Vagyok én is, köszönöm a hiányolást!
Csak mire elolvasok éjjel, már kidőlök, ha meg nappal, akkor tuti, hogy mielőtt a végére érnék Barnus nem hagy tovább (felébred), illetve 2 napig a babanet sem hagyott, szerihem akkor amikor Edust.
Hintapalintázó és éjjel nagyon ügyesen alvó Lolóka
, ugyancsak hintázós, alvós, evős Samu
, rendmániás Julika
, négykézlábteperő Marci
, szülinapos tortafaló Nikkancs
, etetőszék tetején zsiványkodó Farkó
annyira aranyosak és szépek!
Betegecske Julikának, Nikinek jobbulást!
Remélem már rendben vagytok!
Mirkó olyan cuki lehet, ahogy beszél! Már rá is tök kíváncsi vagyok, pedig ugye találkoztunk a kh-ban, csak akkor azért szegénykém nem volt olyan aktív. De ez tök jó, hogy már ilyeneket mond, nagyon ügyes!
Farkas első lépéseihez is nagyon gratulálok, Nóri!
Imi! Köszi a nőnapi köszöntést! Rendi vagy!
Kata! Hogy mennyire jól nézel ki ezzel az új hajjal!
Amikor még csak olvastam, hogy barna, nem is hittem volna, hogy ennyire klassz!
Megkérdezhetem, hogy mi volt aug.7-én?
Zsófi! Kúszás! Jó kérdés! Szerintem ez is minden babánál más (bár ti mintababák vagytok!
). Barnus még mindig csak kúszik és mászni semmi, biztos már nem is fog! Ez gyorsabb neki, vagy nem tudom miért.
Klári! Alakul a babaprojekt?
Drukkolok!
Rólunk...
Barnus áll, áll, áll, áll...
És ott kell lennem mellette.
Már oldalazva egy párat léptünk is
, úgy, hogy fogta az ágy szélét és járkált mellette. Tök aranyos volt!
Nálunk altatás katasztrófa! Kb 40-45 perc, akkor is ha már totál álmos. Ha meg berakom az ágyba ébren, akkor csak áll, leül, áll, leül stb, ezzel játszik, mert ugye ez most olyan érdekes. Meg rágja a kiságyat!
Nem tudom mi marad a hugocskájának, ha így haladunk! Ha meg nem teszem az ágyba, mert próbálom ringatni, szinte kimászik belőlem, alig tudom tartani, menne az ágyába, hogy álljon, álljon... Na szóval elég fárasztó! De azért annyira jó is!!!
Viszont este 9 előtt én sohasem tudom letenni aludni, reggel 5 körül kel enni, de csak olyan 7- fél 8 körül tudom visszatenni.
Viszont ha már sikerül aludni, akkor de és du is alszik olyan 1,5 órákat.
Szerdán voltunk a Jánosban!
Megmutattuk Barnust a dokimnak! Mármint a száját, mondta a múltkor, h megnézi (ő gyereksebész is). Edus, nekem is a Balog a dokim, olvastam, hogy Mariannak írtad, hogy csak jókat hallottál róla. Hát én ezt csak erősíteni tudom, tényleg szupi dokibácsi!
És még Barnus sem sírt nála, vagyis először akart persze, mert idegen meg fél a kh óta a "fehér ruháktól", aztán egy kis ügyürü-bügyürü után már semmi.
Ma lángost sütöttem, Barnus is evett belőle, nagyon ízlett neki, megtapsolta, olyan édes, ahogy beveszi a falatkát, elkezd rajta nyammogni és tapsol.
Mi is hintáztunk, élvezte, egy ideig, aztán szépen elszundított rajta, a fejét rátette a kis kezére, és elaludt
. Csak a telfonnal fényképeztem le, majd megpróbálok letölteni.
Most elmegyek fürödni, aztán még próbálok jönni.
Puszi