Napsütéses Vasárnapot Lányok!
Jó sokat termeltetek még nem néztem be
Ahogy elnézem, sok "szerszámmal" megáldott babóca fog születni augusztusban!!
A MOM-ban lévő genetikai ultrahangos nőt nagyon tudom ajánlani mindenkinek, akinek közel van, Dr. Barakonyi Emesének hívják, és ilyen profi nővel még soha nem találkoztam....
Kb. 30-35 percig voltunk bennt és a feje búbjától, a kis lába újjáig, mindent végignézett a gyerkőcön. Agyát, szívét, máját stb., annyira érdekes volt.
4D előtt ajánlja, hogy a kismama sétáljon gyorsabb tempóban 10 percig és akkor kifárad a bébi,könnyebben lehet vizsgálni és a nemét is egyszrűbb megállpítani!
Köszönöm az iwiw-es bejelöléseket, jobb is így beszélgetni, hogy magam elé tudlak képzelni titeket!
Az alvászavar amiről annyit olvastam itt, engem is elért, ráadásul még rosszakat is álmodok, mondhatni merő hülyeségeket...
Én is meg fogom venni a párnát, mert már eléggé kényelmetlen az alvás, főleg, hogy a párom rendszeresen rám fekszik, vagy magához húz és nyom.... (na ez most jó hülyén hangzott)
Ti már beszéltek a kis pocaklakóhoz????
A doki mondta, hogy már nyugodtan lehet, sőt az apuka is beszélgessen vele és simogassa, mert állítólag azt is megérzi, ha nem a mama simizi a pocit, hanem más!
Meg is kaptam az én drágámtól, hogy majd csak az én hangomat fogja ismerni a leányzó ha megszületik, mert be nem áll a szám, nem hagyom őt szóhoz jutni
A pocimat jelenleg a Johnson and Johnson oil gel- el kenem fűrdés után, nekem eddig bejött, de tudom, hogy ennél hatásosabbra van szükség, így valósznű a VICHY-t fogom választani. Vettem a dm-ben egy krémet, de az olyan, mint a fókazsír.... pffff, és be sem szívja a bőröm.
Szép napot Mamik!