Sziasztok!
Végre sikerült visszaolvasnom!
Thenus
Én is ismerem a férjedet de csak látásból. Mutattam a páromnak amit írtál és mondta, hogy persze, hogy tudja, hogy ki vagy. Nem olyan nagy az a Kartal...
Katus02
Bár már elég rég kérdeztél, de csak most van időm írni. Igen, az orvosom fogadott volt, de a szülésznő nem. Mikor mi szültünk teltház volt, így velem nem nagyon volt ideje foglalkozni a szülésznőnek. Sokszor a tanulók jöttek be szívhangot mérni meg megnézni, hogy állunk. Így visszagondolva nekem elég is volt ennyi. A férjem velem volt és ha szükségem volt valamire ő segített. De, hogy őszinte legyek nekem leginkább egyedül volt jó. Magamban próbáltam átvészelni a fájásokat.
Szóval így utólag én nem bántam meg, hogy nem választottam szülésznőt.
Pekom
Gratulálok a babóhoz és a szuper gyors szüléshez!
Tüccs
Nagyon örülök, hogy beindult a tejcsi! Csak így tovább!!!
Mi kiskanálból adjuk a vitamint. Zsófi simán beszürcsöli.
Pipacs
Szerintem se keseredj el a pótlás miatt! Rengeteg baba nő fel tápszeren.
Mi ma már 1 órát voltunk kint Zsófival sétálni. Múlt hét hétfőn volt itt a védőnő és azt mondta, hogy kötelezően menjümk levegőzni. Akkor még kicsit sárga volt a kiscsaj így mondta, hogy kicsit napoztassam. Szerencsére azóta már elmúlt. Viszont Zsófi nagyon jókat alszik séta közben és után. És persze nekem is jó kicsit mozogni. Direkt megyek néha egy-egy meredekebb utcába is, egy kis mozgás nekem sem árt!
Szerencsére most már Zsófi is egyre ügyesebben szopizik. Most már nekünk se kell tejcsit adni szopi után mert látszik rajta, hogy jól van lakva.
Viszont a szopit azért még néha kiváltom cumisüveggel. Úgyis mindíg van lefejt tejcsi a hűtőben, nekem meg néha annyira fáj a mellem, hogy nem bírnám újra szoptatni.
A védőnő azt mondta, hogy ez majd jobb lesz és nem fog ennyire fájni, de nem tudom, hogy mikor jön el ez az idő.
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok és azért fáj, de néha úgy tudja szorítani, hogy utána csillagokat látok.
A fürdetés idejével egyelőre mi is vacilálunk. Mikor hogy jön ki. Még annyira össze vissza eszünk, hogy minden nap máskorra esik a fürcsi.
Holnap megyünk mérekezni, kíváncsi vagyok mennyit hízott a kiscsaj.
Csajok, el se tudtam képzelni, hogy ilyen kevés alvással ennyi energiája lehet az embernek. Néha azért beiktatok egy kis alvást én is délután.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy kis náthára szoktak valami gyógyszert adni ilyen piciknek? Néha hallom, hogy szörcsög szegénykém. Kiporszívózom neki az orrát attól kicsit jobb, de éjszaka is hallottam, hogy nem kap rendesen levegőt és ettől nagyon nyűgös volt szegénykém. Attól félek, hogy ráragadtunk, mivel én a kórházból jöttem haza megfázva a férjem meg most van benne. Holnap mindenesetre megkérdezem a védőnőt. A doktornénihez nem akarom vinni, ott csak még betegebbek lennénk a váróteremben.
Jó éjt mindenkinek.
Puszi
Márti