Új privát üzeneted érkezett!

De most mar itt a hetvege, rosszalkodhatna (Samu)
:wink: :lol: :wink:

Na lassan en is megyek haza de jol, mert eleg volt a hetre.
Mircike, te is menj haza. De most!

Latod, lebuktal, hogy olvasod a topikot munka kozben :lol: :wink:

Mindenkinek jo hetveget.
Csok
Imi

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


ja, módosítom magam, a mintababa még pelenkázásban nem vanni, az kész katasztrófa még mindig, de nem vagyok telhetetlen... :wink:

Kata, mizu :?: :?: :?:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


GRATULA LOLO, ÉS SAMU MINTABABÁKNAK!!!!!!!!!!!!!!ÉS FARKAS ELSŐ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEIHEZ!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KATA?Írj majd ha tudsz! 8) :wink:

Pusszok
mazsolák
 
 

 
 

Vagyok én is, köszönöm a hiányolást! :wink: :D
Csak mire elolvasok éjjel, már kidőlök, ha meg nappal, akkor tuti, hogy mielőtt a végére érnék Barnus nem hagy tovább (felébred), illetve 2 napig a babanet sem hagyott, szerihem akkor amikor Edust. :oops: :?

Hintapalintázó és éjjel nagyon ügyesen alvó Lolóka :D , ugyancsak hintázós, alvós, evős Samu :D , rendmániás Julika :D , négykézlábteperő Marci :D , szülinapos tortafaló Nikkancs :D , etetőszék tetején zsiványkodó Farkó :D annyira aranyosak és szépek! :D

Betegecske Julikának, Nikinek jobbulást! :wink: :D Remélem már rendben vagytok!

Mirkó olyan cuki lehet, ahogy beszél! Már rá is tök kíváncsi vagyok, pedig ugye találkoztunk a kh-ban, csak akkor azért szegénykém nem volt olyan aktív. De ez tök jó, hogy már ilyeneket mond, nagyon ügyes! :D :D :D

Farkas első lépéseihez is nagyon gratulálok, Nóri! :D :wink:

Imi! Köszi a nőnapi köszöntést! Rendi vagy! :D :wink:

Kata! Hogy mennyire jól nézel ki ezzel az új hajjal! :D Amikor még csak olvastam, hogy barna, nem is hittem volna, hogy ennyire klassz! :wink: :D Megkérdezhetem, hogy mi volt aug.7-én?

Zsófi! Kúszás! Jó kérdés! Szerintem ez is minden babánál más (bár ti mintababák vagytok! :D ). Barnus még mindig csak kúszik és mászni semmi, biztos már nem is fog! Ez gyorsabb neki, vagy nem tudom miért.

Klári! Alakul a babaprojekt? :D Drukkolok! :D

Rólunk...
Barnus áll, áll, áll, áll... :D És ott kell lennem mellette.
Már oldalazva egy párat léptünk is :D , úgy, hogy fogta az ágy szélét és járkált mellette. Tök aranyos volt!

Nálunk altatás katasztrófa! Kb 40-45 perc, akkor is ha már totál álmos. Ha meg berakom az ágyba ébren, akkor csak áll, leül, áll, leül stb, ezzel játszik, mert ugye ez most olyan érdekes. Meg rágja a kiságyat! :D Nem tudom mi marad a hugocskájának, ha így haladunk! Ha meg nem teszem az ágyba, mert próbálom ringatni, szinte kimászik belőlem, alig tudom tartani, menne az ágyába, hogy álljon, álljon... Na szóval elég fárasztó! De azért annyira jó is!!! :D :D :D
Viszont este 9 előtt én sohasem tudom letenni aludni, reggel 5 körül kel enni, de csak olyan 7- fél 8 körül tudom visszatenni.
Viszont ha már sikerül aludni, akkor de és du is alszik olyan 1,5 órákat. :D :wink:

Szerdán voltunk a Jánosban! :D Megmutattuk Barnust a dokimnak! Mármint a száját, mondta a múltkor, h megnézi (ő gyereksebész is). Edus, nekem is a Balog a dokim, olvastam, hogy Mariannak írtad, hogy csak jókat hallottál róla. Hát én ezt csak erősíteni tudom, tényleg szupi dokibácsi! :D
És még Barnus sem sírt nála, vagyis először akart persze, mert idegen meg fél a kh óta a "fehér ruháktól", aztán egy kis ügyürü-bügyürü után már semmi. :D

Ma lángost sütöttem, Barnus is evett belőle, nagyon ízlett neki, megtapsolta, olyan édes, ahogy beveszi a falatkát, elkezd rajta nyammogni és tapsol. :D

Mi is hintáztunk, élvezte, egy ideig, aztán szépen elszundított rajta, a fejét rátette a kis kezére, és elaludt :lol: . Csak a telfonnal fényképeztem le, majd megpróbálok letölteni. :D

Most elmegyek fürödni, aztán még próbálok jönni.
Puszi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Farkas etetéses képek :arrow: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok az első onnáló lépésekhez!!!! Nagy dolog ez nagyon!

Samu nagyon ügyin eszik kanállal :wink: :lol:
És tök jó az a játszófészek!
És nemtom gratuláltam-e már a kúszáshoz?!

Niki sem tud mostanában megmaradni evés közben, pedig eddig olyan szépen evett. Kb 5perc alatt végeztünk.

Jobban van, de még taknyos... Holnap megyünk ellenőrzésre.

Képzeljétek Niki is tök jól aludt az elmult 2estén :shock: Az egyik este 1x a másik este 2x ébredt :shock: Az eddigi min. 20x-hoz képest hipermegaszupi 8) Kíváncsi vagyok meddig fog ez tartani :roll:

Tök édin dobálja a labdát ülve és állva is! És a formabedobóba is mostmár profin rakosgatja a nagykockákat 8)

Nekünk még mindég nem megy szuperül a pohárbólivás :roll:

Zsófi,
az avokádót, hogy adod Samunak?
Vettem de nem tudom, hogy kezdjek neki :oops: :roll: :lol:
Csak olyan jó volt látni az avokádómajszoló Samut!

Mi az az álombaba???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
De jó nektek!

Jó éjt mindenkinek aki még ma erretéved :wink:

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Julcsi!
Jó, hogy jelentkeztél végre!!!

Küld át a képeket és kicsinyitek!!!
Mostmár muszály! Olyan kíváncsi vagyok már Barnusra!

És gratula a kapaszkodva-lépkedéshez!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


niki: avokádót meghámozom, kettévágom, mert hatalmas magja van és nyersen pl banánnal összeturmixolom. isteni lesz!!!!

gratula barnusnak az álláshoz és a kezdő járáshoz!!!

niki alszik!!! éljen éljen!!!!!
kerekpocak
 
 


na niki helyett ofkorsz renit akartam írni!!
kerekpocak
 
 


Reni, Zsófi! Köszi a gratulákat! :D
Hú, ezt az avokádót akkor én is megpróbálom! Bevallom én még sohasem ettem, de hát ez van! :shock:

Reni! Akkor holnap majd feltesszük az újabb (kh utáni) képeket is a gépre és majd válogatok, aztán nyomom neked. Köszi!

Imi! Én ugyan letöltöttem amit felraktál ide, de abba azután már belépni nem enged, úgyhogy nem tudok vele mit kezdeni. Az a gáz, hogy a régi gépünkben voltak ilyen programok, de ebbe alig van valami. Pl olyanra van ötletetek, hogy ha mail-ben kapok képet, milyen program kell, hogy megnyitva meg tudjam nézni, ne csak a mail-ben végigpörgetve, mert nem fér bele a kép, tologatnom kell a görgőt egy csomó irányba, mire normálisan összerakom, hogy mi is van a képen. Na ezt most jól leírtam.

Írtam még a pocisra, fürödni meg még nem is voltam, meg még a ruhák is baszognak a gépben. Ha nem a Barnusé lenne, hagynám holnapig, aztán újracentrizném, de így ki kell terítenem még ma.
Na utána még benézek!

Ja! Zsófi! Még a múltkor akartam írni, hogy bocsi, emlékszem már :oops: , hogy írtad, hogy Samu nem uzsonázik, csak ebéd vacsi, és hogy nála ez vált be. :D NAgyon ügyesen eszik kanállal, nagyon édes! És gratulálok a kúszáshoz is! :D

Nikinek is gratulálok a labdához meg a kockázáshoz! :D MAjd írj Reni, hogy mi volt a dokinál! Remélem ma is jól alszik majd a nagylány!

Én is azon gondolkoztam ma meg tegnap, hogy egy külön kis tányérban adok neki pár kanálnyi hamit, egy másikból meg közben etetném én, hogy azért haladjunk is. Kíváncsi vagyok mit kezd vele! Kanalat régóta fog a kezében, de azt csak "fogfájáscsillapításra" használja, rágja üresen. Délelőtt az Aventes pohárban hagytam egy kis sinlacot, odaadtam, de csak nyúlkált bele, meg meg akarta fordítani, hogy kiboruljon.
Hogy kell elkezdeni, h magától egyen majd?

Na azt még nem is írtam, hogy Barnus újabban, hogy kakil. :D
Eddig az volt, hogy elkúszott valahova, etetőszék alá pl. lehasalt és ott pucsított egy kicsit, és nyomott és nagyokat nyögött. :lol:
Na most meg mivel mindig a kiságyban akar felálldogálni, oda időzíti a Drágám! Megfogja két kis kezével a rácsot, vesz egy nagyobb terpeszt, lehajol, fejét a rácsnak nyomja és nyög, pucsít, aztán ha "elkészül" akkor lehuppan és tapsol meg nevet! Megzabálom, olyan kis aranypofa! :D :lol:

Na most már tényleg puszi!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


sziasztok!

dévényanna
hihhetetlen kedves volt, nagyon nagyon fáradt szegény, rengeteg a gyerek és nagyon kevesen vannak rájuk (ha jól értettem 2-en, de sztem nem jól mert az télleg őrület kevés... 150 gyerekre..).
na a lényeg, hgy végigolvasta a papírjainkat, és az egyikben ugye ott volt hogy ki kezeli DSGM-mel. És erre felkapta a fejét, hogy nála jobb helyen nem is lehetnénk, 25 éve az ő jobbkeze, a legeslegjobb szakember és hát klónoztatni kellene.... úgyhogy nagyon szívesen megnézi a Lizut ha gondolom, meg ha már eljöttünk, de semmivel többet nem tud hozzátenni mint amit már tudunk M-től.
Kérdezte van e kérdésem. Mondtam h az az őszinte igazság h nncs, meg azért jöttünk, mert anyósom szervezte, meg hogy menet közben számomra is kiderült ahogy beszélgettem M-mel, hogy ez a helyzet amit DA elmondott - szal hogy M-nél a legjobb nekünk. úgyhogy kicsit suta volt a dolog, hogy akkor mit raboljuk az időt ilyen full protekciósan :oops: de persze ezt nem ő mondta csak én gondolom így :oops: :? de hihhetetlen kedves volt, aztán azért megnézte Lizut csak egy picit, meg mutatott 2 fogást amit itthon is maszizhatok neki.
kérdeztem h mit gondol Lizuról nagyon gáz e és azt mondta hogy ő nagyon meglepődött h egyáltalán így figyel!!!!!!!!!! (zárók, leletek végigolvasása után.... :arrow: gondolhatjátok mennyire durva dolgok ezek.....)
naszóval ez volt. Lizu amúgy most életében először nevetett őt vizsgáló személy előtt (rám nevetett), meg gügyörészett is meg sikongatott! ilyet soha nm csinált, mindig játsza a bambula kisgyereket aki semmit nem tud produkálni, én meg bizonygatom hogy hűűűűűű de csuda aktív ám csak épp most nem..... :lol: :lol: :lol:
kiskomisz.


ui.: durvaság: én 2 nappal előbb álmodtam DA-val meg a hellyel.
és hát ugyanolyan volt amikor beléptem mint álmomban! :shock: ilyen nem először van :arrow: lásd Panniék lakása, emlékszel Panni??? elég érdekes feeling volt.... Eduék lakása...
pedig aztán semmi infom nem volt róla, se fotót nem láttam, semmi.... ki érti ezt??
lmkata
 
 


Julcsi,
Édes lehet Barnus ahogy kakil :lol: :lol: :lol: és meg is tapsolja magát?? őrület! :lol: :lol:
Gratula a lépegetéshez!
aug 7 = azon az UH-n derült ki h agykamratágulata van Lizunak, akkor kezdődött az őrület................ hű de szar idők voltak, jesszusom! én nem is tudom így utólag, hogy nem gárgyultam meg!!!!!!!!!!!!! millio helyre mentem, milliószor mondtak baromságokat és milliószor estem pánikba... szal inkább nem is beszélek róla mert horror.

Lizu csak nyög grandiózusakat meg befelé sípolva veszi a levegőt mikor termel (mai fejemmel asszem múltkor görcsölés közben csinálta ezt és erre hívtam ki a mentőket mert ilyenkor totál behorpad a mellkasa... csak hát akkor elég gáz volt a görcsök miatt az alaphelyzet is....)

Lolo és Samu álombabáknak is nagy cupp, hogy ilyen örömöt szereznek az anyuciknak :lol:
Nikkancsnak pedig mert ilyen kis ügyes! :lol:

Edusóm, röppen az idő szokás szerint, még néhány hét és félidő! :lol: :shock: :P
Zsebivel minden a lehető legnagyobb rendben van/lesz úgyis és kész! paramamiságot próbáld minimalizálni, ne olvass hülyeségeket!!!!!!!!!!! (jójójó könnyű azt mondani meg minden, de télleg!!!!!) :lol: :lol:
nagyon kíváncsi vagyok a nemére :arrow: tudod álmom miatt.
kezdek megijedni újabban mi ez a sok álmodós dolog velem... :roll:


Marcipánó édes lehetett ahogy épp szétszedik a nők!!!!!!! :lol: :lol: :lol: gondolom csak nézett azokkal a hatalmas szemekkel hogy anya segííííííííííííííííts!!!! :lol: :lol: :lol:
meg ahogy a tesójának örül, jaaaaaaaaaj ez olyan gyönyörű lehet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata
 
 


Kata, de jó,h ilyen klassz hírekkel jöttél!!!!Annyira jó, h a legjobb kezekben van Lizu!!!!! :D :D :D ( a neme minket is izgat, főleg, ha ismét töki lesz, akkor vmi nevet kéne kreálni neki..., de tudod, az egészség a legfontosabb - paramami jelenti :oops: 8) -)

Elmegyünk kirándulni, így csak du leszünk. itt üzeni az uram Marcsi, h "ebben az autóban is középen van a sebességváltó." 8) (bár automata, így nem kell gyakran használi :oops: 8) :wink: )

Ja elfelejtettem írni, h sztem is annyira cukkancs lehetett Marcipán, ahogy bepánikolt a sok kiscsajtól 8) :lol: :wink:+ +örült Borcsának!!! :D :D . Ja az öröm nálunk is megvan. Síkongat Zsombesz, ha megyünk bátyusért, múltkor reggel meg megsíratta Zs-t, h otthagytuk az oviba. Meg pl mondom, gyere zs, megyünk Zs-ért az oviba, és hozza a ruháit. Megzabálom. 8) Múltkor belefeledkeztem a főzsébe, és arra eszméltem,h zs hozza a ruháit, mondván, idő van!!!! Menni kell az oviba!!! :oops: 8) Annyira édes volt. Olyan jó, h így imádják egymást. (kivéve, amikor megy a harc az egyszerre kiszemelt játékért :oops: 8) )
mazsolák
 
 


Julcsi, tök jó, h jelentkeztél! :D Gratula Barnus próbákozásaihoz!+annyira édes lehet, amikor kakil. Itt nevettem, ahogyan olvastam, és milyen okos, h megtapsolja magát! :D Így van, ügyes kiskrapek! :D Szájában vannak még csomók? Vagy kezdenek már felszívodni a kenőcstől? (érdekes, mert zs-nek rosszul adták be az antib. szülés után a jánosban, és neki is sokáig csomós volt, vki mondta, h ezt spec kenőccsel kéne kennem, mert azért csomós, mert rosszul adták be.... :oops: :oops: :cry: Mivel aztán a kenőcs elmaradt, így popsi kérmmel masszírozgattam neki, de pont a múltkor vettem észre, h egy kicsi még van ott neki :roll: :oops: :? :( Bocsi az offért, csak Barnusról jutott az eszembe...) Szóval, h vannak Barnus "hegei"??!! :roll: :)

Pusszok Mindnekinek, kellemes hétvégét, jó pihenést! :D :D
mazsolák
 
 


Lizunak is van 2 csomója, pedig személyesen én szoktam elmaszizni a szurikat..... az a 2 nemtom higy lett, a másik 19 nem lett csomós hálaazégnek... de feketenadálytővel maszizom neki fürcsi után mindig....

jó kircsit edus-family!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:


Lizu épp most vágott be 1 sárgarépából, 1,5 krumpliból és 2 almából sütött-turmixolt főzi 3/4-ét!!!!! :shock: :shock:
:lol:

pusszok
lmkata
 
 


SZIASZTOK!

Katus, jaaaaaj de jóóó, annyira örülök, hogy ilyen jól sikerült a találka. nagyon szuper,hogy felfedezte Dévényanna,hogy milyen ügyin figyelget Lizus. Az meg a legeslegjobb, hogy szerinte is a lehető legklasszabb kezekbe kerültetek.
Isteni fini főzit gyártottál Cicamicának, nem csoda, hogy befalta a javát :wink: .
Álmok érdekesek.
Nem tom mi van ma a levegőben, de nálunk ma mindkét gyerek túl jó étvágyú.. én meg diétázgatok kicsit, azt folyik a nyálam, amikor adom nekik a sok finomságot :shock: .

Edu, jó kirándulást!! Én is nagyon kíváncsi vagyok kisZs nemére. Persze tök mindegy,csak egészséges legyen, de azért mégis izgat a dolog :D A köv.UH-on már lehet,hogy megtudjátok!! :wink:

Julcsi, ééédes lehet Barnus. Gratula a lépegetéshez. Most hirtelen behozza az összes lemaradását, sőt, még be is előzi a kortársait :) .

Cumisüveg,csőröspohár nálunk is kimaradt.

puszi

KépKép
logi
 
 


Zsóka, én is diétázgatok :lol: :lol: :lol:
legalábbis próbálok este már nulla szénhidrátot enni, meg keveset is, meg azért napközben is odafigyelek...

és Lizunak is elég nagy étvágya van ma, (most ivott még babatejet - tetszik a tápszer helyett ez a szó :lol:) bár az lehet h a szteroid, de azért nem biztos mert tegnap kapta és éjjel sem evett sokat ahogy egyébként szokott....

kár h nincs szép idő :? úgy kitenném a szűrét a kisasszonynak :lol:

pusszok
lmkata
 
 


nemtom kinél hogy van? nálunk apa dolgozik. bizony, még most sincs sehol... elég lehangoló.
samunak kibukkanóban vana második fogacska és fölül is elég duzzadt az ínye..
és kicsit úgy ézem, de ne nekem legyen igazam, h kezd leszokni a szopizásról.. az első evés még ok, bár nyilván rövidebb mint eddig - vagy kevesebbet eszik, vagy a technikája lett sokkal jobb. (valszin az utóbi) de amikor lehet kanállal is enni: főzelék, gyümölcs és csak azután szopizik, akkor azok a szopizáspk már kb 100 ml körül vannak és az is meg - megszakad mert nézelődik stb. szal nemtom meddig lehet húzni. azért min. 9 hós koráig jó lenne.
tegnap is szopizott és utána bevágott 200 tejpépet. és imádja! jobban mint a tejet sztem.

kérdés?? a nem édes ízeket hogy lhet bevezetni? nem nagyon tudom elképzelni, h a totál semleges ízű se sós se fűszeres natúr nem édes dolgokat szeretni fogja. pl spenót v brokkoli. meddig kell h minden édes legyen? v hogy van ez?
kerekpocak
 
 


Zsófi azt mondják hgy mi "rontjuk el" a babókat az ízekkel. szóval az édessel példul. mert nem igényelnék.
úgyhogy szerintem nem kell hogy édes legyen minden, hanem épphogy változatos ízeket kapjon!
ne szokja meg h csak édeset eszik. akkor naná h esetleg később nem érdekli a semleges íz...

tapasztaltak??????????????? vélemény?????????
:lol:


Lizus ma nagyon sokat alszik!! :shock:
lmkata
 
 


na ja csak hát az összes gyümölcs édes- az anyatej édes - a répa, cékla, alma, tök stb stb édes. érted!! próbáltam én adni brokkolit... nem volt túl nagy sikere...
kerekpocak
 
 


én is változatosan sztném etetni, én se akarom h édes legyen minden nyilván.. épp azért kérdeztem h mi a nyitja annak h a gyerek elfogadja a nem édes ízeket azután h életében nem kapott még mást ?
kerekpocak
 
 


Zsófi, keverd előbb vmi édeskésebb ízzel, amit már ismer. pl. édesebb répa, v. sült alma stb.. még akkor is, ha nekünk felnőtteknek elég elvetemülten hangzik pl. a banános v. sült almás brokkoli. pl a héten Laura padlizsánt kóstolt körtével, sikere is volt. szóval azért ne az ismert legyen a dominánsabb, de azért ad vmi ízt-büüzt az ételnek.

amúgy a babának semmi nem sótlan v. füüszeretlen, mert nem tudja, mi az a sós. az édeset persze annál inkább, az tény.. :wink:

vki volt sétálni? én megőrülök,h. nem lehet normálisan kimenni a 2 napja eső miatt. ma azt csináltuk, h. mentünk Madarastescoba, Laura bealudt a kocsiban, majd így kicsaptuk az erkélyre. ez volt a levegőzés, de nem az igazi. és nem is tartott sokáig, mert persze a hordozó nem olyan kényelmes, mint a babakocsi v. az ágyikó.

na megyek, majd próbálok még jönni.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


én is így zoktam marcsi, de így az eredmény u.a. még mindig nem sós a kaja: az összhatás édes. én pont azt akartam tudni h édes íz nélküli dolgokat h kell bevezetni?
a brokkolis sültalmát holnap megcsinálom!!!
kerekpocak
 
 


példul a répa zöldborsó krumpli nem édes, de még nem is elvetemült a répa miatt (nekem egyáltalán nem ízlett :?) de Lizu azért megette.... próbáltátok ?

jó naná h az őszi-banán-almának ma nagyobb sikere volt :wink:
lmkata
 
 


amúgy meg gondolom egy gyerek ha elsőre elutasítja a nem-édeset, akkor majd minél gyakrabban kap mást, annál inkább megszokja... még ha eleinte nem is annyira kajálja... :roll:
gondolom...
csak amiatt hogy a hozzátápival is van így :arrow: kiköpi az elején ami nem anyatejci, aztán egy idő múlva azért csak megszokja h van élet az anyatejcin kívül is :lol:
bár szó mi szó Lizuval ilyesmit mi nem ismerünk.... :wink: :lol:
lmkata
 
 


nálunk a répa édes.. az az édesítő faktor.
répa+husi+krumpli nálunk van, de az édes.
engem a minden édeség nélküli kaják érdekelnének.
pl zöldborsó + krumpli v mittomén.. h azt hogy eszi majd meg. pl spenót + krumpli?? samu útálta!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi, szerintem Katának abban igaza van, h. ma kiköpi, aztán kevés édesítő komponenssel megdobod, méjbi megeszi, aztán később kevesebb ilyesmiket teszel bele, végén elhagyod és hátha megszereti magában a zőcségeket is. végülis Samu még a kóstolgatós fázisban van, kb. 1 hónapja kap főzeléket, nem? szal szerintem türelem és fokozatosság.

nálunk a spenótot a fokhagyma dobja meg az íztelenségből.. :oops: de csak egy hangyányi nyilván. amúgy ezt Reni mondta, és ha olvassa, majd biztos mond vmi frankót megint, mert ő itt a táplálkozástudományi szakértő.. :wink: én sok ötletet vettem tőle.

M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


képek...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
lmkata
 
 


marcsi kata köszi!!!

így fürdünk mi:

Kép
kerekpocak
 
 


nem eladó véletlenül a fürcsis tartós cuccotok, ha már ilyen nagyfiúsan nyomja Samu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
keresem keresem de azóta sem lelem a neten pedig eccer régen láttam valahol. ti hol vettétek???
eccerre tettük fel a képeket :lol:
lmkata
 
 


brendon!!! még azért használgatjuk kicsit :)
kerekpocak
 
 


oké, csak viccöltem :lol:
ah! brendon! akkor lehet h anno abban a katalógusban láttam........

ma szép idő lesz remélem!!!!!! megyünk csavarogni. (mintha amúgy olyan keveset mennénk..na mind1)

pusszok
lmkata
 
 


Na most csak egy rövid képes beszámoló:

fisen'csipsz
Kép

Brighton Pier
Kép


És a nőnapi csokor, amit a fiúktól kaptam:
Kép
("Anya, ugye megragasztod majd..", miután letépte a tulipán szirmát.. :oops: 8) :wink: )
mazsolák
 
 


Edus jaaaaj de szupiiiiiiiiiiiiiii! nagyon szépek vagytok ám! jó kis kirándulás :wink: :roll: :lol:
épp itthon vagyunk anyuéknál + tesómék is itt, és mutattam nekik is milyen jó dolgotok van/volt!!! :lol: :lol: :lol:
a tulipán nekem is a kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most is van otthon egy csokorral... :wink: :wink: :lol: :lol:
millio pussz

így sétáztunk :wink:
Kép
lmkata
 
 


Zsófi,ahogy elnézem Samut, lassan jöhet nálatok is a fürdetőkarika. :D

Lizacicus tüneményes!!!Meg kell zabbantani!!! Az a pocak+combi...haláli :lol: :) :D .Mi is sétáltunk egy nagyot, gyönyörű tavaszi idő volt ma(meg állítólag lesz is egész héten :D )

Edu, tök jók a kirándulós képek! Nekem is a tulipán a kedvencem!! :wink: Bár ha virágról van szó, bármi jöhet, tavasszal-nyáron mindig van egy csokor a nappaliban :wink: .
Zsigu annyira helyes... :P

Bori kakaókoncerten van a barátnőjével (meg a b.nő anyujával), lassan már itt kéne lenniük :shock: .

pusszok,Zsóka

KépKép
logi
 
 


nálunk is van itthon tulipán éppen!!!!! :D :D Kép

csak vázlatosan:
apa jár vas. úszni ma mi is voltunk ISZONYÚ JÓ VOLT!!!!!! samu nagyon élvezte. (a sport maxban- tóváros)

utána du ikea
vettünk párolóbetétet azzal párolok. FANTASZTIKUS TALÁLMÁNY!!!! (nekünk eddig nem volt) :oops: :oops:

samu kezdi felhúzni magát állásba. nyújtja a kezét és húzza, utána meg el akarja engedni a kezünket.

pusszok
kerekpocak
 
 


kajákat főztem a hétre: kruplis, csirkés, körtét
póréhagymás cukkinit
tökös póréhagymát
brokkolis banánt :) :)

az utóbbit teszteltük- ízlett.
kerekpocak
 
 


én nem fotózom inkább le a mi tulinkat, mert már elég hervadtka :lol: :lol:

Zsóka, mi az a kakaókoncert?? :shock: :? :?:
köszi, igen-igen pocak+combiból jól állunk :wink: :wink:

jaaaj ma isteni tavasz volt, nagyon jót sétáltunk otthon (Aquincumon), apa kocsiját loptuk el Lizuval, avval mentünk így befért a babakocsi is :lol: apát itthon hagytuk még lábadozni, beteg volt a héten és holnap már meló...

nekünk lightos napunk lesz, csak torna. majd a kedd lesz húzósabb :?
lmkata
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, célba értek, Juli 1 nap alatt rendbejött.

Kajatéma: szerintem sem kell feltétlenül hogy minden édes legyen. A brokkoli mivel elég intenzív, én úgy kezdtem hogy krumpli-répa, és bele először csak 1 rózsa brokkoli, ha ez bejön lehet több. Nekem a brokkoli-banán kicsit bizarrnak tűnik de ha a babáknak bejön...

Ha meg már lehet sajtot belerakni (asszem 8 hónapostól? ) akkor az eleve picit sós és a krumpli-répa is sós lesz tőle. De én mikor husit főztem Julinak azt megsóztam kicsit, és így a főzelék sem lett semleges/édes.
Hú én a spenótba egy egész gerezdet simán beleraktam, nagyon bejött - csak a gyerek szuszogott (meg minden más ) fokhagymaszagút :oops: :oops: :oops: :lol:

Ma nagyon kiakadtam :twisted:
Budakeszi vadasparkban voltunk, és van egy "magyar állatok" részleg, ahol 2 db szürkemarha (irtó nagyok!!!) is van. Persze olvashatóan ki van írva, hogy veszélyes és tilos KÖZEL MENNI hozzájuk. Karámban vannak, tehát a fejük kilóg. Na, IQ Anyuka odamegy, megsimogatja. Persze utána a gyereke is (kb 8 éves). Erre a marha már jól bepöccent és a szarvával (nem a hegyével) fogta a gyereket és arcon csapta, a gyerkőc repült kb 1 métert és a sárban csattant. Szerencsére az ijedtségen kívül más baja nem lett, de normális az ilyen szülő???? Hogy engedheti oda, gondolja hogy viccből írják ki hogy veszélyes? Mellesleg már ránézésre is elég nagy dög, 1 méteres szarvakkal...

:twisted: :twisted: :twisted:

Klári

Klári
Kép
ganti
 
 


Ja és néhány kép:

Kép Juli és a kutyánk Kép Juli elbújt :-) Kép Kép Juli fürdik Kép HAJSZERKEZET!!
ganti
 
 


lááányokkkk.

én nem akarom h minden édes legyen!!! sőt!!!
pont ezért kérdeztem. na. :twisted:

h hogyan kell h szeresse azt ami nem édes, nem sós semleges és natúr. mert egyelőre nem kedveli. pl répa az édes! tehát mondjuk krumpli spenóttal. se íze se bűze. samunak nem kell. mitévő legyek. na.

ne írjátok azt, h mihatározzukmeghmitszeretagyerek.... én is tudom, pont ezen vagyok!!!!! minél többet, frissebbet, ízletesebbet stb stb :D :D :D :D :D :D
kerekpocak
 
 


Zsófi bocsi!!! Nem akartam rosszat írni!!!

Én fűszereztem a kajákat, mert pl. krumpli-spenót tényleg semmilyen. Kis fokhagyma, icipici szerecsendió viszont csodákat művel. És sztem egy negyed rizsszemnyi sótól sem lesz baja.

Továbbá: zöldfűszerek: petrezselyem, bazsalikom, oregánó, snidling, pirospaprika, szerecsendió

Ezeket nagyon kis mennyiségben simán lehet ízesítőnek használni.

És így szépen lassan (mert ez sajnos elég lassan megy) alakíthatod az ízlését.

Na ez már jobb??

Klári
Kép
ganti
 
 


aha!!! elmentettem ezt a hszedet!! vennem kell sok fűszert! lassan megtanulok főzni hihihi
kerekpocak
 
 


a semmilyen ízűt meg nem csoda hogy nem szereti, mi sem szeretjük.... :wink: Ezért fűszerezd neki valahogy.

Klári
Kép
ganti
 
 


köszönöm!! juli nagyon nagyon édes!!! pánkos a kedvencem!!!! :D :D :D
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Nikinek ma meg hasmenése lett és nem akart enni egész nap :( :( Már elegem van!!!!!!!!!! :evil:

Lizu cuki combis!!!

Samu nagyon ügyin ül!!! Nem csúszkál el????

Edus, iszonyu jók a képek! Tök jó lehetett a kirándulás!

Juli cuki!!!! Az a séró :roll: :lol:


Én úgy tudtam, hogy 8-9 hóstól lehet a zöldfűszereket adni, pirospaprikát, oregánót meg 1 évtől :shock: Na de hát ahány doki meg vnő..... Sajt nálunk 11hósan lehetett :roll: :evil:

A zöldborsó is édes Zsófi! :wink:

Állítólag a babóknak azért nincs szüksége fűszerekre, mert annyira új nekik minden íz, hogy bőven sok sokkhatás a legegyszerűbb, számunkra íztelen dolog is! (nekem így magyarázták :oops: )

Nálunk nem volt gond az íztelen kaja... De a spenót nálunk sem a kedvenc :lol:

Klári, kár, hogy nem az anyát lökte meg az állat :evil: Milyen emberek vannak :roll:

Most megyek, mert hulla vagyok! Kifáradtam az egész napos peluscserében, meg "egyél egy falatot lécci"-könyörgésben :oops: ....

Puszi mindenkinek!!!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok! :D

Röviden, mint mindig... 8) :wink:

Zsófi, én Klárihoz hasonlóan egy kicsit fűszereztem, ahogy Klári is írta. :) (Csipetnyi só, zöld fűszerek, aztán majd vegeta). Én alapból sem főzök túl sósan, fűszeresen, mert imri sem kedveli. És anyukám mondása szerint, idővel úgy is azt eszik a gyerek, amit mi is, azaz valamennyire szoknia kell az izeket. Sztem egy kicsi fűszer nem árt 8) , és az íztelen kaja sem Zs, sem zs nem ízlett, aztán megkostoltam, és rájöttem, h miért is nem. 8) :lol: (uram üzeni, h zs bevásárlás közben kivette a kosárból a póráhagymát, és örömmel csócsálta 7-8 hósan 8) :wink: )

na befejeztem...
mazsolák
 
 


JULCSI NAGYON ÉDES!!!!!!!!!!!!!!A séró, ahogy fürdik, ahogy kukucsol. Nagyon aranyos! :D :D Már milyen nagylány ő is! 8)

Kata, Lizun látszik, h nagyon élvezi a sétát, babakocsit, jóidőt. Nagyon jót durmol. :D

Zsófi tulipán szép! :D Nagyon ügyesen ül már Samu a fürdőkádban! :D És gratula az első próbálkozásaihoz! :D

Én is imádom a tulit, meg a nárciszt, jácintot (tudom, erős az illata, de én akkor is kedvelem), főleg, h nekem ők a "tavasz hírnökei", tudom, h lassan jön a húsvét, akkor már áltban jóidő van. De én úgy általban imádom a virágokat. (Ma is a kertben dolgoztunk apával+a skacokkal, és szeretnék majd virágokat ültetni, vettem is sokféle virághagymát..)

Még röviden: 8)

Jobbulást Nikkancsnak, lehet, h még így távozik a szervezetéből a vírus.. :)

Álombaba Lolo anyukájának még annyit, h látod Marcsi, csak ezt az időt kellett kibekkelni, amíg "az agyuk" feldolgozza sok ingert (első lépések, mozgások, tudod, emlékszel..), "átáll" rá, és hamarabb elalszanak. Nem is volt vészes, talán 1-2 hónap, amíg lázadt Lolo az alvások ellen. :roll: :oops: 8) :wink:

talán ennyi, ha nem akkor fázizkéséssel mindenre később reagálok, amiért boccsok. :oops: 8)

Mindnekinek pusszok, és tudom, most hétvége volt, de tessék jönni lányok netezni, netezni... 8) (ja most meg jóidő lesz, mindneki megy majd a csavargyárba...) na vki csak benéz majd néha napján.. :oops: 8) :lol:

Anzsi, rég adtál magatokról hírt??!! Talán költöztök?! Akkor csak sok sok++++++++++++energit innen az éterből!Pusszok Bendemanónak is! :D
mazsolák
 
 


LIZURIBIZLI NAGYON CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!!!!!AZOK A SZEMEK!!!!!!!!!!!!!ESZMÉLETLEN! :D :D Látszik, tetszik neki a pucérkodás! 8) :wink:
(ti vagytok úgy, h nem hozza le azonnal a képeket??!!én nemegyszer, és ilyenkor 2x kell legalább frissítenem, h lehozza képeket, ezért van az, ha nem kronológiában írok néha, hanem tök össze vissza. De ha csak nálam ilyen klassz a rendeszer, akkor bocsi??!!! :oops: 8) :lol: )
Ja igen, és köszönöm a nadálytős tippet, van, majd akkor próbálkozok vele! :D

Klári, én is már futottam össze "ilyen okos" anyukával+apukával... :oops: :evil: :evil:

Nóri, Julcsi, Nóra??!! :roll: :)

Sztem most már lefekszem, mert már látszik a fáradtság az írásaimon. :oops: 8)

Pusszok, jó éjt! :D
mazsolák
 
 


jajj de édes az elbújós Juli!!! :lol: :lol: :lol: megzabbantom azokat a husi kis kezecskéket! :wink:
na a hajszerkezet sem eccerű :wink: nekem még ennyi hajam sem volt :shock: szegény anyukám halálra aggódta magát lesz e valaha.. aztán lett :wink:

Edus énisénis jácint! nekem is van itthon egy csomó virághagymám, csak hát a 2006-os ősz nem a kertészkedésről szólt most számomra :wink: :wink: nemtom tavasszal el lehet e ültetni őket, majd megnézem a csomin, ha igen akkor nekivágunk :wink:
de így is van néhány helyen ültetve a kertben és példul a krókusz már el is virágzott,a tulik kibújtak! :wink:


MangóAngi én is hiányoltalak tegnap, de valszin költöztök :roll: :?
:? háááát akkor még lehet h egy darabig nem leszel, de azért PUSSZ :lol:


Lizu érdekes volt ma hajnalban, fent volt fél 5-kor, szenvedezett kicsit nem akart aludni. hát mondom neki : ne haragudj szerelmem de összeesem, most próbálj csak meg visszaaludni. de csak úgy halkan szenvedezett, nyögdécselt, nem élte szerencsére nagyon bele magát. aztán én elaludtam :oops: és 6:15kor ébredtem, apa is akkor ment el és Lizu ébren volt. :shock: :shock: :shock:
most vagy nem aludt el vagy elaludt csak én előbb :oops: :roll: :lol:
most már kidőlt egy 45 perce, szal lehet h télleg ébren volt fél 5 óta... :shock: :?
legalább 11-ig kialussza magát, jön a DSGM! Yesssssssssss! :lol:

utána meg kint fogunk napzani egész nap! :lol:

de azért majd jövök :wink: bár senki nem lesz gyanítom rajtam kívül :roll:

Zsófi "alvás" milyen volt ma reggel ?? :wink: :P :lol:


Zsóka hazaért Borcsa rendesen a kakaóbuliból? írd már meg lécici az mi! :lol:

na pusszok
lmkata
 
 


lécici az lécci akart lenni :lol:

Edus, nekem behozza a képeket elsőre.... :roll:

de hát ez a babanet néha elég furi... :roll:
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?