgy szerintem komolyan bukfencezhet a prücsök a hasadban..... az annyira édes érzés!!!!
pttogobolha: ha van önként jelentkező a takarításra és ráér, jöhet hozzánk is! :)
Jucu: Gratula a kukacoshoz! Annyira helyes, kis gombóc! :) :) :)
Látjátok, ma csak vigyorgok...... itt a tavasz! :) :) :) :)
Ja, amúgy ne légy ideges Jucu! Biztos minden OK. Mindjárt én is ránézek a neten, hogy mi az az izé amit nálad találtak.... ilyenről sose nem hallottam.....
Engem is paráztattak anno minden sz...al! És nem lett semmi belőle! Hidd el, minden OK!

Puszi lányok megyek teregetni... a teringettét! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jucu!
Szorítunk, nem lesz semmi gond! Erre gondolj és ne izgulj nagyon...

Én eddig rendet raktam meg takarítottam... de köszi elég volt, másnál nem vállalom :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok kismamik!

pfranciska: Jobbulást a picidnek, remélem hamar megygógyul.
Jucu:Gratulálok a kisfiúhoz, és is nagyon fiúcskát szertenék, szorítok ,hogy minden oké legyen veled.
Én holnap megyek genetikai tanácsadásra meg uh-ra egy gyerekorvos dokinőhöz az I. női klinikára Linda miatt a szivecskéjét nézegetik jobban az első baba miatt meg a fejecskéjét, de tudom hogy minden rendben lesz és egészséges rosszcsontom lesz, csak nagyon úútálok egyedül menni ezekre a helyekre mert apa nem tud eljönni velem és igazából nincs ki eljöjjön.
Jó akinek kéznél van ilyenkor egy anyuka vagy egy szabin lévő barátnő. Na mindegy az is jó hogy ti velem lesztek legalább gondolatban.
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok!

Szerintem nem gond ha kicsit simizzük a pocinkat, mert azt ők is érzékelik. A hangokat megkülönböztetik, és felismerik amikor kint lesznek. A zene is jót tesz nekik.

A szülés beindulását vitatom. Az enyém nem indult be pedig simiztem sokat és volt szex is bőven. Továbbá ittam málna levél teát a harmindhatodik héttől és rengeteget lépcsőztem. Ezzel szemben nem indult be a szülés Renit tíz nappal, Biankát öt nappal hordtam túl. Szerintem ez is adottság kérdése. Persze nem akarok vitatkozni, csak nem feltétlenül indítja be a szülést a simi-simi.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


sziasztok!

Nyuszifül.Tök jó,hogy megint vagy.Már aggódtam,hogy baj van.

Cola tényleg jó a hányásra,hányingerre.Bevált.

Has simi én is hallottam az összehúzódásokról,tényleg létező dolog.De: Egy nem veszélyeztetett terhesnél ez nem okozhat problémát.Gondoljatok csak a jó szexre.Egy orgazmus után átlagosan
fél órára összehúzódik a méh,és ennek sincs normális esetben szülés elindító hatása.
Viszont ha mindentől beparáztok lányok,akkor a stressznek viszont van!!Szóval akinek nem veszélyeztetett annak nem lesz baja.

TUD VALAKI VALAMIT A VÁCI korházról?
Területileg oda tarozom,de nekem a város neve is elég,hogy rosszat gondoljak.Mindig a börtön jut eszembe.
Mi már beletartozunk a "ha választ fizet " időszakba?

Ja, túléltem a hétvégét,szerencsére nem tudott minden gyerek eljönni a bulira,így egyben maradt a lakás.
Este 20 kor telefonált egy rokon,megkérdezte,hogy mit csináltunk ma?
Mire a férjecském:semmi különöset,pihiztünk.(100 nm kitakarítása,két torta megsütése,ebédfőzés,szendvics,sütik,stb,gyerekvigyázás,fényképezés,elpakolás,mosogatás)után.
Na erről ennyit.Az ő aznapi dolga a lufifújás volt.
Na sziasztok,Edit
tuza edit
 
 


Sziasztok!
Hú, ma tényleg nagyon szupi idő volt, szinte egész nap kint voltam a kertben, meg sétálgattam... nagyon jólesett. Arra engem se nagyon vitt rá a lélek, hogy bentről nézzem a napsütést és a lakásban is csináljak vmi. hasznosat...

Hát nekünk eddig még csak lánynevünk van, Ő MIRA lesz. Persze fiúnéven is gondolkodtunk, de még nem döntöttünk.

Én eddig majdnem 4kg-ot híztam. De nekem nem mondta a védőnő, hogy ez sok. Mondjuk én a 16. hétig nem mertem nagyon mozogni, így csak most kezdtem el tornára járni, de úgy érzem ez a heti 1 alkalom kevés, ezért meg fogom venni én is a Rékát.

Eygébként csak ez a Réka féle kismami torna van forgalomban, vagy van vmi más is?

Franciska!
Beninek gyógyulást! Ilyen jó időben már nem szabad betegnek lenni.

Mirr-murr!
Merre vagy? Megkaptad a múltkori privimet?( Mert nekem elég gyakran nem érnek célba a priviim)

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok Kismamik!

Először is Jucu én is gratulálok a kislegényhez... :lol: :lol: Tényleg túlsúlyban vannak eddig....
Én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy első gyereknek mindenképpen kisfiút szeretnék, de most szinte csak lány neveken jár az agyam, és nagyon úgy érzem hogy kislány lesz, de fura mód most egyáltalán nem sajnálom.... :D :D na de majd meglátjuk...

Móni, voltam pénteken kismamatornán és összeségében nem volt rossz... :D Kellemesen megmozgatott, bár el nem fáradtam, de gondolom nem is ez a cél..... :D
5-en voltunk és én voltam a "legfiatalabb kismama", na nem az éveimmel, hanem a 17 hetemmel. Mindenkinek olyan szép kis pocija volt már... :P :P Gondolom nekik azért megeröltetőbb lehetett a sok lábemelgetés, mint nekem az alig látszó kis pocimmal.... :cry: :cry:
Amit sajnáltam, hogy nem voltak légzőgyakorlatok, szóval nem éreztem benne a szülésre felkészítő dolgot. Ettől függetlenül most pénteken is elmegyek még, mert legalább nem kell munkából rohanni (a pénteki órák meg lesznek tartva, a csütörtökieket azt hiszem szerdára teszik át), de legközelebb majd inkább egy hétfői órát nézek meg, amit a Márta tart.

Sziasztok és legalább olyan szép estét mindenkinek, mint amilyen szép napunk volt ma... :lol:

Kari

Kép
kkarol
 
 


Sziaztok!

Na mi is kisétáltuk magunkat. :D

edit: Én most váltottam a váci kórházra. Fura még mert más rendszer van mint ami pesten volt, de egész jó. Idáig. :) Ha nincs dokid akkor a Dr. Bényi Bélát ajánlom. Én hozzá járok. Azt mondják ő az egyetlen normális doki ott. Nekem legközelebb jövő hó 6.-án kell mennem magánrendelésre oda.

Ma találkoztam a barátnőmmel és a 3 hetes kisfiával.. Jaaaj olyan kis csöpp az egész gyerek. Olyan édes. :) Ilyenkor nehéz elképzelnem, hogy nemrég még Vivi is ilyen kis picur volt.
De úgy sajnáltam szegény kislányomat. :(:( Bennt ültünk a játszótéren és a lánykám csak rohant a gyerekek után, hogy: "homokozol velem?" És senki még csak meg sem állt. Oda sem vakkantottak neki semmit sem. :( Olyan rossz érzés volt így látni. :cry: :cry: Komolyan. Hülye vagyok, vagy csak a hormonok?

Na megyek is. A jó levegő, meg a tavasz, meg a hormonok össze-vissza szórakoznak velem. Hol nevetnék, hol sírnék.. :P :oops: :lol: Mindegy majd elmúlik.. :D
Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jaaaj és Jucu: Gratu a kislegényhez. :D Tavasszal ezek szerint sokan megkukacosodnak.. :D:D

Most anyámnak is az a mániája, hogy biztos fiam lesz, mert más alakú a pocakom mint Vivivel volt. Teszem hozzá halkan, hogy Vivinél sokszor mondta, hogy fiam lesz és csak párszor, hogy lányom, és mikor kiderült, hogy punás akkor jött az "ugye én megmondtam" szöveg amitől már most feláll a hátamon a szőr... :(:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Most olvasgatlak titeket vissza, és még csak a déli hozzá szollásoknál tartok, de muszály írnom közben, mert el fogom felejteni, hogy mit szeretnék írni. Ja mert mennem kell mosogatni...

Szóval:
Súly, már nekem is van +1kg!!!

Hamburger, az első 4 hónapban megőrültem érte, most már nem, de most, hogy írnátok nagyon megenném, én is dupla salival és hagymával szoktam kérni, iiiiimmmááádddooommm!!!

Na majd jövök még és olvasok tovább!!!

Addig is puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
times
 
 


pattogóbolha:
köszi az infót.Csak az a bajom,hogy én a magánrendelést nem tudom felvállalni.Ezér gondolkozom a korházválltáson,mert nem szeretném kifizetni,ha nem muszály,ezt a korháznak járó dijjat.De lehet,hogy kénytelen leszek.Nekem a legnagyobb bajom az,hogy még semmi jót nem hallottam a korházról.
tuza edit
 
 


Hahóóó Mamókák!!!!!!

Juci gratula a kukihoz!!!! Azt hallottam, hogyha a kismama iszonyatjól érzi magát, és sokat nevet, nagyon jó kedve lesz, akkor fiúcskát hord a szíve alatt. Hogy miért??? Hát mert egy egész pici kukitól is jól érezzük magunkat! :):):) Erre azért kiváncsi leszek. :):) Én még nem tudok semmit. :) Majd kiderül.

Jajj annyi mindent írtam volna és válaszoltam volna, de már elfelejtettem az egészet, bocsássatok meg! :)

Ja simike! Nálunk apácska van rácuppanva. :) Azt mondja hogy ő biztosan hall bent valamit. Az biztos hogy ő. :)
:)

Olyan jó idő volt ma, de sajna nem láttam a napocskát csak a mosdóból. :( Zárt helyen vagyunk egy mattított tetőablakkal, szóval nem lehet a szép időre ablakot nyitni. :( A klotyóból csurgattam a nyálam...hmmm de kimennék.........! Délután még egy picit bírtam napfürdőzni amíg a buszhoz kisétáltam, aztán be is borult. Ja hazáig álltam (rázkódtam) a buszon, teli volt suttyóval. Direkt kidomborítottam hátha valaki észreveszi a konkrét kismamipocakom, hát csajok nagy ívben le voltam sza....va. :oops: Ennyit erről. A múltkor én adtam át a helyem egy bácsikának. Kis taknyok meg röhögnek rajta ha alig bír szerencsétlen leülni is. Hát remélem azért valahogy a mi gyermekeinkbe sikerül majd egy kis illemet nevelni. De lehet hogy csak mi szeretnék, aztán lepődünk meg mikor az oviból az első ronda szót hazahozza, aztán meg a másodikat, aztán meg a harmadikat............. :? na téma lezár! Má megencsak hőbörgök......
Pattogo! Miért nem jó a konkrét kaja? tudod mivel indokolják az okosok?Én is imádom a fűszeres, jó csípős dolgokat. Hmmm........, de azt hogy mit okoz nem hallottam még, csak azt hogy tilos! :oops:
Védőnéni letolt, hogy egyek több joghurtot, barnakenyeret, stb stb....., hát ha tudná.........útálom mindkettőt :oops: :oops:

Csók és ezer ölelés nektek!!!!!!!!!
Tudok jövök!!!!!
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Edit: én is először rosszakat hallottam, de aztán egyre többen mondtak pozitívat is. Ennél a dokinál meg 5 ezer a magánrendelés és havonta csak egyszer kell menni. És a szülésnél állítólag nem kér semmit. Vagy amennyit gondolsz. Azt mondják, h a többi orvos nem olyan jó. Aztán ki tudja. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jajj lányok! Segítsetek már !
Nektek van olyan érzés a pocakban, hogy konkrétan érzitek? Na hogy is mondjam. Van aki nem érez semmit egész terhessége alatt. Nem tudom ez a normális :shock: :shock: :shock:
Nekem olyan fura nyomás van az alhasamba, mintha robbani akarna. :shock: :shock: :shock: Nem mindig, de inkább többször..... :shock: :shock: :shock: Hol kicsit, hol jobban. Ma kétszer akkorát szúrt hogy majdnem leugrottam a székről.
Essek kétségbe vagy hagyjam ???? :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:

Pussancs Times!!!!! :):):):):)

Pusz
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Ohhh de cukik a képek JUCU!! Gratulálok, egészen megható!

Akkorát sétáltam én is, közben kirakatokat is nézegettem és simán elment 3óra.... nem is árt a mozgás, bár a lábam kicsit bedagadt mikor hazaértem.

Ahogy látom a kg-ok alapján, sűrgősen mozognom kell, még a végén tonna-donna leszek.

Mellnövekedés????? Nekem nagyon keményen megnőtt :oops:
Amúgy sem voltam horpadt mellkasú, de most.... inkább a mellemtől, mint a pocakomtól nem tudok aludni :roll:

Nyuszifülü: nekem is vannk hasonló érzéseim, szeintem ne ijedj meg!! Ma, többször is szurkált a pocóm, meg bugyborékolt, mintha a szelek bántanának :( de nem ez volt a baj, szerintem ezerrel mocorog!

Kellemes estét lányok!
h.bogesz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?